buna pitu... iti place? | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 12:40 |
||
---|---|---|
aaaaa si evident ca sa sesizat din oficiu si un avocat al poporului. multumim de "bebeluse" |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 12:41 |
||
Si inca n-ai vazut nimic CAsanda noastra! | ||
|
||
moniq_ Postat pe 17 Iunie 2010 12:43 |
||
morning Pitu primisi bere ia inca una pfaiii ca va imbat azi | ||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 12:43 |
||
Alina n-ar fi mai bine sa revii la adevarata ta fata? iti statea mult mai bine atunci...si daca mie nu-mi place amestecatura asta ce, ar trebui sa fiu exclusa sau cum...k nu inteleg si...stiu foarte bine de unde au plecat discutiile si la fel de bine stiu ca nici voi nu ati facut nimic pentru a le evita ci ati dat apa la moara la greu...Eu nu am nimic cu femeile, barbatii, copii sau mai stiu eu cine din comunitatea garbo, sa fie clar, nu e pe placul meu si atat, sau ar trebui sa ma ascund sub o alta identitate ca sa spun asta? NU! consider ca am lucruri mult mai bune de facut...decat sa citesc pe toate subiectele si sa ma amestec in marea multime eu raman la vorba aceea : "putin dar bun" O zi placuta la toate | ||
aly_raz Postat pe 17 Iunie 2010 12:50 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-17 12:50:46Alina n-ar fi mai bine sa revii la adevarata ta fata? iti statea mult mai bine atunci...si daca mie nu-mi place amestecatura asta ce, ar trebui sa fiu exclusa sau cum...k nu inteleg si...stiu foarte bine de unde au plecat discutiile si la fel de bine stiu ca nici voi nu ati facut nimic pentru a le evita ci ati dat apa la moara la greu...Eu nu am nimic cu femeile, barbatii, copii sau mai stiu eu cine din comunitatea garbo, sa fie clar, nu e pe placul meu si atat, sau ar trebui sa ma ascund sub o alta identitate ca sa spun asta? NU! consider ca am lucruri mult mai bune de facut...decat sa citesc pe toate subiectele si sa ma amestec in marea multime eu raman la vorba aceea : "putin dar bun" O zi placuta la toate Draga mea ...eu nu iti zic sa pleci sau sa ramai...niciodata si departe gandul asta de mine. Si dupa parerea ta cam care ar fi adevarata mea fata ca nu prea inteleg partea asta.Iar cat despre identitate acum sunt AMENO ... la alinakatt am renuntat din motive destul de serioase. Nu inseamna ca daca mi-am refacut un nou profil am uitat ce am scris pe kidz sub numele alinakatt.Nu am uitat si imi sustin tot ce am scris deplasat sau nu. nu postez sub o identitate falsa ca nu-s genul(ca altele)....toata lumea stie cine este Ameno si la profil da pe afara pozele mele cu Barbara. Deci daca te deranjeaza ceva legat de mine e problema ta pur personala. Iar despre forum fa ce vrei imi este egal daca ingrosi randurile pe aici sau nu! |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 12:58 |
||
imi place da. buna laura, alina...multa bere pe aici. sper sa fie rece ca altfel nu merge. laura eu zic ca e ok. |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 12:59 |
||
moniq buna si tie, scuze.. aly nu mai fi suparata. |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 13:00 |
||
hai mai alina, citim si noi ce vrem, nu trebuie sa ne bagam in alte discutii daca nu vrem, ramanem aici, putem vorbi la fel, sa fim la fel, cum am zis, friends forever, cine vrea... crezi ca unii de pe garbo chiar nu mai pot de noi? si crezi ca le convine la toti? ce facem, a fost bine pana sa ne mute si acum cand suntem aici ne certam iar? hai terminati cu prostiile, ce inseamna asta |
||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:00 |
||
care Alina Laura? | ||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:01 |
||
hai sa nu uitam de ce suntem azi aici adica sa mai bem | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:01 |
||
Mai, eu nu stiu cum vi se pare voua, da' eu zic ca sunteti rupte exact de aici! V-au "mirosit" astia si v-au trimis la locul potrivit! | ||
moniq_ Postat pe 17 Iunie 2010 13:01 |
||
pardon aly_raz | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:03 |
||
"Iar despre forum fa ce vrei imi este egal daca ingrosi randurile pe aici sau nu!" la fel si mie Alina! | ||
aly_raz Postat pe 17 Iunie 2010 13:05 |
||
moniq ai mare dreptate si fetele de pe kidz stiu de "gluma" stai numai sa vezi ca acum sunt mai timide ca e la inceput. dar cand incep.... toate suntem femei asa ca ....acelasi aluat e, doar ca unele sunt mai discrete, altele mai sensibile si unele mai tafnoase...dar tot femei suntem si adevarul... ne place |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 13:09 |
||
Aly, zic si eu: viata asta e asa de urata si grea... nu te-ai simti mai bine, fata draga, daca ai zambi mai mult? Doar nu te-ai nascut asa, morocanoasa? Si de ce crezi tu ca a fi mama e un privilegiu pe care numai tu il ai si ti se recunoaste numai daca il sustii pe un forum anume?! Ai putea fi uluita daca ai gasi si aici mame, insa nu atat de obsedate de asta?! |
||
moniq_ Postat pe 17 Iunie 2010 13:10 |
||
De la: moniq_, la data 2010-06-17 13:01:59Mai, eu nu stiu cum vi se pare voua, da' eu zic ca sunteti rupte exact de aici! V-au "mirosit" astia si v-au trimis la locul potrivit! Amin LA MODUL GENERAL!!!NU MA ADRESEZ NICI UNEIA AZI MI_AM FACUT PARUL SI TIN LA FREZA MEA!!!!! vrei sa vorbesti strict de copii fa-o in liniste si vezi de treaba! Te deranjeaza ca suntem impreuna cu garbo, la fel stai sau pleci. Daca decizi sa ramai indiferent care-i motivul: mucles! Nu jignim restul fetelor prin afirmatii de genul :puse impreuna la un loc! In primul rand suntem la ele acasa deci respectati casa care va gazduieste.Chiar daca suntm mai vechi pe kidz aici suntem proaspete! Mamele nu sunt o specie rara care trebuie protejata prin lege!CLAR! Si luati inca o bere ce mama smaului!!! |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:10 |
||
De la: Pitu, la data 2010-06-17 13:09:27moniq ai mare dreptate CORECT! vorba ceia arunca un strop de sanje ca sar rechinii |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:11 |
||
io am impresia ca o sa ne intelegem | ||
zambila Postat pe 17 Iunie 2010 13:15 |
||
alina dar fetellor de pe kidz cum ar fi fost daca era invers??????le mutau pe fetele de la garbo pe kidz??? eu cred ca ati fi spus : bine ati venit!!! acum trebuie sa spunem doar bine v-am gasit!!! e simplu |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 13:15 |
||
Alina mai da si tu pe la biserica...vai mama deci de fapt asta esti TU, multumesc ca mi-ai deschis ochii. O zi buna fetelor! |
||
aly_raz Postat pe 17 Iunie 2010 13:18 |
||
De la: zambila, la data 2010-06-17 13:15:58io am impresia ca o sa ne intelegem cu siguranta!!! pfaiii ca imi bat sotul cand vine acasa sa-mi ia un comp acasa si imi leg copilul de calorifer sa ma pun la zi cu subiectele de pe aici |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:19 |
||
zambila cumva cumva ne vom intelege, sti tu... azi radem de una, maine de alta, poimaine daca razi de mine...te trag de par si ...alte chestii, si saptamana viitoare daca radem de tine suntem iar prietene. Asa ca intre femei... si barbati, dar nici ei nu sunt mai prejos. deci.. imi pare bine de cunostinta si pt inceput dau si apoi mai vedem noi cum sta treaba |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 13:19 |
||
moniq_ Postat pe 17 Iunie 2010 13:20 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-17 13:18:44Alina mai da si tu pe la biserica...vai mama deci de fapt asta esti TU, multumesc ca mi-ai deschis ochii. eu sunt biserica draga mea si culmea radeai la liturghiile mele pana te-ai pocait si tu. ma trag un fum si plec .....ma asteapta datoria |
||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:21 |
||
vai saraca barbara nu stie ea ce o asteapta | ||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 13:21 |
||
ei lasa...ca acasa imi leg si eu baticul nod sub barbie | ||
ameno Postat pe 17 Iunie 2010 13:23 |
||
mei alinelor, ce-aveti? nu pot sa cred... ba pot, de la atatea randuri de bere si de facut cinste, cam multa bere... hai noroc si la mai mare | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:23 |
||
da Alina, te-am apreciat...candva. Dar uite acum cum nu sunt pe lungimea voastra de unda cum sariti pe mine? oare de ce? ma repet, nu am nimic cu nimeni de aici, doar ca nu-mi mai face placere sa intru, la fel ca inainte si ca si mine, sunt multe mamici...sau nu? unde-i pinicuta de exemplu? | ||
aly_raz Postat pe 17 Iunie 2010 13:25 |
||
heloo fetele ce ati patit dragele mele? ce nu va place? sincer eu una ma bucur de aceasta uniune chiar aveam un cont pe garbo dar imi era greu sa nevighez de pe un forum pe altul acum mie foarte bine se pot discuta de toate deci fetelor haideti lasati-o balta si intrati cu mare incredere va tuc o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 13:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ati folosit absorbantele terapeutice LOVE MOON? | 2 | De la: silviu_m74 16 August 2009 23:08 |
Camasi si costume populare copii 1-15 ani | 1 | De la: kidz007057 26 Februarie 2010 13:01 |
Marsupii Pierre Cardine de calitate la preturi convenabile | 1 | De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:45 |
|
||
Vand haine calitate extra la preturi f bune | 1 | De la: kidz003314 12 August 2009 15:52 |
Hainute si jucarii pentru copii | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural