Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

scz nu am fost atenta da asa se cheama filmul PRINCE OF PERSIA
daca vrei sa-l vezi intra pe filme on line .org
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 15:14
inchide tot sis ca vin sa te iau in 10 minute.
kiss si inca o bere pe ziua de azi
ameno
Postat pe 9 Iunie 2010 15:17
gresit ameno
cu el rupt nu mai este varful
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 15:18
salutari fetele
auzi ca ma vine sis dupa mine tre sa inchid
va tuc
vb mai tarziu
tusi_Oli
Postat pe 9 Iunie 2010 15:19
pai asta oricum se poate intampla indifrent de ce predici iti tin ai tai acasa:depinde de cat de "naravasa" esti tu: daca ai chef de sarit peste tarusi sau daca ai chef sa stai linistita acasa deci alina... gena cred ca e mai puternica decat orice discurs, sorry asa ca ai grija cand iti zice fata ca are o gaura, eu zic sa cercetezi mai cu grija ce e cu gaura....
pinicuta_
Postat pe 9 Iunie 2010 15:25
nebuneloor va invit si eu la bere ca sa va treaca un pic de caldura
Laura_M
Postat pe 9 Iunie 2010 16:45
buna!
inca o data la munti ani lui chantal
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 17:57
HAPPY BIRTHDAY TO YOU CHANTAL!!!

mi-am adus aminte ca si tatal meu are ziua de nastere azi, trebuie sa-l sun. si un fost gagiu, dar pe ala nu-l mai sun....

dancris bancul cu geamul mi-a placut mult.

pe bebele meu il cheama ALEX CHRISTIAN si acum la 9 luni jumate are 7 dintisori, 4 sus si 3 jos. de la 4 luni jumate i-au iesit primii 2 jos si nici macar nu am stiut pana cand m-a prins cu guritza de mana si am simtit ceva tare. si cu restul dintisorilor la fel nu am avut probleme.

elenis23 bine te-am gasit si pe acest topic si ma bucur sa vad ca e totul bine, in sfarsit! iar in legatura cu bebe facand pipi in timp ce-i schimbam pampersul , pot sa iti zic ca si mie mi s-a intamplat, radea bebe la mine si eu radeam de scump ce-mi era vazandu-l asa de bine dispus.

Ameno imi place ideea propusa de tine in legatura cu tema zilei iar intamplarea cu fetitza ta e foarte tare, deocamdata nu am o fetita, imi doresc si eu, o sa aflu intr-o luna sau doua ce port in burtica acum. o sa va anunt cand stiu si eu mai multe.

bine fetelor, va las ca mi s-a trezit flacaul si trebuie sa ma ocup de el! va pup pe toate, si inca o data pentru CHANTAL , LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE,SA CRESTI MARE , FRUMOASA SI DESTEAPTA!!!
olteana26
Postat pe 9 Iunie 2010 19:05
olteana26..sa-ti dea Dumnezeu fetita sanatoasa si frumoasa ca si baietelu'
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 19:20
buna fetelor.
ce faceti?

aly_fab
Postat pe 9 Iunie 2010 19:53
buna Aly_Fab!
cred k pe fete le-au apucat euforiile de la atata bere
dancris
Postat pe 9 Iunie 2010 20:14
Ce linsite pe aici... unde sunteti fetelor?? la bere cumva?
ameno, tare faza cu BB. si asta-i doar inceputul Sa ne spui ce experiente noi ai mai avut cu ea.
Va pup !!
aly_fab
Postat pe 10 Iunie 2010 00:51
ceau aly
anaROBERT
Postat pe 10 Iunie 2010 00:54
urata experienta ai avut tusi_oli,sincer cpoil fiind,acum poate privesti lucrurile cu alti ochi si sigur asa este,dar atunci cred ca nu a fost usor.

alina,BB e la varsta in care intrebarile curg ca apa,pe primul loc fiind''de ce'' repetat pe zi poate de ''n'' ori,eu stiu ca,curiozitatea copiilor este mare si cel care rebuie sa o satisfaca este parintele,doar asa copilul invata ceva.cel mai bun raspuns la intrebarile copilului este adevarul,evident cosmetizat in asa fel incat sa ii stimulezi curiozitatea.

BB este la varsta in care daca si-a depistat gaurica,tentatia poate fi mare si evident este un copil nu stie ce este acea gaurica,iar tu vi din spate cu adevarul si uite asa cu siguranta ii stimuezi curiozitatea si sigur nu va mai vrea sa stie nimic de ea,pana se face marisoara.

oricum mult succes
anaROBERT
Postat pe 10 Iunie 2010 01:19
buna dimi mamicilor!
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 08:33
buna dimineata mamici
va multumesc frumos pentru urarile voastre de la multi ani
Va daruiesc cateva poze,sper ca le-am postat bine
o zi frumoasa!
chanty
Postat pe 10 Iunie 2010 08:58
neata, fetelor... chanty, poate ne si povestesti un pic cum ati sarbatorit ieri, nu? laura, multumesc si bine te-am ggasit si pe tine tusi oli, putin cam urata experienta, zic ptr ca am cam trecut si eu prin asa ceva, dar nu atat de grav... eu mergeam pe un gard foarte subtire (ii imitam pe aia de la circ! ) si mi-au alunecat picioarele si m-am trezit cu gardul intre picioarele mele si cu o durere... dar eu n-am spus parintilor, ca ma certa tata... aoleu! si a 2 zi cand m-am dus la scoala, direct la cabinetul medical m-am dus, dar n-am avut nimic... multumita lui dumnezeu! fetelor, o zi cat mai buna si racoriti-va cat mai mult...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 09:13
si m-am gandit la tema zilei, bineinteles daca sunteti si voi de acord, sa ne aducem aminte de nazdraveniile noastre, ale mamicilor, din copilarie, de jocurile copilariei etc de tot ce a fost frumos... astept raspunsurile voastre...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 09:19
buna dimineata
cine imi tine companie la o cafa si virtuala
va astept pe on line
o zi frumoasa
tusi_Oli
Postat pe 10 Iunie 2010 09:39
TUSI OLI, DACA VREI ITI TIN EU COMPANIE LA O CAFEA SI O TIGARE, K SI EU FUMEZ...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 10:20
dormiti inca???sau savurati cafele virtuale
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 10:27
Guten Morgen Leute! adicatelea..neata lume
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 10:31
mersi
cafa am baut, am livrat si o comandan mai iau o gura de cafa si iar o tai pana nu se pune caldura
neata elenis, pinicuta, ameno si cine mai este pe forum
tusi_Oli
Postat pe 10 Iunie 2010 10:38
Buna fetele
Ce mai faceti?
Azi ne-am trezit de la 8,am papat si am plecat la plimbarica pe racoare ca acum e deja prea cald si am revenit la umbra.

tusi_oli multumesc pt film

fetele lasati tigarea ca face rau la sanatate....

Asteptam povesti despre experiente din copilarie.

Pe vremea mea era frumos ca se jucau multe jocuri...cum ar fi prinsa pe echipe,ratele si vanatorii,castel,asunsa,saritul corzii,elastic.....mai spuneti si voi ce jocuri mai ereau,sa-mi amintesc
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 11:52
povesti din copilarie?

eram la bunica mea si zice "du-te si arunca farfuria asta cu coji de rosii la gaini", si ma duc cu farfuria si ma intorc fara ea. "pai unde e farfuria": "am aruncat-o la gaini, nu asta ai zis sa fac?"

pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 11:59
jocuri? kems, ratele si vanatorii, tarile, elasticul, tenis la perete, ...
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 12:00
Daca este vb de povesti din copilarie imi aduc aminte ca eram la matusa mea la deta
Noi nu am avut parte de bunici dar am avut matusi la tara.
Deci eram la matusa mea la deta, acolo am mancat prima data cea mai buna supa de gaina cu taitei facuti acasa, era o bunatate de supa, sa nu mia zic de caisul din curtea casei care facea niste caise dumnezeiesti,la marul de langa poarta era merele se coceau de Sf Ilie, erau asa de bune sunt multe amintiri frumoase pe care le am din aceea perioada.
Acolo am vazut prima data circul cu animale exotice. Am fost cu matusa mea la circ o data si dupa aia mergeam si singura impreuna cu copii de strada, intram pe sub prelata circului.
Eram fascinata de animalele care erau acolo de clovni, era o lume minunata pe care voiam sa o vad tot timpul asa ca intr-o dimineata am vrut sa merg pana colo la circ, circul era la capatul satului pe izlaz, deci nu era departe asa ca am hai sa merg. Cand sa ies pe poarta, poarta era incuiata ce sa fac, am sarit geamul de la camera si m-am dus la circ sa vad inca o data animalele.
Stand acolo si uitandu-ma odata am vazut-o pe matusa mea ca venea acasa atunci am zis tai-o ca nu-i de stat ca daca ma prindea atunci sa vezi sapuneala
Sunt multe amintiri frumoase de acre imi aduc aminte cu placere.
tusi_Oli
Postat pe 10 Iunie 2010 12:12
Pinicuta inainte de toate...ai aflat ce este???fata baiat???
neata fetele!!!
aaaa cand mami era tura de dupamasa la lucru aveam tare multe de facut
eram multi copii la bloc si cat era ziua de lunga eram pe camp la joaca in lanurile de grau.Seara eram toti verzi din cap pana in picioare.

sau....faceam expeditii la rampa de gunoi sa cautam comori
pe vremea aia nu ma durea capul ca ma pot imbolnavi sau altceva da de unde veneam acasa cu o putoare de miros dupa noi ca-ti pica nasul si comorile adunate in san
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 12:20
TUSI OLI, U ESTI PRECUM NICA DIN AMINTIRI DIN COPILARE... FOARTE TARE... HAIDETI, FETELOR POVESTITI SI VOI, PANA IMI MAI ADUC SI EU AMINTE DE CATE CEVA... MAI SUNT O GRAMADA DE JOCURI, adevar sau provocare leapsa, spanzuratoare, biscuitele, avioanele( alea pe hartie)...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 12:22
sa stii ca am ceva din amintiri din copilarie
mai am una vara se mergea cu vacile pe izlazul de langa comuna (asa era pe atunci acum este oras) de obicei seara mergeam cu matusa mea dupa vaci mai stateam cu ele un pic pe izlaz si intotdeauna ma jucam printre balotii de paie abia facuti bun
trebuia sa ne intoarcem acasa si eu ca un copil zvapaiat ce eram ( sa stii sorela de unde i se trage lui Bibi zvapaiala) eram tot timpul inaintea ei. Intre izlaz si comuna era linia de cale ferata nu trecea nici un tren ca nu era bariera pusa si ce sa zic eu hai sa trec matusa din spatele meu striga sa nu trec ca daca vine trenu" , eu nimic o iau inainte, ma ajunge asta din urma si cum avea biciul cu care mana vitele cand imi trozneste una peste spate de am vazut rosu dar tot nu m-am oprit
tusi_Oli
Postat pe 10 Iunie 2010 12:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Balansoar graco elecric 5 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
alocatia copilului dupa 2 ani 49 De la: SAL 18 Februarie 2012 14:41
avem nevoie mare de ajutor 2 De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12
aveti grija de voi si de bebici vostri 60 De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron 1 De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17
Setari Cookie-uri