Buna ziua am un bebe de 1 an si are deja 8 dintisori, oare de cand este bine sa incepem sa-i spalam pe dinti? |
||
ada_mazuru Postat pe 28 Martie 2010 20:06 |
||
---|---|---|
buna. bb se spala pe dintisori de cand ii apare primul dintisor. cu o compresa sterila inmuiata in apa se sterg dintisorii. acum bb fiind mai marisor si avand deja 8 dintisori poti folosi o periuta de dinti degetar si pasta fara fluor. | ||
gaby8101 Postat pe 29 Martie 2010 10:32 |
||
buna dimineata fetelor eu am un bebe de 1 an si 5 luni si se spala pe dintisori de la 1 an si 2 luni,asa pare ca se spala dar el se joaca mai mult | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 29 Martie 2010 11:29 |
||
Multumesc pentru raspuns. Oare pot folosi si o pasta pt copii? |
||
ada_mazuru Postat pe 29 Martie 2010 19:25 |
||
asta nu mai stiu ce sa spun dar banuiesc ca nu este prea recomandat,cine stie ce chimicale o contine sau poate ca se poate habar nu am | ||
anaROBERT Postat pe 30 Martie 2010 01:26 |
||
eu sunt fericita ca il invata pe copil si la gradinita cat e de important sa se spele pe dinti. partea buna la o grupa cu un nr mic de copii si a faptului ca au baie proprie la sala de clasa e ca acolo isi pot lasa linistiti periutele de dinti. cei de la Puiutul Pufos au invitat studenti la facultatea de medicina, respectiv Stomatologie care vin si-i invata pe copii cate ceva despre igiena orala. marele lucru zic ;) | ||
maria_79 Postat pe 31 Octombrie 2011 17:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:12 |
buna | 2 | De la: LILO 2 Noiembrie 2010 17:29 |
bataia intre copii | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:11 |
|
||
copii la pubertate, cum ne descurcam cu ei? | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 08:04 |
bună am și eu o fetita de 2 jumătate și am o problema k ea nu vrea sa mănânce mâncare doar lapte de 3 4 ore pe zi plus noaptea de vreo 4 ori ...am încercat într-un timp când era un pic mai mica sa ii dau mâncare și chiar manca dar după o peri | 3 | De la: Alina_Nicoleta_Sauciuc_1 9 Februarie 2017 07:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară