acolo-i viitorul tarii astia-s generatia pro care mai de care mai dive nu trebuie sa intram pe hi5 uitati-va la televizor si va luminati | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:47 |
||
---|---|---|
la tembelizor nu ma uit numai daca e un film bun, pai vb sotului toate se cred columbeanca | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:49 |
||
sorela pari resemnata inca mai poti pune biciul pe fata...nu te lasa inima ado la tusi ca-i fac eu freza | ||
|
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:49 |
||
columbeanca e depasita deja mai fetelor | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:50 |
||
Dar sa nu uitam, ca mai si vor sa se sinucida cate o pitzi pe acolo. Si vine unul si anunta politia si pitzi e salvata! Bine, nu la noi in musuroi. Pe-afara... | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:52 |
||
nu stiu daca e depasita ca vad tot mai multe fatutze care isi tuguie buzele a la columbeaca sau angelina jolie si isi poarta ditai gentile sau mai bine sa zic geamantanele pe mana. Oare ce poata in gentoacele alea? | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:53 |
||
las-o ma ca a luat ieri un 8 la geometrie deci se poate si nu la test unde se putea inspira a ascultat-o la teoreme si a scos-o la tabla la probleme si azi o asculta la romana sper sa i-a o nota buna ca ieri si-a repetat deci da-i o sansa | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:53 |
||
Vio, poate au copil acasa si gentoacele alea-s pline de biberoane, pampersi... mai stii? | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 10:53 |
||
o fereasca-ma d-zeu ce tragedie | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:54 |
||
in mod sigur. Am fost de cateva zile in mall cu sotu si am intrat in ceva magazin si se uita sotu la niste genti deastea imense care seamana cu sacii ca is facute si fara gust si zice mama da proasta trebe sa fi sa cumperi o asemenea porcarie si chiar atunci vine o pitzipoanca deastea si ia una de pe raft si zice uite iubi ce superba ii geanta asta si al meu se pune pe un ras de nu s-a mai putut opri. | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:56 |
||
vio draga astea sunt modelele fetelor din ziua de azi pe vremea mea cand aveam si eu 13 ani imbracam ce imi cumpara mama si nu comentam si nu isi puneau si nu isi scoteau silicoanele pe la televiziuni asta este sa speram ca vor veni si alte vremuri | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:57 |
||
se indobitoceste lumea asta e problema. Bravo fetitzei tale ca invata si se tine de scoala si cinste tie ca stii sa o cresti. | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:59 |
||
caramizi fata cu nu biberoane la copil ses astia cu sinuciderile No Coment....probabil e si asta un trend se poate sa creada ca se si intorc si dupa rad bine cu prietenii. Ceva de genul: ai vazut ba ca m-am sinucis!! da ba si cum a fost? Tareeee ma strans streangul ala de gat nasol de tot bey frate dar sa vezi ce fata a facut fostul meu iubit cand a aflat!!! Dute ba!!!cum a reactionat??? Cool acum se simte vinovat dar i-am tras-o!!! Si la mata nu te-ai gandit bey vere??? ba , bai fraiere dar ea oricum habar nu are ca este un trend si ma intorc oricum sa- i zic si ei ca de fapt am facut misto de ea....si discutia continua la celalalt capat al tunelului |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:59 |
||
Normal daca au un iubi care sa-i cumpere geanta de ce nu? Si daca iubi nu vrea sa i-o cumpere face botic ca de banii nu-s facuti de iubi asa ca se pot cheltui |
||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:00 |
||
invata nu zic nu dar din cand in cand trebuie sa-i mai dau una dupa ceafa sa revina la realitate nu-i dau tre asa numai un pic sa o trezesc ca de trebuie | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:01 |
||
tusi vezi ca promovezi violenta in familie |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:03 |
||
apropo de sinucideri azi la stirile de dimineata pe antena 1 un pusti de 12 ani a vrut sa se panzure si mama a reusit sa-i taie franghia crezand ca-l salveaza nu a observat ca era intr-un pom la vreo 4 metri de pamant si a cazut in cap acum este in coma de gradul 3 la spital in bucuresti iar mama se roaga la d-zeu sa-l salveza medicii sunt rezervati | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:05 |
||
12 ani pacat ca la varsta asta au asemenea ganduri. si totusi parinti acestor copii nu vad ca se intampla ceva cu copilul lor?sunt chiar atat de orbi?acin nu vorbim doar de cei nefavorizati ca se intampla lucruri de genul asta in toate paturile sociale....imi da asa o impresie de o generatie dezechilibrata psihic, moral fara o comunicare parinte copil si se gasesc in situatia ca ajung la disperare si nu vad alta solutie deacat siucidul |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:12 |
||
na si tu acum | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:14 |
||
Asta este realitatea si de multe ori copii buni isi iau zilele pentru o simpla nota mica luata la o materie cum a fost cazul fetitei di n petrosani cred care a luat o nota mica la engleza si ii strica media si in loc sa vorbeasca au mama sau tata a ales acest gest extrem desi de multe ori cred ca o fac din incostienta si fara sa-si dea seama de urmari. Pacat de acesti copii. | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:19 |
||
asta este...in fine a rasarit soarele sper ca o fi o zi mai buna sessssss pe unde umbli m-ai lasat cu sabia sculat-a....ce urat suna ok sabia-n vant parca e mai buna exprimarea asta |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:24 |
||
ai dreptate este asa de frumos afara incat nu iti vine sa mai stai in casa | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:26 |
||
Deci, cand vine alina cu cate un monolog d-asta... rad cu lacrimi, jur!!! Mai vreau! |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 11:26 |
||
Eram la telefon, m-a sunat un prieten si apoi am facut conferinta... Am programat o cafea la bordura cand vin si ei in oras. Fi-miu e fan d-astea Educat bine. | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 11:27 |
||
Da buey Tusi... sa stai in casa e una... dar sa bagi cifre la greu... e si mai nasol... | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 11:28 |
||
beyyy sunt de rasul vostru??? am uitat sa precizez la declaratiile anterioare celor doi ca fac parte din comunitatea EMOOOOO iar despre sabie asta e...o flutur si eu sa vad cine se agata in ea |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:29 |
||
eu numar plicuri la ora asta trebuie sa duc o comanda la un client | ||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 11:31 |
||
lasa bey ca daca sta pe net clar ca nu lucreaza astazi!!!! unde o puneti de o cafa pe bordurii mai fatuc-o te traje curenturile pe colo |
||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:32 |
||
da stefy??? ma pune pe ganduri so fi inhaitat cu vreun EMO de nu apare.Cred ca ar trebui sa apelam la 112 | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 11:34 |
||
Da, pe bordura la Petrom Da, Nicol_S daca nu apare, e clar ca a nascut.. .dar stefy? Dar poate e in cutremure peste cutremure Nu putem sa-i trimitem pe aia de la 112 peste ea.. |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 11:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lapte praf | 9 | De la: garbo_379627 8 Aprilie 2014 13:33 |
Nedumerire sau disperare | 6 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:29 |
Astmul bronsic la micutii nostri | 51 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:34 |
|
||
Calciu | 36 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Februarie 2010 12:24 |
diversificarea alimentatiei la bebei | 74 | De la: eu_geminy 19 Noiembrie 2010 01:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară