mersi elenis23! am 12 doze de oscillococcinum, deja am luat 3, si daca dupa 3 zile nu se vad rezultatele se recomanda sa nu se mai ia. de theraflu nu am auzit, o sa ma uit pe google.com daca au americanii si pe aici produsul asta. o sa incerc si ciorapii inmuiati in otet diseara cand ma pun in pat. oricum azi trebuie sa sun la dr. de famile sa vad daca ma poate primi la un control cat de repede, ca astia pe aici iti dau programari cu saptamanile, pe cand ai programare nu mai esti bolnav... asa ca trebuie sa ma doftoricesc singura! | ||
olteana26 Postat pe 10 Iunie 2010 16:34 |
||
---|---|---|
ptr olteana: Mancare cu ceapa si miere Propritatile antiinflamatorii ale mierii si cepei ajuta la relaxarea spasmelor si calmeaza tesuturile iritate. In plus au si efect antimicrobian. Se pare ca si la nivelul plamanilor, ceapa te face sa plangi. Iritatia pe care o produce in stomac stimuleaza secretiile din plamani, facandu-le mai usor de eliminat. Ai nevoie de: 1 ceasca de miere; 1 ceapa de marime medie, taiata in bucati mici; 1 lingura de cimbru. Amesteca-le intr-o tigaie pana se inmoaie ceapa, si serveste amestecul cald, cu cartofi piure si friptura. nu ai ptr ce... cu mare placere...uite, ce am gasit pe google... cauta si tu... poate gasesti ceva... |
||
elenis23 Postat pe 10 Iunie 2010 16:41 |
||
elenis23 THERAFLU nu e indicat in timpul sarcinii, are o substanta care slabeste nu stiu ce vesela din cordonul ombilical si aceasta poate sa ii taie oxigenul fatului. vad ca mamele de pe un forum american au zis de SUDAFED si ROBITUSSIN ca astea sunt sigure. deocamdata raman la OSCILLOCOCCINUM, poate voi vedea efectele maine, poimaine. mersi oricum de sfat, esti o dragutza! | ||
|
||
olteana26 Postat pe 10 Iunie 2010 16:47 |
||
oh super, o sa incerc reteta asta chiar azi! mersi mult! | ||
olteana26 Postat pe 10 Iunie 2010 16:49 |
||
npc... eu ti-am zis sa citesti bine prospectul, k e f important ptr u si bb... eu sper sa-ti fi fost de folos... | ||
elenis23 Postat pe 10 Iunie 2010 16:57 |
||
maya suntem aici pe bancuta | ||
tusi_Oli Postat pe 10 Iunie 2010 17:25 |
||
buna mamici . ptr tusi Oli. nu mia dat voi sa intru pe acest topic | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 17:27 |
||
Bebita mai mica a facut laringita ii dau unasyn. Cea mare nu ia trecut nici acum tusea ii dau paxeladine si pare sa se fi ameliorat putin . CE FAC BEBELUSI VOSTRI? | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 17:31 |
||
hey MAYATHEEO te salutam pe"bebelui care nu vrea sa mai manance nik" si ai fujit rpd hmm... |
||
dancris Postat pe 10 Iunie 2010 17:36 |
||
SCUZE NU STIAM | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 17:42 |
||
MAM UITAT DANCRIS. APROPO SI DE IERI ATI BAUT BERE La multi ani lui Chanty SI DE LA NOI . SI AZI DAU EU BERE CA BEBITA MEA TEODORA FACE 8 LUNITE | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 17:47 |
||
pai atunci sa dai bere bere bere bere sa-ti traiasca bbelina ,sa fie sanatoasa si sa se faca mare mare pa'n la soare1 |
||
dancris Postat pe 10 Iunie 2010 17:51 |
||
dau nici o probelema . multumim frumos si voua sanatate | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 17:53 |
||
la multi ani, multa sanatate si fericire ptr teodora..... sa creasca mare, frumoasa si desteapta ...... | ||
elenis23 Postat pe 10 Iunie 2010 18:41 |
||
multumim si voua sanatate si bere de noi | ||
MAYATHEEO Postat pe 10 Iunie 2010 19:00 |
||
fetelor, voi puteti sa postati la "cum ati scapat de pampers noaptea", ca deloc nu reusesc sa scriu nimic acolo? | ||
pinicuta_ Postat pe 10 Iunie 2010 20:51 |
||
la multe lunite sa cresteti mari frumoase si sanatoase |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Iunie 2010 22:39 |
||
'na seara ! | ||
dancris Postat pe 10 Iunie 2010 22:43 |
||
buna seara mamici ce faceti,ce va fac bebeii? eu sunt franta nu mai pot si parca nu mai termin odata deja m-am sictitir si cred ca am praf si in sange voi ce faceti,va doare in dos,profitati de caldura.... |
||
anaROBERT Postat pe 11 Iunie 2010 00:08 |
||
buna dimi ameno! ai avut ceva de scris! foarte tare frate! |
||
dancris Postat pe 11 Iunie 2010 10:43 |
||
copy/paste ca se poarta | ||
ameno Postat pe 11 Iunie 2010 10:50 |
||
aaaa...deci asa.. | ||
dancris Postat pe 11 Iunie 2010 10:51 |
||
neatza fetelor! in sfarsit am revenit putzin la normal...bebe e mai bine ,mai tuseste putzin si ii curge nasucul dar in rest e ok,aseara a dormit toata noaptea azi e mai vesela : s-a trezit a papat mar cu biscuite razalit k suntem la regim ,i-am dat medicamentele si akum imi goleste un sertar voi ce mai faceti? cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI CHANTAL! LA MULTI ANI TEODORA! SA CRESTETI MARI SI SANATOASE! dancris matinala k de obicei! |
||
eu_mino Postat pe 11 Iunie 2010 11:05 |
||
ameno ffff tare faza cu mess-ul! | ||
eu_mino Postat pe 11 Iunie 2010 11:06 |
||
ahhh si era sa uit: ne-a mai iesit un dintzishor ...deci akum avem 7 ...4 sus 3 jos... | ||
eu_mino Postat pe 11 Iunie 2010 11:12 |
||
buna ziua mamici Multumesc mult pentru urari!!Sunteti dragute .Tot binele din lume va doresc si voua Noi incercam sa ne revenim,aseara am ajuns la h22 acasa de la party,astazi din nou party la gradinita ; intr-o ora ma duc s-o iau si ne punem la nani...ca tare ne-am mai petrecut 3 zile va ,o zi frumoasa |
||
chanty Postat pe 11 Iunie 2010 12:34 |
||
buna, fetelor... ameno, foarte tare chestia cu mess-ul.... eu mino, ne bucuram(eu si bb) sa "auzim" k v-ati mai insanatosit... va uram in continuare insanatosire grabnica... si felicitari ptr dintisori... noi inca nu avem nici macar unul, dar ne bucuram ptr voi...si ptr ca ieri iar s-a dat bere virtual, mi se facuse o pofta ca de-abia asteptam sa vina seara, sa-l culc p asta mic si sa beau o bere linistita va urez o zi cat mai buna si racoriti-va mult....noi am iesit de dimineata afara, ne-am dus la magazin si acum o jumatate de ora, am ajuns aksa...ca deja vine canicula... | ||
elenis23 Postat pe 11 Iunie 2010 12:39 |
||
Buna mamici si kiz .Multumim de urari si voua toate cele bune sa vi se implineasca. | ||
MAYATHEEO Postat pe 11 Iunie 2010 12:46 |
||
cam liniste pe aici fetelor! pe unde umblati? bebelina mea akum a adormit,eu ma duc sa imi fac ceva de mancarica si peurma ma duc pana la magazin sa i-au cele necesare sa ii fac o supica de zarzavat (tare ma enerveaza regimul asta)...elenis23 stai linistita k aveti vreme de dintzishori...va p.s akum pe caldura asta ar merge o bere rece,am baut si eu aseara la terasa dar akum asa cald e k as mai vrea una ...hai noroc |
||
eu_mino Postat pe 11 Iunie 2010 13:42 |
||
buna fetele ....ce faceti? toata lumea bine? am citit si eu din urma un pic si ma bucur nespus ca va vad vesele Dora imi pare rau ca sunteti bolnaviare... sper sa va faceti bine curand ...sa ne dati vesti bune |
||
cory_emy Postat pe 11 Iunie 2010 13:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand infacol - cel mai eficient sirop anticolici pentru bebelusi | 1 | De la: INFACOL 3 Mai 2009 17:42 |
vand carucior primii pasi | 6 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50 |
Vand carucior bebe | 14 | De la: emam2005 25 Aprilie 2012 17:40 |
|
||
Vand sterilizator | 1 | De la: cathy28 1 Februarie 2009 14:09 |
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural