Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

anoooooooo.......ce faci fata fumezi si filtru ? cat dureaza la tine o tigara ...aaaaa...sau te-ai dat pe trabucuri?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:35
aly_raz voi ati terminat examenele ?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:38
fetele este cineva care a terminat facultatea de psihologie ?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:42
fetele am gasit diferite subiecte la sugestii si indicatii tehnice...
Am vazut si fete care au profil de mult timp care au facut topic cu sesizare catre administratorii forumului....
Oare li s-a raspuns la sesizari?
bau
Postat pe 8 Iunie 2010 00:47
ce topic cum se numeste ....sa intram si noi sa vedem despre ce e vb eu nu cred ca raspund ...azi am trimis si eu un mesaj si nu am primit nimic pana acum
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:50
gata hoooooo ca am revenit sa trezit si una bucata copil am schimbat un pampers i-am facut si lapticul si acum sunt a voastra

elenis bine ai venit
petra somnik usor fugi la nani

aly_raz te rog sa imi lasi nora in pace ca altfel nu stiu ce iese
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 00:52
uite am mai gasit un topic unde vorbea o moderatoare cu userii "http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/506/probleme-tehnice-sau-de-alta-natura.html " si spunea ca e o intreaga echipa kidz.....unde nush
bau
Postat pe 8 Iunie 2010 00:54
somnik usor fetele
bau
Postat pe 8 Iunie 2010 00:55
ok bine ai revenit .......ana si aly mu va mai certati pe emy venim la mare si dam cum banu si gata s-a rezolvat ca nici eu nu pot alege asa usor dintre doi frumosi pupa mama pe ei

aly chiar o sa imi fie dor de razvi si de pozele lui dragalase
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:56
mai pai pana la urma ce o alege fata ca ea e miza pana la urma
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 00:57
mony noapte buna si somnik pufos
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 00:57
voi chiar nu aveti somn si la ora asta stati si pe unele topicuri va umpleti de respect anaROBERT iarasi te certi,aaa da am uitat ca esti moderatoare ai tot dreptul
alinakkt
Postat pe 8 Iunie 2010 00:59
somn usor mony
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 01:00
incerc sa te evit si sa nu te bag in seama,esti prost crescuta si venita cu carul asa ca vorbeste pana o sa faci spume la gura si o sa te friga degetele de cate prostii tastezi,o sa ne virusezi calc la toate

dar ce cauti numai la ore dinastea pe aici,tu nu ai alta treaba,nu ai copii,sau alte lucruri mai bune de facut?de ce nu intri si cand este alina,ai un morcov in dos cumva?
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 01:02
lipitoarelor si pupacioaselor... dormiti, ai? la ora asta?
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:03
am un morcov wow wo wou pai tu crezi ca de alina ma tem io fai fata nu dau un ban pe niciuna
alinakkt
Postat pe 8 Iunie 2010 01:04
sory....s-a trezit si emy deci ce ziceam ?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:06
ce draq sa iti mai pot spune eu tie,daca vorbesc cu tine si ma cobor la nivelul tau sunt asemenea tie asa ca mai bine imi vad de ale mele si las prostul sa se scalde in prostia lui,dar tin sa te informez ca gresesti mult,ai creat haos aici ceea ce nu este frumos daca vine de la o femeie cu copil,dar poate ma insel si nici femeie nu esti cel putin clar nu te poti numi femeie.
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 01:07
eu scormonesc prin termeni si conditii poate gasesc si eu ceva util
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:08
ce sa gasesti cory crezi ca ai fi prima,nu ai ce sa faci e parasit forumul asta de mult,daca au ajuns sa fie permise si injuriile si vorbele astea de doi lei nu ma mai mira nimic,sincer.

pacat insa ca este o comunitate de femei cred ca daca ar intra un barbat si ar citi aici cred ca ar rade saracu pana s-ar inneca,sincer si serios acum,e penibila toata treaba asta.
anaROBERT
Postat pe 8 Iunie 2010 01:11
mai alinakkt dar tu de ce nu faci altceva decat sa stai pe forum daca tot nu dai un ban pe noi .....?????? deci daca stai cu noi pe aici sa inteleg ca nici tu nu faci doi bani nu ?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:12
buna laura ce esti geloasa ? na si tie un pupic si unul ptr andrei
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:13
nu stiu de ce va mai bateti capul, nici nu ar tebui sa mai fie bagata in seama, indiferenta doare
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:14
pai ce sa fac si eu cand va vad asa pupaciose... pupam si noi printesa, andrei se intalneste cu ea in lumea viselor la sticluta de lapte, noaptea asta face el cinste
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:15
mai gandeam si eu ana ca poate exista totusi o portita prin care sa scapam de aceste ........nu stiu cum sa le zic
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:15
o face el cinste cu o sticluta de lapte dar emy e cu tzitzi deocamdata poate un suc de porto maine
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:17
voi ce faceti ? pe la brasov s-a imbunat vremea ?
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 01:17
de asemenea rebuturi nu stiu cum scapi, sa cante la alta masa ca ma lasa rece cele doua cuvinte ale ei, mai mult nu stie ca n-o duce capul
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:18
a fost foarte cald si in casa era, l-am lasat la bulanele goale pe piciulica, era asa de dulce, astept sa putem merge si noi sa ne bronzalim o tzara ca vindem toate branzeturile
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:20
cand il vede pe andrei al meu nu-i mai trebuie nici o titi doar asa ca sa faca impresie buna
Laura_M
Postat pe 8 Iunie 2010 01:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Generozitatea voastra 2 De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 17:12
Hainute si jucarii pentru copii 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
vand haine gravida 38-42 si haine bebe 0-6 luni - preturi modice 1 De la: kidz006845 24 Februarie 2010 09:14
mamici nascute in august 18 De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 14:48
vand masuta de infasat ,cadita si suport metalic brevi ,sigilata! 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55
Setari Cookie-uri