Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

hello lizy!
hello ameno!
dancris
Postat pe 20 Iunie 2010 11:09
ce mai faceti fetele?
eu tot in sesiune mai am 2 examene si scap
lizy_kidz
Postat pe 20 Iunie 2010 11:11
De la: dancris, la data 2010-06-20 10:33:11haideti mai fetelor..nu mai fiti rele..:(
o zi faina sa aveti!

cristina astea au fost cuvintele tale, nu ale mele...nu cred ca sunt rea, doar vreau ca acest topic sa ramana frumos ca la inceput, cer prea mult? e destul ca am "aterizat" intr-o alta lume
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 13:40
De la: anca4vlad, la data 2010-06-16 23:46:21
si pentru bau; era evident ca ses era cu mult peste ele, d-aia am si vorbit doar cu ea. si mi-a aratat inca din prima zi ca a inteles ce faceam eu acolo, asa ca .... am vorbit mult, am gasit o gramada de puncte comune si ne-am imprietenit, fara sa ne pese ce va crede lumea :) scuze, dar nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru prietenii pe care mi aleg. dupa cum vezi, am ales sa am putini, deci stiu cu cine stau de vorba :)
iar cu intratul pe forum .... unde ti se "interpreteaza" pana si virgulele .... nu vad rostul .... plus ca trebuie si timp .... nu vad nimic rau in el, dar pur si simplu nu ma pasioneaza! am intrat doar cand am avut "ceva" de zis, atat. in rest, citeam la fetele amice in profil, ca macar aveam incredere in ce spuneau, macar stiam cum arata la fata! :) toate bune, anca.

Anca doar pentru a citii, iti trebuie timp,asa ca daca poti citii, inseamna ca ai timp.
Cat despre prietene eu nu ti-am spus sau impus ce prietene sa ai,doar ti-am spus ca argumentele tale nu arata ca prietena care o ai este intradevar asa minunata si ca restu persoanelor au fost singurele care au gresit.Cat despre impus cu cine sa fi prietena, cu siguranta asta iti v-a impune ea si de altfel cu cine sa vorbesti.Poate de aceea nu mai ai voie sa vorbesti cu nimeni.Pacat, chiar imi pareai o fata de treaba.
Cat despre ce ai incercat sa faci cu profilul respectiv,in mare parte am inteles,dar consider ca nu trebuie sa faci un profil fals ca sa-ti spui punctul de vedere,mi se pare totusi urat cand se face asa.Iti dai seama, daca toate persoanele de pe acest forum,in momentul in care ar avea ceva de spus sau de dat o lectie cuiva,si-ar face profil fals,unde am ajunge.Ar fi destul de urat.
Si apropo,ca tot vorbeai despre persoanele care au "alimentat" rautatea si scandalul,din acele persoane poate face parte oricine care a scris atunci,chiar si tu .
O zi frumoasa in continuare.
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 14:09
salutare la toate mamicile de pe kidz bine v-am regasit cam aglomerata treaba pe aici Va doresc o zi placuta cu mult soare si voie buna si multi multi pupici la bebelushii vostri scumpi.
blondy_made_to_love
Postat pe 20 Iunie 2010 14:44
heloo fetele! ce mai faceti?am pus pozici pe profilul meu cu petrecerea printzesei mele! puteti sa le vedeti ,dak vreti bineinteles!
iar in leg cu mutatul pe garbo eu una nu am nimik de comentat...deocamdata nu m-am uitat peste subiectele de aici...eu am cautat doar subiectele ce erau pe kidz si ce ma intereseaza dar dak o sa m-i se para interesant vre0un subiect de pe garbo atunci o sa postez si eu .pana atunci raman la mamici cu bebici,cu burtici...ONLINE!
eu_mino
Postat pe 20 Iunie 2010 14:57
De la: aly_raz, la data 2010-06-18 22:15:09aceeasi bau...moniq evita sa raspunda la intrebari, pfaaaai ca greu m-am prins aici esti in lumea ta, nu-i asa mony?
O seara buna fetelor!

aly_raz ai gresit persoana.... eu nu evit sa raspund la intrebari si nici nu-mi fac profile false. Cateodata nu raspund la oamenii care pun intrebari ce trebuie ignorate(aici fac referire la discutiile care au avut loc in "balacareala"de pe online).
Aly cat de mult gresesti in privinta mea. Gandeste te rog inainte sa vorbesti.
Daca te deranjeaza ca vorbesc pe acest topic,pot frumos sa ma retrag pe alt topic,nu e nici o problema. Eu stiu ca nu se impune,cine are voie sa vorbeasca pe un topic si cine nu,dar am observat ca tu ai deschis acest topic impunand lucru acesta. Ai crezut ca scandalul care s-a produs pe "mamici on line" este din vina mamicilor care scriau despre copilasii lor si atunci ai creat alt topic. In nici un caz nu era vina lor ca pe alte persoane le deranja "citez: discutiile expirate despre dintisori,despre boli,mancarica" ale mamicilor .
Scuza-ma aly,daca te-a deranjat ce ti-am scris intr-o alta postare, dar daca tu consideri ca sunt vinovate persoanele care au vorbit cu moderatorii pt a face ceva , ajung la concluzia ca tu esti de acord cu ce au facut persoanele care au vorbit vulgar,care au furat poze,care au jignit.
Ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai devreme dar am fost plecata. Na examenle astea...mai am putin si termin si eu cu ele.
Apropo spor si tie la invatat.
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 16:38
De la: MAYATHEEO, la data 2010-06-18 16:14:54Buna eu-mino imi pare ca ati trecut prin momente groaznice ,sa sper ca nu ve-ti mai ajunge in spital. Sanatate multa si BUNA LAURA .BUNA DANCRIS.Am fost avut niste prob cu fetele si nu am mai intrat in vorb cu voi. Cea mica a facut din nou otia si in octombrie suntem prog sa o operam de polip la 1 anisor ca face ff des otite. Si cea mare ia descoperit ca are inceput de pierdere de auz adica hipozcuzie usoara ,sunt prog pe 30 iulie la o alta investigatir,nu am fost om zilele astea. si sanatate

multa sanatate fetilor tale.Imi pare rau sa aud asta.Sper sa se faca bine cat mai repede.
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 16:39
mama fetele cate pagini... ...am zis ca nu mai termin....ce ma fac daca plec in vacanta o luna,imi trebe inca o luna sa va citesc dupaia

Ce mai faceti fetele? Ce mai fac bebei?

eu_mino La multi ani fetitei tale.
Superbe pozele.

Fetele eu sunt doar bau si nimni alcineva....
VA PUP PE TOATE CA SA NU UIT CUMVA VRE_UN NUME si sa iau bataie.
Ma scuzi ameno ca o trebuit sa tip,dar sa vada lumea
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 16:49
ms de raspuns adryaana. voi avea baietel, sper sa fie bine si sa nu fie necesara operatia, adik sa se plictiseasca asta mic si sa mai vrea si pe afara nu sa-l scot eu fortat :d. o zi buna tuturor, o duminica placuta si paceeeeeee
clau_strunf
Postat pe 20 Iunie 2010 16:50
De la: clau_strunf, la data 2010-06-19 20:48:30buna seara fetelor, ce mai faceti?
eu stau si astept piticul sa iasa, vad ca-i place acolo nu gluma,
dr. mea zice ca am 38 de saptamani si juma si ca tot as mai avea de asteptat ., cu toate ca burta mi se intareste la greu si ma taie sub burta, asa ca niste junghiuri(scuzati dar alt cuvant nu gasesc ) spuneti-mi si mie cam la cat timp ar trebui sa fie contractiile, adik la cat timp ar trebui sa ma agit cand vad ca se indesesc. ca eu nu stiu si o anumita regularitate au si acum dar mi-a zis dr. ca nu a coborat si sa nu-mi fac griji. help please
. o seara buna tuturor

Eu am nascut la 36 de saptamani,dar eu aveam de mers pana la spital vreo 110km(ca am vrut eu sa nasc in alt oras) ,asa ca in momentul cand aveam contractii din 10 in 10 min am plecat spre spital. La inceput au fost din 20 in 20 de minute.
Iti doresc nasterea usoara si un bebe sanatos
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 16:55
saluti bau
iar examene!!!!
pai nu le gata-si maica sa inteleg ca ai fost prin timisoara iar ?
pai se poate asa si nimic nimic numai scoala?
o zi faina si un pupic lui bebe
tusi_Oli
Postat pe 20 Iunie 2010 17:01
Vai acum am terminat de citit...am ramas uimita.
Aly_raz ma scuzi ca te mai deranjez...dar prin acest comportament care vad ca il ai mai nou,crezi ca o sa poti face curat pe topicul acesta? Eu cred ca nu. Doar s-a demonstrat si pe alte topicuri : rautatea cu rautate nu o s-o alungi. Pacat ca te certi si cu alte fete si incerci sa le impui sa fie intr-o anumita tabara.

tusi_oli sal Ce sa fac examene,invatat ,copil... las ca recuperez la vara
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 17:11
Bau eu nu te pup eu te mozolesc in limita bunului simt evident
AI FOST IN TIMISOARA SI NU AI DAT UN SEMN????!!!! Acum urlu eu
Hai mai...ca de o cafa era timp
ameno
Postat pe 20 Iunie 2010 17:34
ameno m-ai prins in obside
Atata te-am claxonat,dar nu ti-ai dat seama
bau
Postat pe 20 Iunie 2010 17:46
ahhh...tu erai???data viitoare dai cu masina peste mine daca nu ma intorc la claxoane
ameno
Postat pe 20 Iunie 2010 17:59
Rele mai sunteti frate!

Si imature.

In rest...de cind lumea are lumea copiii si unii parinti chiar stiu sa-si creasca copiii.

Un lucrumai trebuie sa spun: Forumul e public.
Topicurile (indiferent cine e nashul) sunt publice.

In rest, sa fiti iubite si aveti grija de copiii aia mai bine si mai lasati birfa ca sunteti tinere si ca miine ajungeti ca noi. Iar eu va astept sa ma ajungeti din urma!
Ciresica
Postat pe 20 Iunie 2010 20:42
bau eu nu am interzis nimanui sa discute aici, nu e topicul meu, am mai spus asta, am cerut doar sa ramana un topic decent fara alte cele prin el...si stii foarte bine la ce ma refer. Iar daca te-am confundat cu moniq imi cer scuze...insa prea se leaga anumite chestii
Sper ca ai luat toate examenele, eu am picat la doua pupici
aly_raz
Postat pe 20 Iunie 2010 21:29
pai se poate aly mama sa pici examenele te rog frumos sa te pregatesti mai bine pt data viitoare
acu ai o scuza ca a venit vara si tre sa mergi la plaja cu razvan dar
sa nu se mai intample
un pupic mare lui razvan
tusi_Oli
Postat pe 20 Iunie 2010 23:35
offff mama mama ce sa ales de forumul asta,deci ma repet de forumul asta in sine nu numai de banalitatea asta de topic

am sa va spun cum vad eu toata situatia asta si cui ii convine sa o citeasca sa o faca cui nu sa treaca mai departe,credeti-ma este nul pentru mine parerea fiecareia dintre voi aici pe forum,atat va dati cu capul de pereti ca este o lume virtuala dar analizati-va fetelor si va veti da seama ca ati depasit-o de mult si ca totul face parte din realitate.

pe kidz,a fost pace,a fost furtuna sa asternut pacea si apoi iarasi furtuna,fiecare sa descurcat cum a putut si a facut ce a taiat-o capul dar sa nu uitam:daca discutam numai despre copii,pampersi,lapte,diversificare..etc nu era bine erau discutii expirate,daca se facea pisu pe intuneric si se lasa ca vene taiate iarasi nu era bine ca nu respectam forumul si pe utilizatoarele lui.

deci sa ma fac inteleasa daca era pace nu era bine si multe stateau in umbra admirand,daca era furtuna ieseau ca ciupercile dupa ploaie si se bagau exact in discutiile respective,cu iz de cearta si acum va ridicati cu pretentii si faceti pe victimele si pe maicile
anaROBERT
Postat pe 21 Iunie 2010 00:04
De la: aly_raz, la data 2010-06-20 10:34:48dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti...

aly esti imatura scuza-ma ca iti spun si eu dar nu a fost frumos din partea ta,fiecare are dreptul sa posteze unde vrea,sa discute ce vrea si cel mai important cu cine vrea.

ok am inteles nu iti place ''marea unire'' cu garbo evita,te faci ca ploua si nu bagi de seama,dar nu face diferetele astea ca sincer nu ai de ce.
anaROBERT
Postat pe 21 Iunie 2010 00:06
mama ce suparata sunt
sunt rosie de suparata...am scis un mesaj atat de lung pt aly...si nu mi s-a postat,s-a sters
bau
Postat pe 21 Iunie 2010 00:10
ACESTA ESTE UN MESAJ NUMAI PENTRU ANCA4VLAD

anca am asa multe sa iti spun incat crede-ma ca le-am uitat pe traseu.noi am mai avut discutii si in momentul cand eu eram marul discordiei,cand am fost jignita si blamata,in momentul cand ai simtit sa iti creezi contul sesT pentru a le arata fetelor altfel virtualul fata de cum il vedeau ele,poate ca ai reusit ceva,poate ca nu prea putin conteaza asa cum prea putin conteaza si stransa ta legatura de prietenie cu fetele de pe forum.

a inceput ironic,sa transformat in nesimtire si dovezi de nesimtire dar intrebarea mea la tine este:nu crezi ca este suficient?nu crezi ca a venit momentul sa aratam ca pe langa mame suntem femei care mai si gandesc?de ce continui cu atacuri?

in numele meu si al altor utilizatoare am sa te rog sa lasi la o parte aceste frumoase declaratii ca nu isi au rostul,ne-ai aratat destule,am vazut cum esti dar gata STOP cred ca este suficient.

ameno te-a lasat in pace,te evita si te ignora ia-o ca pe un exemplu si fa si tu la fel asta daca nu cumva este prea greu si nu poti,asta ca o rugaminte.

anaROBERT
Postat pe 21 Iunie 2010 00:14
Tocmai la tine? Piloasa la admini?
Glumesc, nu arunca cu pietre !
ses
Postat pe 21 Iunie 2010 00:15
De la: bau, la data 2010-06-20 14:09:02
De la: anca4vlad, la data 2010-06-16 23:46:21
si pentru bau; era evident ca ses era cu mult peste ele, d-aia am si vorbit doar cu ea. si mi-a aratat inca din prima zi ca a inteles ce faceam eu acolo, asa ca .... am vorbit mult, am gasit o gramada de puncte comune si ne-am imprietenit, fara sa ne pese ce va crede lumea :) scuze, dar nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru prietenii pe care mi aleg. dupa cum vezi, am ales sa am putini, deci stiu cu cine stau de vorba :)
iar cu intratul pe forum .... unde ti se "interpreteaza" pana si virgulele .... nu vad rostul .... plus ca trebuie si timp .... nu vad nimic rau in el, dar pur si simplu nu ma pasioneaza! am intrat doar cand am avut "ceva" de zis, atat. in rest, citeam la fetele amice in profil, ca macar aveam incredere in ce spuneau, macar stiam cum arata la fata! :) toate bune, anca.

Anca doar pentru a citii, iti trebuie timp,asa ca daca poti citii, inseamna ca ai timp.
Cat despre prietene eu nu ti-am spus sau impus ce prietene sa ai,doar ti-am spus ca argumentele tale nu arata ca prietena care o ai este intradevar asa minunata si ca restu persoanelor au fost singurele care au gresit.Cat despre impus cu cine sa fi prietena, cu siguranta asta iti v-a impune ea si de altfel cu cine sa vorbesti.Poate de aceea nu mai ai voie sa vorbesti cu nimeni.Pacat, chiar imi pareai o fata de treaba.
Cat despre ce ai incercat sa faci cu profilul respectiv,in mare parte am inteles,dar consider ca nu trebuie sa faci un profil fals ca sa-ti spui punctul de vedere,mi se pare totusi urat cand se face asa.Iti dai seama, daca toate persoanele de pe acest forum,in momentul in care ar avea ceva de spus sau de dat o lectie cuiva,si-ar face profil fals,unde am ajunge.Ar fi destul de urat.
Si apropo,ca tot vorbeai despre persoanele care au "alimentat" rautatea si scandalul,din acele persoane poate face parte oricine care a scris atunci,chiar si tu .
O zi frumoasa in continuare.

Acu am citit si eu aberatiile cu care ai revenit monichita mea scumpa! Iti recomand HEMORZON (parca asa ii zice) ca bag seama ca ai mancarimi in zonele dorsale. Era mai bine cand taceai. Pareai mai inteligenta, stii?
ses
Postat pe 21 Iunie 2010 00:30
aly incerc sa iti scriu mai pe scurt ,ca sunt atat de suparata ca am pierdut mesajul cu toate explicatiile mele din viata de pe forum s-au dus
Eu consider ca cel mai bine e sa vorbesti cu admin cand ai o problema.
Despre forum si mie imi placea comunitatea noastra,dar suntem oameni si trebuie sa ne acceptam si sa ne gandim cum era daca veneau mai multe persoane pe kidz ,cu sau fara copii,creand tot felul de subiecte.
Oricum kidzul dinainte sti si tu f bine,ca mamicile nu mai vroiau sa se vorbeasca numai despre copii,chiar le irita asta,ca se vorbea numai despre copii si de aici ieseau scandalurile.Nici pe comunitatea kidz,care era odata, nu puteam sa spunem cuiva ca e un forum pt mamici,despre copii.
Era normal si mie sa-mi placa sa vorbesc despre copii,de aceea eream pe un forum de copii,si avand un baietel care mai putin face 11 luni,imi facea placere sa vorbesc cu mamicile despre experietele lor,sa cer sfaturi,sa dau sfaturi,e ceva frumos.E normal cand ai un copil mic,sa ai tendinta sa vorbesti tot timpul despre el.Presupun ca majoritatea mamicilor au trecut prin asta.
Ce vreau sa te rog ,sa nu te lasi influentata de alte persoane,sa le lasi sa-ti bage rautate in suflet sau sa-ti puna cuvinte urate care sa le spui tu. Gandeste tu si fa cum crezi tu ca e mai bine,fara influente din jur si fara sa-ti impuna cineva ceva.Pt ca cel care iti impune ceva,nu iti e prieten.(si aici Nu fac referire la anca,precizez ca sa nu se inteleaga alceva)
Aaaa si despre dubla personalitate,eu nu am fost de acord,am considerat de cel mai urat lucru a avea mai multe indentitati,asa ca n-as putea eu sa fac asta.Iar pe langa asta,atat eu ,cat presupun si alte persoane,am transmis la admin sa nu permita ca un utiliz sa aibe mai multe profile,lucru care se vede dupa ip.
Cat despre persoanele care le-am "parat" la admin,au fost persoanele care mi le-ati spus voi.V-am intrebat si am facut cum ati spus.In nici-un caz nu am pus in lista vreo persoana care m-a jignit,eu am trecut cu vederea si consider ca cel mai bine e sa fim mai buni.
Eu nu consider ca e vina mea ca am ajuns pe alt forum,eu doar am incercat sa salvez forumul,dar nu m-am gandit niciodata ca vom ateriza pe alt forum.

Despre examene- eu le-am luat pe toate pana acum,cel putin asa cred,ca ultimele 2 nu sunt inca afisate,ca numa ce le-am dat zilele trecute...mai am apoi inca 2 saptamana viit si practica,care n-am putut s-o dau anu trecut ca numai ce a nascut.
Cum ai reusit sa pici? Pune mana pe carte sa auzim numai de note bune. Succes in continuare.

bau
Postat pe 21 Iunie 2010 00:33
De la: ses, la data 2010-06-21 00:30:11

Acu am citit si eu aberatiile cu care ai revenit monichita mea scumpa! Iti recomand HEMORZON (parca asa ii zice) ca bag seama ca ai mancarimi in zonele dorsale. Era mai bine cand taceai. Pareai mai inteligenta, stii?

Ses scuze ca te-am deranjat,nu era un mesaj adresat tie,era parerea mea vizavi de mesajul lu anca. Asa ca nu te inteleg,ce nu ai inteles?
bau
Postat pe 21 Iunie 2010 00:35
sincer eu nu mai inteleg nimic chiar sunt in ceata rau de tot
anaROBERT
Postat pe 21 Iunie 2010 00:39
ana tre sa inventam ochelari pt ceata
Ce mai face Robert?
bau
Postat pe 21 Iunie 2010 00:41
da da cred ca am nevoie

ce safaca robert face bine,este ff rau si inapatanat ca tasu in rest bine,am scapat de pampersi facem la olita suntem barbati de acum :)
anaROBERT
Postat pe 21 Iunie 2010 00:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VITAMINA D3 SOL.INJ 300.000 U.I 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58
salut 1 De la: garbo261189 25 Ianuarie 2012 16:45
Retete, motto-uri si tic-uri d-ale voastre (lol) 19 De la: Laura27 12 Iunie 2010 22:22
Cum inveti bebelusul sa stea pe oala? 7 De la: zambila 21 Decembrie 2010 13:12
Setari Cookie-uri