Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

am plecat sa iau de ciuf la propriu pe una de la Orange
vad ca, kkt nu ma onoreaza cu prezenta deci mi-am facut masaj degeabala gatuletul meu firav
ameno
Postat pe 7 Iunie 2010 11:12
fetelor...de ce nu faceti voi un topic special pentru cele ce cauta cearta...sa ne lase pe noi in liniste si pace?
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 11:38
sunt topicuri dar se baga paduchii peste tot si se inmultesc
Laura_M
Postat pe 7 Iunie 2010 11:40
paduchi ca paduchi mai scapi de ei
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 11:41
sa se duca alinakkt acolo si sa se certe pana i-so raci gura
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 11:41
dancris afost bun ceaiul?
linistita poti sa-l bei ca nu este otravit
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 11:42
tusi msik frumos pt ceai...a fost delicios
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 11:43
buna ziua mamici, eu am observat o chestie, la inceput era pace si frumos, apoi au aparut unii utilizatori mai noi, care au adus odata cu ei cearta si rautate si stiti voi bine care sunt aceeaia. Eu propun sa nu le mai dati importanta lor, acelor "vechi si certareti" si sa va continuati discutiile intr-un mod civilizat, ce spuneti?
alesya_kidz
Postat pe 7 Iunie 2010 11:46
tusi...pentru tine o portie de cartofi cu pulpite de pui la cuptor
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 11:54
dan cris imi faci pofta draguta
MAYATHEEO
Postat pe 7 Iunie 2010 11:59
normal, daca se vrea PACE SI LINISTE nu se ofera nimeni, dar daca-i cearta toata lumea e pe faza, bravo!!!!! o zi frumoasa!
alesya_kidz
Postat pe 7 Iunie 2010 12:01
MAIATHEEO....si for you o portie....mai mica sa nu te ingrasi:)
dancris
fetele va pup, tre sa mergem afara, o zi buna
Laura_M
pup laura...o zi faina si tie
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 12:04
Dank yu vermay ptr portie acum nu se prinde ,mai pe seara se prinde
MAYATHEEO
Postat pe 7 Iunie 2010 12:06
si adica ce....vrei o potrie mareee?
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 12:08
buna fetele ce faceti ce fac bebeii printesa mea doarme asa ca am intrat si eu putin va pup sanatate voua si la bebei
kidz008114
Postat pe 7 Iunie 2010 12:13
nuuuu draguta.ms si ptr ce mica.esti o dulce
MAYATHEEO
Postat pe 7 Iunie 2010 12:14
maytheeo pe langa ceai de nuci poti taia o ceapa in 4 sa o pui noaptea in camera si ii ajuta respiratia. De multe ori sunt mai bune leacurile babesti.
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 12:30
buna fetele
Merci mamici pentru mesaje,am sa raspund la fiecare,cu siguranta atunci cand timpul imi va permite.
Am intrat sa va salut doar si sa-mi cer scuze celor de pe lista mea de prieteni pe care am sa-i sterg.am dat mereu accept desi cu fff multe mamici nu am schimbat nici o vorba ,sau respectiva mamica nu are nici un mesaj postat...in concluzie nu stiu mai nimic despre multe ,,prietene".
Mai stiu ca multe mi-au cerut prietenia doar sa-mi poata vedea albumul lui chantal la 500 de grame.Asa ca la circ!
Nu vreau sa generalizez dar ,,m-am ars"si nu permit nimanui sa vorbeasca ordinar la adresa copilului meu.NIMANUI!
Am o fetita minunata,este o minune !Pentru toata familia mea este cel mai bun copil din lume,sunt mai mult decat fericita ca m-a ales sa-i fiu mamica.
Personal tie femeie care mi-ai comentat copilul in cel mai josnic mod posibil,iti doresc din tot sufletul meu sa te doara doar o zi in viata ta asa cum m-a durut pe mine ani de zile.
Celorlalte mamici ,o zi minunata.
chanty
Postat pe 7 Iunie 2010 12:50
viobregar poti sa imi spui cu exactitate cum trebe facut ceaiul de nuci? m-ar interesa...mersi mult
eu_mino
Postat pe 7 Iunie 2010 13:24
mersi dancris dar mai lovit acu unde ma doare cel mai tare si vad o foame de abia mai vad tastele ma duc sa-mi iau un baton fibrobar si ma gandesc ca mananc pulpite cu cartofi
am avut azi o intalnire face tu face cu mine si nu mi-a placut ce am vazut deci declar incepand de azi deschisa cura de slabire in forta.
A venit vara si in puii mei tre sa merg la strand daaaaaaaaaaaaaaaa
va pup si mersi pt pulpite
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 13:57
adelafistis, ati scapat de limbrici?
pinicuta
Postat pe 7 Iunie 2010 14:23
buna tuturor mamicilor
ce mai faceti?
mie imi creste din ce in ce mai tare burta si piticul meu vad ca tot gaseste loc de intors si joaca. o zi buna tuturor
clau_strunf
Postat pe 7 Iunie 2010 14:49
Chanty ai o fetitza minunata de care trebuie sa fii mandra si sa te bucuri ca e sanatoasa, stiu ca te-a afectat dar nu trebuie sa bagi in seama pe oricine.
Eu_mino eu sparg 2 nuci uscate si le pun in 500ml apa si apoi le fierb. Eu acum am mai bagat si cate un pliculet de menta, dar poti sa il amesteci cu ce ceai vrei tu sau sa il dai numai de nuci. Eu ii pun si cam o jumatate de lingurita de zahar.
Fetele
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 15:23
nuci normale, din alea de pui la cozonac, miez de nuca? adica nu nuci verzi sau ce stiu eu mai cum, ci nuci normale da?
pinicuta
Postat pe 7 Iunie 2010 15:30
Nuci normale cu coaja cu tot, le sparg numai ca sa isi ia ceaiul si din miez, dar nu aleg miezul. In coaja se gasesc foarte multe proprietati. In cozonac pui numai miezul in ceai pui si coaja.
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 15:35
am inteles, am crezut ca pui numai miezul. deci nuci intregi strivite.
pinicuta
Postat pe 7 Iunie 2010 15:36
Eu am tusit vreo 2 ani aproape non stop pana mi-a spus cineva de nuci si m-am vindecat intr-o saptamana, acum vad ca si la silviutz a tinut, eu sper sa aveti toate copilashi sanatosi sa nu aveti probleme, dar am scris ca poate va ajuta. Da nuci strivite
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 15:39
chanty chiar imi pare rau ca ai avut parte de nesimtirea unora. Noi nu am conversat prea mult dar din cate am citit in timp chiar nu esti genul care sa atace pe cineva (fara motiv) sau sa vorbeasca urat. Nu meritai asa ceva. Adevarul este ca nimeni nu merita asa ceva. Copiii sunt nevinovati si este o lipsa de respect, de cei 7 ani de acasa si mai mult chiar de un coeficient de inteligenta foarte scazut sa faci asemenea afirmatii fie ele si pe internet (virtual). Sti cum e persoana care a facut asemenea afirmatii?????
Nu raspund concret dar iti povestesc o discutie pe care am avut-o cu o fata de 20 ani :
ea : asa rau imi pare ca m-am lasat de scoala. am facut numai 10 clase
eu: de ce te-ai lasat de scoala? ai avut probleme?
ea: nuuuu, dar nu am avut chef sa invat si am ramas pe toamna si nu m-am mai dus
eu: pacat, eu nu am treaba cu oamenii nu-i evaluez dupa cate scoli au, dar tu pierzi deoarece pt un loc de munca cat de cat bun ai nevoie de diploma
ea: eu acum lucrez la o fabrica, e bine deocamdata. Oricum as vrea sa dau si eu bacalaureatul
eu : de ce iti doresti asa mult?
ea: CA SA INTELEG SI EU CE VORBESC OAMENII!!
eu :
cam asta a fost pe scurt discutia
sper ca ati inteles la ce ma refer, sau care este concluzia (nu are nici o legatura cu faptul ca nu are diploma)
Oricum nu merita nervi si stres asemenea persoana.
Pitu
Postat pe 7 Iunie 2010 16:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58
SALUTARE ALL 1 De la: Mon3 16 Aprilie 2011 18:01
bebei nascuti in toamna anului 2008 2 De la: elanicol 29 Octombrie 2009 15:58
Carucior + scoica Miniblu 1 De la: adelaeu 28 Iunie 2010 23:59
Vand Marsupiu Chicco Go 1 De la: Gly 19 Mai 2010 15:14
Setari Cookie-uri