Topic: Offtopic !

sal'tare! da cata activitate dom"le pe acilea, am ramas in urma rau de tot
ce faceti doamnelor, am si eu cu cine schimba o vorba?
stefystefy_kidz
Postat pe 30 Martie 2010 13:06
eu ma nimeresc numai la schimbatul paginilor
stefystefy_kidz
Postat pe 30 Martie 2010 13:07
ce sa-ti fac stefystefy se pare ca azi fetele nu sunt prin zona poate mai tarziu
pupici si o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 30 Martie 2010 14:30
office_salinasusesi_ro
Postat pe 30 Martie 2010 16:52
pentru mamicile interesate,

si dornice sa faca un banutz pe timp de criza - exista kidanunt.ro - site specializat si dedicat in exclusivitate anunturilor pentru copii.

acolo puteti vinde chestii ramase mici de la copii vostri sau - daca aveti nevoie - puteti achizitiona produse pe care alte mamici le ofera

sper sa va fi fost de folos (anunturile pe kidanunt.ro sunt gratuite)

Mar
marissax
Postat pe 30 Martie 2010 17:06
Ce viata grea ai buey tusi! In afara de partea cu facturi, care e o bagatela pentru tine... Ma refer la cea de noapte... Te .. compatimesc

Hai ca am venit si eu inapoi acasa si poate bem insfarsit o cafea maine cu toate. Poate ne povesteste si stefy ce-a ars de a tras chiulul...

Va kiss
ses
Postat pe 30 Martie 2010 21:26
sar'na ses ce mai faci?
viobregar
Postat pe 30 Martie 2010 22:06
Buna vio!! Nu ma asteptam sa mai fie cineva prin zona. Uite m-am mutat inapoi acasa de la mama, ca vine circu'n sat si vreau sa-mi duc copilu'. Acum incerc sa despachetez, dar am un somn pe mine..
Tu, ce faci? N-ai somn?
ses
Postat pe 30 Martie 2010 22:14
eu abia am venit de la tata. Imi astept sotorul ca inca nu a ajuns, trebuia sa vina azi noapte...
Ii asa frumos la tara, am fost prin gradina, prin vie...
viobregar
Postat pe 30 Martie 2010 22:28
Mie-mi spui? Cand stai in brate la mami, e minunat. Dar cand iei toate baltile la rand si cand te fascineaza orice noroi... nu mai e asa frumos. Inca nu s-a uscat bine acolo pamantul, mai ales pe unde era umbra. Ai sa vezi tu mai tarziu
Abia astept sa vina vara aia.. Sa nu mai intru in casa 12 ore pe zi
sa tragem pisica de mustati, catelu' de urechi, sa dam cu tricicleta peste ghivecele de flori ale lu' Itza... mmm

Sotiorul e okey? Sper ca nu s-a intamplat ceva..
ses
Postat pe 30 Martie 2010 22:37
Vai de mine, ma sperii rau. Vreau sa iti spun ca doarme in pat cu mine si acum in timp ce iti citeam mesajul s-a intors si a ajuns pe perinile de pe marginea patului puse special sa nu cada, daca se mai intorcea odata venea jos...Atat mi-e de frica de cazaturile din pat...
Trebe sa ii zic la tata sa se scape de caine, pisica, orice animal...
Da e bine sotul, dar cum e aiurit cand s-a dus in Olanda a dormit la un prieten in Germania si a zis ca la intoarcere ia cauciucuri pt masina, dar acolo ti le aduc numai pe comanda si numai azi dimineata i-a sosit comanda...
viobregar
Postat pe 30 Martie 2010 22:45
Dar de ce sa te sperii?
Al meu a luat la cazaturi din pat, de zici ca nu-i adevarat. Flocaie tot ce misca-n patru labe... Sa ii vezi satisfactia in ochi... o sa ii zici tatalui tau sa mai ia vreo 2 matze si 3 catei...
ses
Postat pe 31 Martie 2010 09:20
mi-e frica sa nu-l muste sau zgarie...
sI AL MEU A CAZUT DIN PAT LA 4 LUNI JUMATE SI M-AM SPERIAT ASA DE RAU INCAT M-AM DUS LA URGENTA de atunci am fost atenta, dar cam de 2 luni trece si peste perini...
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 10:05
morning
ce fac fetele???
Vio pleaca bebe la plimbare din pat??stai linistita daca nu cade de cel putin doua ori nu se numeste copil
alinakatt
Postat pe 31 Martie 2010 10:21
Neata Alina!
Vio.. zic mai bine sa ii pui jos ceva moale... sa invete dimensiunile patului..
Apoi cand o sa simta ca piciorul sau mana e nu mai sunt pe pat si atarna, o sa fuga el pe mijloc, singurel.
ses
Postat pe 31 Martie 2010 10:43
mai...eu la patul ei am pus o aparatoare in idea de a nu cadea din pat si e destul de inalta are ca 25 cm si lunga 1.50.Si, si asa cu tot cu aparatoarea acea tot a cazut visa ceva interesant cu mogwli(asa se scrie?) si a fcut un salt in adanc noaptea ca a fost belita de la nas pana in frunte ceva vreme
alinakatt
Postat pe 31 Martie 2010 10:53
iar ultima cazatura din pat e chiar proaspata....sambata noaptea.A cazut a icnit si somn in continuare
alinakatt
Postat pe 31 Martie 2010 10:54
morning alinakatt ce tare e fetitza ta
Odata a cazut, deci trebe sa mai cada inca odata, s-a invatat sa se dea jos singur din pat se intoarce pe burta si da din funduletz pana ajunge jos, dar nu cade se lasa in picioare vine cu cearceaful sau cu patura si nu conteaza daca sunt perini trece de ele.
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 11:13
neata fetele. cazaturi..am luat si noi una de am spus ca imi sta inima in loc. a cazut din patut, ca se legana pe bara patutului si si-a luat un avant mai mare si a luat o gura de parchet de si-a spart buza
gaby8101
Postat pe 31 Martie 2010 11:19
Ses multumesc de informatii cu trezitul noaptea. Sa zicem ca am reusit in parte, am incercat sa nu ii mai dau laptic dupa ora 1 noaptea si l-am schimbat cu ceai si apoi cu apa si vad ca a tinut se trezeste la 1 si apoi dinineata la 8...
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 11:20
la mama cand doarme ii pune un maldar de perini sa nu se loveasca....chestia e ca nici nu sta intr-un loc.Ea umbla noaptea in somn...viseaza ce face peste zi si alearga toata noaptea in pat
alinakatt
Postat pe 31 Martie 2010 11:21
pai ii enrgica fetitza ta, asta e bine. La tata am pat din ala cu bari de lemn pe marini cate se ridica, e exact ca in patut, dar mai mare si de acolo nu cade...
Acu o sa incerc sa nu ii mai dau laptic dupa 10 seara sa vad poate il dezvat de tot de trezit, am luat-o pe bucati ca am zis ca asa e mai simplu....Merci Ses inca odata
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 11:25
Bravo vio! Ma bucur ca ti-a functionat. Acu' sa nu fii veriga slaba si daca incepe in vreo seara sa bazaie, nu vrea apa, nu vrea ceai... sa sari repede cu laptele, ca te-ai chinuit de pomana. E ok daca se trezeste doar 1 data pe noapte. In curand nu se va mai trezi nici atunci.

Cu cazutul din pat.. pe mine ma oprea vecina de sub mine si imi tot zicea "iar a cazut calin din pat aseara, nu?"
Deci pana si vecinii stiau. Ca si Barb', Calin alearga in pat toata noaptea. Asa ca bara aia de 1,5 metri, era prea mica. I-ar trebui o cutiuta ceva (ahahaha)
El nu a dormit in patut nici o noapte. A dormit cu mine in pat si acum are patul lui extensibil. Dar e pat normal. Mai micut, dar intru si eu in el. Acu', cand simte ca ii atarna o mana, fuge imediat in directia opusa.. din somn, instinctiv. Deci, nu-ti fa griji vio... pune-i jos pernele si poate atunci va invata limitele patului mai repede. Pana nu am facut asta, l-am tot adunat si eu de pe jos
ses
Postat pe 31 Martie 2010 11:34
al meu a dormit in patut pana la 6 luni, dar am inceput sa il iau langa mine cate o noapte si uite asa s-a invatat, o sa ii pun pernele pe jos saa vad ce face....
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 12:03
Buna fetele.
Cazaturi din pat si noi avem...una din pat de la noi,una din patut si in rest cazaturi din picioare,ca na se ridica in picioare si se prnde de vreun obiect nestabil si hop cade. Incerc sa fiu f atenta .
bau
Postat pe 31 Martie 2010 12:22
Buna mony.
Din patut, cam nasol..
Vio, nu inseamna ca nu o sa mai cada... inseamna doar ca incerci sa-l inveti cat e de mare patul
ses
Postat pe 31 Martie 2010 12:27
da...il fac alpinist ca vad ca reuseste sa escaladeze si patutul.
Oricum acum nu-i mai place nici sa se joace in patut,nici sa-l las putin in el ,asa ca s-a terminat cu patutul.
bau
Postat pe 31 Martie 2010 12:32
Eu l-am strans, poate fetita o sa fie mai "asezata", da' nu prea are cu cine semana
ses
Postat pe 31 Martie 2010 12:34
Ses surprize surprize, a venit cumva barza pe la tine?
bau
Postat pe 31 Martie 2010 12:38
de ce ma compatimesti ca de nu a fost rau
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
meniul bebelusului de 9-10 luni 64 De la: felideni 12 Martie 2013 16:40
marsupiu BabyBjorn 1 De la: adelaeu 8 Noiembrie 2010 18:53
somnik 15 De la: office_salinasusesi_ro 8 Februarie 2010 13:18
e normal sa bea apa dupa lapte ? 35 De la: Aly_Fab 12 Aprilie 2010 12:46
alimente interzise in timpul alaptarii 80 De la: mihaela_dardac 8 Februarie 2017 12:45
Setari Cookie-uri