laura buna dimineata ce iti face puiutu? ia cedat febra. insanatosire grabnica . | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iunie 2010 08:21 |
||
---|---|---|
neatza fetele imi pare rau ca nu am stat azi noapte. Albusul de ou e super bun sa scada febra, merci inca odata tusi Pt tuse e bun ceaiul de nuci, al meu a scapat de tuse in 2 zile cu ceai de nuci. Alinakkt vorbesti de taranci, pai fata tu esti mama tarancilor, da nici taranca nu te pot numi ca jignesc tarancile, esti deplorabila. Daca ai ceva de spus de ce te ascunzi in spatele unor profile false cu poze furate, spune draga tu cu numele tau si cu pozele tale cum facem noi restul. Si nu te supara dar cu cine si unde ai facut clasele primare, ca exprimarea si ortografia ta lasa mult de dorit? Acum sunt convinsa ca cine a fost in spatele profilului anaROBERTT e si in spatele profilului alinakkt |
||
viobregar Postat pe 6 Iunie 2010 09:51 |
||
buna dimineata, cate o cafeluta pentru fiecare si o zi cat mai frumoasa cu mult soare | ||
|
||
cornelia_kidz Postat pe 6 Iunie 2010 10:01 |
||
buna dimineata fetele am facut si eu ochi imi beau cafa cu voi aici pe site mai stau un pic si plec |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Iunie 2010 10:28 |
||
buna vio zi si mie te rog ceai de nuci uscte? cum se face ceai care il sti tu? te rog o zi buna | ||
MAYATHEEO Postat pe 6 Iunie 2010 10:58 |
||
buna mamicilor pupicei pufosi la mamici si la bebicii lor muuuuahh:) |
||
dancris Postat pe 6 Iunie 2010 11:21 |
||
dancris Postat pe 6 Iunie 2010 12:12 |
||
ana ai grija sa nu te arzi zi frumoasa la toata lumea |
||
alesya_kidz Postat pe 6 Iunie 2010 13:40 |
||
Salutare!Vad ca iara a aparut norul de cenusa pe kidz .Pacat .Eu ma pregatesc ca maine ma duc la un interviu si am asa mari emotii.Daca iau concursul fac cinste .Multi la bebici | ||
adelafistis Postat pe 6 Iunie 2010 15:16 |
||
mayatheeo eu ii sparg 2 nuci intr-o cana de 500ml apa si pun si un pliculet de menta pentru ca avut si un pic de diaree si in 2 zile am scapat de tuse. Am luat inainte bromexin, plantusin si eurespal si degeaba si cu ceaiul de nuci dupa prima sticla a inceput tusea sa se rupa, a mai tusit a doua zi si in a treaia zi nu a mai tusit decat odata. | ||
viobregar Postat pe 6 Iunie 2010 15:25 |
||
__________________________________________________________________________ Sunt tatal sfintelor! am uitat de copil de catel si de purcel!!! Acum putem discuta de la nivelul pe care il cereti voi sfintele kidzului, astea care va dati cu capul de pereti si rositi numai la auzul unui cuvant de aprozar. Le astept la discutii fata in fata pe acele care nu au alta treaba de facut decat sa isi faca mii si mii de profile ca sa scrie doua aberatii, mai mult nu o fac cu adevarata lor fata pentru ca le este teama de idea ca or sa cada de pe piedestalul kidz.Si ce este cel mai urat sunteti prietene ziua si noaptea va transformati in mici minti bolnav, intrati la prietenele voastre si comentati pozele intr-un stil marsav. din moment ce te mananca degetele sa scri si TU pe acest topic stai linistita draga alloisa_r ca esti la fel de speciala ca restul fetelor. Ma ma lui de batic cum deveniti sfinte peste noapte |
||
ameno Postat pe 6 Iunie 2010 18:37 |
||
feritu-va sfantul, de luni de ma bag in tate aste care se dau zaua muieri de treaba si sa lacrima pe la tat coltu' si tat neamu'... Doamne rau m-o picat ce ati facut cu Chanty..... apai va astept dara sa intrati tate cand sunt si io online sa ne luam o tar de fusta. Ordinarelor!!!!!V-o mancat in fund no las' ca acu va scarpin !!!! |
||
ameno Postat pe 6 Iunie 2010 18:43 |
||
bau bau....e cineva pe aici??? |
||
bau Postat pe 6 Iunie 2010 20:14 |
||
buna seara fetelor, mersi mult pentru sfaturi si urarile de bine pentru bebe, acum e bine, albusul de ou a fost super bun, si-a facut efectul, i-am pus si sosetele cu spirt si otet si i-a trecut, asa am putut sa-l duc la motocros sa vada motoarele am vazut ca ati scris de ceaiul de nuca, e foarte bun sa mai pui si ceapa ( mi-a zis aly_fab intr-o zi de el) si sirop de brad sau miere, e foarte bun, nici un sirop de tuse nu e mai bun ca ceaiul asta |
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 23:25 |
||
laura, chiar acum vroiam sa te interb ce face bebe tau! ma bucur ca-i mai bine flacaiasul !!! a mai facut febra azi? |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 23:36 |
||
apropos de tuse... vad ca al meu baiat, dupa rugaminti fierbinti a mancat azi o inghetata...si vad ca tuseste..mama ei de treaba. ma duc sa-i fac un ceai de tuse...... cu ceapa |
||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 23:39 |
||
buna seara fetelor ameno,esti alina se pare,adevarata alina ca sa se inteleaga ? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 23:41 |
||
azi nu, deloc, pana dimineata a fost fresh ma simteam asa neputincioasa, cand e bolnavior nici nu stiu ce sa-i mai fac, atunci il iubesc mai mult ca alta data ne mai si certam si dupa aceea ne iubim, si tot asa voi ce mai faceti? am vazut ca a aparut iar intrusa, eu m-as plictisi daca as fi in locul ei, pe langa ca vocabularul si gramatica lasa de dorit mai bine ar sta in banca ei, putea fain frumos sa nu puna nici o poza cu ea si sa spuna ce are de spus, dar nu sa fure identitatea alteia |
||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 23:42 |
||
lasa ana, cine o fi, da e bine cu preotul asta sau ce e , domnul - donsoara, poate ar vrea sa se spovedeasca putin pacatoasele, le-as spovedi si eu putin ca merita din plin | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 23:44 |
||
inghetata, cred ca piciulica al tau are o voce de ca si cum ar fi vazut ursu, asa imi zicea mama cand eram ragusita, bine, al tau poate nu e, dar e o senzatie urata, mai ales pentru cei mici cand tusesc | ||
Laura_M Postat pe 6 Iunie 2010 23:46 |
||
da ameno este alina ,a revenit si acum le ia vorba ta la spovedanie pe ciufutele si prea sfintele kidz-ului | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 23:49 |
||
laura, stiu, asa-i, cand sunt bolnavi realizam si mai mult cat tinem la ei....e tare greu daca sunt bonaviori...acum are o tuse urata de tot si e transpiarat tot!! mama ei de treaba..... | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 23:50 |
||
nu este ragusit, si nu tusea, decat acum cand a inceput sa doarma.... | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 23:51 |
||
si ai vostri bebei au probleme cu tusea si raceala si noi dar ne-am mai revenit dar ne-a ramas nasucul infundat si mai tusim dar ne trece noua,asa ne facem mari | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 23:52 |
||
ceau ana , este foarte ciudat ce se intampla, vara cu atata raceala, tuse, rosu in gat..otita...si aud la multe persoane care au copii ca se plang de problemele astea... nu stiu ce sa mai zic | ||
aly_fab Postat pe 6 Iunie 2010 23:56 |
||
ok , va las ca maine am o zi luunga si nebuna!! v-am pupat pe nas!! |
||
aly_fab Postat pe 7 Iunie 2010 00:05 |
||
pai da aly ca sunt diferentele de temperatura,sar de la o haina la alta brusc si automat org lor nu este obisnuit asa si clar intervin virozele de sezon,nimic de speriat,toate trecatoare. de data asta al meu copil nu a facut rosu in gat si nici temp si tocmai de aia nu l-am dus la dr sa imi dea iarasi antibiotic cum face de obicei,mi l-am doftoricit eu acasa si totul a fost ok,mai avem o usoara tuse dar cu siropel o sa ne treaca |
||
anaROBERT Postat pe 7 Iunie 2010 00:05 |
||
noapte buna aly, ana, va las si eu | ||
Laura_M Postat pe 7 Iunie 2010 00:17 |
||
va arat eu de maine | ||
alinakkt Postat pe 7 Iunie 2010 00:18 |
||
ok papa fetelor va pupic,somn usor | ||
anaROBERT Postat pe 7 Iunie 2010 00:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carut sport Hauck, nou | 2 | De la: ahsoka 23 August 2010 06:38 |
vand crema funduletz BOUDREAUX'S BUTT PASTE | 1 | De la: kidz001062 13 Ianuarie 2010 11:17 |
vand patut si carut | 1 | De la: avonloveu 19 Mai 2008 23:26 |
|
||
mor de nervi din cauza mustelor... help | 1 | De la: ale_micutza 6 Iulie 2009 15:39 |
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara | 1 | De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural