ei are apa marii treaba nu cred sa aibe vre-o legatura depinde de multe aspecte si egrasia asta incepand de la constructia blocului si pana la bataia vantului sau a ploii. termopanele nu au nici o legatura cu egrasia decat in momentul in care termopanul n uare ''gauri de apa'' atunci risti sa faci egrasie. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 17:04 |
||
---|---|---|
exista o solutie de la BIZON -solutie anti-mucegai, e foarte foarte foarte buna!!!!! dar e cam scumpa 27lei, am luat-o din selgros.pulverizezi, lasi 2,3 min si dupa aceea dai cu o carpa uscata si....MINUNE!!!!!! nu o sa mai ai probleme. |
||
YZA79 Postat pe 23 Aprilie 2010 21:35 |
||
noi am izolat peretii pe interior cu polistiren si rigips si tot a aparut intr-un colt si putin la geam mucegaiul cel scarbos. Asa ca tot cu clor l-am sters. Doar ca facem asta in lunile de iarna-primavara saptamanal. Miroase la noi in casa ca la dispensar :) |
||
|
||
dirnela Postat pe 24 Aprilie 2010 10:57 |
||
Nnu este adevarat.Eu am ap izolat si pe interior si pe exterior si tot a aparut mucegai.Acum am dat cu SAVO si nu a mai aparut.Acum vom vedea la iarna ce se va intampla | ||
carmentunaru_yahoo_com Postat pe 25 Aprilie 2010 23:11 |
||
buna sol. bizon il gasiti la orice mag. se instalatii-sanitare ,in cluj este la dennver pe campului, pt. cine este din cluj | ||
kidz005563 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu bea lapte deloc, ce lichide ii dau si CATA cantaitate la 1 an si 9 luni | 5 | De la: AdinaB 9 Februarie 2010 00:05 |
hainute ideale | 8 | De la: ion_cristina 17 Ianuarie 2009 15:34 |
diversificarea! | 10 | De la: Alina80 5 Septembrie 2009 13:05 |
|
||
Oportunitate venit suplimentar | 1 | De la: silviu_m74 23 Noiembrie 2009 16:20 |
concediu de crestere a copilului | 2 | De la: ina_rebeca 20 Octombrie 2009 18:25 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn