buna tuturor! am si eu o problema cu piticul meu... are un hemangion (cred k asa se numeste) in partea stanga langa sfarc! s-a nascut cu ea si cu timpul crescand si raul a crescut si semnul acela... mai precis arata k si o fragutza! asa cu denivelari.. este cam cat o moneda de 10 bani! am fost cu el la dr de familie si mi-a zis k sa stau linistita k e semn de mama... dar azi am fost cu el la chirurgie (sunt din baia mare) si mi-a zis doctorita k trebuie sa il operez k dc nu am venit mai repede... si ma tem pt operatzie.. k nu stiu cum va reactiona cand il va adormi! la anestezie... am auzit multe cazuri k au murit! si mama mi-a zis k sa incerc si la cluj sa vad ce zice si acolo?? voi ce ma sfatuiti?? ati mai patit careva asa ceva?? multumesc din suflet pt raspunsuri! |
||
ale_micutza Postat pe 30 Martie 2010 13:38 |
||
---|---|---|
nu te duce undeva unde nu stii sigur ca ii va fi bine. cauta si informeaza-te bine inainte de a-ti lasa copilul pe mana cuiva. intradevar, auzi de multe cazuri de medici incompetenti care duc pacientul la moarte. noi suntem din bucuresti. baietelul meu a avut o malformatie din nastere si a necesitat 2 operatii grele (nu doar de eliminare a unei bucati de piele), prima operatie a durat vreo 2-3 ore si cea de a doua, 5-6 ore operatia in sine, dar cu anesteziere si trezit din anestezie si monitorizare etc, vreo 8 ore a stat in sala. inainte de prima operatie mi-era tare frica si nu stiam daca fac bine ce fac ducandu-l sa il opereze, am mers la mai multi medici si toti au zis ca fara operatie nu se poate. apoi intrebarea era, e medic bun cel la care ma duc sau nu? conteaza mult si medicul si anestezistul . la anestezie mi s-a spus ca se folosesc vreo 9 substante care trebuie amestecate in diverse proportii in functie de greutatea pacientului si de nu stiu mai ce, si ca daca se greseste in stabilirea acestor cantitati pot aparea efecte dintre cele mai grave. in afara de cercetarile pe care le-am facut (atat cat ne-am priceput noi), ne-a ajutat dumnezeu si am nimerit pe mana unor medici extraordinari. chirurgul este dna dr topor de la gr alexandrescu, iar anestezista sa este dna dr davidescu (lucreaza mereu impreuna, e o echipa stabila de medici). daca te ajuta cu ceva informatia asta, mergi la grigore alexandrescu (daca nu ti-e prea departe). daca ai nevoie de ajutor cu ceva in acest sens zi-mi si incerc sa te ajut eu (ti-am zis, stau in bucuresti). iar ca sa ii fie bine piticului, gandeste pozitiv si nu care cumva sa incepi sa plangi. o sa fie totul bine, ai sa vezi, fiecare copilas areingerul lui pazitor si se vor aranja toate asa cum trebuie |
||
pinicuta Postat pe 30 Martie 2010 15:30 |
||
daca vrei, o sa incerc sa ma interesez si pt tg mures. poate ti-e mai aproape, mai la indemana. am pe cineva care e din tg mures si poate afla informatii precise despre medicii de acolo. | ||
|
||
pinicuta Postat pe 30 Martie 2010 15:46 |
||
sa stii k ar fi si tg mures... ziceam de cluj pt k imi este mai aproape... k eu stau in baia mare.. si in vreo 3 ore sunt in cluj cu masina... sunt oricum foarte speriata | ||
ale_micutza Postat pe 30 Martie 2010 18:32 |
||
te cred ca esti speriata dar ai sa vezi ca va trece totul si va bine. ia cu tine la opeatie (e asa am facut, ca sa ma linisteasca pe mine nu de alta ) ulei sfintit de la botezul copilului, sau o bucata din lumanarea de botez, sau mergi la biserica si roaga preotul sa ii citeasca o binecuantare ceva si o sa fie bine, nu intra in panica, bb are nevoie de o mamica puternica si curajoasa | ||
pinicuta Postat pe 31 Martie 2010 00:23 |
||
ale_micutza imi pare rau sa aud si asta de la tine,imi pari destul de tanara si deja treci prin prea multe . oricum nu te speria fi tare,nu este ceva de speriat daca trebuie operat se poate face si cu laser si nici nu va simti nici in timpul si nici dupa operatia cu laser. mult succes te aste[ptam sa ne mai spui cate ceva,sa ne tii la curent. |
||
anaROBERT Postat pe 31 Martie 2010 11:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau ca fiicele mele sa castige concursul, ma jutati, va rog? | 1 | De la: sorinheisu 13 Iulie 2009 23:37 |
NU VREA SA MEARGA PE JOS... | 2 | De la: lumi_store 17 Noiembrie 2009 17:45 |
bicarbonat? | 4 | De la: alexia4 27 Decembrie 2009 15:57 |
|
||
Cum culcati copiii? | 14 | De la: vasilicasavoiu 15 Februarie 2009 12:45 |
Cat mananca un bebe la 7 luni | 10 | De la: dianecrii 12 Iunie 2012 12:56 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice