Sunt multe persoane talentate! Haideti sa ne mai delectam putin scriind poezii. Va astept cu niste poezii. | ||
Jojolin Postat pe 15 Aprilie 2010 22:07 |
||
---|---|---|
Scrieti poezii de tot felul! Nu conteaza, ce tema! | ||
Jojolin Postat pe 15 Aprilie 2010 22:08 |
||
a fost un vis... Venit-a ziua, draga mea, Cand tu, pasi-vei spre altar. Esti alba, ca un fulg de nea... Dar in zadar. In toti acei ce te conduc, salasluiesc numai stihii. Sunt toti o apa si-un pamant.. Sunt toti pustii. Mirosi catifelat si bland a flori de camp si rang domnesc; la nunta ta voriam sa-ti cant Ca te iubesc. Insa acum ranit ma plang, caci langa mine-i racla ta si voi sa-ti dau, nu dar lumesc.. ci viata mea! Astfel nedrept ar fi, ca eu O vesnicie sa traiesc si-n jurul meu sa piara tot ce eu iubesc Isi aminti cat de frumos se petreceau cand erau mici iar inima-i crescu voios si far' de frici O lacrima se scurse-atunci peste obrazul trist si pal iar ceru'-ncepe-a se roti precum un val Vazand odorul sau miscand cerul albastru-i se paru zambi-mplinit, zambi plapand si disparu... am spart eu gheata... randul tau, vanessa! |
||
|
||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:28 |
||
Antologia Basinii ati vazut prea bin ca la consultatii doctorul va intreaba despre "emanatii" vrea sa stie totul Abundente, faze Unii le zic vanturi altii le zic gaze Dar sa nu va mire Daca medicina studiaza astazi Foarte mult... Basina Si ca, biologic, pt multi e clar a basi e-un lucru Foarte necesar! Toata lumea bese Asta-i axioma Fara sa conteze Sunet sau aroma lumea-ntreaga bese tare sau incet Nimeni nu-i dicteaza "stai, sa besi discret" Papa de la Roma Preoti, printi, printese Vecinu' de-alaturi Bese si iar bese Dar e o "chestiune" trebui inteleasa Fiecare bese doar la el acasa ce-ar fi, bunaoara s-auzi pe ... cutare C-a basit in public Doamna nu-stiu-care Si ca domisoara Profesoara "X" S-a basit in clasa ieri la 9 fix? Cum ar fi privite, saU calificate? Ar fi socotite Niste Basinoase! Dar se mai intampla Fara voia ta suera si geme su prelung ecou iar tu ai nesansa sa fii la birou In astfel de cazuri Spune-mi ce te faci? sa recurgi la scuze sau sa te prefeci? Din experienta am sa spun cinstit ca eu niciodata nu am indraznit sa recurg la scuze Ar fi fost mai greu Sa roseasca toata Lumea-n jurul meu Am trantit un scaun am facut ceva... Si oricat s-ar crede ca-i gest ipocrit S-au facut si ceilalti ca n-au auzit! Chiar si-ndragostitii Cand admira luna Cu sau fara voie Scapa cate una dar si-o melodie mai prelung cantata Face sa vibreze ca o poezie Chiar si nedorita scurta galagie In final tot omul se intreaba trist Sa-l asculti pe medic? Sau pe moralist? Asta va rog sa o comentati cu mila |
||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:30 |
||
Bun... Vanesssa??? Tu cand postezi? | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:31 |
||
Un an e o floare, O zi-o petala, O raza de soare Pe cerul senin. De-aceea, incearca de clipa ce moare, De raza ce trece sa te bucuri din plin! |
||
pinicuta Postat pe 16 Aprilie 2010 02:36 |
||
e urarea mea pentru toi parintii si copilasii | ||
pinicuta Postat pe 16 Aprilie 2010 02:37 |
||
bun, pinicuta! Marfa! Mi, like it! | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 13:01 |
||
Surioara... O binecuvantare-n 2000 a aprut in casa; Sa te tii Caci e copil si multe rele face... Dar o iertam.... Ca si noua ne place. Si sparge farfurii, cani si pahare.. Ne place mult cand merge in picioare. Iertam din nou, si noi Am fost ca ea... Va fi si randul ei sa ne ierte Candva.... Acum e mare... Deja vrea sa si scrie Ia pix si foaie de hartie Dar... ce sa vezi... Hartia este scrisa... Referatul la mate... Sunt... "surprinsa"... Iau 3 , dar stiu c-a meritat... Sa scrie, Berta a invatat! Mai e un pic si-n cls I va fi un pic mai e... Doar .. Un an si o zi... |
||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 13:02 |
||
sa inteleg ca astea-s poezii compuse de voi? imi place cea a lui pinicuta |
||
stefystefy_kidz Postat pe 16 Aprilie 2010 13:52 |
||
Frumoase! Poezii.Voi scrie si eu, dar nu stiu cum sa scriu , una dupa alta in rand ;propozitiile,(( o sa intreb,, apoi o sa va scriu.)) | ||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2010 16:33 |
||
Socrela (daca imi permiti sa-ti spun asa ) ca sa vina o propozitie sub alta,la sfarsitul fiecarei propozitii dai enter ca sa ajungi la randul urmator. | ||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 17:22 |
||
si o urare pentru zile de nastere: In scoica de mare e inima ta Scaldata de valurile vietii. Tu astazi un nou an vei adauga In cronica tineretii. Se vor ivi in calea ta Talazuri zbuciumate Dar cu rabdare si curaj Vei trece peste toate: Trebuie doar mereu sa ai Incredere in tine Si niciodata sa nu-ti pierzi Speranta de mai bine |
||
pinicuta Postat pe 17 Aprilie 2010 12:55 |
||
fff frumoase versuri pinicuta | ||
anaROBERT Postat pe 17 Aprilie 2010 13:10 |
||
COPIII MEI....... Pe acest pamant ,care se transf, tot mereu, Cand mi-a venit si randul meu,,,,,,,,,,,,,,,,, Cu destinul am jurat,,,,,,,,,, De aceea eu am adus pe lume, 2 copilasi, Care sa fie; neam din neamul meu;,,,,,,,,,,, Care sa apere acest pamant cu pieptul lor cel sfant,,,,,,,,,,, Daca; dusmanii l-ar calca, , ei l-ar apara, cum aparatul-au la rand; ,,,,,,,,,,,,,, ,Generatiile de stramosi pe acest pamant,,,,,,,,,, | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 13:41 |
||
Scrieti mi cum sa pun sa fie unul dupa altul??!Randurile?????? | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 13:43 |
||
dai enter dupa fiecare rand e foarte simplu succes! |
||
bianca4you Postat pe 18 Aprilie 2010 13:45 |
||
........ DOAMNE CE VREMURI TRAIM........ Am trecut peste alegeri, Si am ales un presedinte,,,,,,,,,, Cu ;speranta; de-a trai ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Mai bine ca inainte. ........... Viata ns, e aceeasi, binele nu i pt, noi,,,,,,,,,,,,, Care am votat, sperand,, ca vom scapa ;de griji nevoi.......... Ne-am facut iluzii multe, Scapand de ;;ESCU;; ,,,,,,,, Cu dorinta de al avea in frunte ;(ei) tot pe ;;Basesscu!!!!!!!Noua insa ne sta scris, sa luptam mereu, cu un destin necrutator si greu. | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 13:53 |
||
MENIU PT, O ZI BUNA ............... .2 Lingurite de ;rabdare; O ceasca mare de ;bunastare;; .............. . 4 linguri de amabilitate, ,,,,,,,,, Un pic de;'speranta; Cu o doza de; credinta;; ,,,,,,,,,,,,,,,Se mai pune si ;multa ;ingaduinta;; Cateva fire de simpatie,un manunchi de; Umilinta;; ,,,,,,,,,,Se condimenteaza totul cu ;mult bun simt;; Se coace apoi la foc mic, ,,,,,,,,, Asa toate veti avea ;;;;;;; O ZI FAINA , LIPSITA DE GRIJI;!! | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 13:59 |
||
MERSI BAU! | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:00 |
||
IN ACEEASI LIMBA In aceeasi limba toata lumea plange, In aceeasi limba rade un pamant Durerea, doar in limba ta poti s o mangai, Bucuria s-o schimbi in cant. Doar in limba ta, tie iti este dor de mama si de tata, Vinul este mai bun, pranzul este mai pranz. Doar in limba ta tu poti rade ;singur;, Doar in limba ta te poti opri din ;plans;. Dar,,,cand nu poti ;rade;si nici ;plange;, Nu poti; mangaia; sau; canta;, Langa al tau pamant, cu cerul lui ;albastru; Tu poti sa ;taci; tot in limba ta!!! Romane!! . |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:10 |
||
CRUCIULITA Am o cruciulita sfanta, ce la gat o port mereu, O iau seara in manute, si ma rog lui Dumnezeu. " DOAMNE!!" ai grija de mine, de ;bunici, parinti ,copii, "Da ne ajutor la toate, iar la greu ;langa noi sa fii; Ajuta ma sa; cresc mare; pe parinti sa i multumesc, "Doamne"!!Fii mereu cu mine, ma ;iarta; cand gresesc' |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:16 |
||
RUGACIUNE.................. "" DOAMNE, te iubesc si am mare nevoie de tine, Vino in inima mea si binecuvanteaza ma pe mine. Binecuvanteaza mi ;toata familia;pe toate neamurile mele, In numele ;Domnului nostru; ISUS HRISTOS; AMIN. INTREBARE,,,,,,,,,,, Un copil la-ntrebat o data pe ;ISUS; -Cat de mult ne iubesti pe noi ;Doamne;?? Isus i-a raspuns;;-Atat de tare, ca; Si-a rastignit bratele pe cruce, Murind pentru noi; pacatosii; Amin. |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:24 |
||
RUGACIUNE; :sml-love0064(pt; nurori) Doamne!!!+++iti cer;;rabdare;; Pentru ami putea ; intelege ;soacra; Iubire, pentru a ;;ierta; Rabdare multa, pentru faptele ei, Pentru ca; Doamne;+++Daca ti as cere;; ;PUTERE;((multa :sml-happy0009)) Ias baga ;una; de nu siar mai ;reveni in ;veci;!! Ar fi mare ;pacat; pt, ca; Este;mama; barbatului pe care il ;iubesc;!! |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:32 |
||
Ce ziceti?????????m de toate felurile dar acum, n-am timp!! Ca ies! | ||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:34 |
||
SFAT................... Cand sunteti ;suparate;,,,,, Zambiti mereu. Ca nu se stie; niciodata; Cine se-ndragosteste de ;zambetul tau;! |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 14:59 |
||
Mesaj pentru voi,,,, Pentru o femeie adevarata, timpul este o comoara, O comoara,,, din ce in ce mai mare. Care te face; mai bogata n intelepciune; in dragoste, Voi va bucurati ;fiecare; de a voastra aniversare, A anilor ce trec, in zbor. Priviti cu drag in urma, La cei dragi , voua, care va raman vesnic; fideli; In dragoste si dor. |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 15:06 |
||
,,,,,,,,,,,,,,,,FETELOR,,,,,,,,,,,,,,,,, Temeti va fiecare, Temeti-va tare, Ca ;mama tampitilor; in Romania , Este ;tot timpul gravida;!! |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 15:08 |
||
.....................BAIATUL................ Am fost........un mare ;dobitoc;; Ma intreb din nou; Dar,,, mai sunt ;oare;??? |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 15:10 |
||
..VISE, VISE VISE,,,,, Am visat sa zbor pana ;sus la stele; Am visat, sa ajung in cer la ele! Dar ;nu s a putut;! |
||
Jojolin Postat pe 18 Aprilie 2010 15:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand haine gravida mar 38-42 si haine bebe 0-6 luni | 1 | De la: kidz006802 10 Februarie 2010 09:27 |
Vand Marsupiu Soft&Dream Chicco NOU | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07 |
carucior wampol cu landou si scaunel sport | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
|
||
invitatie la babyexpo pt luna feb 2009 | 2 | De la: ion_cristina 13 Februarie 2009 16:08 |
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară