aly te asteptam la conversatie | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:04 |
||
---|---|---|
buna dimineata fetele aici tusi_oli sub acoperire o zi faina saluti bau |
||
tusi_Oli Postat pe 16 Iunie 2010 11:08 |
||
tusi revino-ti ca te confund cu o garbo | ||
|
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 11:12 |
||
la prima vedere, nu mi-a placut deloc! ba mai mult, m-am si enervat ca mi-au pus "coada" la nume! ;) de multimea de utilizatori nu mai zic nimic, sau ce poze gen "matrimoniale" am vazut! in fine, nu ma incanta deloc ca ne-au bagat la comun cu restul, era super site-ul ala al mamicilor .... si burticilor .... si bebicilor. insa, pentru ca NU ne-am comportat ca atare si am avut nevoie de politie (moderator) ca sa ne intelegem/ascultam una pe alta, na poftim mutare! da� hai ca n-o fi foc! :) eu am gasit si discutii interesante, altele haioase, altele unde lumea stie sa se ia la misto si sa rada impreuna (nu unul de altul) si chiar si persoane cu profil ok. m-am uitat ceva, recunosc, ca vroiam sa stiu unde ma "cazez" ---- idea e ca eu mi-am facut profilul asta pentru sora mea de departe, sa-l vada pe vladutu crescand, deci sunt "nevoita" sa-l las public. plus de asta, chiar nu mi-e rusine cu noi! ;) hihihi ---- bau, aly_raz nu a ridicat in slavi fetele care au facut rau (eu inca n-am inteles in ce categorie m-ati bagat, dar nici nu-mi pasa .... stiu eu mai bine ce pot, cine sunt si ce vreau de la viata), doamne fereste! cum poti sa crezi ca e de accord cu mesajele alea mizerabile sau cu inmultirea profilelor?! de vina, ca "suntem unde suntem", nu e o singura persoana sau 3-4, ci noi toate, in proportii diferite! chiar si cele care au postat o singura data, spunandu-si parerea de altfel, nefacand altceva decat sa alimenteze "mandria" "doamnelor", ele avand cea mai mare vina, zic eu (si ma refer la cele din scandalul de pe on-line, minus ses, care s-a dovedit a fi o fata super ok ;) hihihi � m-au distrat tare mesajele alea trimise cu "aveti grija la duo ses-anca4vlad"! da� chiar asa, fetelor, aveti grija .... ca nu facem nimic! hihihi). ele s-au "blocat" pe diverse "caracterizari" si se certau mai mult singure, pe pagini intregi, hihihi. si asta pana a aparut cineva cu vocabular ceva mai "bogat colorat" decat al lor si gata, s-au rasculat si ele si cereau bunul-simt eticheta-n frunte! ;) nu intelege ca sunt de acord cu persoana aia, insa ele au dat dovata de ipocrizie, cand au zis "vai, cum poate sa vorbeasca asa?! pe un site de mamici, de bebici, etc." .... concluzia, nu cred ca poate fi cineva aratat cu degetul! suntem aceleasi, nu ne schimba numele site-ului. pacat doar ca au fost victime colaterale, aici sunt de accord cu tine! fete de treaba, care au suferit pentru mandria altora. asta da pacat! .... si iar imi vad de treaba mea in continuare! acum, c-ati aflat si care era ;) poate va vedeti si voi de a voastra, fie ea si forum-ul!o zi buna, anca. |
||
anca4vlad Postat pe 16 Iunie 2010 12:09 |
||
mai, fetelor, BINE ATI VENIT!!! |
||
moniq_ Postat pe 16 Iunie 2010 12:11 |
||
anca eu nu te-am bagat niciunde Mi-au placut gogosile Dar n-am inteles de ce nu ai mai intrat sa vorbesti cu mamicile. Cat despre toate fetele rele mai putin ses,aici faci si tu o mare greseala.Ses face parte din categoria persoanelor care au furat poze punandu-le la profil,care au jignit,care au pus eticheta subiectelor despre bebei ca fiind "subiecte expirate",dar de f mult timp nu a venit cu nici-un subiect "neexpirat". Am zis si ma repet,n-am nimic cu absolut nimeni de pe acest forum,dar unele persoane au intrecut limitele. Nu ne trebuiau doar "politisti" ci si cineva care sa faca ordine in subiecte,cineva cu care sa vorbim daca am dorii sa puna ceva nou pe forum. Si pana la urma urmei ce ar fi deranjant in faptul ca mai este o comunitate de fete aici.Pana la urma suntem oameni,femei care indeplinesc si rolul de mama,de sotie,prietena,femeie de cariera. Nu trebuie sa ne deranjeze ca suntem mai multe persoane ,din contra avem mai multe subiecte si mai multe persoane cu care putem conversa. Mai multe tabere Si in legatura cu pozele,ca ai zis ca tu nu le ai la privat,ti-ar fi convenit sa ti le ia cineva sa-si faca profil cu ele sau sa zica ceva rau despre baietelul tau? Sunt sigura ca raspunsul e nu. Pe langa un limbaj colorat,cu care am zis de la inceput ca nu sunt de acord,la fel le-am zis si fetelor cu care sunt prietena,cu care vorbesc, s-a intrecut orice limita. Iar fetele despre care vorbesti,care inainte aveau un limbaj deplasat,unde ai intervenit si tu,sunt aceleas grup de fete din care facea parte si ses,asa ca poate daca le-ai cunoaste si pe ele mai bine,poate si in ele ai descoperii niste persoane extraordinare. Eu sper sa te mai vad pe aici ,sa ne mai povestesti una alta si sa ne mai inveti retete noi. |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 12:32 |
||
Inca un lucru bun...acum nu o sa mai vad persoane suparate ca din cauza butonului rosu ,unde "mamicile au subiecte expirate" nu mai pot gasii subiectele esentiale. | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 12:41 |
||
ma scuzati s-a postat de 2 ori | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 12:41 |
||
moniq_ bine te-am gasit | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 12:52 |
||
buna moni, moniq sunt niste subiecte beton pe aici ma si amuz dar ma si minunez, cand ma gandesc ca-mi facusem contul si eu nu intram p-aci |
||
Laura_M Postat pe 16 Iunie 2010 13:11 |
||
care mai sunteti pe aici, | ||
Laura_M Postat pe 16 Iunie 2010 13:12 |
||
eu si restu care doar citesc Cat de curand o sa iau o pauza mai lunguta,dar stiu ca nu multa lume o sa-mi simta lipsa,mai ales atata lume ma "iubeste " ca am adus moderatorii pe capul lor Intradevar is multe subiecte interesante,amuzante,jocuri frumoase. Am deschis si eu vreo 2 subiecte.Profit azi,ca pot Nici n-am auzit de acest forum pana acum. |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 13:17 |
||
mi-am facut cont acum doua luni cam asa, nu mai tin minte, dar nu am intrat ca nu aveam timp sa stau si pe kidz si aici, de abia stateam pe acolo dar'mite sa fac de planton pe doua forum-uri stai linistita moni ca nu cred ca are cineva ceva cu tine, ca ti-ai zis parerea si s-a interpretat altfel e cu totul altceva, ceva cu site-ul trebuia facut, era frumos inainte, eram comunitatea noastra de mamici pe kidz si atat, dar asta nu inseamna ca daca ne-au mutat aici, gata, nu mai intram sau mai stiu eu ce, daca era inainte asa, sa fie kidz-ul aici? schimbare trebuia facuta si de moderatori era nevoie, si daca nu prea s-a schimbat subiectele pe kidz si trebuia sa propunem noi cate unul si ala, a doua zi poate uitam, aici sunt o gramada si le poti discuta pe toate, bebici si restul... a intrat cineva sa ne zica nu stiu ce? nu, doar urari de bun venit, in rest trebuie sa ramanem cum am fost, mare branza, un kil de cash, hai pupici ca trebuie sa adorm teroristul... nu mai fiti suparate, cum trebuiesc schimbate pozitiile asa trebuia sa schimbam si noi putin registru |
||
Laura_M Postat pe 16 Iunie 2010 13:24 |
||
buna fetele. ce de schimbari pe aici!!!! lIPSESTE OMUL UN PIC SI CAND REVINE......... mi-a luat un pic timp si sa citesc aici tot. Cum mai sunteti? Lowiny felicitari pt nastere, sa ai un bebe sanatos. |
||
Pitu Postat pe 16 Iunie 2010 14:05 |
||
bau eu cred ca e ok si asa. Oricum nu e mare schimbare. Si felicitari pt rezultatele discutiilor cu administratorii de pe site si pt initiativa. Am mai zis si atunci dar ma repet. Bravo fetele care au avut initiativa. |
||
Pitu Postat pe 16 Iunie 2010 14:14 |
||
Pitu multumim Ma bucur sa te revad pe aici. Eu acum fug ca tre sa plec la plimbare... O zi frumoasa. Va |
||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 14:23 |
||
bau plimbare placuta. fetele |
||
Pitu Postat pe 16 Iunie 2010 14:28 |
||
buna fetelor, mie una imi place schimbarea! pe langa discutiile despre bebei si mamici, acum gasesti o gramada de subiecte privind, femeia, cariera, ingrijirea si frumusetea femeii, relatia de casatorie, barbatii, sex, divortul, etc. Doar timp sa ai pt.toate! nici eu nu am stiut de forumul acesta GARBO! e interesant! o zi buna va doresc! pupici! |
||
olteana26 Postat pe 16 Iunie 2010 21:11 |
||
"ne-au bagat la comun cu restul" dap, tare asta....adica noi ce avem? |
||
nelly05 Postat pe 16 Iunie 2010 21:20 |
||
De la: anca4vlad, la data 2010-06-16 12:09:41la prima vedere, nu mi-a placut deloc! ba mai mult, m-am si enervat ca mi-au pus "coada" la nume! ;) de multimea de utilizatori nu mai zic nimic, sau ce poze gen "matrimoniale" am vazut! in fine, nu ma incanta deloc ca ne-au bagat la comun cu restul, era super site-ul ala al mamicilor .... si burticilor .... si bebicilor. insa, pentru ca NU ne-am comportat ca atare si am avut nevoie de politie (moderator) ca sa ne intelegem/ascultam una pe alta, na poftim mutare! da� hai ca n-o fi foc! :) Ancuta ma lasiiiiii!!!!cum ai pretentiea sa te urci pe podiumul sfintelor baticuri si sa uiti ca si tu te-ai mociorlit pe kidz sub nume de cod sesT...a da... ea sa pocait si acum e pura.AMEN! Deci abtinete de la balivernele ce le tot indrugi pe acolo si vorbeste si tu cu lumea daca tot esti pe un forum ...daca nu fa-ti cont de facebook si asa iti protejezi si tu urechile si ochii de vulgaritatile unui forum cat despre schimbarea asta garbo kidz am murit si am ajuns in rai!!!!! |
||
ameno Postat pe 16 Iunie 2010 21:27 |
||
De la: nelly05, la data 2010-06-16 21:20:19"ne-au bagat la comun cu restul" iart-o ca nu stie ce face |
||
ameno Postat pe 16 Iunie 2010 21:28 |
||
nu conteaza, nu-mi pun mintea | ||
nelly05 Postat pe 16 Iunie 2010 21:32 |
||
ameno Postat pe 16 Iunie 2010 21:37 |
||
am luat una bucata copil si ma duc spre casa... e prima data cand regret ca nu am computer acasa ca doamne cat ma mai delectam in seara asta |
||
ameno Postat pe 16 Iunie 2010 21:39 |
||
cumparati si mai stai cu noi | ||
nelly05 Postat pe 16 Iunie 2010 21:59 |
||
Era bine daca nu amestecau Garbo cu Kidz pentru ca nu stiu cite persoane de pe Garbo mai au bebici. Dar daca tot au facut-o...sa ne respectam unii pe altii ca e loc in virtual pentru oricine de la 0 la 99 de ani.Si chair si mai mult de 99! |
||
Ciresica Postat pe 16 Iunie 2010 22:05 |
||
buna seara fetele care sunteti prin zona dau si eu o bere pt unificarea kidz garbo |
||
tusi_Oli Postat pe 16 Iunie 2010 22:06 |
||
tusi_Oli Postat pe 16 Iunie 2010 22:10 |
||
se da bere acilea? la copii sau la mamici? bre... io lu' fii-mea i-am dat odata ceai de mac,la sfatu' soacra-mii.. cica-i leac din batrani... chit ca,desi inainte de faza asta eram disperata ca nu-mi dormea mai mult de 15 min fie noapte fie zi,p'orma am devenit disperata ca nu se mai trezea.. inutil sa va spun ca pediatra de la urgentze m-a facut una cu pamantul... |
||
preci Postat pe 16 Iunie 2010 22:13 |
||
berea este pt mamici, pt sotii si pt doamnele si domnii de pe acest forum pt copii avem ceai, lapte, ceva sucuri si daca se poate somn ca la ora asta copii fac nani o seara faina si va astept pe forum fetele mele de pe kidz |
||
tusi_Oli Postat pe 16 Iunie 2010 22:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici nascute in ianuarie | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:43 |
Vand Marsupiu Chicco Go | 1 | De la: Gly 19 Mai 2010 15:14 |
Vand sterilizator CHICCO pt. biberoane la doar 50 lei. TRANSPORT GRATUIT | 1 | De la: luckymamy 29 Octombrie 2009 15:06 |
|
||
bb-ei nascuti in octombrie..la mai mult.... | 28 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:35 |
dintisorii | 1 | De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural