Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

da' ce?
noi nu suntem valabile,tusi?
om fi avand un alt stil,nu contest...
dar daca sunteti batzoase si nu stiti citi glumele printre randuri,ne putem ignora elegant,no problem..
preci
Postat pe 16 Iunie 2010 22:23
Cin' te-a supara cuscry?
Ciresica
Postat pe 16 Iunie 2010 22:27
noi nu mai avem burtici preci si nu suntem demne de bagat in seama, cred

daaaaarrrr...am avut si noi burtici si suntem mamici dar, ma rog, parerea noastra nu conteaza
nelly05
Postat pe 16 Iunie 2010 22:28
pa mine?
nobody,mami...
da' io zic sa stim din start cum stam,nu?

nelyco...
da' burta am,soro!
...de la bere,hehe...
preci
Postat pe 16 Iunie 2010 22:30
buna seara
nu vreau sa fiu inteleasa gresit
stati linistite sunteti valabile din punctul meu de vedere
de aceea le-am invitat pe fetele de pe kidz sa intre
berea este pt toate doamnele de pe acest forum nu conteaza ca suntem kidz sau garbo suntem impreuna asa ca haideti la o bere inca o data
tusi_Oli
Postat pe 16 Iunie 2010 22:33
preci, toate avem asa
nelly05
Postat pe 16 Iunie 2010 22:38
cand va vad ca scrieti de bere, mi se face o pofta de nu mai stiu cum sa stau pe scaun... dar cu un bebe in burtica nu am cum sa beau bere, eventual din aia fara alcool, dar nu am in casa decat cu alcool! si astia pe aici- americanii- nu prea au bere fara alcool, cam greu gasesti pe raft si nici la bucata nu poti sa iei, trebuie sa iei cutia intreaga! asa ca va las pe voi sa beti una si pt. mine!
olteana26
Postat pe 16 Iunie 2010 22:51
Olteana, cum sa nu aiba americanii bere fara alcool????
Pai toata posirca aia de bere americana cit alcool are? 2% max, nu?
Ca sa numi vorbim de pish-pishul mexican
Ciresica
Postat pe 16 Iunie 2010 22:54
nu te-ai prins...ea doar ne anunta ca sta in america
nelly05
Postat pe 16 Iunie 2010 22:58
hahahaha, Nelly 100 de puncte de la Ciresica!!!!!
Ciresica
Postat pe 16 Iunie 2010 23:00
seara buna fetele.
A adormit princess rapid in seara asta.Voi ce faceti?tusi te plimbi?
chanty
Postat pe 16 Iunie 2010 23:07
buna seara fetelor... ce sexi esti tusi o bere si la fata aici da?
Laura_M
Postat pe 16 Iunie 2010 23:31
Ah, multumim Oli ca ne consideri valabile! Nu stiu cum as fi dormit altfel...

Tylly
Postat pe 16 Iunie 2010 23:34
pai n-am fi dormit cell
nelly05
Postat pe 16 Iunie 2010 23:40
celleste cred ca se oprea ploaia daca nu erati valabile noi de pe kidz ce sa mai zicem, cam tot asa
Laura_M
Postat pe 16 Iunie 2010 23:40
ati adormit? unde sunt mamicile de pe kidz? hai mai fetelor sa ne simtem ca acasa
Laura_M
Postat pe 16 Iunie 2010 23:46
pentru stie-ea-cine ;)
la fel de rece ma lasi, la fel de seaca esti si pe noul forum/profil, chiar daca topic-ul e acelasi .... n-am nici-un interes si nici placere sa-ti raspund la ceva sau sa discut cu tine pe vreo tema! si asta pentru ca tu nu stii sa discuti, ma repet! nu suntem DELOC pe aceeasi lungime de unda ....
hihihi, nu mai zic si a n-pea oara de profilul sesT, te las cu "fanteziile" tale! ;) dar daca tot o faci, roaga-te si pentru sufletul meu!

mare noroc pe capul nostru ca eu nu sunt obligata sa te plac si nici tu pe mine! ;)

faptul ca am scris pe forum, a dus la taierea "cozii" din nume, deci .... nici macar nu pot sa regret ca ti-am "injectat adrenalina" , hihihi
of, ca iar am postat in afara programului tau de lucru ;) :))

si pentru bau; era evident ca ses era cu mult peste ele, d-aia am si vorbit doar cu ea. si mi-a aratat inca din prima zi ca a inteles ce faceam eu acolo, asa ca .... am vorbit mult, am gasit o gramada de puncte comune si ne-am imprietenit, fara sa ne pese ce va crede lumea :) scuze, dar nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru prietenii pe care mi aleg. dupa cum vezi, am ales sa am putini, deci stiu cu cine stau de vorba :)
iar cu intratul pe forum .... unde ti se "interpreteaza" pana si virgulele .... nu vad rostul .... plus ca trebuie si timp .... nu vad nimic rau in el, dar pur si simplu nu ma pasioneaza! am intrat doar cand am avut "ceva" de zis, atat. in rest, citeam la fetele amice in profil, ca macar aveam incredere in ce spuneau, macar stiam cum arata la fata! :) toate bune, anca.
anca4vlad
Postat pe 16 Iunie 2010 23:46
deci....garbo hai repede cu schimbarea la fata sa stie lumea cu cine sta de vorba
nelly05
Postat pe 16 Iunie 2010 23:52
nu e vorba ca anunt ca stau in america, ma refer ca aici nu gasesti ca in romania o gramada de bere fara alcool si o poti lua la bucata. daca nu ziceam nimic de locul unde locuiesc, sigur imi ziceati: pai du-te peste drum la un ABC si ia-ti o bere! as vrea eu sa am un chiosc peste drum si sa-mi iau ce-mi place oricand, dar cel mai apropiat magazin e la cca. 9 km, asa ca deocamdata stau pana vine sotul si-l trimit sa gaseasca el ceva. am bere in frifgider, dar e cu alcool, si indiferent ca posirca sau pish pishul mexican are 2% sau 1% alcool nu vreau sa beau nimic cu alcool. eu doar am zis ca mi-e pofta de bere si voi -Ciresica si nelly05- faceti misto de mine.
olteana26
Postat pe 16 Iunie 2010 23:55
buna seara fetelor citesc si ma minunez,ma minunez si citesc dar ce draq ma mai minunez ca nu am de ce ma minuna

getelor unde imi sunteti,nu am cu cine schimba o vorba?
anaROBERT
Postat pe 17 Iunie 2010 00:06
buna fetelor! stiu ca ceea ce vreau sa va intreb nu are nicio legatura cu ce se discuta aici, dar ma gandeam ca ma puteti ajuta. sunt insarcinata in 25 saptamani, si la echo, mi s-a gasit o piatra de aprox. 7 mm, la rinichiul drept. am fost la un dr urolog si mi-a spus ca este necesara montarea unei sonde care sa faca legatura intre rinichi si vezica, pentru a nu-i da voie pietrei sa o ia la vale! cel putin nu acum, in timpul sarcinii... m-ati putea ajuta spunandu-mi ce inseamna mai exact montarea acestei sonde? o sa fie nevoie de o anestezie? bebele va fi afectat in vreun fel?! mi-e tare teama... merci mult! va pup!
simona_matei_kidz
Postat pe 17 Iunie 2010 00:18
de ce nu ai intrebat doctorul despre toate astea?
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 00:21
ana de ce te miri?
hai sa udam noua casa, beau eu si pentru voi o gura de bere daca voi nu aveti
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 00:25
simona_matei nu stiu sa iti raspund la subiectul tau , dar iti doresc sa se rezolve situatia ta cu mult succes. fi puternica si ai grija de bebelul tau! sanatate maxima!
olteana26
Postat pe 17 Iunie 2010 00:34
buna intrebare laura de ce ma mira ,pai mai poate oare sa ma mire ceva aici

bei bere a fara mine,eu nici nu am si nici nu vreau vreau doar apa rece multa apa si atat
anaROBERT
Postat pe 17 Iunie 2010 00:42
Oltisor, nu te supara fetita ca pe Garbo e mai mult acid decit in alta parte dar crede-ma pe mine e mai mult fun.Hai c-ai fost dulce, vino sa te pup mamica tinara.

In general fetele sunt sarcastice la max. dar stiu sa dea "o mina" de ajutor la nevoie. Ai rabdare si ai sa vezi.
Ciresica
Postat pe 17 Iunie 2010 01:19
nu m-am suparat Ciresico, am explicat doar doar situatia reala, dar sa stii ca mi-a adus sotul bere fara alcool, si ce buna a fost! mi-a luat 6 ca asa erau ambalate, dar e bine, cand mi se mai face pofta, beau un pic si nu mai salivez in fata ecranului pe forum! mersi pt. pupic! te pup si eu
olteana26
Postat pe 17 Iunie 2010 01:58
Oltisor, sa traiesti cu burtica ta cu tot si cu sotul tau iubitor si sa aveti parte numai de fericire.
Hai noroc la berea ta!
Ciresica
Postat pe 17 Iunie 2010 04:07
Bine ca beti voi bere. Eu mi-am luat limonada si ma uit la voi. Si nu mai fiti suparate ca ne-au amestecat. O sa ne obisnuim una cu alta. Din cate vad ati avut sau aveti si voi personajele voastre.
Doara
Postat pe 17 Iunie 2010 06:06
neata fetele
cata seriozitate
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Preluare de celule stem 2 De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32
hainute copii second hand 8 De la: chelsaug 29 Aprilie 2009 14:53
haine ieftine 2 De la: amy26 7 Iulie 2009 22:36
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55