Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

neata mamici neata bebici
kidz008114
Postat pe 17 Iunie 2010 09:14
De la: anca4vlad, la data 2010-06-16 23:46:21pentru stie-ea-cine ;)
la fel de rece ma lasi, la fel de seaca esti si pe noul forum/profil, chiar daca topic-ul e acelasi .... n-am nici-un interes si nici placere sa-ti raspund la ceva sau sa discut cu tine pe vreo tema! si asta pentru ca tu nu stii sa discuti, ma repet! nu suntem DELOC pe aceeasi lungime de unda ....
hihihi, nu mai zic si a n-pea oara de profilul sesT, te las cu "fanteziile" tale! ;) dar daca tot o faci, roaga-te si pentru sufletul meu!

mare noroc pe capul nostru ca eu nu sunt obligata sa te plac si nici tu pe mine! ;)

faptul ca am scris pe forum, a dus la taierea "cozii" din nume, deci .... nici macar nu pot sa regret ca ti-am "injectat adrenalina" , hihihi
of, ca iar am postat in afara programului tau de lucru ;) :))

si pentru bau; era evident ca ses era cu mult peste ele, d-aia am si vorbit doar cu ea. si mi-a aratat inca din prima zi ca a inteles ce faceam eu acolo, asa ca .... am vorbit mult, am gasit o gramada de puncte comune si ne-am imprietenit, fara sa ne pese ce va crede lumea :) scuze, dar nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru prietenii pe care mi aleg. dupa cum vezi, am ales sa am putini, deci stiu cu cine stau de vorba :)
iar cu intratul pe forum .... unde ti se "interpreteaza" pana si virgulele .... nu vad rostul .... plus ca trebuie si timp .... nu vad nimic rau in el, dar pur si simplu nu ma pasioneaza! am intrat doar cand am avut "ceva" de zis, atat. in rest, citeam la fetele amice in profil, ca macar aveam incredere in ce spuneau, macar stiam cum arata la fata! :) toate bune, anca.

Ancuta da si tu nume sa nu se inteleaga gresit
nu se intampla nimic daca dai nume sau adresezi cuiva mesajul chiar deloc...eventual te pedepsesc sa faci ceva matanii si sa-ti legi si mai bine baticul sub barba.
P.S. nu te mai hizli la mine atat cu hihihihiurile talefoloseste si tu technologia baga din astia mici
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 09:17
neata' fetele !!!!!
ati baut bere aseara ai
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 09:19
neata alina ia uite dom'le ca nu mai intra fetele astea, s-au suparat asa tare?
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:19
neata kidz
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:20
neata laura
kidz008114
Postat pe 17 Iunie 2010 09:23
alina, pentru tine si oli am baut ceva mai mult ca na, la banat tre sa mearga ceva mai mult
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:28
neata fetele
pazeaaa...ca iarasi ma apuca euforia
chanty
Postat pe 17 Iunie 2010 09:34
ce sarbatoresti chanty? cu tort de ala bun?
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:36
Fara tort Laura,doar cu o bericica .Plecam in seara asta acasa...
chanty
Postat pe 17 Iunie 2010 09:37
chanty dau o bere...suntem fete singure a plecat tati ....ne putem face de cap fara sa dam cu subsemnatul
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 09:39
Laura eu ma rezum la bere virtuala ca raman fara permis
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 09:40
De la: ameno, la data 2010-06-17 09:39:30chanty dau o bere...suntem fete singure a plecat tati ....ne putem face de cap fara sa dam cu subsemnatul

hai noroc
chanty
Postat pe 17 Iunie 2010 09:41
cand ai fost ultima data in romania?
alina eu te las sa circuli
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:46
merci Laura..raman fara vi sofer
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 09:49
De la: Laura_M, la data 2010-06-17 09:46:28cand ai fost ultima data in romania?
alina eu te las sa circuli

De craciun,dar imi pare o vesnicie de atunci.Mereu mi-e dor de casa
chanty
Postat pe 17 Iunie 2010 09:50
nicaieri nu-i ca acasa
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 09:52
si nu vreti sa incetati?....totusi ati uitat repede pentru ce a fost deschis acest topic...acum chiar nu mai poti adresa o intrebare serioasa pe aici...vad ca cearta si balacarelile va tin in priza non stop, bv fetele
aly_raz
Postat pe 17 Iunie 2010 10:17
neata kidz
neata aly ce faceti
neata chanty
neata laura neata ameno
incerc sa-mi revin si vb aia cui pe cui se scoate hai cu o
tusi_Oli
Postat pe 17 Iunie 2010 10:18
De la: aly_raz, la data 2010-06-17 10:17:39si nu vreti sa incetati?....totusi ati uitat repede pentru ce a fost deschis acest topic...acum chiar nu mai poti adresa o intrebare serioasa pe aici...vad ca cearta si balacarelile va tin in priza non stop, bv fetele

nu uita cine a redeschis vechea rana kidz....o da inainte cu victimizarea si scuze-ma...dar este asa rau sa fim la comun cu Garbo???? cum sustine Baticul inflorat Hai sa ne dam jos feliile de salam de la ochi si sa acceptam ca mamele nu sunt o specie aparte/rara...woauuu suntem toti oameni si wouauu putem vorbi intre noi si wwwwoooaaauuu daca cineva vede lucrul sta aiurea sa se inchida in camera si sa stinga lumina.

tusi_Oli
Postat pe 17 Iunie 2010 10:39
si in comunitatea garbo sunt mame destule care au ceva de spus sau gresesc deci fara separatisme...ia o bere
tusi_Oli
Postat pe 17 Iunie 2010 10:40
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-17 10:39:19
De la: aly_raz, la data 2010-06-17 10:17:39si nu vreti sa incetati?....totusi ati uitat repede pentru ce a fost deschis acest topic...acum chiar nu mai poti adresa o intrebare serioasa pe aici...vad ca cearta si balacarelile va tin in priza non stop, bv fetele

nu uita cine a redeschis vechea rana kidz....o da inainte cu victimizarea si scuze-ma...dar este asa rau sa fim la comun cu Garbo???? cum sustine Baticul inflorat Hai sa ne dam jos feliile de salam de la ochi si sa acceptam ca mamele nu sunt o specie aparte/rara...woauuu suntem toti oameni si wouauu putem vorbi intre noi si wwwwoooaaauuu daca cineva vede lucrul sta aiurea sa se inchida in camera si sa stinga lumina.

cata sensibilitate pe aici in ultima vreme
Aly,nu iti place nu mai intra sau mai bine...abtine-te ca sti cum se face lucrul asta
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 12:25
hormonii, maica, hormonii... vestea buna e ca-i trece!
moniq_
Postat pe 17 Iunie 2010 12:27
de la caldura oare????
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 12:29
inca un wwooaaaaaaaaau de la mine, si pe garbo sunt mamici si tatici, adica barbati cei cu care noi femeile am facut copii, nu cu cei de pe garbo ci cu cei de acasa, poate si asta deranjeaza... hai sa fim seriosi ca nu e o tragedie, e chiar bine, putem intra pe kidz cum faceam inainte, trebuie neaparat sa ne gandim ca ne sufla cineva in ceafa? de aia nu mai ploua
si nu inteleg ceva... ce s-a intamplat iar? care-i spilu?
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 12:31
buna bebelusele.indiferent ca sunteti mamici sau bebelusi,am sa va spun bebelusele.imi place e superb.ma simt din nou copil.o zi placuta sa aveti!
caasandra
Postat pe 17 Iunie 2010 12:31
asta e de la caldura!
sau nu!
moniq_
Postat pe 17 Iunie 2010 12:32
De la: Laura_M, la data 2010-06-17 12:31:18inca un wwooaaaaaaaaau de la mine, si pe garbo sunt mamici si tatici, adica barbati cei cu care noi femeile am facut copii, nu cu cei de pe garbo ci cu cei de acasa, poate si asta deranjeaza... hai sa fim seriosi ca nu e o tragedie, e chiar bine, putem intra pe kidz cum faceam inainte, trebuie neaparat sa ne gandim ca ne sufla cineva in ceafa? de aia nu mai ploua
si nu inteleg ceva... ce s-a intamplat iar? care-i spilu?

care sa fie spilu Laura Ancuta baticuta a intrat si ea si nu poate sa se abtina...pai ori intri ca vrei sa schimbi o vorba "CU TOATE" (mai putin eu ca nu-s de nasul ei ...)ori intri sa adresezi acolo un mesaj care mie cel putin nu mi se pare prea ok.Sa-si faca draga cont pe facebook si sa foloseasca mesengerul daca comunitatea este prea mult pentu sfintia sa.
in rest toate bune si mai dau inca o hai doua sa nu fie cu suparare paote se mai racoresc si ele
ameno
Postat pe 17 Iunie 2010 12:39
buna fetele. ce faceti?
eu tot atunci intru cxand nu e nimeni pe aci se pare.
buna treaba asta cu garbo
si asa tot ziceam sa discutam si altceva nu numai de pampersi. Acum avem de unde alege

salutari celor de pe garbo.
Pitu
Postat pe 17 Iunie 2010 12:39
moniq_
Postat pe 17 Iunie 2010 12:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bunicii isi rasfata prea mult nepotii??? 17 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:49
bebei nascuti in toamna anului 2008 2 De la: elanicol 29 Octombrie 2009 15:58
bb-ei nascuti in octombrie..la mai mult.... 28 De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:35
lenjerii de pat din bumbac 6 De la: leiiana 24 Noiembrie 2008 12:50
Vand premergator Brevi 1 De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27
Setari Cookie-uri