sigur...ma numesc minodora dar prieteni imi spun dora | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:40 |
||
---|---|---|
Buna seara! Eu_mino - ceai de nuci...cu coaja cu tot?Pot sa-l dau la un bebe de 1 an?Ca nu mai scapam de mucisori....si nu mai stiu ce sa fac.. | ||
ERICK Postat pe 9 Iunie 2010 00:42 |
||
da cori e frumos ...si de acum 6-7 ani s-au scimbat multe.sa vi akum sa ne vizitezi. | ||
|
||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:42 |
||
buna erick ...da cu tot cu coaja...si mie m-i l-a recomandat o mamica de aici... | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:44 |
||
si da cred k poti sa dai...si bebe meu tot aproape 1 an are si eu i-am dat ...deci si u poti... | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:45 |
||
buna fetelor poate va era dor de mine si daca nu eu tot am venit am remarcat cu stupoare ca alinakkt si-a sters profilul,oare ea la sters sau moderatorii au inceput sa faca curat? nu mai conteaza important este ca si-a luat zborul |
||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:46 |
||
ok dora.....as veni ca mie imi place sa vizitez tara dar momentan cu criza asta ......mai asteptam un pic erik ceaiul de nuci este ptr tuse nu ptr mucisori.... |
||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:46 |
||
Multumesc.Sper sa ajute.Il indulcesc putin sau nu? | ||
ERICK Postat pe 9 Iunie 2010 00:46 |
||
tot mananc kte o litera ...intelegeti-ma va rog k sunt obo si nu pot sa dorm pana ce bebelina mea nu se mai foieste in patut... | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:47 |
||
acum ma multumes doar cu iesirile pana la mare si un picut pe la munte ptr aer curat.....dar cand ne revenim cu siguranta va vom vizita ......sau poate venitit voi pe la bucuresti ....sa vedeti centru ca tot s-a renovat centrul istoric | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:49 |
||
eu_mino nu te mai scuza atat,ca te cunoastem noi sti proverbul ala cine se scuza se acuza | ||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:49 |
||
si pt mucisori??????ca am pus si vibrocil, si aspirat si, si , si.........nu mai scapam de ei | ||
ERICK Postat pe 9 Iunie 2010 00:49 |
||
buna anaROBERT ...da akum este liniste si putem vb de lucrurile kre ne intereseaza cu adevarat...eu una ma bucur nespus k pot sa cer sfaturi si sa primesc fara vreo injuratura intre... | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:51 |
||
erik stiu cum este ca si noi am avut o perioada cand nu mai scapam de ei dar cu rabdare .....scapati ...noi mai foloseam sterimar ptr mucisori si aspiram si de 10 ori daca era nevoie | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:52 |
||
erick, pentru mucusori pune o ceapa taiata in patru, sase bucati... nu trebuie s-o decojesti neaparat. ceapa alba! face minuni! las-o undeva in camera, nu foarte aproape de bebe ceau ana banana!!! mai fetelor ma bag sub plapuma! aveti grija de voi si de bebei!! |
||
aly_fab Postat pe 9 Iunie 2010 00:52 |
||
da eu_mino asa este sa vedem cat tine minunea asta,ca sa vazut si sa demonstrat ca tine doar trei zile,parca vad ca iar se mai trezeste cineva ca nu ii ajunge spatiul | ||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:53 |
||
ceau aly_fab ce faci esti tot mai obosita pe zi ce trece care este problema ta? vrei sa discutam despre asta?poate o spovedanie ceva te ajuta |
||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:54 |
||
Multumesc mult.O nopate placuta! | ||
ERICK Postat pe 9 Iunie 2010 00:55 |
||
ana sa speram ca nu mai este cazul ....mie mi-au promis cei cu care am vb ca de acum chiar o sa incerce sa nu mai permita astfel de lucruri!!!! | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:56 |
||
si tu cu cine ai vb cory? | ||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:56 |
||
noapte buna aly noapte buna si tie erik si sa scapati cat mai repede de mucisori! |
||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:57 |
||
da ana stiu proverbul...dar akum mi-am recitit msg si scrisesem ''scimbat'' in loc de '' schimbat'' si mi-a zburat mintea la o prietena kre chiar asa scrie si mi-am spus ''doamne or crede fetele astea k sunt vreo needucata''. ea nu stie knd trebe sa puna '' ghe'' sau ''ge'' sau sau scrie ocelari in loc de ochelari s.a.m.d | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 00:57 |
||
nu iti face griji eu_mino eu chioar nu bag de seama ca stiu sa citesc numai astea la care li se plimba limba in gura si citesc pe silabe isi dau seama iar pe pudice le deranjeaza gramatica noastra de balta | ||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 00:59 |
||
mai nu pot sa iti dau numele ....dar am trimis un mesaj si mi-a raspuns si apoi am corespondat cu acea persoana si i-am scris mai multe ....de ex i-am rugat sa faca ceva incat sa nu se mai poata slava pozele decat cu acordul userului respectiv asa incat sa nu se mai poata fura poze........ | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 00:59 |
||
ai vorbit prin email? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 01:00 |
||
daca vrei iti spun pe mes |
||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 01:00 |
||
ok,hai | ||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 01:01 |
||
dora nu iti mai face prb ...din cauza vitezei toate mai pocim cuvintele , doar nu stam acum sa verificam fiecare mesaj scris ....ce primim cumva note ? | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 01:02 |
||
te astept cu drag in vizita cori ...sau venim noi...sau amandoua...dar dupa criza bine zici...aly noapte buna soso...erik si noi avem mucishori cu caru' si noi am pus vibrocil ,aspirat,si ceapa si ceva efect se vede...incercati si voi cu ceapa...sanatate multa! | ||
eu_mino Postat pe 9 Iunie 2010 01:02 |
||
noapte buna dora ...somnik usor ! | ||
cory_emy Postat pe 9 Iunie 2010 01:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior marca Hauck | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:18 |
Bijuterii argint copii | 1 | De la: dacris 19 August 2010 21:04 |
vand masa de plastic cu scaunel | 1 | De la: kidz007112 2 Martie 2010 11:45 |
|
||
Vand ceasuri pentru copii cu personaje din desene animate | 1 | De la: alexandra 23 Septembrie 2009 20:18 |
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent | 3 | De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural