Uite reteta: I zi: dimi-cafea sau ceai dejun-2 oua fierte tari +spanac fiert cu sare cina-un gratar vita +sal verde+telina II zi dimi-idem dejun-un gratar mare +sal.verde cina sunca praga (oricat) 2 LITRI LICHID(CEAI ,APA)/ZI III zi dimi-cafea+o felie paine integrala dejun 2 oua fierte +sal.v +rosii dejun sunca praga +sal verde IV dimi idem zi |III dejun un ou+morcov fiert/crud|+cascaval vegetal cina fructe +iaurt V dimi-cafea +lamaie +morcov dejun -peste fiert/gratar+rosii cina un gratar +sal.v VI dimi cafea+ o felie paine integrala dejun-pui la gratar cina 2 oua fierte +morcov VII dimi-cafea dejun un gratar vita +fructe cina orice si oricat(fara alcool sau dulciuri) |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:09 |
||
---|---|---|
In 2 saptamani a slabit fata 6 kg ,asa ca puneti-va pe treaba | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:10 |
||
e interesanta reteta asta chiar da reteta o sa o probez | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:19 |
||
deci de maine te pui pe treaba si peste 2 saptamani ne spui rezultatul? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:32 |
||
nici chiar asa ce am innebuni,am spus ca dupa paste sa mai pun cateva kg in plus daca e asa eficienta cura ce mai conteaza cateva . maine sunt mucenicii tre sa pap si eu cativa |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zona pajura-bucurestii noi-domenii-1 mai-damaroaia... | 1 | De la: ruschita 28 Ianuarie 2009 15:16 |
lipsa poftei de mancare | 6 | De la: Szilvia 14 Decembrie 2009 20:53 |
Vaccinul de 1 an | 4 | De la: anaROBERT 5 Martie 2010 02:36 |
|
||
impodobirea bradului de craciun | 4 | De la: deliarebecca 19 Decembrie 2008 21:06 |
piscina | 1 | De la: corina_dragoi 17 Ianuarie 2009 18:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice