Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

inca ceva. Unele de pe aici ar trebui sa se
Pitu
Postat pe 7 Iunie 2010 16:06
mersi mult viobregar pt raspuns...am sa ii fac ceiut sa nu mai tusesca saracutza...akum am venit sa papam si mergem inapoi in parculet...la noi e fff cald si bine...
eu_mino
Postat pe 7 Iunie 2010 16:54
Lorena din pacate sunt multi copii care abandoneaza scoala...
Eu_mino sper sa iti ajute si multa sanatate
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 17:11
buna fetele! s-au mai linistit spiritele pe aici ca nu am rabdarea necesara sa citesc aproape 20 de pagini....bag seama ca a fost ceva activitate de vineri seara si pana acum noi nu am putut intra deloc in acest wek ptr ca am fost plecati .....am fost la tara la bunici si am stat la aer curat
Voi cum ati petrecut? Sper ca bine

Va pup si poate ne auzim mai pe seara !!!!

P.S. Am observat ca multe mamici si-au sters fotografiile , oare nu putem sa facem nimic ca sa nu se mai ajunga la asa ceva ? nu exista nici un demers pe care sa il putem face la admnistratorii acestui site ?
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2010 19:01
buna cory!
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 19:04
da...multe mamici si-au sters pozele printre care si eu,imi pare rau k a trebuit sa fac asta dar e mai bine asha...nu vreau sa ajung si eu victima unora care nu se suporta cand se uita in oglinda
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 19:07
buna dancris ..... eu inca mai sper intr-o minune.....poate se rezolva cu rautatile astea
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2010 19:20
gata le-am sters si eu ..........ca aveti dreptate cu "psihopatele sau psihopatii" din ultima vreme nu poti stii
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2010 19:30
eu le-am sters cu parere de rau dar asta e
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 19:32
am facut si eu ceaiul de nuci ptr tuse vio. a baut dar nu prea ia placut sper sa bea la noapte . multumesc mult de sfat
MAYATHEEO
Postat pe 7 Iunie 2010 19:54
gata,mi-am pus poze...poa sa le fure si mama lu' alinakkt
dancris
Postat pe 7 Iunie 2010 22:01
buna seara fetele
din cate vad toate v-ati sters pozele eu una nu am facut treaba asta si n-o voi face din contra voi mai posta poze cine imi este prietena intra si imi vede pozele cine nu nu are decat sa se linga pe bot de ele
nu v-ati dat seama ca asta era si scopul ca sa nu mai aveti poze pe acest forum, nici albume si nici la avatar voia sa fie unica persoana care are poze
o seara frumoasa la toate fetele
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 22:23
eu una nu imi sterg pozele...nu am de ce...eu ma simt cu constiinta impacata k nu am facut rau la nimeni si nu am jignit pe nimeni fara motiv ...uite la ce a ajuns acest site...mai mearga in piulitza laurei k eu nu imi sterg pozele pt niste probleme de-ale nu stiu cui cu nu stiu cine ,nu stiu de ce!
eu_mino
Postat pe 7 Iunie 2010 22:26
buna seara eu_mino
s-a ajuns unde s-a dorit de o anumita persoana
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 22:29
eu_mino crezi ca eu daca mi-am sters pozele am constiinta incarcata cu ceva, sau restul mamicilor? nu cred...dar daca cineva iti va jigni copilul fara motiv, din rautate eu zic ca ai face la fel...cred Noapte buna fetelor!
aly_raz
Postat pe 7 Iunie 2010 22:41
noapte buna aly
vise placute si un pupic lui razvan
tusi_Oli
Postat pe 7 Iunie 2010 22:43
multumesc tusi acum l-am bagat la
aly_raz
Postat pe 7 Iunie 2010 22:49
nu doamne fereste aly_raz sa insinuez ceva de genu' ...tusi_oli are dreptate s-a ajuns unde s-a dorit de anumite pers. eu zic sa fim mai cu minte decat ele si sa le aratam k nu pot face asa ce vor ele... dak stergem pozele le cantam in struna...
eu_mino
Postat pe 7 Iunie 2010 22:49
NORMAL K NU AS ACCEPTA SA IMI FIE JIGNIT COPILASUL! AS FACE CRIMA!
eu_mino
Postat pe 7 Iunie 2010 22:51
tusi_oli ai dreptate, eu una mi-am sters pozele pentru ca mi se pare scarbos ce se intampla.
Eu una nu am constiinta incarcata si cred ca nici restul mamicilor care si-au sters pozele.
viobregar
Postat pe 7 Iunie 2010 23:29
buna seara tuturor!
aly_fab
Postat pe 7 Iunie 2010 23:34
buna seara fetelor
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 23:36
buna seara mamici
chanty
Postat pe 7 Iunie 2010 23:37
ce fac mamicile? eu sunt rupta de oboseala...vechea poveste... am fost azi la ambasada romaniei......si m-am reintalnit... din pacate cu neplacere cu stilul romanesc, neeficient si enervant...cozi, tiganie, obraznicie, tupeu...

publicitate, super enervanta ...offff...

aly_fab
Postat pe 7 Iunie 2010 23:42
viva romania aly_fab :)) ce credeai ca scapi :))
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 23:44
ana, la alte ambasade straine n-o se vezi veci pururi asa ceva..nu te primesc fara programare...numai la romani, nu numai ca nu iti raspunde nimeni la telefon, nu ti se raspunde la e-mail dar te duci acolo si stai ca ultimul om... am stat de la ora 9 pana la ora 4 nu mai includ drumul de unde locuim pana la londra... asa ca eu dragi mamici ma retrag taras grapis la somn...

va pup!!
aly_fab
Postat pe 7 Iunie 2010 23:48
ok aly te pupic si odihna placuta,mai vorbim pa pa somnik usor
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 23:50
si eu sunt obosita...surmenata,vroiam sa mai raman putin ...ma cam lasa puterile
si mai e si fff cald in casa
vreau la mare,la o
chanty
Postat pe 7 Iunie 2010 23:51
haide petra ne lasam copii cu sotii si noi iesim pe plaja in pijamale si picioarele goale si bem pana ne imbatam si ne aduna a doua zi de pe nisip
anaROBERT
Postat pe 7 Iunie 2010 23:53
vad k v-am suparat...desi nu am vrut...asa mi-a venit mie sa scriu ...nu am vrut sa jignesc pe nimeni...nomal k v-ati sters pozele shocate de ce se intampla si de cum altii jignesc copilasii fara sa se gandeasca...nu au suflet...fetelor va mai spun (adik scriu) odata nu am insinuat k v-ati sters pozele fiindca ati avea ceva pe constiinta ...nu mai interpretati aiurea...
eu_mino
Postat pe 8 Iunie 2010 00:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doct hemeopat din iasi 5 De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57
Vand aspirator nazal electric 7 De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32
Balansoar Chicco Do Re Mi 1 De la: babyzapi 12 Octombrie 2009 16:54
Timisoara Salina 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:32
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! 2 De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23
Setari Cookie-uri