Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

daca va uitati mai atent singura de pe speciale care nu are prieteni sau i-a sters este elenis23
este singura care a sarit cu gura si posteaza doar pe speciale
tusi_Oli
Postat pe 8 Iunie 2010 15:09
Am zis ca se simte ea, dar daca asta vrei dau si nume, elanis23 a intrat la cateva secunde dupa ce a iesit alinakkt pregatita cu un raspuns pentru anaROBERT
viobregar
Postat pe 8 Iunie 2010 15:09
era vorba despre elenis sau ceva de genu'...stii si tu ameno...fata a facut pace
dancris
Postat pe 8 Iunie 2010 15:10
buna fetelor. Buna treaba bau!!!!!!!!!
Vio ai dreptate ca multi copii se lasa de scoala. Ideea insa era alta. Ea oricum nu s-a lasat din cauza greutatilor sau motive din astea serioase. Nu, ea s-a lasat ca nu a avut chef sa mai mearga.Oricum ideea de baza era la sfarsit : Vreau sa dau bacul ca sa inteleg si eu ce spun oamenii!!!!!!!!! Pai cum vine asta???? Tu ai nevoie de bacalaureat sa intelegi?? O cultura generala iti faci si din carti daca le citesti, reviste, unele emisiuni tv, etc. Nu ai nevoie de diploma ca sa intelegi ce se vorbeste in jurul tau ca doar nu vorbim in limbaj special. Deci, ideea era ca fata avea un coeficient mai redus de inteligenta si spuneam ca persoana care a facut acele comentarii la pozele lui chabty e la fel.!!!!!!!!!! Poate nu m-am facut eu inteleasa.
E una sa ai probleme serioase si sa accepti si alta sa te tii mare si tare iar tu ... Nu vorbesc de persoanele care au probleme serioase.
Pitu
Postat pe 8 Iunie 2010 15:12
dar vad ca a disparut si asta, asa trebe. S-a legat fata pe speciale de oricine a a avut curaj sa ii adreseze un cuvant dupa ce a venit cu un dicurs pompos la inceput
viobregar
Postat pe 8 Iunie 2010 15:12
si marmota impacheta ciocolata in staniol...asa-i si pacea asta...culmea acum la sfarsitul liturghiei
ameno
Postat pe 8 Iunie 2010 15:13
Lorena eu am inteles ce ai vrut sa spui deaia am si pus alea 3 puncte, dar poate eram mai obosita si ntrebuia sa scriu mai mult.
viobregar
Postat pe 8 Iunie 2010 15:14
super tare.....sa inteleg ca ameno esti tu alina?....uffff ce urat....am cam lipsit din peisaj in ultima vreme dar mi se pare tare urat sa-ti fure cineva pozele de pe profil si sa le utilizeze in scopuri josnice......oameni fara scrupule.urat!......eu raman alaturi de tn k doar am jurat credinta eterna... pupici!.........si sper sa se remedieze situatia cat mai curand..........dar nu inteleg alina (aly_raz) de ce nu mai posteaza aici?
gya_andy
Postat pe 8 Iunie 2010 15:16
pai daca nu va comvine elenis...raportati-o si pe ea...sa dispara tot ce ne deranjeaza...
dancris
Postat pe 8 Iunie 2010 15:17
salutare gya pe unde umblati draga?
ai lipsit vezi ca te punem nemotivata
se motiveaza absentele doar daca ai avut un motiv foarte intemeiat sa absentezi daaaaaaaaaa va pup si o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 8 Iunie 2010 15:19
sunt pustnica...multam de prieteni ca dusmanii ii stiu care-s
de ce sa o raporteze????daca nu are nimic fata...luati-o incet.De cand cu id astea devenim paranoia.
ameno
Postat pe 8 Iunie 2010 15:20
sal tusi....uf ce sa facem ne ies dintisorii si suntem tare maraiti si agitati.......si mami nu prea mai are timp de nimik......pupici
gya_andy
Postat pe 8 Iunie 2010 15:23
daca este vb de dintisori atunci se motiveaza si tu mami de ce nu ai timp de nimic?
tusi_Oli
Postat pe 8 Iunie 2010 15:25
pustnica
de fapt asa sta bine unui "parinte"
saru' mana
tusi_Oli
Postat pe 8 Iunie 2010 15:26
pai din cauza lui bebe....k nu vrea sa stea fara mami.....
gya_andy
Postat pe 8 Iunie 2010 15:30
uf gya invata-l sa vezi ce patesti cand mai creste, eu il pun pe al meu jos sa se plimbe la distanta de mine si vine la mine si ma trage de haine si zice iei, si eu daca ii zic nu iei zice nanana si imi da nana si apoi zice pupa si ma pupa
viobregar
Postat pe 8 Iunie 2010 15:32
fetele va doresc o dupa masa placuta
eu ies din peisaj destul pt ziua de azi la birou
la bebici si la mamici
sa fiti cuminti si iubiti-va mult
tusi_Oli
Postat pe 8 Iunie 2010 16:15
Mamici sa vorb acum cateva seri despre febra zice o mamica ceva de albus de ou pe la incheieturi va rog mult cum e exact ca puiuta mea cea mica are febra 38 . cred ca sa molipsit de la cea mare
e o viroza rea
peste tot offf. plzzzz. cine imi zice si mie . va ca e si ragusita. se paote si de la dintisori de jis. dar mai degraba de la tuse.pana maine ca merge la doct repede. va pupam si sananate
MAYATHEEO
Postat pe 8 Iunie 2010 17:25
incearca sa pui albus de ou la incheieturi la maini si la picioare, intr-un fel de bandaj, eu i-am pus numai la picioare si i-am dat sosetutze peste, dar tusi_oli stie mai bine ca ea mi-a spus prima data si daca intra o sa iti explice ea mai bine
viobregar
Postat pe 8 Iunie 2010 17:29
multumesc frumos. a batut maya 2 sicle de ceai cu nuci vad ca nu ia cedat tusea.
MAYATHEEO
Postat pe 8 Iunie 2010 17:32
buna fetelor! vad ca a fost ceva activitate pe topicul acesta, am avut de citit o gramada. ma bucur sa vad ca ati reusit sa intrati in contact cu admin, era si timpul, ca deja incepea sa fie tot mai negativ acest forum. bine ca cele cu limbaj vulgar s-au ,,evaporat'' si sa speram ca nu vor mai aparea si altele de genul acesta. in legatura cu albusul de ou , am mai invatat ceva, chiar nu stiam cat de benefic e impotriva febrei. bancurile le-am savurat, iar laura27 ma bucur sa citesc ca bebele tau se simte bine. Ameno imi place poza de la avatar, e mai deosebita...chiar ca era nevoie pe aici de un preot ca prea multi diavoli isi bagau coada printre discutiile fetelor.
se pare ca incep sa ma simt si eu mai bine, incep sa mananc mai bine si m-au lasat greturile, uraaaaa!
va doresc o zi minunata la toate!
olteana26
Postat pe 8 Iunie 2010 19:55
hello!
dancris
Postat pe 8 Iunie 2010 20:33
sa va mai zic niste bancuri?
sa va mai stresez putin?
dancris
Postat pe 8 Iunie 2010 20:34
o seara buna in continuare!
dancris
Postat pe 8 Iunie 2010 20:35
dancris poti sa mai zici bancuri! mie una imi place sa le citesc!
olteana26
Postat pe 8 Iunie 2010 20:42
hai ca va zic si eu un banc:
o baba l-a visat pe D-zeu ca i-a zis ca ii mai da 20 de ani de trait pt. ca toata viata ei a fost o buna crestina si slujitoare cu credinta in D-zeu.
baba fericita ca mai are 20 de ani de trait, ce s-a gandit ea? ca vrea sa isi schimbe look-ul: isi face lifting facial, isi pune silicoane, liposuctie, machiaj si coafura noua. dupa cateva zile o loveste o masina si moare. cand se intalneste cu D-zeu, mirata il intreaba:
baba: Doamne, ai zis ca imi mai dai 20 de ani de trait si uite ca acum sunt moarta!
D-zeu: Marie tu esti?! vai, dar nu te-am recunoscut....
olteana26
Postat pe 8 Iunie 2010 20:54
buna seara tuturor
fetelor va rog frumos sa-mi ziceti si mie vre-un leac pt o tuse seaca, ca nu-mi da pace deloc si ma omoara. Si mi-e asa frica pt ca acusica trebuie sa nasc si ce ma fac eu cu tusea asta in preajma celui mic. Nu cred ca e raceala ca alte simptome nu am doar atat tusesc sec.
Help me please
clau_strunf
Postat pe 8 Iunie 2010 22:43
buna seara, fetelor... in primul rand, am vazut ce ati scris despre mine, dar ptr ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni, am sa va spun urmatoarele in cel mai frumos mod posibil : in primul rand, m-a uimit treaba asta despre mine, in al 2 -lea rand, nu ma atinge, in al 3-lea rand NU SUNT EU CEA VINOVATA si in al 4-lea rand, in caz ca nu ati observat am mai intrat si aici si v-am salutat si am mai scris si pe alt topic........... nu mi-am sters nici o poza sau prieten n-am avut pe nimeni prieten, puteti intreba de pe acest forum pe cine vreti voi!!! anaROBERT, imi cer scuze de compunere, dar am simti nevoia sa ma exprim!!!
elenis23
Postat pe 8 Iunie 2010 22:56
fetelor, nimic nu va multumeste!!! ce sa mai fac? daca m-am certat, n-a fost bine, daca m-am impacat, iar n-a fost bine!!! nu mai inteleg nimic!!! si nu inteleg de ce sa nu mai fiu eu membra a acestui forum, din moment ce nu aveti nici o dovada impotriva mea??? spuneti la administratie sa afle ei cine a facut aceasta treaba urata si atunci sa o excluda pe aia sau ala care a facut asa ceva!!! ce tot aveti cu mine????????????????????? chiar nu pot in unele zile sa stau mereu pe net!!! azi, de exemplu, am umblat pe strazi, cu autobuze si cu bebelu dupa mine, ptr ca n-am cu cine sa-l las.... toata ziua cat timp am stat acasa, pana sa plec in oras, am bagat rufe la spalat, am facut treaba prin casa, am facut de papa ptr bebe ptr acasa si ptr drum, ca doar n-o sa-l las nemancat dupa ce ca il tarasc dupa mine... poate am sa va dovedesc ca nu sunt eu acea persoana rea n-am sa-mi sterg profilul... poate ajuta... zic si eu... va las... noapte buna... scuze de compunere, dar numai asa va spun si eu mai multe deodata............
elenis23
Postat pe 8 Iunie 2010 23:09
buna seara fetelor ....uraaaaa s-a facut curatenie !!!!!
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 23:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutorrrrrrrrr!! 1 De la: garbo159235 2 Iulie 2010 07:22
Alimentatia bebelusilor 94 De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47
aveti grija de voi si de bebici vostri 60 De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43
perdele draperii 3 De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Setari Cookie-uri