Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

am fost trei zile la eforie ....a fost super dar ca cu grija lui emy am uitat de mine si m-am cam prajit pe spate ...in rest toate bune
cory_emy
Postat pe 17 Iunie 2010 16:28
ma bucur si va invidiez pt mini concediu.
emy e bine? a inceput sa mearga singurica? cu mancarica cum sta?
Pitu
Postat pe 17 Iunie 2010 16:30
sper sa fie mai bine acum daca exista si moderatori....
cory_emy
Postat pe 17 Iunie 2010 16:31
emy e bine dar inca nu a inceput singurica ....face doi tre pasi si apoi se lasa pe spate ca stie ca sunt acolo iar cu mancarica are mom cand papa tot si mom cand nu vrea nimic...noroc cu tzitzi ca inca mai suge
cory_emy
Postat pe 17 Iunie 2010 16:34
va pup ca s-a trezit printesa
cory_emy
Postat pe 17 Iunie 2010 16:35
si noi va pupam
Pitu
Postat pe 17 Iunie 2010 16:37
fetele ce mai faceti de mancare?
Laura_M
Postat pe 17 Iunie 2010 17:47
hello dragele mele!
ce mai ziceti?
cum liposesc o i cum tre sa stau o ora sa citesc din urma...
pfff
pupicei la scumpicei si scumpicele
dancris
Postat pe 17 Iunie 2010 18:03
cory emy...cum a fost la mare?
zici k ai fost la nord....acolo am avut locul de munca pana sa intru in concediu...pe langa biserica daca ai avut ocazia sa o vezi
nordul imi place k este curat

Pitu...bine ai revenit printre noi.

tusi...gata,ai revenit la normal?

Laura,eu azi am facut niste pizza
va dau si voua,voi dati berea

eu_mino....sper sa nu mai trebuiasca sa auzi de spitale
pff...numai probleme cu micutza..

o seara faina tuturor!
dancris
Postat pe 17 Iunie 2010 18:16
buna seara fetelor,cineva on-line?

o mamica sau o burtica pe aici prin zona?
anaROBERT
Postat pe 18 Iunie 2010 00:35
of, of, of, ameno-alinakatt .... stiam eu ca te prinzi ca de tine era vorba, ti-am acordat ceva incredere, ai vazut? ;)
hihihi, stiu si eu sa rad, sa vorbesc, sa gandesc, nu las maimutoii (sau maimutele) s-o faca pentru mine! :P hehe. si-mi dai lectii de tehnologie?! pai .... tu ai avut nevoie de marker sa scrii pe pereti ;) eu, culmea, am folosit "tehnologia"! aici chiar ai gresit persoana, rau de tot!!!! am eu o vaga idee ca stiu mult mai multe decat tine! hihihi

esti culmea! ori ai memoria scurta .... ori ai memoria scurta, din doua una! sigur! pai cum adica "cine a inceput"?! am intrat si eu ca tot omu', sa-mi spun parerea despre "mutare" (ca e clar ca am avut toate un mic soc) si, pentru ca v-am acordat ceva mai multe procente de vina, ma aratati iar cu degetul! da' nu-i problema, nu ma atinge deloc. insa vad ca ai o gandire destul de COMUNISTA!!!! cum intra cineva (si aici ma refer la aly_raz) si-si spune o alta parere decat a ta, cum o si trimiti "la jilava"! imediat arunci cu pietre, nu conteaza ca pe kidz vorbeati zilnic .... important e sa-ti dea dreptate in orice si oricand! nu? ;) rusinica-rusinica!

nu te-ai intrebat de ce nu te-am jignit niciodata?! ca doar stii ca ascult parazitii, as avea o gramada de "replici" usturatoare (contrar a ceea ce crezi tu si chiar nu inteleg cum ai dedus asta, nu ma inrosesc deloc cand le aud).... nu-mi inspiri absolut nimic, esti atat de stearsa in ochii mei, incat si sa vreau si tot nu pot sa te jignesc sau sa te iau la misto! ;) ma mir ca nu te-a pus pe ganduri ....

in fine, am tot zis ca plec .... imi innod bine venele, baticul sub barbie, imi pun si fusta-n cap cu totul si te las cu mataniile tale. le incurci tu mai tot timpul, da� nimeni nu-i perfect!
iar faza cu pupatul in fund a "noului venit", am vazut-o si pe kidz .... da� nu tine mult, de obicei, daca poate sa gandeasca si ea cu mintea ei! te intorci la 180 de grade, mai repede ca oricine.
hai, fie, ia si-o "tehnologie", macar partea asta s-o intelegi si tu, din tot mesajul meu!!!! hihihi
anca4vlad
Postat pe 18 Iunie 2010 00:43
mai fetelor ce aveti iarasi de impartit?
anaROBERT
Postat pe 18 Iunie 2010 00:44
Ancutoooo ma inclin in fata dominei tale tanara stapana!!!Sa fi desteapta in ziua de azi e povara grea.
Fac o mica paranteza asa ca sa vada lumea cat sunt de blonda naturala:pentru mine o persoana care nu este in stare sa intre intr-o discutie cu adevaratul si realul ei nume ....nick sau cum vrei tu sa-i spui este egal cu zero.
Apreciez muuuult mai mult o persoana care posteaza la bune si la rele cu identitatea ei, in cazul tau sunt mai multe Id deci .....ia o pauza si fa-ti o viata doar pentru tine.Nu te obosi sa-mi raspunzi:NU MERIT!!! ia o bere

iar cat despre Aly daca are ceva de spus sau clarificat este destul de mare si capabila ca sa o faca singura ...nu cred ca are nevoie de avocat al poporului.
P.S. te poti lua de mana cu luptatoareacurajoasa prea va semanati voi doua... picaturi de apa nu alta
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 09:47
neatza fetelor! sa va raspund akum la ce i s-a intamplat bebelinei mele care akum e domnisoara caci ieri in data de 17 a facut un anisor! initial ne-am dus la spitalul din orasul meu cu varsaturi...bun ajungem la spital ii face o ferfuzie avand in vedere k nu a mancat numik si sa nu se dezhidrateze...stam ce stam si incepe diaria...bun imi zic doctorii sa nu imi fac griji k e e totul ok...mai stam ce stam si incepe si febra 37 cu 8, se administreaza fenobarbital si algogamin,mai trece un pic si urca la 38,3 bun i se mai da o injectie intra musculara si o pune in prijnit (cearceaf umed) tot astept ,tot astept nimik tot crestea in loc sa scada,atunci eu cu sotul am luat hotararea sa mergem la spitalul judetean din tg mures...la ora 22 am plecat spre spital dupa ce sotul s-a certat cu docrorii si asistentele din reghin pt k o zi intreaga nu reusise sa ii scada febra din contra crestea...bun ajungem la mures ,o consulta ,se uita pe fisa ce fel de medicamente i s-au administrat la reghin si ma intreaba de ce i s-a administrat fenobarbital si si o doza de 6 ori mai mare? ma intreaba copilul d-voastra a facut crize,convulsii,a fost aproape de coma? eu socata zic k nu doamne fereste.bun mergem in salon i se administreaza tratamentul corespunzator si incet incet bebelul meu isi revine dupa ce 2 zile a dormit noapte zi din cauza fenobarbitalului!!!!!!!!
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 10:11
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI
sa-ti creasca mare, sanatoasa, frumoasa
tusi_Oli
Postat pe 18 Iunie 2010 10:15
la multi, multi ani! Si sanatate!

moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 10:16
NEATA IMI PARE RAU SA AUD ASA CEVA SPER CA BEBITA E MAI BINE AVETI GRIJA SI SANATATE MAXIMA DAR DE LA CE A FACUT TEMPERATURA SI VARSATURI?
kidz008114
Postat pe 18 Iunie 2010 10:23
eu_mino imi pare rau ...ce animale si doctorii aia
Dar de ce a avut voma si diaree???ce au zis doctorii?Parca acuma nu de mult ai avut probleme cu bb sau gresesc?
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 10:38
La Multi Ani!!! Sa creasca mare!!!!dau o mai multe in sanatatea bebelinei tale
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 10:39
multumim pt urari!!!!!! avea o infectie la plamanul stang si multe altele dar asta a fost cauza principala.
va ''citez'' de pe biletule de externare :
bronhopneumonie stanga (infectie la plamani)
gastroenterocolita acuta
sda gr 2 (dezhidratare)
angina acuta eritematoasa
anemie feripriva
colici abdominali

p.s sper k nu v-am plictisit
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 10:40
nu ameno nu gresesti . am fost internate din cauza unei alergii urate de la piersica zic doctorii dar eu ii dadusem si cu o sapt inainte si nu a avut nimik.eu cred k era de la zinnat.
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 10:46
saracuta cate a avut de tras...banuiesc ca tratamentul a fost injectabil lasa ca treceti si peste asta sa o ti sub observatie.
Dar acum sunteti acasa sau nu?
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 10:47
sa ai mare grija cu transpiratiile acum in perioada asta calda.o adiere de vant poate sa-i faca rau.
ia uite va pupacesc bine ca sa mai treaca din dureri. La BB pupacitu ia durerea cu mana
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 10:50
eu-mino...e bine cand se termina cu bine
multa sanatate va doresc
pupicei la bebelina si un calduros LA MULTI ANI!
dancris
Postat pe 18 Iunie 2010 10:50
mersi pt bere ameno da sunt niste animale doctorii aia! ei se certau cu mine si imi spuneau k de ce vreau sa ma duc la mures? k tot la fel o trateaza si ca nu e nici primul nici ultimul caz de diarie febrila sau fuebrila cum se zice. si cand colo avea cu totul alceva...cei de la reghin nu s-au sinchisit sa ii faca nici o analiza...
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 10:55
astia trebe adunati in saci si dati la groapa cu furnici
dancris
Postat pe 18 Iunie 2010 10:59
Data viitoare i-ai la palme mai mult intreaba-i:daca dera copilul tau ce faceai boule ??????
Am plecat.. o zi faina!!!
ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 11:00
mersi mult pt ameno! asa e dancris bine ca s-a terminat cu bine!
da akum suntem de ieri de la vreo 13 akasa.nush ce a putut declansa toatea astea ,si in mures era plin de copii cu cazuri similare cu al nostru.de akum voi avea grija extrema de ea si dak mai este un copil bonavior prin preajma o sa imi i-au masuri de protectie. tot de la fata unei verisoare de-a sotului a luat raceala...poate si akum knd am fost internate a luat un virus de la alt copilas...sau din aer ...nu stiu ...
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 11:01
fi sigura ameno ca o sa ii i-au la palme...sotul meu in noaptea aceea cand a vazut copilasul nostru ce arata ca un cadavru ,fara vlaga, a facut un scandal monstruos...le-a zis sa mearga sa mature in fatza spitalului cu toate facultatiile lor k habar nu au cum sa trateza un copil ,numai il omoara.si chiar era doctorita ce in urma cu un an fusese un copilas bolnav de amigdalita la ea si asa tratament i-a dat k saracul copilas a murit!
eu_mino
Postat pe 18 Iunie 2010 11:05
Doamne fereste...asa a facut tampita?
zici sa te duci la doctor...
dancris
Postat pe 18 Iunie 2010 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... 33 De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09
bb-ei nascuti in ianuarie..la mai mult.... 60 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:42
Vand Marsupiu Soft&Dream Chicco NOU 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
2 % impozit pe venit 48 De la: etaN 10 Aprilie 2011 21:34
Setari Cookie-uri