In fiecare vineri este prezentare de produse, parola se schimba saptamanal. | ||
oannams Postat pe 26 Aprilie 2010 16:16 |
||
---|---|---|
mersi mult | ||
kidz005563 Postat pe 28 Aprilie 2010 13:33 |
||
fetele si eu gatesc la gargaritza mea - mai iau si piureutze din comert cand mai plecam pe laiarba verde.. si sper sa nu gresesc prea tare... pentru spalat folosesc persil sensitive lichid - fara nici un fel de probleme pana acum, numai ca bag clatire dubla pe corpuletz, dupa multe incercari am decis sa raman pe sarea de baie de la topfer (fetita mea are piele atopica) si sarica asta e minunata voi ce folositi? -------------------- KIDANUNT.RO - singurul site complet de anunturi gratuite pentru copii |
||
|
||
marissax Postat pe 28 Aprilie 2010 17:06 |
||
Am ramas datoare cu o parola. dlb2015sistem Merita sa vedeti despre ce este vorba. Succes! |
||
oannams Postat pe 29 Aprilie 2010 21:24 |
||
care este concluzia conferintei?? ai putea sa ne dai mai multe detalii acum?? | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 14:11 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Mai 2010 16:17 |
||
Aly Fab, nu stiu ce vrei sa afli mai mult, din moment ce n-ai urmarit videoconferinta. | ||
oannams Postat pe 9 Mai 2010 22:47 |
||
Cred ca este vorba despre produse amway. Si eu le folosesc de cativa ani si sunt foarte bune. Si pe perioada sarcinii am luat suplimente de la amway, sunt naturale si m-am simtit foarte bine, nu mi-am intoxicat corpul cu toate chimicalele din farmacie, iar copilul s-a dezvoltat perfect. Felicitari celor care le folosesc! | ||
Miruxi Postat pe 12 Mai 2010 14:52 |
||
dezvoltarea perfecta a unei sasrcini depinde de f multi factori, nu doar de o marca de produse... sa fim seriosi.... conteaza si ce produse folosesti, dar sa pui sanatatea copilului pe seama marcii X mi se pare prea de tot, sa-mi fie cu iertare.... | ||
pinicuta Postat pe 12 Mai 2010 15:05 |
||
M-am referit la suplimente pentru ca asta am folosit si au fost bune, am folosit si produse pentru ingrijirea locuintei si sunt foarte bune, dar nu este obligatoriu pentru nimeni sa le foloseasca. Pentru mine au fost bune, dar fiecare foloseste ce-si doreste sau ce-si permite. Oricum este o mare diferenta intre vitamine facute in laborator din substante chimice si cele facute din tot felul de plante, fructe sau legume. Chiar daca nu-ti vine sa crezi Pinicuta sanatatea mea si a copilului li se datoreaza in mare parte. Mai am doi copii mai mari, la scoala si pot spune ca luand prenatalele din farmacie m-am ingrasat atunci 20 de kg, in timp ce la sarcina asta si cu vitamine amway am luat doar 10 kg, nemaipunand la socoteala ca nu mai sunt nici tanara cum eram la primele doua sarcini, ci am cu 13 ani mai mult ca atunci, iar metabolismul este potrivit varstei pe care o am. Daca as fi luat vitamine din farmacie sigur puneam 30. Chiar nu vreau sa fac reclama, nu am nici un interes, dar pentru mine produsele au fost bune. Fiecare face alegerile pe care si le doreste in viata, iar eu asta am ales. O felicit pe oanams, chiar daca toate fetele i-au sarit in cap. | ||
Miruxi Postat pe 12 Mai 2010 21:48 |
||
amway ok sunt bune ca produse dar sa nu fim cu ochii inchisi. da si eu am folosit produse pentru casa si pentru igiena personala.De exemplu detergentul acela sensitiv sau geva de genul i-a facut iritatii pe piele la Bearbara deci l-am exclus in rest unele da unele mi se pareau iutile. in fine..dar am si eu o nelamurire ce naiba are amway cu luarea in greutate...este aberant sa sustii lucrul asta. nu exista un precedent care sa-ti confirme cele spuse deci nu abera tampenii. Ca sa sustii lucrul asta sunt anii de studii si mii de subiecti care sunt de acord sa-si expuna sarcina la teste.Pana atunci mucles |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:13 |
||
alina, super tare! e, hai nu va paruiti acuma. eu ce am vrut sa zic este doar ca sanatatea copilului e alegrea lui dumnezeu. daca El nu voia sa fie sanatos toate vitaminele din lume si toate marcile de detergenti nu foloseau LA NIMIC! asta am vrut eu sa spun. | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 11:16 |
||
desigur, asta nu inseamna ca poti sa duci o viata de dezmat si droguri cu speranta ca dumenezeu o sa vrea sa nu aiba nimic copilul. dar tocmai ca nu e destul sa folosesti marca X de produse ca sa garantezi sanatatea unui copil. mai trebuie s anu fumezi, sa nu bei, sa nu mananci toata ziua hamburgeri etc (deci simpla folosie a marcii X nu este suficienta pt a garanta bunul mers al unei sarcini | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 11:17 |
||
alinakatt in ce zodie esti? | ||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 11:19 |
||
cine se paruie nici nu faceam referire la mesajul tauy pinicuta doar ca mi-a sarit in ochii chestia cu kg. da ce ma a facut cumva parte din vreun experiment si nu zice tot? ia sa mai ramana inca o data gravida si sa fol. doar din farmacie sa ne zica dupa care e rezultatul final si o credem pe cuvand fara sa se mai sacrifice careva |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:20 |
||
scorpion | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:22 |
||
ma gandeam eu! |
||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 11:25 |
||
chanty iti zic un secret doar tie acum clipesc pe sub gene...sttt nu zi la nimeni de la amway sau produse bio mi se trage ca sa nu fiu ca ma penalizeaza lumea | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:28 |
||
bla bla bla sunt chestiile astea cu vitamine de nu stiu ce firma si cu produsele minune care te fac sa arati cu N ani mai tanara si frumoasa chestiile astea sunt pe moment si dupa aia sa vezi reversul medaliei tot ceea ce tine de produsele care iti inlocuiesc mesele principale si iti garanteaza ca vei ajunge la greutatea ideala fara cel mai mic efort sunt pure blablauri nu zic nu sunt ok produsele de curatenie, uz casnic dar cele care sunt pt ati controla greutatea never ever daca sunt asa de bune produsele de la amway de ce sunt asa de multi supraponderali in statele unite ca doar acolo au fost prima data |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 11:30 |
||
a aaa aaaaaa teren minat fight fight fight nu aruncati cu produse bio orice altceva e ok | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:33 |
||
vreti produse bio la piata atunci si luati legume direct de la tarani si nu din supermarketuri acum este timpul verdeturilor spanac, salata, ceapa verde, ridichi si multe alte chestii trantiti-va o salata de cruditati si sa vedeti ce bune sunt |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 11:38 |
||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 11:39 |
||
beyyyy la piata nu sunt carucioare ca la Mall daaaa si nici oferte la standul cu produse bio | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:44 |
||
ar fi o afacere acum, sa cumperi produsele de la supermarket si sa le vinzi ca romanesti. am auzit ca chiar se practica (intrucat la noi nu se prea mai produce nimic...) | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 11:46 |
||
iardaca intrebi cum de au aparut asa de repede produsele astea romanesti (ex:pepeni , capsuni in extrasezon) ti se spune ca sunt de sera | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 11:47 |
||
te amuzi chanty asa-i o zi faina ai dreptate, dar de ce sa cumparam produse bio din import cand putem sa le cumparam de la noi sau ce? ale noastre nu sunt bune, mai au putin pamant si poate cate o frunza palida, nu putem sa le spalam si sa le curatam ca de... mai bine le cumparam din magazin |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 11:50 |
||
Mie imi place cand vezi la tarabe in piata:CAPSUNI ROMANESTI dar sunt mari cat perele al drakului spanioli sau ROSII ITALIA ca cele din turcia nu mai au cautare si nu poate prosti omul ca-s romanesti sper ca nu se supara initiatoarea acestui topic ca l-am transformat intr-o piata ehehe pinicuta nu-s de sera draga sunt coapte la ei in apartament pe balcon |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:50 |
||
sunt si roamnesti cele de sezon dar sunt la piata nu in supermarket auzi am si eu o intrebare amway asta nu au si morcovi cu patrunjel oare ...oare la cat e legatura |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 11:53 |
||
tusi oli ma amuz ,si tie o zi minunata Aici ploua de 2 sapt,azi e sarbatoare mare e totul inchis...e ziua tatalui. Stam in casa,am terminat curatenia,acum mai pe net cu voi,,va mai citesc"..ascultam muzica si facem abdomene amandoua scuze sunt |
||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 11:54 |
||
a, pai eu in produse "bio " nu cred (ce garantie am eu ca sunt "BIO"? ca scrie pe ele? mai bine mergi la tara la curtea taranului si roaga-te del sa iti vanda daca are, daca nu lasa ca sunt bune si alea ne-bio (ce, credeti ca produsele bio nu tot cu apa poluata sunt udate, si nu tot cu ingrasaminte chimice tratate? credeti ca aduce cineva balega din alta tara sa le fertilizeze? eu una nu cred) | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 11:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lary | 2 | De la: kidz000722 14 Mai 2009 08:42 |
coaste deformate | 3 | De la: ruschita 10 Martie 2009 11:42 |
Stimulent lunar mai mare, in cazul renuntarii la indemnizatia de crestere a copilului | 6 | De la: creatza 28 Aprilie 2009 15:25 |
|
||
viata bate filmul | 0 | De la: 20 Septembrie 2010 00:24 |
mamici de mai 2010 | 37 | De la: mamica1maria 17 Mai 2010 19:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară