Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

De la: Pitu, la data 2010-06-19 15:06:08eu_mino La multi ani pt fetita ta, sa traiasca multi, multi ani sa fie sanatoasa, si sa va aduca cat mai multe bucurii.
buna fetele. ce faceti?
ati disparut toate??????

buna bubulinelor,momolinelor,bebeluselor burticilor si mamicutelor si primii botosii cu kiditzi :sml-love0049

in padurea cu alune
si-aveau casa doi pitici
vine pupaza si spune
vreau sa stau si eu aici
puup puupup,vreau sa stau si eu aici

a venit si o broscuta
oac oac oac sarind de zor
dac-a-aveti loc in casuta
as dorii sa stau si eu
oac oac oac bis as dorii sa stau si eu

........
caasandra
Postat pe 19 Iunie 2010 15:27
buna seara fetelor, ce mai faceti?
eu stau si astept piticul sa iasa, vad ca-i place acolo nu gluma,
dr. mea zice ca am 38 de saptamani si juma si ca tot as mai avea de asteptat ., cu toate ca burta mi se intareste la greu si ma taie sub burta, asa ca niste junghiuri(scuzati dar alt cuvant nu gasesc ) spuneti-mi si mie cam la cat timp ar trebui sa fie contractiile, adik la cat timp ar trebui sa ma agit cand vad ca se indesesc. ca eu nu stiu si o anumita regularitate au si acum dar mi-a zis dr. ca nu a coborat si sa nu-mi fac griji. help please
. o seara buna tuturor
clau_strunf
Postat pe 19 Iunie 2010 20:48
De la: clau_strunf, la data 2010-06-19 20:48:30buna seara fetelor, ce mai faceti?
eu stau si astept piticul sa iasa, vad ca-i place acolo nu gluma,
dr. mea zice ca am 38 de saptamani si juma si ca tot as mai avea de asteptat ., cu toate ca burta mi se intareste la greu si ma taie sub burta, asa ca niste junghiuri(scuzati dar alt cuvant nu gasesc ) spuneti-mi si mie cam la cat timp ar trebui sa fie contractiile, adik la cat timp ar trebui sa ma agit cand vad ca se indesesc. ca eu nu stiu si o anumita regularitate au si acum dar mi-a zis dr. ca nu a coborat si sa nu-mi fac griji. help please
. o seara buna tuturor

buna.. din cate stiu eu initial trebuie sa ai contractii regulate din ora in ora.. apoi din jumate in jumate de ora....si tot mai des apoi... daca ai 38 mai ai inca 2 saptamani cel putin..eu am nascut la 42.. iar despre contractii nus ce sa-ti zic din experiwnta proprie ca eu nu prea am avut.. si nici nu m-am dilatat.. asa ca mi s-a facut cezariana...
probabil te simti mai ciudat pentru ca s-a lasat.. e pe vine oricum:) ce e? fetita sau baiat?
adryaana
Postat pe 19 Iunie 2010 23:33
seara fetelor! akum mi-au plecat musafiri ! am tinut un mic chef de ziua printzesei mele...am sa va pun maine si ceva poze...akum am ceva la bord va
eu_mino
Postat pe 19 Iunie 2010 23:58
Buna dimineata mamici!!!
Deci faptul ca suntem impreuna (Garbo si Kidz) e ca in familiile in care parintii sunt la adoua casnicie si au copii din prima.
O perioada se bat copiii dupa care apare copilul comun si copiii ei se aliaza cu copiiii lui ca sa-l bata pe copilul lor.
Noi pe Garbo suntem mamici la rindul nostru (cele mai multe) diferenta fiind ca ai nostri bebelusi au bebelusii lor sau ii vor avea in citiva ani.
aici o sa gasiti bunici moderne care intretin conversatii picante cu "nepotii" lor si va asigur ca este uneori extrem de amuzant plus ca experienta noastra ar putea chiar sa va ajute.

E un fel de chat mai mult decit un forum dar nu cred ca cineva a pus o intrebare de bun simt, si nu i s-a raspuns serios.

Se raspunde extrem de off topic cind intrebarea este la misto.
Bine ne-am unit si petreceti timp cu noi. Poate fi un timp pierdut de cele mai multe ori dar ceva tot veti cistiga/invata: cum sa va alungati inhibitiile si atutudinile muscatoare ca sa spun asa.

O duminica buna va doresc si sarbatoriti si voi Ziua Tatalui care este Duminica asta.
Ca daca tot au luat romanii Halloween-ul si Valentine's Day de ce nu si Father's Day?
Ciresica
Postat pe 20 Iunie 2010 05:37
buna dimi mamici!

o zi faina va doresc
dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 09:03
Buna dimineata mamici si bebici o ZI faina si cu soare sa aveti. LA MULTI ANI LA PRINTESA EU_MINO SI SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA AVETI MULTE BUCURI IMPREUNA .
MAYATHEEO
Postat pe 20 Iunie 2010 09:07
hello MAYATHEEO!
dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 09:08
BUNA DANCRIS CE FACETI?
MAYATHEEO
Postat pe 20 Iunie 2010 09:18
uite am deschis si noi ochii si vrem sa dam o fuga la plaja
bbelina ce face?
dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 09:20
mesaj pentru fetele de pe garbo, care intra pe acest topic:

diferenta dintre voi si �ameno-popa-asta� este ca ea ori n-are timp sa mai si gandeasca, printre atatea postari, ori nu intelege cand e loc de caterinca si cand e nevoie de seriozitate!
eu as inversa lucrurile putin si as zica ca "se raspunde extrem de la misto, atunci cand intrebarea este off topic". sau, cel putin, mie asa mi s-ar parea corect si n-ar fi cu suparare de nici-o parte.

mi se parea penibil, pe kidz, cand se luau una de cealalta reprosandu-si si calculandu-si reciproc timpul petrecut pe forum (cand fiecare are dreptul sa stea cat vrea, e strict treaba ei), insa acum ma intreb .... cum poate o persoana care isi "fura" atata timp (si e vorba de cel real) din viata, ca sa stea pe internet in discutii sau certuri, urmarind si raspunzand la tot ce misca si apare (dau un exemplu la intamplare - 1934 mesaje, din 18.05.2010), s-o "invete" pe o alta diferenta dintre real si virtual?!?! mie mi se pare cel putin absurd!!!! nu e evident ca cea cu mai putine mesaje, mai ales ca e de mai mult timp inscrisa, stie mult-mult mai bine care e viata reala si care e cea "virtuala" si e clar si ca stie si careia sa-i acorde prioritate?!
;) plus de asta, forum-ul cica ar fi pentru discutii, nu "aprobari" si maimutoi topaito-ranjiti. credeti ca daca nu punem un emoticon din asta, nu stim sa radem, nu suntem fericite?! AIUREA! si cine are "rusinea" sa intre pe un topic "strain" si sa-i sugereze chiar celei care l-a deschis ceva de genul " "hai pa!", iesi de-aici, ca plictisesti"?!?!?!?!?!?!?! :(

si-acum ma iau de .... "inhibitii"?!?! "atitudini muscatoare"?! sa fim serioase! daca mi-as pune-o si eu pe nicole kidman la avatar, mi-as cauta un nick "incitant" si n-ar stii lumea cum arat si nici de unde sunt, e clar ca as avea mai mult tupeu sa ma iau de oricine, la orice ora si pe orice subiect (ma rog, aici tine si de bunul simt al fiecareia, ca cele care duc lipsa, gen ameno, o pot face si cu datele din bulletin tatuate-n frunte, hihihi). e reteta perfecta si cea mai usoara cale de a parea "moderna".
insa nu cred ca mie "mi-a venit vremea", ca sa zic asa! ;) pe bune acum, ati recunoscut singure ca majoritatea sunteti "bunici". eu una ma simt mult mai tanara decat sunt, vioaie ca un copil, asta pentru ca vladutu meu abia ce a trecut de 2 anisori, super fericita atat cu bucuriile dar si cu "problemele" specifice varstei copilului meu .... trag puternic aer in piept si va intreb: de ce trebuie sa simt si eu ca o "bunica"?! de ce sa am acelasi tip de distractie ca si ea?! de ce sa nu-mi para rau dupa site-ul ala doar cu mamici, burtici si bebici, cand de fapt asta am cautat de la bun inceput, facandu-mi profilul pe un astfel de site si nu pe .... hi5?! de ce sa n-avem dreptul sa ne spunem parerea, fara sa sara "tatele" comuniste-n capul nostru, doar pentru faptul ca nu putem fi "indoctrinate" si ne place sa gandim cu capsorul propriu?! de ce ma trimiteti direct la pensie si n-am si eu dreptul sa ma bucur de "nimicurile" perioadei asteia (fie ea si plina de pampers) si trebuie sa devin acra, obiectiva, sarcastica si mandra ca o femeie moderna?! de ce sa nu prefer sa stau si-n limba, doar sa-mi vad/aud copilul razand, decat s-o fac pe o "necunoscuta-coate-goale" sa ma aplaude si "aprecieze" prin maimutoi saltareto-zambareti?! de inca 100 de ori de ce ....?!
pe ana o condamnau ca nu e mama buna, mie-mi reproseaza ca-s "prea mama"?! pai numai o imbecila poate sa faca asta! da� cine dracu� sa le mai inteleaga?! si de ce ar face-o? ;)

am scris mult, stiu, dar macar de data asta m-am adresat unor fete care stiu si sa discute, nu doar sa posteze de dragul de a le aparea numele .... sper eu.
in incheiere, am mai spus-o si pe kidz, suntem o gramada de fete, din toate colturile lumii (nu numai ale tarii), cu principii si educatii diferite, cu varste si situatii sociale diferite .... duc lipsa de imaginatie cele care au pretentia sa gandim toate la fel!!!! corect ar fi sa le "adoptati" (in cazul in care vreti) pe cele care si-o doresc (si sunt destule) si care se simt bine "ocrotite" si, in acelasi timp, sa nu le condamnati pe restul! :) dati dovada de "experienta" si gandire matura de "bunica moderna" (bun simt am vazut ca aveti, desi fun-ul e pe primul loc � si, totusi, nu vad nimic rau in asta!) si lasati "mamicile tinere" sa experimenteze si ele perioada dupa perioada, in felul lor, (mai ales ca ele vorbesc intre ele si nu va tin pe voi din treaba), sa-si spuna parerea, povestile, nimicurile pe care le fac bebeii lor, insa care le aduc cel mai larg zambet pe buze, etc .... nu mai dezvolt, ca doar ati trecut si voi prin asta! si am inteles ca la nepotei e si mai si! ;) :) toate bune si fara pic de "ura" vis-a-vis de voi si doar de situatia "pusului la comun", anca.
anca4vlad
Postat pe 20 Iunie 2010 09:42
Anca
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 09:58
maii..cam cat de reci???
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:04
fleuredelis, ai gresit topicul
fetelor de pe kidz unde sunteti, am si eu azi timp de vorba, putin...unde sunteti, va e frica de marmote?
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:11
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:13
buna dimineata mamici. dau o cafea mica. ce bine estfii acasa in romania... dar ce repede timpul.

buna aly raz, ce faceti?

ce noutati aveti voi?

fetelor, ce tematica avea Grabo?
aly_fab
Postat pe 20 Iunie 2010 10:29
hy ali ca de mult nu ne-am mai vorbit, in Romania? ce frumos...si la mare cand veniti? da chiar asa, ce tematica avea garbo?
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:32
haideti mai fetelor..nu mai fiti rele..:(
o zi faina sa aveti!
dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 10:33
dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti...
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:34
ASA!
Da-o afara din partid pentru ca a cutezat sa judece!
Cat tupeu, draga! Nu te asculta fetele astea?! Da' deloc, deloc!
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:38
moniq esti bau??

aly, aveam planuri sa mergem la mare dar cred ca merge doar mama cu baetelul cel mare...eu raman acasa cu bebe...imi este cam frica....si cred ca mi-ar fi destul de greu cu el pe acolo.... nu stiu, ma mai gandesc.
voi cand veniti la munte?

tre sa fug ca ma striga bebe....
aly_fab
Postat pe 20 Iunie 2010 10:42
moniq da te mananca rau....pfai si nu are cine sa te scarpine nu? intoarce-te la claca ta si lasa-ne...pt mine esti egala cu...zero, nu te mai obosi sa ma abordezi

haide-ti la plaja fetelor, dau o la prietene
O zi frumoasa la toate!
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:42
Tu chiar nu poti mai mult de atat, nu, Raz?! Si pentru ca te depaseste absolut o discutie inteligenta, dai cu bata in continuare. Iti tot dai in petec, mama; fa si tu un curs de lucru manual, ceva, acolo...

Fab, Nu sunt mama "bau"; mi-e drag de voi, de bebicii vostrii, dar cate unele nu mai vad dincolo de gard! Pacat!

Va doresc numai bine! Nu imi place deloc situatia, cu mare drag v-am privit piticii, asa cum il privesc si pe al meu, insa atata rautate in mod gratuit imi face tare rau! :(
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:46
mai voi vreti sa va gonesc d=aici??
ia...repejor adunarea pe terasa...
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 10:53
vai da nu pleca te rog....ce ne facem fara tine?
succes in viata!
fleurdelis
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:54
gata, Fleur! Ma trezii asa, cu un drag de pace in suflet azi...ca in fiecare alta zi...
da' promit ca nu mai fac!
In plus, uite la asta mica ce se bucura! N-o pot lipsi de atata fericire! Ieftine bucurii ai, draga mea si tu!

moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:54
mergi cu Domnul

fetelor va astept la plaja si la o pupici
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 10:58
ai dreptate draga mea Ancuta...fiecare cu mama masii...deci fa un efort si ignora-ma.Atata pot asta e.....vezi-ti tu de oalele tale ca eu imi vad de ale mele.Si ca sa scot o vorba nu trebuie sa-ti cer tie acordul mama Guru asta da usurare...ia o
ameno
Postat pe 20 Iunie 2010 11:01
ziua buna fetele
lizy_kidz
Postat pe 20 Iunie 2010 11:02
De la: aly_raz, la data 2010-06-20 10:34:48dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti...

aly..nu a zis nimeni k tre sa fiti toate la doua capete
fiecare posteaza unde vrea si ce vrea
mie una imi place de fete ,sunt si ele mamici k si noi(unele dintre ele)
pupici lui Razvu si la toti bebici

dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 11:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calendare personalizate pentru 2010 1 De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:47
Salin Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30
vand masa de plastic cu scaunel 1 De la: kidz007112 2 Martie 2010 11:45
mamici nascute in noembrie 45 De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 15:53
Incaltaminte si imbracaminte preturi rezonabile 1 De la: tot_adda 25 Noiembrie 2009 17:45
Setari Cookie-uri