Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

Buna fetele.Ale_micutza inseamna ca urmeaza o fata daca a spus prima data mama.Nu?
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:09
sorela ca bine zici
cand ai de gand sa facem o iesire
ca mi-e dor de o zbantuiala
tusi_Oli
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:12
nunu... da acuma sunt tare bucuroasa
ale_micutza
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:15
Stai ma nu te speria ca nu a spus nimeni acum.In viitor
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:18
adevarat: un copil e un dar de la dumnezeu:cum sa il refuzi, cum sa il alungi?

eu am avut o noapte tare urata: nu stiu daca am visat ceva sau ce anume s-a intamplat , dar am tipat in somn si probabil auzindu-ma tipand m-am speriat asa de tare ca am mai tipat o data, si apoi n-am mai putut sa dorm, mi-era frica dar nu stiam nici eu de ce, mi-era frica de intuneric, mi-era frica sa dorm, mi-era frica sa stau nemiscata, de parca daca nu ma mai miscam riscam sa amortesc si sa ma desprind de trup. nu stiu cum sa va explic.. tare urat a fost, mi-er asa de frica incat am inceput sa plang , nu mi se mai opreau lacrimile si aveam un sentiment ca ceva groaznic se intamplase sau avea sa se intample...

sper sa nu fie nici o problema, mai ales cu sarcina si cu bebele (sa se nasca si sa fie bine, sa nu se fi intamplat ceva )

am zis ca o sa chem preotul sa mai sfinteasca casa, poate face s o slujba ceva pt copilasul asta sa nu pateasca nimic...
pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:19
probabil fructific ceva de 1 mai ca tot pica sambata...imi iau liber de la Barbara si pe cai ca filmam..
sorela dar ce te autoinviti
alinakatt
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:19
alina-katt, muzica anilor 80 e cea mai buna..pt noi (pt ca ne aminteste de copilaria noastra), cred ca suntem si subiectivi din cauza asta...
pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:20
Stai linistita pinicuta sigur a fost doar un cosmar,nu trebuie sa-ti faci ganduri rele.Trebuie sa gandesti pozitiv doar porti in pantece un ingeras.
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:21
buna dimineata fetelor
pinicuta, draga te tine....si eu visam tot felul de bazaconii cand eram gravida..si aveam tot felul de vise, ma trezeam transpirata si agitata, dar totul a fost ok...o sa vezi.
la dentist, daca mai mergi si ai de facut tratament, spune-i sa-ti faca anestezie cu injectie fara adrenalina, doar acelea sunt ok pt gravidute...isi fac efectul puin mai tarziu.
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:23
da, o sa incerc sa imi induc ganduri pozitive
pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:23
Buna aly_fab.Bine
ai venit langa noi
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:25
nu cred pinicuta ca asta e unicul motiv lasa ca nu suntem subiectivi nicidecum...supun la vot
Eu chiar daca am si activitatea de mama imi fac timp sa ies in club(nu discoteca)si prefer sa merg unde este muzica anilor 80 si chiar am vazut ca sunt si multi tineri,deh..tineret la 18-20 si ceva de ani,eu una rezist intro discoteca dar aia inseamna o data si dupa un an pauzasa-mi revin
sau aleg varianta de club unde baga cam toate genurile
alinakatt
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:27
bine v-am regasit gagici ati baut cafeluta de dimineata?
aly_fab
mersi aly. culmea ca la prima sarcina nu am avut vise ciudate. am visat doar ca aveam un baietel si o fetita mai mica. atat. si desigur chestii legate de servici caci lucram pe vremea aia.

pinicuta
alina, vorbesti de lucruri sfinte si eu vreau.... si eu vreau
muzica anilor 80 is the best
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:29
Cafeaua e facuta dar am luat numai catava guri.Eu obisnuiesc sa o beau pe tot parcursul zilei.Mai ales o savurez cand doarme David si nu stau cu frica ca mi-o varsa cineva
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:30
alina, nu stiu, eu am multe melodii de suflet, legate de diverse amintiri: cand eram acasa la parinti si se auzea noaptea muzica de la un hotel de pe deal, sau cand mergeam la mare si era o anumita melodie in voga, sau cand eram indragostita si auzeam cantecul X , sau primul dans etc..
pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:33
buna dimineata fetele ce vorbiti voi aici de muzica anilor 80? dap voi cati ani aveti?
Eu am fost acum 4 ani in Brasov si am mers la un fel de club (ca se si serveau salate, paste, etc...)unde se asculta numai muzica retro, deci am ramas profund impresionata, asa ceva nu vezi oriunde, a fost minunat. Pacat ca la noi in Constanta nu gasesti astfel de localuri...
aly_raz
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:33
andre, puneti cafeaua in biberon asa ca nu mai are cum s-o verse..o sa se mire putin, si o sa se intrebe...ce face mami? a inebunit, bea din biberon? dar macar asa nu mai poate s-o verse
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:34
ce club, ce club? cum se chema? buna aly
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:35
pai nu stiu, ca ne-a dus un prieten si am mers si cu masina, era undeva pe langa centru
aly
aly_raz
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:36
O sa ma gandesc serios la ideea ta.Dar nici asa nu e bine ca daca vede biberonul o sa vrea si el si la cata energie are numai cafea nu ii trebuie
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:36
hihiihihi dap numai cafea la biberon nu am mai servit eu daca i-as pune cred ca apoi mi-ar refuza lapticul ca lui ii cam place tot ce bem noi
fetele care veniti la mare de 1 mai? parca am mai intrebat...
aly_raz
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:38
Eu nu prea sunt la curent cu muzica anilor 80.Eu abia in 85 m-am nascut asa ca sunt pe dinafara
andre_david
mai cand eram mica la noi in vest se prindeau posturi de la sarbimai cu pureci si nu neaparat clar ca sonor dar stateam cu urechia lipita la muzicaindiferent de care era si reclama de la LeCopper era cea mai tare chestie pe care o vazusem vreodata
alinakatt
pinicuta hai ca ii face bine la bebe din burtica briza marii si cred ca si lui Andrei i-ar place nu? anul asta stam si noi ca familistii, cu copii cu purceii cu cateii, la iarba verde
aly_raz
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:42
nu nu si nu Andre_david asta nu-i o scuza ca sa nu cunosti muzica anilor 80 toata lumea in cor
Eu stau cu bb lui Andre_david cat o scoate sotul in club retro...cine vine sa faca mancare la ea acasa si la fel la curatenie
deci???voluntare???
alinakatt
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:43
bai fetele eu nu pot tine pasul cu voi se vorbesc de mai multe deodata si e prea mult pt mine o sa iau o scurta pauza sa servesc masa la baieti si apoi revin, sper sa mai am cu cine discuta (azi am zi de relaxare, am de toate, si mancare si curatenie, lipseste un party mic )

Alina poate ne combinam la un schimb de mame
aly_raz
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:46
ti-nchipui ca Andreiul meu abia asteapta sa mearga la mare, si noi la fel
pinicuta
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:47
Poate am ascultat su nu am stiut exact ca e muzica din anii 80 dar nu stiu sa dau ex ,asa cum faceti voi. M-am scos cat de cat?
andre_david
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand 2 rochite 4-6 luni, superbe 1 De la: adelaeu 13 Iulie 2010 23:13
Marsupiu bebe 1 De la: adelinaa 24 August 2008 17:06
am venit si noi..........in sfarsit 8 De la: ALEXANDRU28 13 August 2009 13:31
vand balansoar - ideal pt alaptat 2 De la: carmen_adriana50 8 Februarie 2011 15:44
cazare in iasi 1 De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46
Setari Cookie-uri