Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

Cu scuzele de rigoare ptr intarziere
un sincer si din inima LA MULTI ANI ptr micuta Chantal LA MULTI ANI PTR MICA PRINTESA sa cresti mare si sanatoasa si sa o faci pe mami fericita ca si pana acum !!!!! Petra iti doresc ca acesti 5 anisori sa fie doar inceputul fericit al urmatorilor 100 pe care ii veti petrece impreuna
cory_emy
Postat pe 11 Iunie 2010 13:54
cory draga mea,nu ma emotiona acum!Am lacrimat destul miercuri
Iti multumesc din suflet pentru urari si pentru cuvintele tale frumoase
va pup, si eu va doresc sanatate maxima si numai bine
chanty
Postat pe 11 Iunie 2010 15:00
cori mersi mult pt cuvintele de incurajare! si eu sper sa ne facem bine cat mai curand!
eu_mino
Postat pe 11 Iunie 2010 15:43
buna feteleor,m-am distrat copios pe baza la povestilor voastre, eu ce sa mai zic, nu mai am ce ca voi ati zis tot, si noi suntem un pic raciti, numai ce am scapat de febra si am dat in tuse si ceva mucisori
dora sa va faceti bine si voi, sanatate multa
La multi ani! lui Teo, la mai multe lunite inainte, sa fie sanatoasa
ce mai povestiti azi? ce porecle aveati fetele cand erati mai tinere?
Laura_M
Postat pe 11 Iunie 2010 15:48
multumim laura ! la fel va dorim si noi sanatate multa!
eu_mino
Postat pe 11 Iunie 2010 16:07
buna fetele!
Laura...hai k incep eu cu poreclele:
cand eram mica imi zicea gaina pentru k se stia clar cine era toata ziua in cotetul gainilor dupa oua
apo de pe la 16 ani si pana acu la 26 imi zice pasare
un baiat tot auzea gaina in sus ,gaina in jos,el k sa nu zica la fel k toata lumea mi-a zis pasare si asa a ramas
sotu' tot parare sau pasarica imi zice,,,nu mi-se pare ciudat ,m-am obisnuit cu porecla
mai ciudat mi-se pare cand imi zice cristina
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 16:37
culmea e ca inainte sa intru in concediu am lucrat vreo 3 ani intr-un Pet-Shop si acolo aveam pasarele(in magazin nu la cap),mi-se potrivea de minune
vedeti voi...soarta asta...
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 16:40
haideti...spuneti si voi!
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 16:40
fetele, stiu k o sa radeti d o sa va tavaliti p jos, kiar si p pereti, d porecla mea... dar tot o sa va zic... numai sa nu faceti misto... porecla mea, atunci knd eram mik, era PURICEL, ptr ca saream d colo colo mereu, nu stateam locului deloc si acum ma vedeai undeva, acum nu ma mai vedeai in locul unde m-ai vazut prima oara... si cea d knd eram mai mare, era VOPSITURA, ptr k imi faceam suvite d par colorate mereu, mi le schimbam, k atunci iesise samponul ala colorant de la nush c firma k lumea si mereu imi schimbam culoarea... cam atat... spuneti si voi, nu fiti sfioase... marfa si tema zilei d azi...
elenis23
Postat pe 11 Iunie 2010 17:02
fetelooor...heelp!
bblu' meu are trei lunite...pot sa-l scot afara in maneca scurta si bulanasele goale?
am vb cu o prietena si a zis k este prea mic,dar transpira foarte tare...il imbrac cu bel mai subtire body si cei mai subtisi pantalonasi,,,transpira zica k-i scos din apa
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 17:52
scuzati greselile!
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 17:55
dancris ....poti sa il scoti in bulanasele goale ....eu am imbracat-o pe emy de la 6 sapt in body fara manecute si cu bulanele goale ....si lor le e cald ...fereste-l de curent e mai important decat sa il tii imbracat!
cory_emy
Postat pe 11 Iunie 2010 18:07
buna cory...msik de sfat
maine avem o petrecere pe plaja(o sarbatorita)si nu putem sa lipsim tocmsi noi
nici nu stiu ce ar trebui sa iau cu mine pentru el...cu ce factor de protectie ar trebui sa iau crema?
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 18:11
emy avea trei lunite cand am fost prima data la mare cu ea dar nu am tinut-o deloc la soare in intervalul 10-18 iar atunci cand o tineam la soare adik dimi si seara i-am dat cu crema de la elmiplant ptr bebei cu factor de protectie 30 daca nu mai insel ...si asta o sa ii cumpar si anul acesta ptr ca nu am avut prb
cory_emy
Postat pe 11 Iunie 2010 18:20
si stii ce trebuie sa ai grija la plaja ....de curent , eu i-am pus o caciulita de panza subtirica dar care ii acoperea urechiusele si o tineam cu un body maieut pe ea ...eu am obsesie ptr curent, mi-e frica de mor
cory_emy
Postat pe 11 Iunie 2010 18:24
unde mergeti la plaja ? poate ne intalnim
cory_emy
Postat pe 11 Iunie 2010 18:25
da..in cap o sa ii pun o bandana care sa-i acopere urechiusele
noi mergem la tuzla...acolo este locul nostru...sunt si niste cabane acolo....adica este si umbra
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 18:29
voi..unde. ce..cum...unde mergeti?
dancris
Postat pe 11 Iunie 2010 18:31
buna seara mamici,
a avut vreo un bebel varicela?
la mine a fost in vizita o prietena care avea zona zoster, fara sa stie
si amu ma anuntat ca e virusul de la varicel si ca ia spus dr ca dak a fost in contact cu copiii le-a dat si lor
lizy_kidz
Postat pe 11 Iunie 2010 22:51
buna seara fetele! nu pot sa stau mult k are sotul de lucru la laptop...lizy bebelina mea nu a avut ink varicela...mama aceea dak stia k copilasul ei are prob dc nu a stat akasa?
eu_mino
Postat pe 11 Iunie 2010 23:13
eu-mino,din pacate nu a stiut ca e bolnavioara,zona zostar se manifesta altfel fata de varicela,apar cateva bubite doar intr-un loc ( si ea a crezut ca e alergie ca mancase capsuni) si doar cand s-a dus la dr a aflat
si ia spus ca aceasta e purtatoare de virusul varicelei si ca poate da doar la copii si gravide
lizy_kidz
Postat pe 11 Iunie 2010 23:34
aha ...inteleg mai greu ce sa facem?...imi pare rau lizy ,poate totusi nu s-a luat si la voi? ai vazut u ca i-au aparut lui bebe bubitze?
eu_mino
Postat pe 11 Iunie 2010 23:56
buna dimi mamici!
:)
dancris
Postat pe 12 Iunie 2010 08:50
mai tarziu o sa dam o fuga la plaja....fac baita si pt voi:*
dancris
Postat pe 12 Iunie 2010 08:51
buna dimineata, fetelor........ c faceti? lizy, nici bebelusul meu de aproape 8 lunisoare n-a facut varicela... si eu m-am speriat intr-o zi, dar tot asa ii aparuse k a facut alergie la nectarina... si m-a invatat soacra-mea in felul urmator: sa-i pun pe o carpa rosie(neaparat rosie, nu de alta culoare!!!) vin rosu si aceasta pe burtica ( e mult mai bine s-o pui cand doarme bebelu) ptr ca, daca are varicela, ii ies mai repede bubitele pe el, daca nu are, nu-i iese nimic in plus fata de ce are pe corpul lui... sper sa t ajute la ceva ce ti-am zis, dar e bine sa te duci cu bb la doctor sa-ti zica el mai bine... si dancris, noi maine ne ducem la "plaja", adik la waterpark, sper sa nu am probleme cu bebelu dupa aceea... fetelor, va poop si va urez un week-end kt mai placut...
elenis23
Postat pe 12 Iunie 2010 10:04
neatza mamici
eu_mino la bebelusa mea nu i-a aparut inca nici o bubita,dar azi tre sa vina surioara ei in vizita (e din prima casatorie a sotului) si am citit pe net ca poate fi contagioasa si cu 2 zile inainte de eruptie si nu vreau sa o inbolnavesc si pe ea.
elenis23 ms de pont,dar din pacate nu am pic de vin in casa
lizy_kidz
Postat pe 12 Iunie 2010 11:11
Buna fetele

Am venit si eu de la cosmetica unde m-a chinuit gagika de acolo

Ce subiect avem azi?

Toata lumea e plecata la soare,la bronzat?

lizy e rau ca nu stiti daca intradevar a luat ,dar in mod normal varicela o ia oricare om care nu a facut varicela si intra in contact cu o persoana care are varicela.
Daca surioara nu a facut mai bine ati amana vizita.

Ameno care e faza cu messul?????? Toata lumea ce tare e faza ,dar eu m-am pierdut pe drum,ma scuzi ,n-am fost pe faza

Va
bau
Postat pe 12 Iunie 2010 13:48
Buna! Ce mai faceti? Eu am lipsit 8 zile.
Lowiny
Postat pe 12 Iunie 2010 19:14
era um email pe pare il primisem de la colega de office...traducere libera la messenger...dar mi se pare ca mi sa sters postarea .In fine cine ma raportat la sediu sa o faca inca o data .Si eventual sa-si faca si o verificare tehnica la cerebel...unde-i domnule abuzul de limbaj ca mi sa sters postarea
ameno
Postat pe 12 Iunie 2010 19:52
'na seara fetele!
dancris
Postat pe 12 Iunie 2010 22:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18
Vand premergator Brevi 1 De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27
vand balansoar - ideal pt alaptat 2 De la: carmen_adriana50 8 Februarie 2011 15:44
Vand role noi ROLLERBLADE ASTRO 6, noi 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57
Lapte Humana 2 cutie de 1500 grame 2 De la: hranacopii 19 August 2008 16:10
Setari Cookie-uri