spune scumpa...care-i baiu?Vrei sa ne certam glumesc | ||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 12:30 |
||
---|---|---|
As avea nevoie de un sfat daca se poate. Fetita mea luna asta face 10 luni. E tare neastamparata si jucausa dar nu vrea sa se joace cu jucariile ei. Ii schimb jucariile sa nu se plictiseasca dar tot degeaba. O intereseaza cateva minute apoi pauza. Merge sprijinita, in patru labe imi colinda toata casa, o pun si in rortobil dar se cam plicti ca fiind la bloc nu are spatiu foarte mare de plimbare. As vrea sa ii cumpar ceva jucarii care sa o atraga. Avem o gramada potrivite varstei dar nu ne incanta. Ai putea sa imi sugerezi ceva jucarii? Tu ai o fetita mai mare si cred ca ai trecut prin asa ceva. Sincer nu as vrea sa ii cumpar toate prostiile ca nu sunt foarte ieftine si sa nu se joace cu ele. Ma gandeam la ceva cuburi cu forme? E prea devreme oare? | ||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 12:32 |
||
Buna dimineatza fetelor! Lorena, si eu am patit acelasi lucru cu baietelul meu cand avea varsta fetitei tale. Il interesa total altceva decat jucariile lui, prizele, telefonul meu, cablurile electrice...etc. Eram disperata la un moment dat..Avea tot felul de jucarii dragute si el prefera o papusa neagra urata si ciufulita... Tare ciudati sunt copilashii uneori Eu zis de asemenea sa jocul vine de la sine...o sa descopere jurariile un pic mai tarziu. | ||
|
||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:37 |
||
ma dispera. imi distruge telefoanele, sa nu mai vorbim de telecomanda de la tv. am o gramada de reviste special tinute pt ea ca sa ai ce distruge. imi smulge parul din cap si ma musca. cred ca se plictiseste |
||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 12:37 |
||
da aly_fab sa nu vorbim de cabluri si prelungitoare.... e in stare sa se bage pe sub scaune chiar daca abia incape numai sa ajunga la ele!!!!!!!! | ||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 12:39 |
||
da, am trecut si noi prin asa ceva, nu esti singura eu ii dadeam reviste nesemnificative, pentru ca le rupea...oricum majoritatea cartilor cu povesti sunt rupte si mazgalite... | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:39 |
||
sincer nu are rost sa-i mai cumperi alte jucarii, ar avea interes 10 minute si gata se plictiseste din nou.Deci nu-ti bate cpul si fa investitii proaste.La 10 luni pentru ea este atragator inca propriul ei corp si pe locul 11 sta exploatarea spatiului.Daca merge deja dea busilea preocuparea ei este sa ajunga acolo unde vrea ea asta insemnand multe eforturi si multi nervi pentru ca nu poate din prima....Trebuie rabdare si eventual sa o antrenezi intr-o joaca gen cucu bau.Ea intr-o camera si tu pe coridor, sa te vada, sa nu creada ca-i singura sa intre in panica.O strigi ea vine si incet incet sa introduci si din jucari una max. doua ca altfel pierde interesul.Asta imi vine acum in cap.Si inca ceva de la mersul dea busilea mai e un pas pana merge pe picioare si o sa vrea doar asa daca de acum incepe sa refuze rotobilul.daca mai am idei revin... | ||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 12:41 |
||
am impresia ca le place sa fie sadici, si se bucura cand provoaca durere! las-o sa se joace cu lucruri simple, farasul, o maturica sau alte obiecte pe care le ai oricum in casa. Din experienta iti spun, nu cheltui banii pe jucarii multe, oricum nu o sa se joace cu ele deocamdata. Nu uita de asemenea sunt mici maimutele si ce faci tu va vrea sa faca si ea | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:42 |
||
Buna dimineatza alinakatt! mai traieste pisica aia din poza? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:44 |
||
Ia dai un ochi la fiemea in camera are o gramada, si culme este ca acum la 3 ani o intereseaza cele de la un an.Noroc ca am o cutie mare pe roti care e plina cu jucari care se tarnsforma in caruta cand e goala Cu cartile ce sa zic a mea nu a rupt niciodata nici macar o pagina.A mai ciupit-o cand era mica dar le-am lipit si tine minte ca nu trebuie sa faca rau cartilor.E pasionata de carti si am o stiva intreaga | ||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 12:46 |
||
mersi mult fetele. Cucu bau ne jucam. Inclusiv cu perdelele ca ei ii place saq se am noroc ca nu vin usor jos. Merge in picioare singura adica se tine de pereti, de ce gaseste si se plimba peste tot. Deci de fapt trebuie sa imi cumpar rabdare si imaginatie daca raman fara..... Jucariile mai tarziu. Eu una nu pot sa ii citesc povesti ca sare pe carte si o distruge. Am cumparat cartile de la adevarul astea pt copii dar i le arat de la distanta ca e pericol. Am din alea de palstic cu care se poate face si baite alea i le dau si reviste de care nu mai am nevoie. Mersi mult si ma resemnez |
||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 12:50 |
||
totul pana la pisica!!!Declar razboi!!! Pisica este de o cumintenie fantastica, mai mult ca fiemea cand ne punem in sfarsit la jucat sau citit de carti vine si el se lungeste pe jos si parca asculta Barbara de cand sa nascut a avut un animal de companie langa ea si iubeste animalutul acela, nu il chinuie,mai mult o aud din bucatarie cum ii povesteste ce a facut la gradi , la mama buni il percep pe pisic ca pe un copil.Ai vazut cum ii citeste povesti? |
||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 12:51 |
||
nu naparleste? la pisica ma refer ? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:53 |
||
spune-le cum ii facea lui pami cand era mica gastroscopie | ||
tusi_Oli Postat pe 11 Martie 2010 12:55 |
||
Lorena e prea mic pentru cartile de la adevarul Vezi ca sunt acele carticele care se desfac pe lung cu animala sunt mai groase(carton) si daca le rupe nu-i bai ca nu costa asa mult Si da idea cu, cuburile e ok dar sa fie textura moale nu cele tapene.Le paote molfai,lovi nu se intampla nimic rau. | ||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 12:56 |
||
si noua ne plac animatutele de casa, dar ne-am limitat doar la doi pestisori aurii... | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 12:56 |
||
eu zic ca e foarte bine sa ai un animal de companie. Noi avem un caine labrador golden dar il tinem la curte si merge cat de des putem sa ne jucam. Problema cu cainele este ca e mai jucaus decat Alisa si ne doboara. Lui Alisa nu ii este frica de caine dar mie imi este sa o las prea aproape de Tara (asa o chema pe catea) ca este cam nebuna | ||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 12:56 |
||
buna fetele, aceeasi prolema o avem si noi cu jucariile, nu le mai vrea neam, orice e mai bun, numai ele nu si cred ca al meu se face gradinar imi scotoceste zilnic in flori , nu prea am unde sa le ascund de el k in balcon e rece. ce mai faceti voi? |
||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 12:58 |
||
stiu ca este prea mica pt cartile de la adevarul dar ii arat pozele ca oricum sunt lungi povestile. Ai dreptate uite am uitat de acele carticele cartonate. Mersi o sa merg sa cumpar si asa mai invatam ceva util. Noi am luat colectia verde de la adevarul ca sunt frumos cartonate chiar daca soacra mea are o biblioteca imensa (socrii mei sunt amandoi profesori) am zis ca e bine sa le avem si noi si cu ocazia asta am zis ca vor fi bune in viitor si cartile pt copii. Eu prefer cititul decat calc . Asta e parerea mea si sper sa reusesc sa o fac sa citeasca in viitor ca noua ne place la amandoi sa citim. |
||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 13:02 |
||
tusi acolo nu ma bag nu eram prezenta zi tu ce facea fiemea cu saracii catelusi de la mami de acasa. Naparleste normal,dar nu am par in casa.E rasa cu par scurt care nu necesita chiar asa multa atentie.Un periat la zi e suficent.Plus ca este si o rasa mai independenta.Daca nu are chef de tine nici nu-l vezi...iar de tinut in brata nici o sansa...nu sta decat ffffff putin |
||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 13:04 |
||
aly_raz am dus-o pe alisa la mama si i-am dus si rotobilul. Mama sta la casa si are spatiu mare in casa dar atrebuit sa isi mute toate florile ca alisa intra cu rotobilul in ele. Cand merge in patru labe e gata sa ii scoata florile afara. Am uitat de asta. dar acasa la mine nu are acces la flori. eventual la cosul de gunoi |
||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 13:04 |
||
buna aly raz. eu ca de obicei cu tzatza-n gura la bebe ma gandeam sa-i dau suc de mere azi...voi cand/cu ce ati inceput sa dati papa la bebe? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 13:05 |
||
hy aly fab, noi am inceput la 6 luni cu legumele. lorena poate se fac amandoi gradinari |
||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 13:08 |
||
Barbara a crescut cu puii lui Gina pe care ii verifica de fiecare data era mai tot timpul la pui. Nu pleca bine catelusa de langa ei ca Barbara era la ei. A crescut impreuna cu puii, iar una singura era mai tonto la aia ii facea gastroscopie si nu avea nici o treaba |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Martie 2010 13:11 |
||
e fff. bine sa ai cartile acelea eu inca mai am cateva de cumparat de la adevarul ca sa am toata colectia.Acum la 3 ani are mai mult sau mai putin rabdare sa citesc ce scrie dar pe la 1 an si jumate pana pe la 2 jumate dadeam paginile si pocesteam eu ce si cum.De citi nici vorba.Schimbam tonalitatile vocii in functie de personaj(imi sta bine babacloanta).Acum stie si ea sa se ``transforme``la personaje rele sau bune.Ceva de genu: ghidaaaa ghida aaacine moasa tala???adica oglinda oglinjoara....oricum la sfarsitul povesti o iubeste si pe vrajitoare atunci cand sta sa cada de pe stanca | ||
alinakatt Postat pe 11 Martie 2010 13:11 |
||
chiar am nevoie de un gradinar pentru gradina noastra, au inceput deja sa iasa buruienile! la 6 luni?cu supica de legume? eu cu primul incepusem la 3 luni, sa-i dau suc de mere, si m-am ghidat strict dupa carti...nu mult, cateva lingurite... asa sa mai schimbe gustul.. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 13:12 |
||
mai eu nu mai inteleg nimic, tusi_oli si alinakkat sunteti una si aceeasi persoana? | ||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 13:13 |
||
Au nevoie de putine minerale si le iau din pamantul de flori asa ca stati linistite nu se intampla nimic. Si eu am mancat pamant dar de gradina si am crescut mare |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Martie 2010 13:13 |
||
cred ca arhitect peisagist ar fi mai indicat.:)))))))) dar bine o fi si gradinar |
||
Pitu Postat pe 11 Martie 2010 13:13 |
||
nu suntem una si aceasi persoana eu sunt tusi lui Barbara | ||
tusi_Oli Postat pe 11 Martie 2010 13:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anemie carentiala la bebelusi | 18 | De la: cory_emy 29 Iunie 2010 00:48 |
Hainute bebelusi si jucarii | 1 | De la: magdac 24 Martie 2010 11:58 |
vaccin rh negativ | 1 | De la: aura_76 30 Septembrie 2009 16:28 |
|
||
botezul si scaldatoarea copilului | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:38 |
magazin online pentru pitici www.epitic.ro | 3 | De la: epiticro 12 Septembrie 2010 18:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară