Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

am scris si eu ieri administratorilor dar am primit raspunsul abia astazi si imi cer detalii gen user topicuri cu discutii urate si asa mai departe ....eu ce aveam de reclamat am spus si vad ca in parte s-a rezolvat.....daca voi mai aveti ceva de adaugat va rog sa spuneti si trimitem la ai si poate se rezolva
cory_emy
Postat pe 8 Iunie 2010 23:14
buna seara fetelor! in sfarsit putem reveni la ale noastre! bebe meu akum doarme dar respira greu ...i-am aspirat nasucul ,i-am dat vibrocil, si i-am pus si ceapa in camera...sper sa poata dormi linistita! mama lui de virus ,toti copilasii care i-am intalnit ieri si azi in parc sunt racitii...da' toti toti...

eu_mino
Postat pe 8 Iunie 2010 23:26
ahhh si i-am facut si ceai de nuci ,a baut si ieri si azi kte un pic ...nu prea se da in vant dupa el...sper sa ne ajute...
eu_mino
Postat pe 8 Iunie 2010 23:27
buna seara mamici! eu mino, grea treaba cu racelile astea si cu nasucul infundat....
ai pus o ceapa taiata in patru sau sase bucati in camera?

aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:02
buna aly_fab ,da i-am pus...deocamdata doarme sper sa doarma si in continuare...parca akum respira mai usor!
eu_mino
Postat pe 9 Iunie 2010 00:06
eu_mino imi pare rau ca printesica ta e bolnavioara ....mai tori bebicii sunt raciti de cand au venit caldurile.....

buna aly_fab
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:06
pitica mea nu este racita dar cred ca de la dintisori e f maraita si nici nu mananca mai nimic ....abia a adormit si plange in somn .... nici nu stiu ce sa ii mai fac
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:08
elenis23, eu una nu stiu despre ce este vorba, dar daca ai vreo problema, vreo intrebare la care te putem ajuta si raspunde cum stim noi cu mare placere. nu trebuie sa te justifici atat.... ai sa vezi ca fetele de treaba de pe acest site atunci cand ai o problema iti vor sari in ajutor. este normal ca nimeni sa raspunda justificarilor tale...aproape toate de pe aici, suntem mamici si avem aceleasi greutati ca si tine.. multa sanatate!!
aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:08
noroc ca inca mai am san ca azi de ex nu a vrut sa pape nimic
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:09
buna cory!
eu mino, inca ceva, am citit multe despre raceala si nas infundat, si stii ce-am observat la copii mei? ca daca las geamul intredeschis, sau chiar deschis si intra aer curat se desfunda nasucul si mai repede... doar sa nu fie curent.
aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:10
cory, de la eruptia dintisorului nu a mancat ? i-ai dat cu calgel?
aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:12
ai dreptate aly ! aerul curat face f bine dar numai mare grija sa nu se produca curenti !
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:12
clau strumf, incearca si tu sa iti faci ceai de ceapa... pui doua cepe la fiert si le faci o infuzie, lasa acoperit. daca nu merge, atunci incearca sa faci gargara ...cu sare...in rest nu prea stiu ce poti sa-i faci la tusea aceea!
aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:15
are gingiile umflate in zona maselutelor de jos dar inca nimic .....ii dau si dentinoz si gengigel si calgel dar vad ca nu prea o ajuta ....oricum deocamdata nu a erupt nimic
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:15
e o chestie f ciudata ca s-au inflamat gingiile ca si cum i-ar da maselute cand ea nu are decat 6 dinti
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:16
chiar sa sti k am lasat geamul deschis asa in sus ,nu e curent e fff bine ,...cory_emy si noi avem gingia de jos foarte umflata numai nu mai vor sa iasa odata dintzishori astia! stai linistita k va manca mai bine indata ce vor erupe! noi avem 6 dintzishori ,4 sus si 2 jos si avem in 17 iunie un anisor.voi?
eu_mino
Postat pe 9 Iunie 2010 00:17
greu cu copii astia... mai ales cand e vreo problema de sanatate....
pofta de mancare, eu as zice ca o sa-i revina...si noi avem zile cand mancam mai putin... si simtim nevoia doar de lichide.

aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:18
al meu bebe nu are nici un dinte...am crezut ca o sa-i iasa, dar deocamdata suntem stirb, stirb...are 6 luni si o saptamana
aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 00:20
fetele acum am reusit sa lecturez si eu din urma !!!

mony esti cea mai tare .... ai vazut ca pana la urma ti-au raspuns la mesaj ?

aly_raz si ana dupa cum v-am spus si aseara NU va mai certati pe emy mai vb peste vreo 25 de ani si vedem atunci ce si cum ..... pana atunci hai sa ne vedem la o cofa pe plaja

Gya bine ai revenit !!!! imi pare rau ca si voi suferiti din cauza dintisorilor.....si noi ne chinuim de aproape o luna cu durerile astea

dancris super bancuri!
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:23
eu_mino noi facem pe 11 un an si o luna si avem tot 6 dintisori ....repartizati la fel ca si ai vostri
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:25
aly si noua ne-au dat primi dintisori pe la 8 luni ...cam asa ....nu este insa obligatoriu sa fie la toti la fel depinde de bebic
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:26
eu _mino bebelina ta e geamana ca si mine ....un ptr ea ....
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:28
stai linistita aly_fab si bebelinei mele numai pe la vreo 8 luni si ceva au inceput sa iasa dintzishori. e bine si asa se descurca el !
eu_mino
Postat pe 9 Iunie 2010 00:28
ce bine ca e liniste iar ....nu ? acum daca au intervenit si administratorii acestui site poate mai se termina cu rautatile pe aici
poate asa ne putem pune si noi pozele la loc! imi placea tare mult sa ma mai uit si la alti bebei mai ales cei apropiati de varsta lui emy!!!!
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:31
multumim pt cory_emy ...l-am primit ,dar o sa il primeasca dimineatza akum nu o las sa faca nani .
eu_mino
Postat pe 9 Iunie 2010 00:32
eu_ mino pot sa te intreb care iti este numele ....mi se pare mai usor sa ne adresam pe nume decat sa folosim numele userului....eu sunt cori
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:33
rectific: ''akum o las sa faca nani''
eu_mino
Postat pe 9 Iunie 2010 00:34
ma speriasem ....ma si intrebam ce ii faci de nu o lasi sa doarma
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:35
tu parca erai in mutari ...ai terminat ?
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:36
am fost si eu odata la reghin acum vreo 6-7 ani cu fata mea cea mijlocie ...a avut un campionat de minibaschet acolo ....e chiar frumos!!!
cory_emy
Postat pe 9 Iunie 2010 00:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pt mos!!! 7 De la: Laura_M 22 Decembrie 2010 15:51
Hainute firma fetita 1-3 ani stare impecabila 1 De la: garbo261966 31 Ianuarie 2012 12:46
Cadouri de sarbatori 2 De la: dacris 11 Ianuarie 2010 20:09
cabinet specializat copii probleme 0_6 ani iasi 1 De la: irinae 29 Septembrie 2009 17:34
Vand Hauck roadster travel system (carucior + scoica) Germania 1 De la: andusma 20 Iulie 2009 21:28
Setari Cookie-uri