Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

fetelor, de ce ziceti asa? ca ce vremuri erau si acum nu mai sunt:pai fiecare vreme e cu frumusetea si cu grijile ei: cand eram copii nu aveam grija serviciului sau a zilei de maine, dar aveam grija sa nu ne prinda parintii facand ce nu aveam voie, sa nu aflke ca am spart o vaza, sa nu afle ca am luat o nota mai mica, sa nu afle ca am mers cu X nu stiu unde etc. apoi au inceput grijile examenelor, tezelor etc. la facultate aveam grija examenelor si a banilor (sa ne ajunga, cum sa facem sa ii gestionam mai bine, ce sa ne luam si ce nu), sa ne angajam sau nu, etc etc etc. acum avem grija copilasilor dar ne putem bucura si noi de copilaria lor. si depinde de noi daca vor avea si ei sau nu copilarie:ii putem lasa sa joace singuri jocuri pe calculator sau ii putem scoate la aer si ii putem invata jocuri frumoase (cum jucam noi "odata, si doamne ce frumos mai era"), si apoi o sa fim bunici si o sa avem grija pensiei si a nepotilor, si tot asa. fiecare varsta cu farmecul si problemele sale. asta este, nu trebuie sa ne para rau. unele au trecut, altele o sa vina. sa ne bucuram de clipa de acum (ca ce a fost , oricum a trecut, sa avem deci grija de ceea ce vine )
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:13
buna ziua fetelor
m-am mai inviorat putin cand am mai citit ce ati scris, sunteti tari. eu mai am putin si am si eu bebe dar stau si ma intreb cand o sa treaca timpul asta sa faca si al meu pozne, dar toate la randul lor( sunt asa hapsana :d nici nu am nascut si il vreau sa faca sotii, offf)o zi buna tuturor.
clau_strunf
Postat pe 10 Iunie 2010 15:16
oho, si inca ce de sotii o sa faca chiar de la inceput: o sa te trezesca in miez de noapte, o sa planga sa il tii in brate, o sa se strambe la mancare mai tarziu, o sa se rostogoleasca sa cada din pat cand nici nu te astepti si cand ai fi zis ca nu poate si ca ai pus pavaza destul la marginea patului (si cand clo el escaladeaza si plonjeaza peste )
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:20
si guma CINDY, jocul ala HOTII SI VARDISTII, NU TE SUPARA, FRATE, PITICOT, FAZAN... si inca cate mai sunt...jocul ala cu sticla... gaurica (era o gaurica facuta in pamant si aruncai cu bani, care intra in ea, castiga) super tare!
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 15:24
eu cu drag imi aduc aminte cand luam ''calu''bicicleta lui tata aia mare cu ruda mama ce mai pedalam

Acum cand suntem mame(vorbesc de mine)...ne starngem in spatele blocului fetele de alta data care suntem acum mame si povestim toate bazaconiile care le faceam copiilor nostri.A mea e mica dar prietenele mele din copilarie au copii mai mari .Sa-i vedeti cum stau toti gura casca si asculta povestile noastre si rad cu gura pana la urechi
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 15:24
ala cu gaurica noi il chemam TZURCA
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 15:25
noi ne dadeam pe bara: era bara de bautut covoare, sub ea o banca, ne urcam cu picioarele pe banca, saream si ne agatam de bara si le leganam pe bara atarnati. sau urcam pe stalpul barei si ne atarnam de bara pe urma...
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:26
pe urma ne invarteam pe bara aia mai ceva ca Nadia Comaneci
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 15:31
o zi faina!!!am plecat sa iau una bucata copil iubiti-va mult
ameno
Postat pe 10 Iunie 2010 15:34
da, pinicuta, ai dreptate, dar hai sa-ti zic o faza... eram intr-o statie de autobuz, care era f aproape de o scoala, si asteptand autobuzul, ma uitam la niste pustani de clasa I si nu-mi venea sa cred ce auzeam: pe unul dintre ei il suna ta-su (si avea un telefon mai scump si mai smecher k al meu) si zice catre unu: MA SUNA TATA, DAR NU-I RASPUND, DA-L INCOLO ( si in secunda urmatoare il injura cu un foc...), alt prieten ii povesteste cum a gasit el nush ce site si scoate un telefon la fel si ii zice ca intra acusica pe net sa i-l arate si vorbeau de mama focului de zici ca erau niste afaceristi in toata regula, nu alta... in fine, vine autobuzul, incerc sa-mi fac si eu loc sa urc ptr ca eram cu bebelu mau cu caruciorul, si cand sa dau sa ma urc, hopa ei se baga in fata mea, se urca, rad, fac misto si ma gandesc eu asa in mintea mea ( cu toate ca ma uimisera pana la cer si o palma mai sus): LASA, MEY, CA SUNT COPII!! in sinea mea m-am dezaprobat singura!!! si ca sa fie treaba, treaba, o gravidutza se urca de la urmatoarea statie si sta in picioare langa ei( ei stand pe scaun, normal) si o persoana mai in varsta le zice k macar, unul dintre ei sa-i dea locul gravidutei si stii ce-i raspunde piticul: CA CE SE BAGA CU EL IN SEAMA, CA TA-SU E SMECHER SI POATE IL IA SI LA BATAIE!!! atunci mi-a sarit rau de tot mustarul, l-am luat de o "aripa" , l-am dat jos de pe scaun si i-am zis k dak mai e obraznic, ii arat eu bataie si pana ajunge ta-su la mine, ramane si batut si nu sta nici p scaunul ala!!! nu va suparati, dar a fost iesit din cale afara!!! bineinteles, k nu-l bateam ptr k nu-mi permiteam, dar am bagat putina spaima in el!!! si asa cu copii, nu depinde numai de copil dak va dori sa se joace ce-i arati tu, depinde de anturajul din care va face parte!!!
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 15:41
good morning fetele, la mine e 8.17 ora. frumoasa tema de azi, tin minte ca si eu saream la coarda, elastic, sotron sau cosca toata ziua, tin minte ma chema mama in casa: hai si fa-ti temele!!!! apoi mai practicam si handbalul din clasa a 4-a pana in clasa a 10-a, m-am lasat ca fiind din Zalau am inceput in clasa a 9-a sa joc cu antrenorul Tadici si grupa lui de fete nu m-au acceptat in grupul lor ca ele erau de mai mult timp o echipa si nu agreau cand aparea cineva nou , eram stangace si lui Tadici ii placea de mine ca eram ascultatoare, mama ce batai le dadeau la celelalte fete....in fine, am fost total o baietoaie, eram inalta, slaba fara forme, par scurt, nemachiata, fara bijuterii (nu le suportam iar acum am o tona de bijuterii), eram imbracata de luni pana duminica in blugi, adidasi si foitza! ce sa umblu cu baieti?! ii bateam pe toti ca eram numai fibra, faceam flotari o gramada, acum nu mai pot sa fac una..mama zicea:oare cand o sa devii si tu o domnisoara?! apoi prin clasa a 11-a am inceput sa dau de discoteci ( nu ma lasa mama, eu ieseam pe geam ca stateam la parter..hi hi) si de acolo a inceput feminizarea mea, ca eram interesata sa ma machiez, sa imi fac unghiile, sa port tocuri, fuste, par lung, am mai prins forme ca aveam si eu un gagiu... prin clasa a 12-a aveam atatia pretendenti de suna telefonul acasa la mama ca la centrala telefonica.. ce vremuri frumoase au fost! numai acum eram o gagicutza de 18,19 ani si uite ca acum am aproape 29, wow, ce trece vremea! dar asa cum zice si pinicuta, fiecare perioada cu intamplarile si frumusetile ei. eu una am avut o copilarie frumoasa si acum imi savurez viata de adult, de sotie si de mamica. asa ca fetelor, CARPE DIEM!
olteana26
Postat pe 10 Iunie 2010 15:43
am si eu o amintire cu bicicleta:
era prima mea bicicleta:
era vara si trebuia sa plecam in tabara de copii, eu cu o prietena fuga fuga sa luam suc de la tec sa avem pe autocar,pe bicicleta eu in fata ea in spate,nu stiam sa merg prea bine,ao eveam doar de 2-3 zile....toata strada era amea,vine o masina,,,rpd rpd spre marginea drumului pierd controlul si zdraiiig intr-un copac...eram pe jos eu. bicicleta si prietena,adica amandoua erau peste mine,ne-a sarit si sticla pt suc si papuci si tot. mi-am rupt o mana si am ratat si tabara
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 15:44
elenis, ei nu au nici o vina, stii de ce?pt ca asta e educatia pe care au primit-o! daca nimeni nu sta cu ei, nu ii invata , nu se ocupa de ei (ca parintii sunt mereu plecati si nu vad importanta decat a unui telefon, de parca asta il face OM), ei invata de la cei din jur, care li se par lor mai puternici:aia care tipa, injura etc...
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:48
pinicuta si noi ne dadeam pe bara,erau porti de baschet in curtea scolii,maini si picioare rupte erau la ordinea zilei...ne intreceam care se urca mai sus
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 15:49
de mica mi-a placut adrenalina..
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 15:52
Si eu ii dau dreptate pinicutai.Mai ales ca in ziua de azi toti se bucura mai tare daca primul cuvant al copilului e o injuratura.Avem si noi prieteni de care ne-am distantat tocmai pt ca il provocau pe copil sa spuna astfel de cuvinte
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 15:53
Jocul la bara...super .Ne-a placut si noua.Eu am jucat baschet de pe clasa a 6 pana pe a 12 si tot mica de inaltime am ramas .Macar am vizitat o gramada de orase prin turnee si cantonamente
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 15:55
eram anul trecut la plaja la costinesti,la epava,,nu a plecat spre epava inot si intr-o barca gonflabila fara fasle..aveam doua bucati de parchet cu care am vaslit pana s-au rupt si apoi cu mainile.am ajuns intr-un final la epava,ne-am urcat pe ea...eram eu ,sotu',inca doua fete si trei baieti(prieteni de-ai nostrii)ajungem sus,acu care are curaj sa sara...m-am dat mai in spate sa-mi iau avant si cat ei se certau si se tot impingeau,iote si sageata albastra pe langa ei(adik eu),zdraing in apa...am fost singura care am sarit...sa-i fi vazut pe restu' cum coborau inapoi pe funie,ziceai ca-s tarzani si tarzanite
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 15:59
Noi suntem 4 surori si prima nostra bicicleta a fost una facuta din mai multe, sudata , fara frane .Dar eram tari in acele vremuri , toata ziua plina de vanatai si rani.Ce mai imi amintesc este ca pe cand eram in clasa 1 au bagat ai mei cablul si eram obsedata de desene si italia uno unde canta ambra.Faceam colectie de casete si le ascultam la un harb de casetofon.Apoi au aparut genius , U2.Ehe ce vremuri
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 16:00
am scris cam aiurea dar sper sa intelegeti:)
dancris
Postat pe 10 Iunie 2010 16:01
dragelor acum sunt off topic! de ieri sunt racita, imi curge nasul, ma doare in gat, ma doare capul, ma doare langa omoplati, stranut. am tot baut si beau la ceaiuri cu miere si lamaie, medicamente nu pot sa iau ca sunt insarcinata in luna a 3 si inca il alaptez pe primul bebe si fiind aici in State nici nu cunosc medicamentele... mi-a recomandat o prietena OSCILLOCOCCINUM ca e un produs homeopatic si nu are cum sa faca rau sarcinei si alaptatului, am inceput de ieri cu el, dar nu simt nicio imbunatatire a starii mele! puteti voi sa imi recomandati ceva remediu? leacuri babesti something? cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa imi tin bebelul de 9 luni jumate in brate, sa-l pup, sa ma joc cu el, ca nu vreau sa-l imbolnavesc si pe el, doar atat cat ii schimb pampersul si ii dau de mancare, mai mult il las sa se joace de unul singur! cum pot preveni sa nu-l imbolnavesc? de spalat mainile cu sapun antibacterial mi le spal tot timpul inainte sa-l ating, dar oricum mi-e frica sa nu ia bacteria din aer...
olteana26
Postat pe 10 Iunie 2010 16:01
noi ne dadeeam pe gheatza in parcare. si mai venea cate oi masina din cand in cand, incremenea in genunchi in fatza ei (noroc ca probabil soferii se asteptau sa fim pe acoplo, ca aveau mare grija si nu a patit nimeni nimic niciodata)
pinicuta_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:02
la discoteca nu aveam acces in oras de aia preferam sa venim la bunici.Aici de pe a 8 mergeam la discoteca si faceam vreo ora ca mergeam pe jos, saream gardul sa nu platim intrarea.Asa l-am cunoscut si pe sotul meu .La intoarcere ne trebuia vreo 4 ore ca mergeau oamenii la Biserica si noi nu ajungeam acasa
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 16:04
da, pinicuta, ai dreptate... eu nu suflam o vorba in fata lui tata... dar asa cum a fost copilaria mea, pot sa spun ca a fost frumoasa, ptr ca am avut cea-cea-cea mai buna prietena, era mai rau ca sora mea, cu fata aia imparteam si bune si rele, ne certam, ne impacam si acum cand ne mai aducem aminte, radem, de parca ar fi fost ieri...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 16:04
Si eu ma dadeam cu patinele pe un derdelus in spatele blocului.Cine pleca din varf era cel mai tare.Si stateam in vacante de dimineata pana seara uzi la sanius dar nu renunta nici unul , cu toate ca ni se faceau turturi la par si haine.Apoi mancam o mama de bataie si o luam de la capat a doua zi.Pe tati il fraieream repede ca ii puneam in farfurie cand venea de la lucru sau spalam la ciorapi munciti toata ziua pt un leu, dar mami era varful si nu prea o pacaleam
adelafistis
Postat pe 10 Iunie 2010 16:11
mey fetelor, si eu am o prima experienta cu bicicleta... cand am invatat sa merg pe bicicleta, am luat-o pe a lui varu-miu de 7 anisori, eu aveam pe atunci 11 ani, imi arata el cum sa fac, cand am mai invatat si eu sa merg si la un moment dat, venea o masina, atat de tare m-am speriat, incat am sarit de pe bicicleta(nush cum am facut) si bicicleta, saraca s-a dus intr-o groapa si s-a cam ales praful de ea... dar, am invatat sa merg, am invatat...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 16:12
buna fetele
greu cu sesiunea asta nu am mai avut timp de nimic
si tot m-am ales cu o restanta
vad k voi ati avut activitate,din pacate nu am timp sa citesc din urma
lizy_kidz
Postat pe 10 Iunie 2010 16:15
Bravo, elenis23! Foarte bine ca l-ai luat de urechi pe baiat. Daca nu-l invata familia nimik pe copil, il va invata viata prin intermediul altora.
IriCris
Postat pe 10 Iunie 2010 16:18
olteana, sa stii ca si OSCILLOCOCCINUM e foarte bun...daca faci tratament cateva zile bune... acum iti mai zic de unul, dar nush sigur daca e bun ptr gravidutze, se numeste THERAFLU, e foarte ok, din punctul meu de vedere, in fiecare seara, inainte sa te pui sa dormi, fierbi apa, versi continutul plicului intr-o cana, pui apa peste el, amesteci si bei... dar me repet: SA CITESTI PROSPECTUL F ATENTA!!! leacuri babesti eu stiu de ciorapi inmuiati in otet si ti-i bagi in picioare si dormi cu ei asa, uzi... stiu ca e naspa, dar asta e, daca poti sa suporti mirosul, e ok, daca nu, asta e... insanatosire grabnica...
elenis23
Postat pe 10 Iunie 2010 16:19
La multi ani, Chantal! Multa sanatate, noroc si fericire! Numai bine la toata familia! Scuze ca abia acum am vazut ca ieri a fost ziua de nastere! Pupici cu drag si de la noi!!!
IriCris
Postat pe 10 Iunie 2010 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Balansoar Chicco Do Re Mi 1 De la: babyzapi 12 Octombrie 2009 16:54
Copii nascuti in ianuarie.... 5 De la: kidz003337 19 Ianuarie 2010 17:28
Stiati ca... 113 De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:20
Vand hainute fetite 1 De la: Morena05 2 Iunie 2010 11:47
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10
Setari Cookie-uri