lidya i-a vezi ce-ti face copilul, sa nu cumva sa pateasca ceva....avand o mama denatura care sta zi si noapte pe net. Cred ca m-ai si visat azinoapte.Daca imi duci dorul spune-mi ,te invit pe la mine,m-ai ales ca vad ca ti-ai dorit cand ai fost micuta sa devii detectiv,dar nu prea ai talent. | ||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:18 |
||
---|---|---|
bau vezi ca esti off topic ti-a spus si lydia deci te rugam frumos lasaneeeeee lasaneeeeeeeeeeee ai alte topicuri pe care sa te bagi inseama sau tu nu poti daca nu treci toate topicurile in revista?????????? | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 11:18 |
||
eu stiu practic cum se lucreaza, nu ca tine dau copy paste, ca legea se poate interpreta...asa ca nu-mi zice tu mie sa-mi vad de treaba xca eu nu dau sfaturi aiurea... | ||
|
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:18 |
||
tusi_oli macar am invatat ceva "bun " de la voi,sa nu-mi pese de nimeni si sa continui cu nesimtirea.Asa ca lasa-ma lasamaaaaa | ||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:19 |
||
fetele lasati-o in pace ca nu merita, eu una nu dau sfaturi aiurea cum a dat ea... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:20 |
||
Ti-am zis vio ca esti pe langa si ma repet,citeste legislatie si o sa observi cat esti de pe langa. Tu nu dai sfaturi aiurea doar scrii aiurea. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:21 |
||
bau iti place sa jicnesti chiar nu este cazul eu va inteleg ca aveti nevoie de refulari dar sincer nu-i cazul pe acest topic deschide unul pt refulari si te vei simti mai bine o zi faina si spor la lucru celor care nu sunt niste intretinute ca sa citez |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 11:21 |
||
eu stau pe net toata ziua buna asta, hai ca-mi place bau bau bau, mai vreau, doar atat poti? | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 11:22 |
||
AI dreptate tusi_oli, eu am citit legislatia si spre deosebire de tine stiu sa o interpretz, eu ma descurc si fara google... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:22 |
||
Draga tusi_oli ma dai cumva afara de pe topic ? Nu ai loc de mine? Pai tre sa fiu si eu in pas cu moda,ca e doar lume virtuala,nimic personal draga. Am jignit eu? Unde ? Eu sa jignesc ,doamne fereste,cum poti spune una ca asta? | ||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:23 |
||
vio dar ce ai cautata sa stai cu noi atatea zile si nopti sa iei parte la discutiile noastre banale si expirate,de ce te-ai complacut situatiei? si acum sa ne jignesti si sa ne barfesti sa iti fie rusine desi ai lipsit cand sa impartit un sfat imi permit sa iti dau lasa mesaje,posteaza ceva bun nu doar banala fraza....''ai dreptate,asa este'',o invat eu'' ce sa ma inveti tu,sa mint?nu mersi |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 11:24 |
||
Vio tu nici cu dreptul care il zici ca il ai nu esti in stare sa dai un raspuns concret. Daca citeai legislatia,vedeai ca legile sunt legi si nu se interpreteaza. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:25 |
||
fata eu nu am zis ca te invat ceva ca sincer nu merit sa ma lupt cu tine...vezi-ti de gradina ta... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:25 |
||
nu te da nimeni afara de pe topic, iar la chestia cu jicnirea vrei sa-ti dau un paste la mesajul tau de mai sus? nu cred "lidya i-a vezi ce-ti face copilul, sa nu cumva sa pateasca ceva....avand o mama denatura care sta zi si noapte pe net" "mama denaturata" nu este jicnire dupa tine este un alint? |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 11:26 |
||
bau nici nu merita sa-mi bat capul cu tine si atunci cum aplici o lege daca nu o interpretezi? de ce practic se calculeaza 11luni inainte de nastere+luna in care se naste... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:28 |
||
tusi_oli cand aveam si eu putin timp sa stau pe net, uite ce-mi face bau bau bau, pai se poate? | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 11:28 |
||
tusi_oli cum mama denaturata sa fie o jignire,este un alint,o gluma...cum doriti sa o denumiti,doar aceste cuvinte le-am dat copy/past de aici. | ||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:30 |
||
nu aveti obraz sunteti de o rautate maxima,ma uimiti serios daca ieri am ras de voi astazi imi provocati greata si totusi aveti o varsta si sunteti mame de copii,bun exemplu le dati.... primesc mesaje in privat fete cu bun simt care nu va spun nimic pe forum din prea multa educatie dar va spun sincer v-ati etichetat |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 11:32 |
||
bau bau bau bau bau, doar atata poti? | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 11:32 |
||
Vio draga ar trebuii sa te intrebi singura de ce nu se aplica legea? Iar acea adeverinta difera de la un oras la altul. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:32 |
||
cine ar indrazini sa-ti trimita mesaje pe privat anaROBERT? ma faci sa rad ti s-a mai spus, haide sa iei o pauza sa vedem cine iti simte lipsa? aaaaaaa? | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 11:33 |
||
cata dreptate ai bau..... e trist... si-mi pare rau pentru restul mamicilor linistite. | ||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 11:35 |
||
bau nu difera ca se regaseste in normele de aplicare a legii care le-au primit primariile... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:36 |
||
voi lua o pauza cand eu voi considera ca am nevoiede una tu iti faci programul tie nu altcuiva. dar hai da tot ce poti,evidentiaza-te,ma dezamagesti asta este tot ce poti |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 11:36 |
||
Vio inca o data imi demonstrezi ca esti pe langa | ||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:38 |
||
esti ca un papagal care repeta cam tot ce zic altii ca nu poate saracul sa repete tot mamici eu pot fi si buna, serios acum, nu am venin, sunt doar deranjata de acesta mamica care ma irita vizual. Acum o sa plec, copilul meu nu vreau sa fie neglijat cum este al ei. O zi buna! |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 11:39 |
||
liodya demonstreaza ca poti fi si buna,evita-ma arata tu ca ai mai multa minte ca mine si demonstreaza intregii comunitati ca poti sa o faci.' sunt prea importanta pentru voi iar voi prea nesemnificative atata puteti,asta este ce ati invatat. buna da poti fi da cum,unde |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 11:41 |
||
fata chiar tu ai recunoscut ca ai vazut adeverinta si ai vazut cum se calculeaza cu 11 luni inainte, dar nu are rost sa-mi bat capul, daca esti asa inteligenta explica fara google calculul... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:42 |
||
lidya in sfarsit ti-ai amintit ca ai un copil? vio scuza-mi sinceritatea,dar te-ai atacat cam rau,macar recunoaste ca esti pe langa. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 11:46 |
||
fata daca esti asa desteapta si le stii pe toate de ce nu explici fara google, sa te vad...Si sincer nu esti in masura sa zici ca eu sunt pe labga, mai intai documenteaza-te cum trebuie si apoi mai vb... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 11:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AM SI EU O RUGAMINTE | 4 | De la: ANYYTA 6 Octombrie 2009 21:23 |
kinetoterapie | 21 | De la: Centrul_de_Recuperare_1 20 Septembrie 2012 11:25 |
Premergator sau centru de activitate stationar | 6 | De la: deny2sweet 20 Decembrie 2009 13:58 |
|
||
baiatul meu tresare din orice | 7 | De la: kidz007774 26 Aprilie 2010 15:25 |
Hainute de bebe 0-12 luni la preturi modice 1-9 lei | 2 | De la: adelaeu 3 Februarie 2011 09:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară