Topic: Offtopic !

doarme cu tusi in pat numai cu mine doarme nu vrea cu nimeni
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 13:00
Nu mony, la anu poate...
Tusi, te compatimesc, nu e normal??
ses
Postat pe 31 Martie 2010 13:02
ma compatimesti ca doarme cu mine sau mai fac din cand in cand cate o noapte alba?
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 13:07
cazaturi sa va spun eu de cazaturile fetei mele de care imi aduc aminte ca de au trecut 12 ani de atunci
deci prima cazatura afost pe la vreo doua luni cand a cazut din pat un icnet si apoi somn, apoi pe la vreo 2 ani si 4 luni cand eram cu mama si cu ea la cimitir la tata a luat toate bancile la rand si la un moment dat a cazut cu capul de beton de era sa faca mama infart ca-i moare fata ca asat se albastrise si nu mai primea aer dar am stropit-o cu apa si si-a revent, iar ultima era in spatele blocului catarata pe bara ca o maimuta si a cazut si-a dat cu pieptul de pamant de iar i s- a oprit respiratia si buni era sa lesine langa ea deci in concluzie acolo cazaturi
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 13:25
ooooooo nici nu vreau sa-mi inchipui ce ai simtit tu ca mama. eu am spus ca mor cand am vazut-o pe a mea jos pe parchet cu buza sparta.ma gandesc cu groaza ce ma asteapta ca si a mea este o maimutica se catara peste tot.
gaby8101
Postat pe 31 Martie 2010 13:38
Tusi, pentru noapte alba, normal!
ses
Postat pe 31 Martie 2010 14:17
Iti dai seama ca nu mi-a fost tot una dar nu m-am pierdut cu firea.
Altfel trebuia sa-i dau primul ajutor si la buni care mai un pic facea stop cardiac
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 15:36
al meu la 4 luni jumate l-am pus in pat la tata in mijloc si s-a intors pe burta apoi pe spate apoi pe burta jos..L-a prins nevasta lu tata nu a ajuns sa dea cu capu, dar m-am speriat si m-am dus la urgenta, bineinteles ca nu a patit nimic...
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 16:54
tusi_oli alea da cazaturi, eu sincer sper sa ma fereasca d-zeu de asa ceva. Dar ma tot avertizeaza o vecina ca copiii din aprilie se lovesc la ochi (adica pe la arcade, la sprancene) ea are taietura in spranceana si fiusu la fel si amandoi sunt din aprilie
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 23:01
si a mea este nascuta tot in aprilie in 19 asa ca stai linistita ca va scapa de toate chestiile nasoale
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 23:06
Sa-ti traiasca, al meu e pe 17
Si nu are lovituri la ochi?
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 23:08
nu are lovituri la ochi doar un mic semn pe fata i-a dat catelul lu cumnata mea cu laba ca sa bagat la mancarea lui cred ca avea vreo trei ani atunci in rest nimic
si-a spart gura cand eram cu ea la doctor de nu a mai putut sa se uite doctorita in gatul ei i se umflase gurarau de tot
cum spuneam acum are 13 ani au trecut toate
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 23:17
azi maine vine sa iti prezinte prietenul sau vrea sa mearga in cluburi de noapte, sa se fardeze...
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 23:20
are mama tanara deci acceptam unele chestii dar nu toate
cu cluburile a fost odata la un bal pe 18 februarie in rest din cls aI-a au fost prin discoteca cu scoala binenteles
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 23:23
nici sa o ti inchisa in casa nu poti...Eu ies noapte buna ca imi pica ochii in gura de somn.
viobregar
Postat pe 31 Martie 2010 23:26
ar vrea sa aiba toate fetele mama ca mine
nu o tin legata in casadar totul se face cu bun simt noapte buna somnic usor la bebe si tie
tusi_Oli
Postat pe 31 Martie 2010 23:30
cluburi discoteci....ai????
asta ii trebuie ei ma la varsta asta????mama denaturata ce esti!!!! tu nu sti ca acolo e dracul gol ce umbla sa orbeasca ochii si mintea tinerilor

ma uimesc si eu de ce spun imi este greu sa cred ca eu personal nu o sa umblu dupa fiemea in cluburi cu matura dupa ea tinand cont ca ar putea face macar jumate din cate am facut eu imi da de gandit ...tu fata e de plans nu de ras...ok
alinakatt
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:10
esti tare alinakatt, pai daca ii sa umble tot umbla. Cand m-am dus la facultate tata a venit cu mine sa nu ma lase sa stau in camin ca cica acolo e depravarea, dar eu m-am mutat dupa ce a plecat in camin. Si imi aduc aminte ce mutra a facut cand i-am zis ca ma mut la sotu cand noi ne cunosteam abia de o saptamana...
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:15
dialog mama si fiica in viitorul cat mai indepartat sper eu....
- Mami deseara merg in club
- de ce?
- Pai nu ti-am zis ca sambata asta merg cu fetele???
- da, am uitat...ok dar in ce club mergi?
- de ceeeeeee
- asa de curiozitate ma gandeam sa ies si eu cu fetele si sa nu dam una peste alta
(evident intentia maemi este sa smulga matura de dupa usa si sa se pregateasca de o paruiala cu vreun posibil pretendent ce atenteaza la virginitatea ei)
-Mai mama sper ca nu ma urmaresti si in seara asta ca data trecuta (deja se aprind spirutele)
- nu iubita, data trecuta a fost o coincidenta ca ne-am intalnit pe la 4 dimineata in club(dupa ce am batut toate cluburile din oras evident)
- si spre ca daca ne mai intalnim si in seara asta te comporti ca o mama moderna si nu ma mai tragi de par din club, nu mai bati pe nimeni care danseaza lasciv cu mine...promiti????
nu draga mea imi pun si eu fusta secsi si dantuim impreuna
- dar mami ai zis ca stai acasa????
- daca ma plictisesc sa impletesc pulovarul asta poate ne intalnim totusi( gandind in sinea ei:iar o sa alerg de nebuna pe starzi sa o caut prin cluburi....doamne cate ar putea face ...doamne cate am facut eu la tinerete ma ingrozesc...clar o urmaresc si in seara asta )
- sigur asta seara este Dansez pentru tine la TV...distractie placuta si fi cuminte
- pa pa mami
- bagu-mi iar tre sa plec de acasa si in seara asta

alinakatt
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:22
ses
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:27
ce tare esti alina. tot ce este posibil peste cativa ani sa facem ce ai descris tu . dak o prind pe fiimea in ipostaze iau foocccccccc.la cate se intampla in zilele noastre.
gaby8101
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:30
am gresit cumva???
cate nu va imaginati o scena din asta pe viitor indiferent daca-i fata sau baiat??
mah....macar cele care au mai si iesit din casa ca cele care au stat tot timpul inchise au sa aibe nevoie si de terapie intensiva
alinakatt
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:33
nu ai gresit cu absolut nimic.ai mare dreptate.eu ma uit la pustoaicele astea de la mine din bloc,eu la 14 ani nu stiam ce este ala sex ele numai despre asta vb.asa ca trebuie sa avem mare grija de copilasii nostrii pe ce drumuri o apuca
gaby8101
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:38
ai dreptate alinakatt
Si aici la noi la bloc am o vecina de 14 ani si cica a intrebat-o pe masa daca e bine sa faca sex oral.
Sal'tare ses
viobregar
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:01
orallllll
lasa ca-i bine si asa macar nu ramane gravida
alinakatt
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:11
Da, pai o sa ajunga sa faca saracele secs oral, secs anal... si tot virgine sunt, nu?
ses
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:56
Sal vio!
Sal fetele!
Unde-mi sunt manierele?
ses
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:56
neata fetele
tusi_Oli
Postat pe 1 Aprilie 2010 13:01
ai fugit repede pe forum ai?
ai lasat jocul si ai fugit?
tusi_Oli
Postat pe 1 Aprilie 2010 13:03
Cum neata tusi? Acu iti bei cafeaua sa-nteleg?
ses
Postat pe 1 Aprilie 2010 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bb nu prea mai doarme noaptea........ 76 De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:11
ceaiul de musetel 7 De la: aura_geo21 28 Iunie 2014 03:23
INTARCATUL 17 De la: kidz006012 16 Martie 2010 16:39
Bebei din Baia Mare 6 De la: ateona 14 Februarie 2009 22:29
ajutor!!!!!!!!!teama de apa!!!!!!!!!!1 17 De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:21
Setari Cookie-uri