Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

De la: MAYATHEEO, la data 2010-06-18 16:17:20salutari si lui tusi -oli si bau .

sanatate
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 16:34
Da, Sandico, cata dreptate ai tu... pentru asta ne "blagoslovesti" zilnic cu 300 de topicuri noi, tovarasa invatatoare!!!
Vezi ca astia mici de aici, sunt mult prea mici; ei, cum nu stiu, imediat fac ceva chiar in palarioara ta, daca o arunci asa, peste tot!
Asteapta sa mai creasca!
Parerea mea!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 16:37
Monika deschideti si voi topic inteligent cu lucruri frumoase,si apoi sa te tii de barfe.nu stricati acest topic asa de placut.e pacat de fete si de bebelusi.intoarce-te la prietenele-ti "suave",si lasa aerisit aici.eu nu am barfit pe nimeni.asta e diferenta dintre noi.bunul simt ne separa.
caasandra
Postat pe 18 Iunie 2010 16:47
Nope. Ne separa granitele virtuale! Cat despre bunul simt, pe care cu atata "delicatete" il aduci in discutie esti departe de a-l poseda! Singurul simt pe care il detii tu, este cel al "cultului personalitatii"!

Si te rog abtine-te de la a-mi da directive! Iar asta ti-o voi spune numai o data!
Eu stiu ca esti singura, dar nu face si pe victima! Tu ti-o cauti! Zi de zi!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 16:51
Alexa, da joc cojocul de oaie si lasa lumea sa vada ce-i pe dedesubt. Lasa-le pe fete ca-s destupate la minte si pot sa-si faca singure o idee. Le trebuie doar un pic de timp. Zau asa.
Doara
Postat pe 18 Iunie 2010 16:52
urasc reclameleeeeeeee
'zeii lor de reclame
fetelor ,pe unde umblati mei?
aratati-va mufarinele,hai hai
dancris
Postat pe 18 Iunie 2010 17:09
De la: caasandra, la data 2010-06-18 16:47:22Monika deschideti si voi topic inteligent cu lucruri frumoase,si apoi sa te tii de barfe.nu stricati acest topic asa de placut.e pacat de fete si de bebelusi.intoarce-te la prietenele-ti "suave",si lasa aerisit aici.eu nu am barfit pe nimeni.asta e diferenta dintre noi.bunul simt ne separa.

nu stiu cine-i acesta casandra dar aici are dreptate chiar asa, sunt n topicuri, lasati macar unul sa fie mai aerisit, nu de alta dar poate mai sunt mamici care chiar au ceva de spus... nu-i asa fetelor de pe kidz?
dancris te-ai molipsit si tu de la fete? ce vocabular colorat ti-ai tras....rusinica eu te stiu de fata cuminte, pfaaai ma insel?
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 21:46
mufarinele?!

gata,gata...ma aerisesc...
la cat sunt de "suava",nu vreu sa-ncurc...
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 21:50

ma da' sa stii ca au memorie scurta fetele astea; au uitat repede cu ce "tam-tam" s-au prezentat ele...

da' si io' ma scuz! Pardon!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 21:52
"doamna moniq" care fete? nu cred ca vreuna din cele pe care le cunosc eu ar suferi daca le-ati ignora, sau da?
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 21:55
orisicum...
din gashca asta noua,dancris e preferata mea!
iote ce frumos stie ea sa zica de gizas si reclame...

da-mi place si de ameno...
cic-a murit si-a ajuns in raiul de pe garbo!
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 21:57
nush,nu poci sa zic de altii...

da' io una as suferi crunt daca n-as putea ignora ditai ospitalitatea...
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 22:00
Ma refeream la paginile intregi in care v-ati "balacarit" atunci cand ati "ajuns" aici...

Suferinta? nu stiu sa fi pomenit cineva despre asa ceva; noi nu facem altceva decat sa ne dsitram; viata e si asa grea si urata; realitatea e aceea de zi cu zi; aici, spiritul e:fun, fun, fun!

Eu mi-am cerut deja scuze, daca nu le-ai reperat deja, le repet!
Am raspuns, pentru ca mi-am vazut numele, dar nu aspir la calitatea de intrus!

Si poate ca ar fi totusi bine sa vorbesti numai in numele tau; unele dintre fete se simt foarte bine cu noi si este valabila si reciproca.

Iti doresc toate cele bune!

:)
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 22:00
da, Precioaso, sunt fete bune! Da' fiecare padure...

moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 22:01
ma lasi mai moniq, te rog frumos, vorbeste mai intai TU in numele tau, apoi da sfaturi la altele, ok? Nu stiu cine s-a BALACARIT, cu siguranta nu eu...asa ca...vezi-ti de treburile tale zilnice si lasa-ne vad ca esti la curent cu activitatea fetelor de pe kidz, cumva erai si pe acolo si eu nu stiu?
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 22:06
pardon!
moniq e purtatoare mea de cuvant,deci vorbea si in numele meu...

p'orma...nu te mai retinem,vad ca ai treaba..
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 22:09
mai dar numia burticile???
fara mamici??
sau cum?? cum ii aici??/
fleurdelis
Postat pe 18 Iunie 2010 22:11
o avea si ea frustrari, ca toata "fomeia"....

te urmez la braserie, Precioaso!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 22:11
fleureto...
misca-ti couru' d'acilea!

nu vezi ca incomodam,mami?
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 22:13
aceeasi bau...moniq evita sa raspunda la intrebari, pfaaaai ca greu m-am prins aici esti in lumea ta, nu-i asa mony?
O seara buna fetelor!
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 22:15
bineee mi-l miiisc.....
fleurdelis
Postat pe 18 Iunie 2010 22:17
@Aly
nu stiu care-i problema ta
da' nu mi-e frica de bau-bau!
"Hai, pa!" Ca plictisesti! Daca iti place sa ai o fata acra, pastreaz-o! Lumea, fata draga, e aia de dincolo de barierele virtuale!
moniq_
Postat pe 18 Iunie 2010 22:19
fleurdelis
Postat pe 18 Iunie 2010 22:20
mony tine-o tot asa, esti cea mai tare!
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 22:22
ca sa vezi...si cand urlam in gura mare ca femeile mai trebuie sa si iasa din casa sa mai schimbe si cate o vorba ....sa mai faca si altceva in afara de meseria de mama m-au pus in cui pffffaiii ca sa vezi deci nu eram chiar asa de oarba totusi exista ceva in afara sa fi mama cu norma intreaga

Casandra la mine nu apela la suflet ...n-am

ameno
Postat pe 18 Iunie 2010 22:30
STOP STOP STOP....SI DE LA CAPAT!
dati va rog un back pe acest topic si intelegeti de ce a fost el deschis. Va doresc conversatii placute si interesante pe toate subiectele deschise si incercati sa ignorati "constipatele"(sursa anemo )de pe kidz.

mamici care duc dorul kidz-ului va astept cu drag
aly_raz
Postat pe 18 Iunie 2010 23:42
auzi aly...

sper din suflet ca,virgula,copilul sau copii tai nu-ti vor mosteni gena paracioasa...

vai de steaua ta!
preci
Postat pe 18 Iunie 2010 23:49
salutare fetele,vad ca aveti activitate
eu_mino LA MULTI ANI! sa-ti creasca mare comoara,si sper sa nu mai auzi de spital
lizy_kidz
Postat pe 19 Iunie 2010 00:01
seara mamici,ce mai faceti,ce mai ziceti?
dancris
Postat pe 19 Iunie 2010 00:10
aly raz...imi mai scapa si mie ,dehh...nu-s eu aia cea mai sfanta
pupici lui Razvu
dancris
Postat pe 19 Iunie 2010 00:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rinichi cu dublu pielon 14 De la: pinicuta 26 Mai 2010 15:45
Stiati ca... 113 De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:20
vand carucior , patut si scoica ptr masina 1 De la: cory_emy 8 Februarie 2011 16:43
vand saltea de patut relaxa nou nout 1 De la: pinky 25 Mai 2009 15:22
Cum inveti bebelusul sa stea pe oala? 7 De la: zambila 21 Decembrie 2010 13:12
Setari Cookie-uri