Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

pinicuta super tare ai aruncat farfuria

tusi_oli tu iti amintesti ce multe papai

Eu imi amintesc cand era mama la lucru am pus mancare la incalzit si i-am ars oala si am aruncato pe geamul de la baie,sau cand spargeam bibelouri sau farfurii le ascundeam dupa dulap....iar cand facea mama curatenie generala gasea plin dupa dulap

alte jocuri ar mai fi jocul cu banul,infipta,..noi la bloc ne mai jucam si magazinele ,faceam magazine cu pietre,unde frunzele ereau banii ...
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 12:36
buna fetele! nu am apucat ink sa citesc ce a-ti mai barfit. noi akum am venit de la spital...am fost internate de ieri de dupa masa,cu alergie urata de tot de la piersici...pana la 3 dimi ne-au tinut la perfuzie,akum suntem mai bine dar tusim urat de tot...akum astept sa adoarma bebe meu k azi noapte nu prea a dormit...eu sunt franta toata noaptea am supravegheat-o sa vad dak tuseste ,dak merge perfuzia,dak nu...pe la vreo 23 s=au schimbat asistentele si vin cele care intrasera de garda si imi spun k i s-a spart vena si ii dau branula jos si cand ma uit manutza era dubla cele dinainte nu au venit sa verifice...i-au pus branula in cealalta manutza si la cea umflata i-au pus compresa...akum avem regim: doar mar cu biscuite,supa de zarzavat,paine cu unt sau prajita,si lapte praf h.a ...va
eu_mino
Postat pe 10 Iunie 2010 12:43
alina, nu auzi ca eu pe 17 si pe 24 iunie fac ecografii, si ca daca nu e baiat nu se va vedea sexul de pe atunci (ca e prea devreme), desi nu inteleg de ce: daca e baiat se va vedea. deci daca e fata inseamna ca nu e baiat , nu? deci nu inteleg de ce nu se poate vedea...

whatever... judec mai greu astazi...
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 12:49
foarte tare... mai era macao, joaca cu papusile, dar de desene animate isi mai aduce cineva aminte? sandy bell, sailor moon, memo, cartea bibliei....
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 12:53
eu mino, imi pare fff rau ptr ce ati patit!!!!!!!!
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 12:55
pinicuta la mine a fost asa.... prima oara nu a vazut putulica baietelului meu si s-a uitat dupa ovare si a crezut ca e fetita......dar acele "ovare " ereau de fapt testicule care nu coborasera inca.
Si mi-a zis ca nu se pronunta pentru ca ori sunt ovare ori testicule de aceea nu m-a asigurat ca e fetita.
La controlul celalalt a vazut putulica si a zis ca e sigur baiat si ca testiculele o sa coboare mai tarziu...si prin luna 6-7 parca au coborat si ele.
Probabil de aceea nu au o siguranta la fetite,ca pot fi ovare sau testicule,dar la baietei odata ce vad putulica,e sigur ca e putulica si nu alceva...f rar se intampla sa confunde cu cordonul ombilical,dar la ce aparate sunt acum pot vedea unde e cordonul.
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 12:58
mino imi pare rau de ce sa intamplat treceti voi si peste asta.Si a mea a fost toata gaurita de la perfuzii dar acum au ramas doar o amintire urata...

pinicuta na acum si tu, nu am fost pe faza cu anuntul datei ma gandeam ca poate ai aflat si imi dai adresa sa-ti trimit rochita

vai ca veni vorba de aruncat de la geam doamne da bolovani mai eram ...
ero o basculanta mare parcata in fata blocului.Eu cu fratele meu, pedepsiti in casa de buni ce eram, ne-am gandit sa aruncam la tinta.Sa vedem daca nimerim in basculanata(chestia aia din spate unde se pune nisipul etc) cu ce credeti voi
Cu faianta ce o cumparase tata sa o puna in baie mama mama ce a fost la fundul nostru
la lista aruncat de la geam intra si :oua, cartofi, baloane pline cu apa caiete intregi transformate in avioane de hartie si una bucata caramida
acum cand imi aduc aminte ma pocneste rasul dar atunci era tare amuzant si nu conta ca dupa o luam la fund
sper sa nu fie si BB la fel
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 13:13
eu_mino imi pare rau ca ati trecut prin asta,ma bucur ca acum sunteti mai bine

alte jocuri frumoase:
monopoli,nu te supara frate,telefonul fara fir,telefonul american,matele incurcate,tzara tzara vrem ostasi,fazan,sotron, 1 2 3 la perete stai, cu cornete, capra, lapte gros
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 13:17
saluti bau
Intradevar era o perioada de care imi aduc aminte cu mult drag, cand nu aveam grija zilei da maine, cand nu ne durea capul daca avem sau nu bani, totul era o joaca pt noi. Important era sa fim tot timpul la joaca. Va aduce-ti aminte de cabinele telefonice cu monezi de 50 bani la inceput apoi cu 1 leu si cu 3 lei, cum scoteam monezile cu magnetul din telefon. Aveam langa bloc una de acest fel si vesnic era plina asa ca aveam o sursa de venit.
Veneau sarbii la noi cu guma "tigareta", vegeta, cafa si ciocolata "cipiripi" ce ii mai fraieream pe sarbii care nu stiau banii
Doamne ce viata pe noi, ce distractie vara mergeam la strand la baza "Constructrul" acolo intram pe gratis ne puneam paturile si treceam la cealalta baza la "Autoturisme" ca acolo erau doua bazine era mai fain.
Zii ca nu-i asa sorela
tusi_Oli
Postat pe 10 Iunie 2010 13:30
la autoturisme bazinul mic avea topogan
Clar ca intram pe langa gard pe malul begai era 5 lei intrarea adulti si 3 lei copii
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 13:35
doamne dar cat de frumos era pe vremea aceea,cate jocuri stiam,ce viata frumoasa aveam....
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 13:37
mai sunt : baba oarba,sariti prim
Mai spuneti si voi
bau
Postat pe 10 Iunie 2010 13:49
tara tara vrem ostasi, baba oarba, badmington (bunicul unei fete facuyse un fileu tare frumos in curtea blocului, dar a fost desigur vandalizat imediat), vizitele la alti copii cand aveam interdictie din partea ambelor familii , ciocnirea oualor rosii (cu un ou de lemn), mersul la padure fara stirea alor nostri (aveam un deal in imediata apropiere), impartirea cu vecinul a manualelor scolare (nu aveau destule si dadeau cate unul la copii care stateau in acelasi bloc), coada la lapte (cand puneau ai nostriu sacosa la rand cu noaptea in cap, de cu pre inainte sa deschida magazinul, si cand te duceai nu gaseai oameni ci doar un rand de sacose

mancatul de zarzare verzi, socata..mmmmmmmmm delicioasaaa (chiar as bea una acum)
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 13:56
mi-ati dat de lucru mai fetelor!
ce de jocuri frumoasee!
eu ce sa mai zic k le-ati zis voi pe toate
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:38
era unu care-l jucam cand eram foarte micuta:maimuta incoronata
era frumos,problema era mingea,era din sceea de baschet,prea grea pentru niste pitici k noi,jucam cu niste copii ceva mai mari k noi si cand le venea lor randul....pfff ce de urlete si sbierete1
aruncau mingea cu o forta de ne lasau lati pe astia mai firavi.sa vezi atunci genunchi si coate julite
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:43
buna fetele mai era telefonul fara fir flori fete si baieti sotron si ma mai gandesc
kidz008114
Postat pe 10 Iunie 2010 14:43
trecea un print calare,carolina
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:44
ursul doarme si viseaza
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:44
eu si acum la 30si mai joc sotron cu fetele la bloc
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 14:45
trecea un print calare imi placea...la sfarsit intreba:ce cadou aveti sa-i datisi ceilalti incepeau:o pereche de papuci de la fabrica de muci
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:48
pe bune ameno?!
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:48
fetelor, mai era OMU' NEGRU, TZOMAPAN, X si 0, SAREAI COARDA SI DE CATE ORI SAREAI ERA CATE UN MOD DIFERIT...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 14:50
dar de sucul la tec cine isi mai aminteste?
ala suc frate!
sau de sifon
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:51
tin minte ,era o inghetata la un mag. care-i zicea fresco...era impachetata cum este untul...buna inghetata...eram aproape zilnic la fresco:)
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:53
ce aiurea suna MAI ERA... ce pacat k nu se mai joaca copii din ziua de azi asa cum ne jucam noi... sunt jocuri haioase, frumoase, hazlii... amintiri, fetelor...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 14:53
dar de guma turbo?
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 14:54
fratele meu avea mii de poze de la turbo...era cica colectionar
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 14:55
Vreau sa incep prin a ura La Multi Ani pt Chantal!Ca eu asa sunt tot cu o zi in urma .Super tare faza cu temele si chiar ma bucur ca s-a propus.Chiar faina chestia cu jocurile copilariei.Noi jucam elastic foarte mult si sotron.La elastic eram una din cele mai bune ca reuseam pana la gat sa sar.Iar cand eram intr-un picior le salvam pe toate ca eram ca aschia de slaba .Dancris suc la tec......mama mama .Mergeam vreo 15 min pana sa ajungem la el si ce happy eram.Sau bomboane pe bat din zahar.....un deliciu.
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 14:57
Noi cand mergeam la ziua vre-unui coleg sau colega ne jucam jocul cu sticla.Ufffff ca abia asteptam sa ne pupam.Jucau hormonii in noi si eram pe clasa a 4.Si a doua zi eram catalogati gagici si ne rusinam parca cine stie ce am facut
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 15:00
foarte tare adela
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Marsupii Pierre Cardine de calitate la preturi convenabile 1 De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:45
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent 1 De la: danielas999 20 August 2009 22:44
Ce-o sa fie, cand va fi mare? 4 De la: mentor 8 Decembrie 2008 19:39
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18
Setari Cookie-uri