Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

nu ma lasa bebe deloc sa vorbesc cu voi
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:01
Poate vrea el sa vb cu noi.Cine stie?
andre_david
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:01
buna andre... nu inteleg de ce tipa asa....inceteaza doar cand il tin in funduletz.si urla daca-l las pe pat.....
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:05
Poate il deranjeaza dintisorii si e mai agitat.Te-ai uitat in gurita lui?
andre_david
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:06
da, poate ii ies..are gingiile putin albicioase...oricum e un mic terorist.... voi ce faceti?
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:08
Noi facem bine.Ne jucam,mergem in parc,nebunii si toate cele.Acum doarme ,astept sa se trezeasca
andre_david
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:10
fetele ziceti-mi si mie niste formatii, canareti , melodii din anii 80-90, sunt atatea pe care le-as asculta dar nu-mi vin acum in minte sa le pot cauta
pinicuta
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:36
pai, haddaway, milli vanilli , roxette .... sunt multi.... michael jackson.... du-te pe youtube si da un search la 80s music
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:50
thank you
pinicuta
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:02
pinicuta cum e? ai fost la dr?
ale_micutza
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:52
am fost ieri. mi-a zis sa fac o lista de analize , sa merg undeva pe miercuri la ecografie (inca nu se vedea nimic la eco ieri), si ca dupa calculele bazate pe ultima menstruatie ar tb sa nasc undeva pe 29 dec. atat... acum sunt in cautare de info ref celule stem.
pinicuta
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:56
adica, miercurea care vine nu astazi
pinicuta
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:57
Cells Live Center am auzit k e destul de bun... acuma mai vezi si tu pe net sau intreaba la spital! si eu am vrut dar am nascut prematur si nu am mai apucat sa intocmesc actele!
ale_micutza
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:06
aly_fab ... asa face si Raul al meu! dar al meu nu vrea in funduletz.. el vrea direct in picioruse! pfui... sau sa ma joc toata ziua cu el! dar mno asta e.. azi am fost la dr si are 8 kg si 62 cm! la 5 luni si 4 zile! ea zice k e bine
ale_micutza
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:08
bluerose: Asa trebuie sa se intample!
Dupa ce se intampla "branzirea" laptelui, strecori zerul si aia e branzica. Nu e vechi, pff! Ai procedat bine, dar cand mai aveai putin pana la branzica, ai aruncat materia prima banuiesc :)))))

Mai incearca o data. Succes!
ses
Postat pe 28 Aprilie 2010 20:40
buna seara, ce fac fetele? eu iar sunt franta
bluerose, are dreptate ses prietena ta cred ca a facut o gluma...
aly_raz
Postat pe 28 Aprilie 2010 21:07
am copiat si eu un mesaj, am simtit nevoia sa-l postez si aici...sa nu se piarda...:

"kidz001504

2 mesaje

dragele mele mame,eu intervin cu un subiect care este cumplit si anume avortul.stiu ca nu are nici o treaba cu ce discutati pe net dar eu doresc sa vb despre acest lucru groaznic deoarece mai sunt mamici care au copii dar raman insarcinate si nu-si mai doresc alt copil.spun asta deoarece in trecut si eu am facut avort si de atunci nu mai imi trece cutremurarea constientizarii acestui fapt si nu mai doresc la nimeni sa faca asta.de aceea am luat o poezie dupa un site anti-avort si o scriu si voua
S�rut m�na, m�icuta mea,

Sunt eu, cel din p�ntecele t�u, care-ti soptesc la ureche c�t sunt de speriat, de trist si de �ndurerat pentru c� vrei s� m� omori, crez�nd c�-ti sunt o grea povar�... Dar tu nu stii c�t e de greu s� nu-ti aud c�ntecul de leag�n, s� nu m� bucur de m�ng�ierile tale, s� nu �ti v�d chipul t�u, m�icut� drag�.

C�t as vrea s� m� cuib�resc la pieptul t�u izvor�tor de tihn�, liniste, pace si bogat� dragoste! Ce puternici am putea fi �mpreun� si cum am �nvinge toate necazurile si mai ales ce frumoas� ar fi viata alaturi de tine.

As vrea si eu s� m� pot bucura de frumusetea cerului senin, s� alerg cu voiosie prin c�mpul �nflorit, s�-ti �mpletesc m�ndr� cununit� si s� tresar nedumerit de ciripitul vesel al vr�biilor cert�rete...

Ti-as �nc�nta sufletul cu multe ghidusii, iar dr�g�l�seniile mele ti-ar descreti fruntea �n clipele de cump�n�. Te-as ocroti si m-as face scut �mpotriva necazurilor.

Nu g�ndi c� sunt mic si neputincios, pentru c� primindu-m� pe mine �n viata ta, m�icut� bun�, pe Pruncul Hristos �l primesti. Tresar de bucurie g�ndind cum ti-ai rezema capul obosit pe um�rul meu si c�t� putere ai g�si acolo, cum voi 'fi reazemul b�tr�netilor tale.

M�icut�, trebuie s�-ti m�rturisesc ce fric�-mi este la g�ndul c� lama t�ioas� m� va sf�sia si m� va transforma �n buc�tele mici, f�r� de viat�, care vor ajunge la gunoi...

Oare tu nu auzi cum �mi bate inimioara si cum tremur de fric�?

M�icut� drag�, as vrea s� m� pot uita �n ochii t�i si s� te rog s� ai mil� de mine, s�-ti z�mbesc dr�g�las - cum numai eu stiu - si s� te str�ng �n brate si s�-ti dau fort� si curaj, �ncredere si convingerea c� nu omor�ndu-m� pe mine vei sc�pa de necazuri, ci abia atunci vei da de greut�ti, pentru c� �l vei m�nia pe Bunul Dumnezeu.
Tu stii c�t e de greu s� suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venit� din partea cuiva care-ti r�neste doar orgoliul. Imagineaz�-ti ce �nseamn� pentru mine s� port povara nedrept�tii tale, c�nd tu m� dai nu numai mortii p�m�ntesti, care e at�t de grea, dar m� lipsesti si de lumina lui Hristos.
M� rog Maicii Domnului s� te lumineze si s�-ti dea putere, �ntelepciune si un pic de dragoste si mil� si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul t�u, suflet din sufletul t�u, copilul t�u nevinovat. Amin."
aly_raz
Postat pe 28 Aprilie 2010 23:24
buna seara... aly fetele foarte ciudat mesajul respectiv..intai zice de avort, dupa copiaza o poezie...
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 23:44
buna aly
pai na, a recunoscut femeia, nu toate fetele au curajul asta e trist...
ce faceti voi? eu sunt asa de obosita ca nu pot sa dorm si orbecai pe net
aly_raz
Postat pe 28 Aprilie 2010 23:47
aly, ...aceasta face situatia si mai trista...in fine. aly noi suntem bine, multumesc. voi?? am avut paarte de timp frumos si am fost mai mult pe afara....
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 23:54
ses, sal'tare. ce branzesti acolo?
aly_fab
Postat pe 28 Aprilie 2010 23:54
ufffffffff fetele ce ma bucur ca v-am regasit......... nu mi-a mers netu zilele astea si am niste draciiiiiiiiiiiiiiiiiii fffffff mari pe romtelecomul asta.......ufff in fine....salutare la toata lumea.....si multi pupiciiiiii
gya_andy
Postat pe 29 Aprilie 2010 03:49
uffffffff.........e ciudat sa citesti poezia asta la 4 dimineata.....mi s-a facut pielea de gaina....,,bun mesjul se duce direct la constiinta"....
gya_andy
Postat pe 29 Aprilie 2010 03:56
felicitari alina dar cum faci fata, adelina mea are 1 an si aproape 5 lunisi nucred ca sunt pregatita de inca un copil acum poate peste 2 ani sa i-mi revin
violeta0740
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:45
buna dimineata fetele
o zi cat mai frumoasa si cu mult soare de aici din timisoara
tusi_Oli
tusi_Oli
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:47
neatza!
Violeta pe care alina ai felicitat??
Aly_fab ce vacanta la s ca ne trece dar cine stie..prefer marea chiar daca nu stau la soare...
Muzica anilor 80 mi-ai facut pofta de o ieseala cu fetele in club...s-ar putea sa fructific gandul
alinakatt
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:57
salutare sorela
ce faci?
muncescti? muncesti?
tusi_Oli
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:59
f bine, alina, f bine, fructifica-l ca merita

pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:03
neatza tuturor.. e superb mesajul acela se duce direct la inima si apoi la constiinta fiecaruia... la care are... bebicul meu ma tot striga zice mama... ce ma bucur avram si eu un msj tare dragutz.. o sa-l caut si il postez
ale_micutza
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:04
pai de ce nu mai ales ca muzica anilor 80 dupa parerea mea e cea mai buna si o sa dainuie peste ani si peste toate genurile de muzica care o sa se mai nasca intre timp:)
muncesc...ma dispera andrea cu email de trimis la ala si la ala cu toate tractoarele si masinariile lui ma termina psihic
si e si culmea imi da adresa de trimis email unde???la un web si nu pricepe ca ceva nu-i in regula...i-am inchis tel sa-l las sa rumege si ma suna din nou sa-mi zica ca da am dreptate si ca lipsea ceva ...un arond l
alinakatt
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse BIO 1 De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35
Lapte Humana 2 cutie de 1500 grame 2 De la: hranacopii 19 August 2008 16:10
Vand premergator Brevi 1 De la: XEMONIA 7 Septembrie 2008 22:33
gama mustela 60euro 1 De la: ubita 17 Martie 2010 09:41
Vand Aptamil HA2 1 De la: Gabriela80 25 Mai 2010 22:24
Setari Cookie-uri