bau, stai linistita, ca acum iese... pentru ca nu prea stie sa scrie mititica si vocabularul este cam limitat. | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:57 |
||
---|---|---|
fetelor, nu vedeti ca ii da satisfactie faptul ca o bagati in seama? | ||
pinicuta Postat pe 6 Iunie 2010 00:57 |
||
olteana incearca bucataras.ro acolo sunt cela retete... si pentru bebe. scuze, nu stiu ce varsta are bebele tau. | ||
|
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 00:58 |
||
olteanu am trimis msj | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 00:59 |
||
stii, normal ca te simti bine, ca doar prostia nu doare niciodata!! | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 01:00 |
||
asa e pinicuta,doar aveam si eu o curiozitate,dar am uitat ca n-am cu cine vorbii, pt ca la capatul celalalt al firului cu siguranta nu e un om normal. |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 01:01 |
||
bau ai gasit site-ul de care ma intrebai? | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 01:02 |
||
esti penibila femeie,esti agramata rau,tu chiar nu ai ce face,chiar te plictisesti,nimic nu iti poate ocupa pretiosul timp esti femeie,barbat,animal,frup organizat de draq esti pana la urma ca trezesti animalul din mine si iti fac o baie in jargoane dar chiar nu vrei sa te retragi sa ne lasi in pace asa cum suntem noi,fa tu pe destaepta si cedeaza prima,poti? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:03 |
||
da aly,l-am gasit ,multumesc ce m-as face eu fara tine | ||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 01:03 |
||
anaROBERT iti mai spun si de zece ori daca este nevoie esti o taranca proasta nu poti sa te abti si sa nu iti mai arati intligenta pe aici chiar poluezi |
||
alinakkt Postat pe 6 Iunie 2010 01:06 |
||
multumesc Aly_Fab, o sa ma uit pe site-ul acesta. bebe are 9 luni jumate. bau am primit mesajul tau si ti-am si scris inapoi. |
||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 01:07 |
||
mi-am adus aminte de un proverb: prostul imbatraneste de grija altuia !! mai alinakkt, ai grija ca o sa te trezesti plina de riduri mai fato, si asta la cel mai serios mod, rautatea si falsitatea aduc riduri, atat pe fata cat si in inima!!! | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 01:07 |
||
parca cunosc stilul asta de undeva, voi nu fetelor?! | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 01:08 |
||
nu ma mai mira nimic cred ca vorba fetelor cu tine nu se poate discuta,vrei te rog sa nu ma mai jignesti,poti purta un dialog civilizat si tu? dar oare sti ce este un dialog?ocivilizatie?ai trecut pe la scoala macar sa faci prezenta?cred ca nu....este clar vizibil |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:08 |
||
eu imi cer scuze lui aly_raz, pentru ca o sa se supere maine cando sa vada mizeria asta... si ma retrag la somn.... ana, bau, pinicuta |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 01:09 |
||
bag mana in foc ca este opera lidiey,u stiu de ce dar asa imi spunea ea mie,cu asta incerca sa ma atace sa se ia de fam mea,de copilul meu si sa ma jigneasca pare textul clasic ei |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:10 |
||
pa pa aly_fab somnik usor,pe maine | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:11 |
||
da ana...daca te inseli si e darialidya somnik usor aly_fab |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 01:13 |
||
si daca nu ma insel? ai curaj sa iti dezvalui identitatea?sa iti arati adevarata si reala identitate | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:13 |
||
alinakkt du-te si te culca! si poate o sa visezi ca tii in mana o carte de gramatica a limbii romane... ca mie una mi se face rau citindu-ti gramatica, de frazele tale ce sa mai zic?! pffuiiii asa ca lasa-ne pe noi fetele cochetele cu discutiile noastre! ok? good night and sweet dreams! |
||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 01:13 |
||
eu va spun ca nu caut a ma certa si a ma impleti cu voi pe aici ca oricum nu aveti nimic bun de facut va retez capul la toate sunteti sterse va citesc de mult vreme si stiu ca nu are nimic capul vostru decat multa da multa prostie asa ca incurcati treaba | ||
alinakkt Postat pe 6 Iunie 2010 01:16 |
||
esti jalnica femeie deci chiar continui sa ma uimesti,te citesc si ma minunez nu imi vine sa cred ca poate exista pep amant un om cu un coeficient asa de mic,practic nul da-mi te rog voie sa rad de tine pana poate ma vei auzi | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:17 |
||
si cu ce vrei sa ne retezi capul? cu p..la care ne-o ofereai cu cateva seri in urma??? ha ha, nu mai pot de ras! se pare ca ti-ai facut cei 7 ani de acasa pe ea, lol! du-te dragutzo si fa nani ca nu ai nimic de pierdut! |
||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 01:23 |
||
da unde ai disparut?te-ai ascuns? de ce esti lasa,de ce intri trantesti o prostie si iesi,vino dialogheaza hai sa discutam poate ajungem la o concluzie,spune-ti punctul de vedere si poate iese ceva. helooooooooooo |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:24 |
||
poate mi-a urmat sfatul si s-a dus sa faca nani! bravo ei!!! | ||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 01:26 |
||
Asta a fost cea mai tare fraza Deci cu asta chiar m-ai dat gata. Afirmatia "sunteti sterse" te-ai gandit mult pana s-o scri,ai realizat macar ce ai zis?Te-ai descris pe tine.La fel si in afirmatia "stiu ca nu are nimic capul vostru decat multa da multa prostie" .Pai un om destept,care are ceva in capatana,se pune sa vorbeasca de pe o identitate falsa,fura poze personale ale altor persoane? Pai daca aveai macar putin curaj,spuneai ce aveai de spus cum fac si restul persoanelor. Dar ti-a fost frica,atat de frica incat te ascunzi dupa un profil sa nu cumva sa afle lumea cine esti. "va retez capul la toate " vreau sa-ti amintesc ca esti intr-o lume virtuala si nu ai cum sa retezi capete,daca cumva te crezi vre-un criminal in serie. Probabil ai multe personalitati in tine si nu mai sti ce rol sa joci. Ar fi bine sa mergi la un psihiatru,este un sfat ,nu o jignire. |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 01:27 |
||
Fetele v-am pupat....am fugit la somn Somnik usor |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 01:30 |
||
noapte buna bau! si celorlalte fete la fel! ma duc ca am putina treaba pe la bucatarie, pa, pa! | ||
olteana26 Postat pe 6 Iunie 2010 01:34 |
||
am fost de am tras op ipa pa pa fetelor somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 01:36 |
||
buna dimineata mamici sunt foarte matinala, am dormit in serie fetita cea mare mia tusit toata noaptea febra ia cedat ,dar tusea e jalnica .imi beau cafeau si va invit si pe voi.o duminca placuta | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iunie 2010 07:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
pictez camere de copii | 1 | De la: tannia81 12 Februarie 2010 00:50 |
URGENT cartus imprimanta lexmark z645 | 10 | De la: mariutza_mea 11 Ianuarie 2013 19:06 |
|
||
bb nascuti in luna iulie | 19 | De la: horobeanu 30 Iulie 2009 15:25 |
Preluare de celule stem | 2 | De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural