am vazut si eu ca multe mamici nu prea mai intra si asta inseamna ca trebuie sa n-o mai facem deloc? si mie mi sa parut cam nasol la inceput, de abia am dat de kidz, era fain si inainte, era comunitatea noastra si atat, eram noi si nimeni, dar asta nu inseamna ca e o schimbare spre rau si nu inseamna ca trebuie sa nu mai intri cu asa mare placere ca inainte, si pinicuta daca nu ma insel a mai intrat pe site-ul asta si mai de mult, nu numai acum, si chanty daca nu ma insel, poate n-am vazut bine pentru suparare ca trebuie sa treaca intr-un final ca nu mai avem ce face |
||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:34 |
||
---|---|---|
si eu aveam contul de ceva vreme dar tot asa, nu puteam sta pe doua fronturi, hai fetele ca stiti ca eu va iubesc da? haideti sa fie bine pentru toata lumea, asta e un fleac | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:36 |
||
aly iubita ce ai patit hai nu fii asa de suparata sa nu uitam ca si noi pe kidz ne-am distrat asa acum este mai animat forumul hai iubita un pupic lui razvan si unul tie de la mine tusi_Oli |
||
|
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 13:37 |
||
sunt si eu pe picior de plecare..zic hai sa scot totul din priza,una alta,sa las totul ok pe aici mai dau un ochi pe kidz&garbo sa-mi iau la revedere...fac o pauza mai lunga va pe toate |
||
chanty Postat pe 17 Iunie 2010 13:44 |
||
Buna fetelor. Nu am mai intrat de mult...am ajuns in romania...si am fost toropiti de caldura. sper ca sunteti bine, nu prea am timp sa citesc ce s-a mai intamplat, in schim observ ca mi s-au sters toate mesajele din inbox.....:((((((((((((( de ce oare?? si s-au facut renovari pe acest site........ la mamicile faine |
||
aly_fab Postat pe 17 Iunie 2010 13:45 |
||
chanty drum bun, aveti grija de voi nu poti sa te dezlipesti de noi a? | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:46 |
||
aly_fab, ai ajuns si tu acasa in sfarsit | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:47 |
||
bine ai venit aly_fab sedere placuta acasa chanty drum bun aveti grija de voi |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 13:50 |
||
chanthy drum bun, si sanatate. laura, ce furtuna a fost ieri...doamen ne-am speriat... |
||
aly_fab Postat pe 17 Iunie 2010 13:50 |
||
heloo aly_fab ce faceti dragilor? |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 13:54 |
||
buna tusi. ce look ti-ai tras sa ineteleg ca ne-am inmultit pe acesti site??? mai, dar mie chiar imi pare rau pentru mesajele mele din inbox...aveam cateva fete cu care mai vorbeam dar nu-mi amintesc id-ul... si voi ati patit la fel? sau sunt eu singura fraierita? |
||
aly_fab Postat pe 17 Iunie 2010 13:55 |
||
o furtuna groaznica, fulgera de numa numa, mama si cum se auzea... de unde din brasov esti? imi place si mie de oli, chiar un politist ne mai trebuia, sa mai dea si cate o amenda pe ici pe colo... aly_raz hai incoace, uite, numai noi suntem, altii parca nici nu sunt, ii simte careva? |
||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 13:59 |
||
stam si in racadau, dar acum stau mai mult LA MAICA-MEA LA RASNOV, SCuze pet caps lock...ma chinui cu o tastatura minuscula... | ||
aly_fab Postat pe 17 Iunie 2010 14:02 |
||
va place de mine asa-i!!!!!!!! aveam de ales intre doua poze pt avatar si nu eram sigura care sa o pun prima era putin mai deochiata, iar a doua mai serioasa si am ales-o pe asta, dar nu se stie poate in curand o sa imi schimb din nou lookul |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 14:03 |
||
esti faina oricum aly_fab, eu stau in zarnesti |
||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 14:05 |
||
sal'tare fetele, vad schimbari pe aici am fost plecata si uite ce vad cand ma intorc | ||
viobregar Postat pe 17 Iunie 2010 14:09 |
||
buna fetele, am lipsit si eu cateva zile,si acum sa nu mai recunosc nimic sper sa fie bine aly_fab bine ai revenit aks |
||
lizy_kidz Postat pe 17 Iunie 2010 14:11 |
||
heloo vio hai ca-i fain distractie la maxim |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 14:13 |
||
laura,o aruncatura de bat,cum se zicer pe cetate iti fac cu mana si ne vedem ...va pup fetelor.... o zi faina... |
||
aly_fab Postat pe 17 Iunie 2010 14:13 |
||
fetelor aly_raz unde esti? |
||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 14:16 |
||
acu vara mai putin ca nu prea stam pe acasa, numai la iarna | ||
viobregar Postat pe 17 Iunie 2010 14:20 |
||
plec ca am stat prea mult si mi se latesc bucile si mai mult | ||
Laura_M Postat pe 17 Iunie 2010 14:24 |
||
du-te sa nu cumva sa te faci mare in buci vb mai incolo |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Iunie 2010 14:29 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-17 12:50:46 |
||
nelly05 Postat pe 17 Iunie 2010 14:49 |
||
salut fetele! ce mai faceti? mama ce schimbari pe aici ,am crezut k a inebunit netul! noi am lipsit pt ca am fost din nou la spital de data asta la spitalul judetean din tg mures...cu varsaturi ,febra,diaree...akum a trecut suntem mai bine ,sper sa nu mai ajungem niciodata pe la nici un spital k 5 zile am crezut k morrrrrrr! va | ||
eu_mino Postat pe 17 Iunie 2010 16:08 |
||
eu_mino imi pare rau pt voi. Ce s-a intamplat?????? | ||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 16:13 |
||
Buna la toata lumea ....vad ca nu intra omul 3-4 zile si se fac schimbari radicale pe aici daca e de bine daca e de rau .....ma iertati ca nu am rabdare sa ciesc din urma dar m-a batut soarele in cap in ultimile zile asa ca incerc sa imi revin!!!! Salutare si pupici mamicilor cu care am mai vb pana acum si toate cele bune si pentru restul lumii! |
||
cory_emy Postat pe 17 Iunie 2010 16:22 |
||
dora iar bolnavioare ? imi pare tare rau ...ce ati patit ? | ||
cory_emy Postat pe 17 Iunie 2010 16:23 |
||
buna pitu ce iti face printesa ? | ||
cory_emy Postat pe 17 Iunie 2010 16:24 |
||
buna cory. noi suntem ok, printesa mea tocmai ce era sa isi scoata ochii ca doar face numai prostioare. emy cve face?? cum e? eu zic ca e buna schimbarea. Ati fost la plaja? |
||
Pitu Postat pe 17 Iunie 2010 16:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand paturica joaca bebe - centru activitati, firma ks kids - 100 ron, folosit 2 saptamani | 2 | De la: kidz008242 21 Mai 2010 16:02 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 17 Iunie 2009 14:50 |
BIBLIOTECA KIDZ | 85 | De la: GILIOLA 27 Ianuarie 2010 05:58 |
|
||
Concurs Chocolate Kids | 59 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:17 |
SUPER OFERTA!!CARUCIOR GOODBABY+SCOICA(BORDEAUX+GRI)-NUMAI 370LEI | 1 | De la: elenagrosu 29 Octombrie 2009 17:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural