Eu am cam facut absente.. | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 09:47 |
||
---|---|---|
sorumea ti-ai facut de cap si eu nu stiu Ses cum de ai avut absente??am citit pe on line ca ai avut probleme cu bb sau gresesc |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:49 |
||
nu mi-am facut de cap | ||
|
||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 09:51 |
||
SALINA te vrem si aici!!!!obligat dar cu conditia sa si vorbesti cu noi nu ne mai ataca cu ma dor ochii!!!sa inteleg ca astazi esti bine dispusa | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:51 |
||
frumos bebeul tau sa-ti traiasca ses | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 09:52 |
||
stau si eu cand pot pe aici asa cand nu am sef | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 09:54 |
||
despre carliontelul lui ses o sa faca ravagii printre fete | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:54 |
||
am gasit | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 09:58 |
||
fetele sa-i uram bun venit salinei Totusi barbat sau femeie titile imi cresc sau nu dupa terapie | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:01 |
||
Da, am zis sa mergem si noi la un gratar, la un prieten si acolo shtrumfu' a pus mana pe gratarul incins. Are basici mari in podul palmelor. El e chiar vesel, mi-a cantat azi dimineata cand s-a trezit.. Mai tine din cand in cand mainile in sus "ca doctorii", probabil cum se atinge la ele si-l doare.. Mersi Tusi, cu mami seamana Alina, face ravagii si la propriu, la cat e de agitat. Dar am auzit ca daca e agitat cand e mic, mare va fi mai linistit. Am facut absente, ca a fost frumos afara... suntem golani amandoi. |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:01 |
||
Sanii nu stiu daca cresc, dar volumul plamanilor sigur si odata cu el si circumferinta, deci.... | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 10:02 |
||
deci exista o speranta si pentru mine Ses imi pare rau de bb,si eu mi-am ars mana cu o oala de apa fierbinte eram crizata de durere La arsuri e bun Pantenol si mai o crema care face minuni si nu lasa cicatrice dar nu imi aduc aminte cum se numea... |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:05 |
||
la sfarsitul terapiei imi dai si mie vreo doua caramizi din celea rosii sa-mi decorez casa? | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:12 |
||
ok. ai mai trimis msg? | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 10:17 |
||
normal ca seamana cu mami doar n-o sa semene cu tati doar este baiatul lu mama | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:21 |
||
nu...dupa ultimul cu vigilenta in serviciu nika Tare vreau sa vad cum reactioneaza Barbara cand o duc...zici ca-i de domeniul SF ca si lumini.Mie imi place ati facut o treaba buna si banuiesc ca ea o sa fie ff ocupata la groapa cu sare. Apropos...exista si vreun spatiu unde pot sa o si scutur bine la plecare nu de alta dar daca se avanta in sare dupa noi Hansel si Gretel |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:22 |
||
Gaby...noi suntem pe dar te avertizam ca vorbim aiurea fara subiect | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:26 |
||
sall fetelor. Ce mai ziceti? Ses ai incercat cu iaurt? Eu stiu de iaurt si otet la arsuri si daca pui imediat nici macar nu ies basici. |
||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:30 |
||
Da alina, cred ca e Cicatrizol (am auzit la o prietena) si am luat si spray-ul ala cu propolis, Oximed. Eu zic ca ne descurcam. O sa fie mai greu cand sparg alea. Cine e Gaby? Apropo de spatiu, te ajut eu: acasa! Mersi Tusi, eram un pic modesta |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:31 |
||
bun venit vio | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:32 |
||
Si al meu face ravagii ieri de exemplu a reusit sa junga din scaun la farfuria de supa si toata bucataria a umplut-o de supa, dar nu pot supara pe el ca daca vreau sa-l cert el incepe si rade si gata trece supararea | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:32 |
||
Gaby habar nu am ....era postata pe cafenea ca ar dori o limba de cafea in companie si iaca mi-am permis sa o directionez aici,pot sau mai intai o supunem forumului - proba de foc Mai da ce combinati voi doua Ses, Sorela heloooooo |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:36 |
||
'morning vio! | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:38 |
||
fetelor vb la un miment dat de hi5, am intrat aseara. Doamne feri, sper numai ca copilul meu sa nu ajunga un asemnea retardat...Era o tipa din cj care cica vorbeste engleza perfect, dar habar nu avea. Si asta nu-i asa mare problema dar nu stia unde a alba-iulia si zicea ca are liceul, uf doamne nici macar bucurestiul nu stia unde e... | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:39 |
||
alina, noi tot te iubim | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:39 |
||
Is treaza de la 5 ca i-am pregatit bagajul sotului ca a decolat in Olanda si daca e vreme faina o sa decolez si eu la tata pana se intoarce. | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:41 |
||
aici sunt n-am plecat dar am bagat niste facturi pe centralizator ca se aproprie sfarsitul de luna si trebuie sa-l dau la oradea ca deh mai si muncesc ca sa fac | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:42 |
||
deci ce ziceam eu cu hi5.....o adunatura de plesne fara sa jignesc pe nimeni si sper ca nu o sa-mi ved fata pe la 12 ani ca astia sunt precoce, cu poze secsi ca mai ca li se vad interioarele pe acolo dar toti si toate sunt cuminti si isi vad de scoala sunt premianti viitori doctori decenti etc.... | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:42 |
||
saluti vio ai ramas socata revino-ti mama din soc asa-i daca intri pe hi5 si eu am fost socata la incepu dar mi-a trecut | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:45 |
||
si sa vedeti injuraturi, pai cum sa nu fiu socata cand aia numai injura si incultura pana la d-zeu si inapoi, eu sincer nu credeam k exista atata prostie in tara asta. | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VACCIN | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:26 |
avem nevoie de somnic!!!!!!!!! | 44 | De la: kidz001637 12 Aprilie 2010 10:13 |
nodul la bebelusi | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 8 Februarie 2010 15:12 |
|
||
Ingrijirea pieli copilului | 20 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:18 |
Pentru proaspete mamici cu bebei de max 4 luni din Bucuresti sau imprejurimi | 3 | De la: fify 4 August 2009 16:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară