Buna. Sunt Iulia. Am 27 de ani si sunt interesata daca a mai nascut cineva la Maternitatea Cantacuzino din Bucuresti. Medicul meu este de acolo si vreau sa stiu cum este spitalul, cum sunt cadrele medicale.....intelegeti voi. Astept un raspuns. Multumesc. | ||
leuiulia Postat pe 15 Aprilie 2010 12:59 |
||
---|---|---|
Buna.Eu am nascut in ianuarie la Cantacuzino.Am avut rezerva si totul a fost ok,dar eu nu am stat decat o noapte acolo si m-am externat apoi cu toate ca eram operata doar de nici 48 de ore.Depinde tare mult la ce doctor esti.Asistentele de la pediatrie iti vor cere bani pe fata...fara nici o jena.Eu am uitat sa ii dau uneia bani si a mai venit inca o data...ca sa vada ce face bebe.....si am auzit-o : mai,ce fata sprancenata are mami!|Trebuie sa faca cinste mami.I-am dat ..ce sa fac?In fiecare dimineata cand ti se face toaleta merg cam 10-15 ron.Conditiile sunt ca in orice spital de stat...eu nu am stiut cum sa plec mai repede acasa.Doctora pediatra primeste cam 100-150 ron si vesnic se va trezi o asistenta care sa iti spuna ca e moasa copilului....si mai cotizezi si acolo.Ideea este ca trebuiesc multi bani ca in orice spital,iar conditiile nu se ridica la ce sume platesti.Eu am concluzionat ca mai bine e la particular si ,ca si cheltuilei,tot pe acolo esti.Asta daca vrei sa fi ingrijita omeneste.Te pup si astept vesti de la tine | ||
kidz004076 Postat pe 22 Aprilie 2010 16:02 |
||
Buna Eu am nascut pe 17 martie cu DR TOMA ADRIAN ;un medic excelent.Nu mi s-a parut scumpa nasterea ,eu am dat 1000 ron dr,200 moasa asistenta care m-a ajutat mult,d+na Gina,100 ron dr neonat.,si cate 5 lei la fiece spalare si cateodata si la asisitentele de la copii, aaaa si 500 ca am dat gauri in urechi pt cercei ,,aaaaaaaaaaa si 30 pt d-na care mi+a desfundat canalele pt lapte. | ||
|
||
moanecorina Postat pe 23 Aprilie 2010 11:48 |
||
D+nele sunt dragute daca si tu esti draguta cu ele. | ||
moanecorina Postat pe 23 Aprilie 2010 11:49 |
||
Buna, viitoare mamica. Eu am nascut la Cantacuzino o fetita in august anul trecut cu doctorul Alexandru Ciulcu. Primul copil l-am nascut la Giulesti cu un an si sapte luni in urma si pot face o comparatie. Pot sa-ti spun ca la Cantacuzino a fost nemaipomenit. Eu personal am cheltuit cam la fel ca in Giulesti, dar experienta nu s-a comparat. Suma totala a dus undeva la 14 milioane (doctor, asistente sala de nasteri, asistente copii, infirmiere, gauri cercei fetita, etc), nici pe departe suma pe care o platesti intr-un spital particular, care se duce undeva la 1000 euro pentru o nastere normala. Iti spun sincer ca m-am simit grozav de bine. Doctorul meu a fost excelent si ii multumesc lui Dumnezeu ca am dat de el, caci eu mai aveam o nastere naturala la activ nu foarte reusita. Asistentele sunt foarte ok, dar la fel ca si in alte spitale trebuie sa mai fi si tu draguta cu ele. Daca nasti normal, copilul iti este adus in camera, dar poti sa-l mai lasi cu asistentele daca te simti obosita, cu conditia sa si dai ceva. Daca mai ai alte nelamuriri, ma poti intreba oricand. Pupam. |
||
Filipa_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 17:08 |
||
Sotia mea a nascut la Cantacuzino acum 2 luni cu dr Toma Adrian. Un doctor de nota 20. Nu am cuvinte de lauda pt el. A venit omul la 2 noaptea, raspunde la telefon la orice ora......ca in orice spital trebuie sa dai banul. Per total pot spune ca a iesit bine.... | ||
guliver Postat pe 1 Mai 2010 10:37 |
||
Cu toate ca nu se incadreaza in solicitarea raspunsului afisat pe topic, va recomnd clinicile private pentru nastere. Conditiile sunt super si nu deranjezi pe nimeni daca nu dai. Personal m-a costat 2500 lei cezariana ... si atat. M-am intors de la clinica dupa 3 zile de spitalizare si a trecut aproape un an si n-am mai dat pe acolo, cu toate ca este inclus in pret si consultul de la 6 saptamani dupa nastere. Daca scad regimul de hotel, spaga personalului e aceeasi, dar sentimentul ca esti ingrijit neconditionat, nu poate fi inlocuit. | ||
alexa2009 Postat pe 1 Mai 2010 12:00 |
||
Dragi mamici, eu am nascut in septembrie 2009 la o clinica particulara Bethesda din Suceava. Tot respectul pentru sectorul privat! Nici nu exista comparatie! Cand m-am internat am platit jos la receptie 2400 lei, am primit chitanta si nu am mai avut apoi nici o grija. Mi se pare foarte umilitor sa fugi dupa medici, asistente sau infirmiere sa le tot bagi in buzunar. Cezariana a decurs perfect ( fetita avea cordonul de 4 ori in jurul gatului si nu se putea naste normal, in august la ecografie s-a vazut cordonul de doua ori in jurul gatului, iar pana in septembrie a fost de 4 ori). Copilul a fost foarte bine ingrijit, eu la fel, conditiile deosebite. Am primit de acolo pampers, servetele, absorbante, apa plata, creme, tot ce am avut nevoie. Nu trebuia sa ne aduca nimeni de acasa plase si plasute, sticle si borcane cu mancare, am avut la dispozitie tot ce era nevoie, totul de cea mai buna calitate si o igiena exemplara. Personalul era foarte dragut, de la femeia de servici pana la medic. Tot respectul pentru ei! In afara de taxa nu a mai trebuit sa dau nimic, chiar si cerceii fetitei i-a pus si nu am dat nimic. Bravo lor! | ||
Miruxi Postat pe 3 Mai 2010 08:47 |
||
miruxi.. chiar ma bucur pentru tine.. ai nimerit foarte fain.. si in arad sunt 2 clinici private dar pretul....... cel putin cand am nascut eu.. era pe putin 1500 de euro.. acum e sia ici cred la una idn ele.. vreo 700 de euro | ||
adryaana Postat pe 3 Mai 2010 08:51 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Mai 2010 22:59 |
||
Buna, si eu am nascut tot in August anul trecut , tot la Dr. Ciulcu Alexandru si am aceleasi cuvinte de lauda la adresa dansului. Nu am avut tocmai o sarcina usoara si nu a existat sa sun si sa nu-mi raspunda ( cu exceptia datilor cand era in operatie, insa suna inapoi dupa). Vis- a vis de "traiul" in spital eu zic ca este acceptabil. Eu am stat in rezerva de 2 paturi cu posibilitatea sa tin bb-lul cu mine si mi s-a parut curat. In fiecare zi se schimbau asternuturile, salonul era maturat si spalat de 2 ori/zi. Singura faza mai nasoala ca sa zic asa este faptul ca baia e pe hol si e comuna ( insa recunosc ca este spalata f des, nu mi s-a intamplat sa merg si sa o gasesc murdara). In rest ca si costuri : 1000 ron - dr, 150 ron moasa, 100 ron asistenta nastere, 200 ron neonatolog, 200 ron anestezist ( am nascut cu peridurala), 50 ron gaurile in urechi la fetitza si pe urma la greu "taxe" de 5 si 10 ron la asistente in cele 5 zile cat ma stat internata. Nu a fost nevoie sa cumpar nimik , nici macar vaccinul de imunizare pt Rh negativ. Intr-adevar duduile de la copii sunt cam insistente si cam cer pe fatza atentii, insa nu toate si depinde mult cum te porti cu ele...eu personal nu prea am avut de-a face cu ele prea mult pt ca eu mi-am tinut copilul cu mine si i-am dat san, asa ca nu am avut nevoie sa ma milogesc pt supliment. Acum intentionez sa raman iar gravida si fara nico indoialamerg sa nasc tot la Cantacuzino si la acelasi doctor , pe care il recomand cu toata inima. Cam atat..sper ca am ajutat cat de cat. Nastere usoara ! | ||
yucca Postat pe 31 Mai 2010 11:29 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Iunie 2010 17:27 |
||
De la: alexa2009, la data 2010-05-01 12:00:42Cu toate ca nu se incadreaza in solicitarea raspunsului afisat pe topic, va recomnd clinicile private pentru nastere. Conditiile sunt super si nu deranjezi pe nimeni daca nu dai. Personal m-a costat 2500 lei cezariana ... si atat. M-am intors de la clinica dupa 3 zile de spitalizare si a trecut aproape un an si n-am mai dat pe acolo, cu toate ca este inclus in pret si consultul de la 6 saptamani dupa nastere. Daca scad regimul de hotel, spaga personalului e aceeasi, dar sentimentul ca esti ingrijit neconditionat, nu poate fi inlocuit. alexa,poti sa-mi spui si mie la ce clinica particulara ai nascut cu asa de putini bani? m-ar interesa si pe mine |
||
elena_enache Postat pe 9 Mai 2011 10:47 |
||
Buna seara, mamici! A nascut cineva recent la Cantacuzino prin cezariana? As vrea sa stiu cum decurge totul din momentul internarii si pana la salon. Saptamana viitoare ma va programa pentru operatie si sunt un pic nelinistita, nu stiu ce ma asteapta acolo si as vrea sa fiu cat de cat pregatita. Va multumesc ! |
||
loreley1281 Postat pe 6 Iulie 2011 22:09 |
||
Aveam nora gravida in luna a treia si am mers cu ea la un prim control la Spitalul Cantacuzino.Asteptand sa iasa medicul pe care il cautam(acum cine este nici nu mai are importanta) am vazut o doamna blonda intr-o agitatie verbala fata de personal,ca la scoala de corectie. Am aflat ca este asistenta sefa,ca asa ii este stilul,sa spele pe jos cu personalul spre propasirea pacientului,cu care pacienti am aflat de la cei din sala de asteptare ca se comporta frumos brusc daca e "mangaiata"! Am hotarat sa plecam altundeva,unde om vedea cu ochii,undeva unde miroase a respect si colaborare inca de la intrare;mi se pare important pentru nora mea sa intre intr-un mediu sanatos si nu intr-unul fals prietenos,in care se tolereaza comportamentele inumane intre cei ce o ingrijesc. |
||
garbo_412225 Postat pe 17 Mai 2015 23:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
A FI SAU A NU FI...ADEVARAT | 3 | De la: lavi_dj 6 Octombrie 2009 17:20 |
PT O MAMICA CARE A INTREBAT DE PSORIAZIS | 23 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:52 |
Lauzia | 5 | De la: garbo_480764 21 Ianuarie 2018 08:48 |
|
||
Bebe nu papa supa | 22 | De la: Miruxi 17 Iunie 2010 09:34 |
cand este bine sa mearga la scoala | 9 | De la: tatusilvia 17 Aprilie 2009 23:51 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice