laura, are febra micutul tau? daca are febra mare dezbraca-l si lasa-l sa doarma fara pijamale (asta stiu de la medicul de urgente) si daca poti sa-i pui spirt si otet amestecat pe sosete.... crezi ca de la masele are temperatura? |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:34 |
||
---|---|---|
pa pa tusi distractie placuta sa nu te betivesti ai grija | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:34 |
||
ce idei imi dai tusi ...distractie placuta somnik usor aly_fab eu raspund mai greu,ma scuzati.... |
||
|
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:35 |
||
n-am treaba cu mancatul si bautul, baga in el mult si bine... pot sa-i dau algocalmin? fiola? banuiesc ca un pic nu mult maseaua care i-a iesit ii da bataie de cap, daca nu ii trece mergem la docotr, asa am patit si cu caninii, mi-a si vomitat urat de tot si am stat si in spital, mi-a groaza numai cand ma gandesc multam fain de sfaturi |
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:36 |
||
tarhonul are un miros foarte puternic... si poate din cauza asta sa-i vina sa verse.... incearca sa-i pui comprese cu apa reci pe frunte... |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:36 |
||
nu stiu, alui meu i-a facut injectie de algocalmin, nu i l-a dat sa il bea... | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:36 |
||
nu amesteca supozitorul cu nurofenul si cu celelalte, lasa macar 4 ore distanta intre ele! | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:37 |
||
laura nurofenul contine algocalmin panadol contine paracetamol |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:38 |
||
eu una nu as da fiola de algocalmin. stiati ca acea fiola este atat de puternica incat nu se produce si nu se intalneste in alte tari?? poate cauza probleme miocardice si nu este deloc recomandata. Si cand ma gandesc cate fiole din acelea am luat ......cum ma durea putin maseaua cum hop cu fiola!! laura, da-i calpol, ajuta... sau paracetamol... si o sa fie bine!!! mama lor de dinti!! ne dor cand ne ies dintii ...ne dor cand ii scoatem |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:39 |
||
asa cred, ca i-a spart deja gingia, se vede si inca nu a iesit toata si e marait, de la altceva nu vad de la ce sa fie | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:40 |
||
dar cat are febra? | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:40 |
||
mersi fetele chestia cu albusul este probata pe fata mea si pe barbara dar si pe mine sincer functioneaza nu o sa prea mult ca in seara asta eu sunt sofer va tu c pe toate si ne mai auzim |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 00:41 |
||
eu cand nu mai stiam ce sa ii fac sa ii scada febra am sunat la salvare. doar sunt medici, nu? si trebuie sa fie treji la orice ora. si in functie de ce m-au intrebat si ce le-am zis, mi-au dat niste indicatii (oricum peste juma de ora eram cu el la spital ca nu voiam sa il las sa pateasca cine stie ce, eram tare speriata ). deci:un sfat avizat iti poate da medicul de la salvare, poti suna acolo. | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:41 |
||
38 si e in urcare... cred ca o sa ajungem la injectii iar | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:42 |
||
oli sa bei si pentru noi | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:43 |
||
tine-l cat mai dezbracat oricum si fa-i ceva. da-i cu ou , suna un medic (dar medicamentele nu i le amesteca! daca i-ai dat deja ceva lasa-l in pace, nu-i mai da cateva ore alta pastila sau supozitor) | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:43 |
||
fetele, noapte buna, ma duc la piciulica, se fatatie, incerc albusul acum... cred ca o sa dispar cateva zile de pe forum pa pa, v-am tzucat, mersi de sfaturi |
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:44 |
||
l-am dezbracat si ma pun sa-l dau cu albus | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 00:45 |
||
daca vezi ca urca febra suna la urgente si intreaba doctorul.... daca ajunge doamne fereste peste 39 fa-i impachetari cu apa rece. injectii ? ce injectii ? |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:46 |
||
pa pa laura somnik usor si spers sa va faceti bine curand,si mai ales sa ii treaca gebra | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:46 |
||
ce ma enerveaza publicitate asta.... mai enervanta ca salina !!! |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:46 |
||
laura sanatate la puiut ,sa se faca bine | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:47 |
||
rece= la temperatura camerei, nu congelata, ca face saracul stop cardiac pe urma de la diferenta de temperatura... | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:47 |
||
si al meu copil a inceput sa se simta mai bine,mai tuseste putin si are mucisori dar e mai bine,ca tare m-am mai chinut si eu cu el,pfff cred ca sa deschis sezonul muciosilor iarasi de la variatia asta de temp | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:49 |
||
sa auzim de bine laura!! va pup fetelor!! multa sanatate...va doresc! |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:49 |
||
asisderea | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:50 |
||
alinakkt..zi-ne si noua mai multe... cum te simti sa furi pozele altor persoane? esti mai fericita asa? |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:56 |
||
alinakkt te-ai plictisit de subiecte de copii si cauti tot timpul cearta,ai vazut ca s-a incheiat cearta,te-ai suparat asa de tare incat ai cautat sa faci din nou. Cu ce te ajuta lucrul acesta? | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:56 |
||
am intrat acum sa vad daca mi-a dat cineva un site cu retete pt. bebei, dar vad ca nu. o sa caut pe internet, ceva ceva tot gasesc. laura27 am citit ca iti e copilul bolnavior, ii doresc sa se faca bine cat mai repede! noapte buna fetelor! |
||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 00:56 |
||
uite cine a inviat,violatoarea de intimitate si ciorditoare de poze... iti place ce ai creat aici,ti-ai bagat degetele alea pe unde nu a trebuit si ai suparat fetele,mamicile.asta ai umarit sa faci sau cre este neajunsul tau? crede-ma ca ti-as spune mai multe dar te las pana te ineci....esti jalnica |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carut Primii Pasi | 1 | De la: rekaalina 10 Ianuarie 2010 16:46 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24 |
Femeia rac si barbatul sagetator | 2 | De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24 |
|
||
Ce culori alegeti pentru o lenjerie de pat? | 5 | De la: garbo_384897 11 Noiembrie 2013 13:36 |
perdele draperii | 3 | De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural