Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

Avem sofer astazi
chanty
Postat pe 9 Iunie 2010 09:59
eu sunt pro la votul tau , ameno, dar imi pare rau k nu pot impartasi cu voi despre chestia asta, decat sa citesc ce scrieti voi, ptr ca eu n-am avut nici o zi de nastere sarbatorita, decat cea de la 18 ani( mi-au pregatit-o prietenii intr-o cafenea)
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 10:00
dar nu-mi raspunde si mie nimeni in legatura cu galbenusul de ou?
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 10:02
fetele ziceu k galbenusul de ou se da pur si simplu la incheieturi
nush exact
poti citi din urma mai elenis!parca ieri a fost vb despre asta
vreo 3,4 pagini in urma:)
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 10:17
1428 mesaje
Oras:
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 17:29 Citeaza Raspunde

incearca sa pui albus de ou la incheieturi la maini si la picioare, intr-un fel de bandaj, eu i-am pus numai la picioare si i-am dat sosetutze peste, dar tusi_oli stie mai bine ca ea mi-a spus prima data si daca intra o sa iti explice ea mai bine
uite am gasit ceva ce zicea Vio
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 10:20
fetelor, la papa ma refeream, puiul meu n-are febra. cum le dati saau le-ati dat sa manance galbenusul de ou. stiu ca se fierbe oul si se da sa pape numai galbenusul k de la albus poate face alergie! oricum ms ptr sfat.
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 10:27
pff...m-am bagat si yo in seama!
am vrut sa ajut
niciodata nu-mi iese!:(:(
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 10:30
nu-i nimic, e ok niciodata sa nu te scuzi ptr un sfat sau ptr un ajutor...
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 10:59
Buna!!! elenis23: eu fierb oul mai moale si pun si putin miez de paine sau in piure.II dau 1 data pe saptamana si doar oua proaspete, de la tara. O zi buna va doresc!
ERICK
Postat pe 9 Iunie 2010 11:17
ms de raspuns aly_fab , sa speram ca va merge . Chiar astazi incerc pt ca nu am dormit deloc azinoaptedin cauza tusei si sunt asa obosita acum, off. o zi buna tuturor.
clau_strunf
Postat pe 9 Iunie 2010 11:24
Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
LA MULTI ANI CU SANATATE!
(Berea a fost ffff buna........receeeeeeee)
ERICK
Postat pe 9 Iunie 2010 11:35
Chanty, la multi ani cu sanatate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multi pupici din partea noastra si va dorim o zi excelenta. Ein wunderbares Geburstag...Froehes Tag, viel Gluck Sper ca am scris bine , n-am mai scris in germana de 8 ani......
BERE?? SI EU VREAU.......!!!!!!!!!!!

ameno, de acord da` hai la o bere acum.

aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 12:26
cadou cumparat!!!!misiune indeplinita,pe ascuns cu vanzatoarea care chipurile trebuia sa se uite la portbagajul masinii..ca nu arde un bec
am plecat sa ne facem parul
si hai sa mai bemmmmmmmmm

Doamnee,tine-mi mintile!
chanty
Postat pe 9 Iunie 2010 12:40
aly_fab,erik ..multumim frumos
chanty
Postat pe 9 Iunie 2010 12:41
chanty, nu vrei sa ai mintile la tine, vrei sa ti le tina doamne-doamne? LA MULTI ANI IUBITAAAAAAAAAA, sa fiti sanatoase si frumoase si vesele MEREUUUUUUUUUUUUUUU.
pinicuta_
Postat pe 9 Iunie 2010 12:41
repet si aici!!!
cate pinicute sunt
pinicuta nu mai exista si a aparut pinicuta_
deci????
ameno
Postat pe 9 Iunie 2010 12:44
buna fetelor,acum am intrat si noi in casa,ce faceti beti va faceti betivite virtuale

chantal la multi ani,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de realizari.
anaROBERT
Postat pe 9 Iunie 2010 12:45
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 12:45
eric, saru-mana ptr sfat... prima oara i l-am dat simplu, dar era f moale, k sa vad cum reactioneaza si cineva mi-a mai zis sa-i mai dau galbenusul cu lapte( formula) sa ma intelegi gresit!!!
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 12:47
scz, am vrut sa zic sa nu ma intelegi gresit!!
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 12:49
buna, fetelor care au intrat acum, ma si miram pe unde sunteti?
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 12:50
adica iti wera dor de mine elenis23?
anaROBERT
Postat pe 9 Iunie 2010 12:52
alinuta, esti geloasa, am fost prea subtila in imitarea numelui meu? fir-ar, si tot ti-ai dat seama...
pinicuta_
Postat pe 9 Iunie 2010 12:55
elenis ziceai ca tu nu ai ce povesti de serbarile tale...gresit daca ai avut una si aia la 18 ani in caffebar tre sa fie ceva acolo vreo istorie
ameno
Postat pe 9 Iunie 2010 12:55
elenis galbenusul de ou se da amestecat cu piure de cartofi dar foarte putin mai indicat este sa-i dai albusul de ou fiert este mai usor pt stomac si se digera mult mai usor decat galbenusul
o zi buna in continuare
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 13:00
anaROBERT, imi e dor de toate... nu sunt kiar asa de rea... ameno, ai dreptate... tusi oli, ma mir ca zici sa-i dau albusul de ou, mie mi-a zis doctorul sa nu-i dau din oul fiert decat galbenusul... a zis ca ar face alergie si ca albusul e cam pacatos... acum nush c sa zic? ms ptr sfat!
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 13:06
ieri am avut o dilema marrre de tot
acasa cu BB ea in camera si eu cu mopul la datorie cand o aud strigand:
Mami!!!!!uite am o gaura aici!!!
eu: imediat vin..nu ai nimic las ca vin sa vad ce ai patit

ce credeti ca facea ea?????
statea fara chilotel pe jos in fundulet si se cracana si se apleca si isi cauta gaura de la pasarica
ma pocnit rasul instant, ea sare in picioare si incepe:
uite aici !!!se apleca ca sa se traga de pasarica ca sa vad eu bine gaura
na...m-am gandit in sinea mea :incepem acum trebuie sa-i explic cat mai bine sa fie pe intelesul ei ce-i cu gaurica aia acolo
Parca ar fi descoperit un OZN asa era de incantata
ameno
Postat pe 9 Iunie 2010 13:07
tin minte ca mamicile ne faceau tortul, (ce comanda) chemam toti vecinii, ne bagam la un dans (cand eram ceva mai marisori) cand dansam stateam mai la distanta asa, fetele astea doamne, nu ca n-am fi vrut noi mai aproape, da' na, eram foarte serioase... tin minte ca aveam o fusta, doamneee, eu si cu o vecina, ziceam e fusta lambada (ce damblagite :) ) aveam vreo 6,7 ani, eram asa de mandre de parca nu mai era nimeni ca noi
Laura_M
Postat pe 9 Iunie 2010 13:10
un film bun pe filmeonline.org
printul persiei
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 13:12
cand am implinit 18 ani, nu stiam ca prietenii mei au de gand sa-mi pregateasca ceva... eu, cum aveam de la tata interzis sa ies noaptea sau sa-mi petrec ziua sau majoratul, trebuiau sa minta ca sa pot iesi din casa... si au sunat-o p profesoara mea si i-au explicat ce vor sa faca si a pus-o sa ma sune ca sa ma duc la munca, cica, ca sa ma ce explicatie sa-i dau la randul meu tatalui... si m-am dus la locatia unde trebuia sa ma prezint si acolo au sarit toti p mine, mi-au cantat, m-au pupat etc. etc. si pana dimineata am chefuit, ca sa zic asa... si totul a iesit cu bine............ nici pana in ziua de azi tata nu stie ce am facut atunci... si asa a fost majoratul meu... sper sa povestiti si voi de ale voastre acum...
elenis23
Postat pe 9 Iunie 2010 13:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jocuri si jucarii 1 De la: jocurisijucarii 23 Noiembrie 2009 15:21
Pandantive argint cu cristale tip Swarovski 1 De la: dacris 30 Ianuarie 2010 19:31
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! 2 De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23
vand carucior primii pasi 6 De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50
Ocazie 5 De la: mihaellaella 6 Martie 2009 15:27
Setari Cookie-uri