Topic: Offtopic !

pfaiiiii tusi_oli, dreptate ai, am avut ceva treaba, la noi mereu e activitate, mai ales lunea da mai facem cate o scurta pauza din cand in cand
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 13:17
Da, noroc ca-mi spune windows-ul, ca la mine e duminica in fiecare zi.
Atunci sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut !
ses
Postat pe 15 Martie 2010 13:26
stefy, nu muncesti?????? Stai pe forumuri??? Pfuaaaaai!!! La ce firma lucrezi tu? Sa-ti pun o pila... buna!
ses
Postat pe 15 Martie 2010 13:27
ses tu vrei sa ma sabotezi?
firma la care muncesc eu lucreaza sub acoperire, asa ca nu-ti pot da nume
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 13:33
auzi ses, da cati ani aveai in poza de la avatar? stai ca-ti arat eu bunaciune
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 13:35
cine pe cine saboteaza aici
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 13:50
bunaciune unde ce si cum????
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 13:51
sal'tare alinush, ce faci?
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 13:52
umblatura la greu plus soacra pe cap de sambata
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 13:54
si o mai poti tine pe cap?
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 13:57
pot si inca cum.....mai ales ca venirea ei are alte interese nicidecum eu nora dar ma oboseste ca trebuie atatea explicatii de dat pe cat il priveste pe iubitul ei fiu

ses multam de comenturi mi-ai distrus complet pisica...
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:01
ehaaaaaaa, las ca faci tu fata, la cum te stiu eu, nu te lasi cu una cu doua, da de ce explicatii?
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:04
eh....chesti financiare e mai complicat la noi iar cand el zice una si nu corespunde realitatii eu sunt la mijloc cu explicatiile...de acolo si venirea ei...si habar nu am ce urmeaza.idea e ca el iese un pic cam sifonat tura asta.
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:09
mda nu prea pricep ce puii mei spui tu acolo, oricum va fi bine pana la urma, cu siguranta, sa inteleg ca socrela e marea patroana?
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:12
in parte un fel de patroana mare din fericire....si eu sunt la mijloc.Trebuie practic sa-l pun la zid pe fiusu si sa pot sa reglez cat de cat si partea personala.
In doua vorbe trebuie sa-i spun ceva de genu: te iubesc dar te parasc ca mi se pun intrebari si nu am cum sa te scot .....si de acolo dumnezeu cu mila
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:16
da e grava situatia din cate vad, nu stiu ce a facut sotul tau, da nu-mi miroase a bine, neaaahhh da fii optimista, se rezolva ele toate problemele

si eu care credeam ca la socrela ii era dor de voi
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:19
deh...asta e om vedea.Oricum pe mine nu ma priveste 100% dar sunt omul de legatura al ei.Un fel de calau indulgent al lui.Asta ca sa intelegi raporul meu cu mama soacra.Din motivul asta ziceam mai de mult ca de multe ori ii inchide gura si il pune la colt.E foarte dreapta in judecata si nu deschide gura pana nu stie exact care este situati indiferent de caz(personal sau job).Dar asta inseamna ani de lucru si o comunicare foarte deschisa intre mine si ea.Nu am avut niciodata vreo retinere pentru ai spune ce am la gura fara menajamente.

am vazut si eu bunaciunea bravo mai da ce schimbare de caracter draga
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:24
eh normal ca ii era si dor de noi mai ales de Barbara pe care nu a mai vazut-o de anul trecut din iulie si in poze trimise pe net.
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:26
pai da, ce eu sunt mai prejos?

na ce sa zic, n-as vrea sa fiu in pielea ta, vezi si tu cum o dai sa fie bine pt toti, in fond si la urma urmei asta e important, iar daca sotul nu se tine de treaba, baga-i mintile in cap, eeeeeeei dracie
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:28
Beyyyy la 40 ani ce drak sa-i mai bag in cap eventual daca adopt metoda egiptenilor sa-i scot cerebelu si sa il inlocuiesc cu altul dar cred ca ar avea de suferit
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:31
Pai bine ma, stau 24/24 pe forumu' asta si nu inchid un ochi ca poate veniti si cand lipsesc si eu 5 minute va racoriti 2 pagini???
Acu ma astept sa ziceti ca plecati a?
Stefy, ce-i cu bunaciunea aia la avataru' tau? Vrei sa faci concurenta? Nu ai cum, ca eu am postat masina buey!
Alina, zii mersi ca nu-ti sta in casa... da?
ses
Postat pe 15 Martie 2010 14:34
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:35
la 40 de ani il trimiti la pipite sa se destrabaleze nitel, ii mananca bani bine (doar putini asa...) si apoi se intoarce cu codita intre picioare numa bun de tinut sub papuc, pai eu sa te invat mai alina?
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:39
vad ca se da batalie pe bunaciuni
Buon giorno ses!!!
cine sa nu-mi stea in casa ses socrela....nu are cum am doua paturi
si de multe ori ar fi indicat sa sta pe aici macar o luna din alte motive bineinteles
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:39
paturi sau p�turi? eu sincer nu mi-as tine socrela la hotel, as face orice,...ca sa....se simta ea bine, la mine acasa as dormi si pe jos
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:42
ehhe daca ar fi asa de simplu l-as trimite fata Nu-i vorba de pipite aici din contra mi-ar iesi muuult mai ieftin toata afacerea
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:42
pe jos doarme pisicu!!!nu as avea loc de el.Las ca e bine sa stea la hotel pot umbla si eu in curu gol linistita
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:44
da mai da acum pe timp de iarna? nu te trage curentu? ce mai stau si eu vara, se stieeeeeee!!!!!!
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:48
pai trebuie sa ma racoresc si eu cumva,e cald in casa ce sa-i faci
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:50
Ce dedicata poti fi soacrei buey stefy! Adica, daca i-as face asa lu soacra-mea, mi-ar pupa si talpile cred... o ora.. ca dupa aia tot nu-s buna.

Buna, buna alina! Nu ma lua cu alte limbi straine, ca am priceput ca s-a mutat Italy la tine

Deci alina, cum iesi mai ieftin daca il trimiti la pipite? Ca mie imi da cu virgula si apoi cu punct si virgula... Adica tu esti mai scumpa a ?
ses
Postat pe 15 Martie 2010 14:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alergie sau intoleranta lapte vaca 1 De la: 31 Ianuarie 2009 14:06
alergie 10 De la: garbo_379694 26 Septembrie 2013 21:40
Bebei din Cluj 18 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 22:57
bebei din aprilie 28 De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:35
avem nevoie de somnic!!!!!!!!! 44 De la: kidz001637 12 Aprilie 2010 10:13
Setari Cookie-uri