ei are apa marii treaba nu cred sa aibe vre-o legatura depinde de multe aspecte si egrasia asta incepand de la constructia blocului si pana la bataia vantului sau a ploii. termopanele nu au nici o legatura cu egrasia decat in momentul in care termopanul n uare ''gauri de apa'' atunci risti sa faci egrasie. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 17:04 |
||
---|---|---|
exista o solutie de la BIZON -solutie anti-mucegai, e foarte foarte foarte buna!!!!! dar e cam scumpa 27lei, am luat-o din selgros.pulverizezi, lasi 2,3 min si dupa aceea dai cu o carpa uscata si....MINUNE!!!!!! nu o sa mai ai probleme. |
||
YZA79 Postat pe 23 Aprilie 2010 21:35 |
||
noi am izolat peretii pe interior cu polistiren si rigips si tot a aparut intr-un colt si putin la geam mucegaiul cel scarbos. Asa ca tot cu clor l-am sters. Doar ca facem asta in lunile de iarna-primavara saptamanal. Miroase la noi in casa ca la dispensar :) |
||
|
||
dirnela Postat pe 24 Aprilie 2010 10:57 |
||
Nnu este adevarat.Eu am ap izolat si pe interior si pe exterior si tot a aparut mucegai.Acum am dat cu SAVO si nu a mai aparut.Acum vom vedea la iarna ce se va intampla | ||
carmentunaru_yahoo_com Postat pe 25 Aprilie 2010 23:11 |
||
buna sol. bizon il gasiti la orice mag. se instalatii-sanitare ,in cluj este la dennver pe campului, pt. cine este din cluj | ||
kidz005563 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mastocitoza | 23 | De la: anacs 27 August 2012 23:32 |
indemnizatie al doilea copil | 3 | De la: lara 21 Iulie 2009 01:26 |
constipatia | 15 | De la: ina_rebeca 23 Februarie 2011 11:26 |
|
||
scurgeri .................albe-transparente............ | 4 | De la: pinicuta 17 August 2009 18:10 |
buna, mamici si viitoare mamici! | 4 | De la: Szilvia 6 Martie 2010 18:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară