l-am lasat si eu intr-o zi pe andrei in cucu gol, si stand el asa, si-a vazut cucu, si a inceput sa dea cu manuta cum da la roti, rotile le invarte, asa vroia sa faca si cu puta lui | ||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:13 |
||
---|---|---|
doamne alina,ce citesc,ce descoperire a facut barbara pfff pai sa te ti bine de acum ca prevad ca urmeaza intrebari si intrebari pai daca fata are o gaura,la ce doamne te-ai gandit cand te-a strigat ca are o gaura ,si cum naiba i-ai spus ca ''nu are nimic'' cand fata chiar are o gaura deci foarte tare rad cu lacrimi jur,mi-ar fi placut sa fiu acolo cred ca ma tavaleam de ras deci a descoperit fata gaura,acu sa te ti |
||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 13:13 |
||
si e bun filmul sau...? daca n-a mai incercat sotul sa-l ia si e codificat, nu putem sa-l vedem nicicum, ia sa incerc |
||
|
||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:14 |
||
ai domnisoara mare acum alina, gata, intri in pita, sa te tii | ||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:16 |
||
foarte tari povestirile voastre despre copii, al meu e inca mic si ma gandesc cand va incepe si el sa-si mai descopere una alta, nush cum o sa ma descurc... al meu de acum pune mana pe puta cand il schimb de pampers.... intr-o zi il schimba ta-su si pana sa-i puna pampersul ala curat, lui bebe i-a venit sa faca pisu, a apucat-o cu degetelele si a indreptat-o catre ta-su... si pana sa-i zik ceva, el terminase deja, fii-miu radea si ta-su nu stia cum sa reactioneze... | ||
elenis23 Postat pe 9 Iunie 2010 13:19 |
||
gata fetelor destul pentru moment m-ati amuzat cu povestile voastre sunt bune si amuzante foc,ma duc sa imi culc copilul si apoi sa ma duc sa imi ajut soacra la smotru. pa pa va pupic o zi buna sa aveti si petra petrecere frumoasa,asteptam o felie de tort si la cta |
||
anaROBERT Postat pe 9 Iunie 2010 13:22 |
||
n-as putea ano, mituieste-o cu ceva hai sa mai traiasca chanty inca odata |
||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:24 |
||
saluti laura o zi faina acu ma uit la el se poate da jos de pe net lui andrei intra pe FILMEONLINE.ORG DAR PE MOZILA FIREFOX PE EXPLORER NU MERGE |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2010 13:26 |
||
na acum si tu Anabell ea de multe ori cand e entuziasmata zice ca are gaura si pe perete...din moment ce nu am auzit planset sau urlet de durere m-am gandit sigur lucra ceva deci mai sta gaura aia in loc inca 2 minut pana termin de spalat pe jos si cand colo ia uite ce gaura avea BB | ||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 13:28 |
||
si mai sper ca nu e tras din sala multam fain | ||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:29 |
||
deja vreau prea multe nu? iti raman datoare daca o sa pot sa-l iau... numai cu mozilla firefox umblu | ||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:34 |
||
nu este tras din sala se vede destul de bine |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2010 13:43 |
||
razi de mine sau cu mine? cred m-o batut soarele prea mult in cap, azi sunt zapacita rau, ne-a imbatat chanty, prea multe randuri de bere ai facut cinste chanty |
||
Laura_M Postat pe 9 Iunie 2010 13:50 |
||
de la bere ti se trage si de ras rad cu tine nu de tine | ||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2010 14:08 |
||
ameno, pai ii zici clar :gaura e ca sa faci pipi, daca nu ai gaura nu are pipi pe unde sa iasa, logic nu? | ||
pinicuta_ Postat pe 9 Iunie 2010 14:11 |
||
hai noroc | ||
chanty Postat pe 9 Iunie 2010 14:17 |
||
noi am iesit,gata v-am cinstit destul plecam la terasa sa pregatim deco pe mese Fetele sa-mi tineti pumnii vin aprox 20 de copii si hai sa mai bem o gurita de si la mai mareeeeeeeeeeeeee De maine promit sa revin la normal ca azi m-am bolunzit rau heheeeeeeee |
||
chanty Postat pe 9 Iunie 2010 14:20 |
||
ea stie ca de acolo vine pipi mai stie si ca mama pune ceva acolo o data la luna ca ma vede si e la mine intre craci ca sa vada tot eu la altceva ma gandesc cum sa o fac sa inteleaga ca acolo e o gaurica persoanala si nu e de joaca cu ea.Nu de alta dar avem antecedente in familie sis vrei sa marturisesti daca sunt indiferenta si nu fac mare caz de gaurica ei insista si sta cu degetele non stop...daca ii zic ca nu-i voi sa bage degetele inauntru :DA DE CE???sti cati Da DE CE am avut ieri...am scapat de DA DE CE cand am fugit afara cu bicicleta si a uitat |
||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 14:21 |
||
20 cheama jandarmeria si hai inca un rand de bere pfaiiiii eu trebuie sa conduc nu-i nimica | ||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 14:25 |
||
fiecare raspuns la DA DE CE nu era satisfacator HELP | ||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 14:27 |
||
exact asa patim noi:cineva sta cu manuta non-stop intre picioare (imbracatm, dezbracat, nu conteaza), am zis ca pooate a vazut pe careva la gradi si sta si el la fel. sau poate isi vede putzulica asa de rar ca ii simte lipsa, si vrea sa se mai joace putin cand sta pe olita iara ii vine sa bage mana in olita (dupa puta probabil ), dar noi i-am zis ca nu e frumos sa stea cu manuta acolo (cand e imbracat) iar cand e dezbracat e simplu:puta face pipi, pipi are microbi, puta s-a murdarit de pipi si are microbi, nu punem mana pe putzulica sa nu luam microbii si functioneaza..pana data viitoare |
||
pinicuta_ Postat pe 9 Iunie 2010 14:34 |
||
eu cred ca nici nu trrebuie sa ne isterizam si sa insistam prea tare, pt ca apoi devine obsesie... o sa le treaca. incearca si ei sa isi cunoasca corpul... ba chiar, daca il cearta taica-su ca sta cu mana pe puta zice "llllllllllasa-ma! e putulica MEA" | ||
pinicuta_ Postat pe 9 Iunie 2010 14:35 |
||
antecedente in familie?ce antecedente | ||
pinicuta_ Postat pe 9 Iunie 2010 14:36 |
||
buna fetele M-ati bagat in ceata rau de tot tusi_oli multumesc pt film si cat l-am cautat pana m-am lasat pagubasa si acum hop vad ca te uitai la el, tu...super tare ameno faza cu gaurica ma intreb cum ii explici...sa ne spui si noua ,sa avem o idee cand v-a trebuii sa dam explicatii.... Sial meu a inceput sa se joace cu putulica,sa rada si sa aibe erectie.... |
||
bau Postat pe 9 Iunie 2010 14:52 |
||
ameno te-ai zapacit la car ce ai ce vrei sa marturisesc ca marturisesc |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2010 14:56 |
||
sister nu-ti fie rusine!!! Mie de lucrul asta imi e frica sa nu o apuce pe BB curiozitatile |
||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 14:58 |
||
tusi, ai fost prinsa in flagrant? | ||
pinicuta_ Postat pe 9 Iunie 2010 15:02 |
||
saluti bau filmul s-a lansat abia acum la 1 iunie 2010 deci nu aveai cum sa-l vezi mai devreme deci ameno marturisirea ca sa vedeti de unde este chestia cu antecedentele in familie tot eu sunt responsabila pt antecedente eram mica nu stiu exact cat aveam vreo 4/5 ani stiu doar ca eram la gradinita. Mama era la lucru si eu ca nu aveam altceva de facut ma pune nevoia sa ma joc cu un vecin de-a doctoru' bun.... ne jucam noi asa de-a nenea doctorul si la un moment dat trebuie sa-mi faca injectie cica. Injectia era un creion. Nu stiu ce a fost in capul lui dar in loc sa-mi faca "injectia" in fund cum este normal imi vara creionul in puta. In momentul ala intra mama pe usa si atunci sa vezi urlete ati inebunit, ce v-a apucat, tam, tam in fine a trecut. Dupa un timp alta chestie ma joc afara cu copii fugim unii dupa altii, sarim garduletele de pa langa bloc si eu in loc sa-l sar ma infig intru-un gard sau mai bine zis intr-un tarus. Urlete , speriata, eu ca eu dar mama era gata ca bateria ca ce-am facut , ce-am patit si tot tacamul. Trec toate cresc mare si pe la 11 ani ma duce la medic la ginecologie infantila ca sa fie urmari doamne fereste. Nu au fost urmari grave ci doar o chestie mica s-a rupt de acolo. Asta este marturisirea |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2010 15:08 |
||
tusi_oli nu am zis ca l-am vazut....mai tusi de la bere ti se trage si nu mai citesti bine Am zis ca l-am cautat...ca am vazut reclama la tv prince of persia parca asa ii zicea | ||
bau Postat pe 9 Iunie 2010 15:11 |
||
si asa a ramas tusi cu l..cu crapat | ||
ameno Postat pe 9 Iunie 2010 15:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... | 19 | De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02 |
Alex are nevoie de ajutorul nostru, urgent! | 1 | De la: amimami 31 Iulie 2009 13:19 |
Vand carut Primii Pasi | 1 | De la: rekaalina 10 Ianuarie 2010 16:46 |
|
||
treapta carucior frate mai mare | 1 | De la: bam 28 Februarie 2010 00:15 |
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural