De la: anaROBERT, la data 2010-06-21 00:43:25da da cred ca am nevoie sunt o agramata da da asta este ce sa fac imi asum responsabilitatea erorilor mele gramaticale |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 00:46 |
||
---|---|---|
De la: ses, la data 2010-06-21 00:15:10Tocmai la tine? Piloasa la admini? da de unde atatea pile aaa de aia nu m-ai "batut" pana acum,te-ai gandit ca am pile....nu, poti sta linistita,poti oricand sa ma "executi" |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 00:47 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-06-21 00:46:02De la: anaROBERT, la data 2010-06-21 00:43:25da da cred ca am nevoie da cu siguranta problema mea la ora asta e gramatica Numai la ea ma gandesc Felicitari pt reusita cu olita |
||
|
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 00:49 |
||
De la: bau, la data 2010-06-21 00:49:14De la: anaROBERT, la data 2010-06-21 00:46:02De la: anaROBERT, la data 2010-06-21 00:43:25da da cred ca am nevoie sarumana |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 00:53 |
||
Noapte buna fetele. Va pe toate |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 01:00 |
||
De la: bau, la data 2010-06-21 00:47:08De la: ses, la data 2010-06-21 00:15:10Tocmai la tine? Piloasa la admini? Nu iubita. Dupa cum vezi, sunt in urma tare cu stirile pe forum si nici nu intentionez sa ma pun la curent. Am zis la un moment dat (atunci cand a intrat sesT) ca o las moale cu forumul si asa am facut. Dar ma uimeste cum tu, care ti-ai modificat userul si sters pozele, dupa erai "improscata cu noroi din toate directiile", apari acum dupa razboi sa pui pe toata lumea la zid. Ma vad indreptatita sa te intreb despre ce prietena a ancai (anca4vlad) este vorba cand afirmi urmatoarele: : "Cat despre prietene eu nu ti-am spus sau impus ce prietene sa ai,doar ti-am spus ca argumentele tale nu arata ca prietena care o ai este intradevar asa minunata si ca restu persoanelor au fost singurele care au gresit.Cat despre impus cu cine sa fi prietena, cu siguranta asta iti v-a impune ea si de altfel cu cine sa vorbesti.Poate de aceea nu mai ai voie sa vorbesti cu nimeni.Pacat, chiar imi pareai o fata de treaba." Defineste "prietena" |
||
ses Postat pe 21 Iunie 2010 01:01 |
||
De la: bau, la data 2010-06-21 01:00:25Noapte buna fetele. Mda.. nu ma asteptam la un raspuns oricum. Si daca revii cu raspunsul maine... la mine nu mai ajunge, ca nu stiu cand mai intru aici. So... cu pupatu' poti sa ma sari! Bye! |
||
ses Postat pe 21 Iunie 2010 01:03 |
||
noapte buna mony | ||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 01:03 |
||
Draga Ses am zis ca vorbeam despre tine,nu cu tine. Nu eream improscata cu noroi,eream jignita de persoanele care nu stiau alceva decat sa se certe,care au intrat pe forum sa se certe,eu doar am incercat sa aplanez conflictul,sa incerc sa apelez la bunul simt,sau sa le fac pe alte persoane sa-si dea seama ce fac,apeland la acelasi mod de postare ca al lor. Prietena ereai tu,era vorba despre tine,ca anca spunea ca tu nu ai aceeasi vina ca celelalte,lucru care eu nu am fost de acord.Consider ca ai fost in acelasi grupulet ,ai furat poze,ti-ai facut profil fals ,ai jignit,si nu ai dat voie mamicilor sa vorbeasca despre bebei ,considerand ca sunt "discutii expirate,despre dintisori,mancare etc" Faptul ca dupaia te-a cunoscut si a vazut ca esti o fata minunata,i-am explicat ca probabil daca cunostea si celelalte fete pe privat,vedea ca sunt de fapt niste persoane minunate. Deci nu vad ce am zis rau. Daca anca ti-a spus ca ar fi mai bine sa o lasi mai moale,de ce nu o asculti? Cat despre impus,tu de obicei impui cu cine sa vorbeasca o "prietena" de a ta. Am trecut si eu prin experienta asta si probabil si altele. Poate te deranjeaza ca incerc sa vorbesc frumos cu tine,dar consider ca tre sa fim mai buni si sa lasam rautatea cea mare care exista. Cu rautatea nu vei rezolva niciodata nimic. Observ caci continui sa ti ura si dusmanie,lucru care nu e bine. O seara placuta. |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 01:11 |
||
De la: bau, la data 2010-06-21 01:11:32am zis ca vorbeam despre tine,nu cu tine. Si nu eream improscata cu noroi,eream jignita de persoanele care nu stiau alceva decat sa se certe,care au intrat pe forum sa se certe,eu doar am incercat sa aplanez conflictul,sa incerc sa apelez la bunul simt,sau sa le fac pe alte persoane sa-si dea seama ce fac,apeland la acelasi mod de postare ca al lor. Ok, nu neg ca nu am fost in acel "grupulet" insa ce profil fals am avut eu si ce poze am furat eu? Si da-mi te rog exemple concrete. Zi-mi CEL PUTIN O PERSOANA (prietena) careia eu I-AM IMPUS cu cine sa vorbeasca si eu o mananc acum. Ma intreb de unde naiba stii tu ce obiceiuri am eu, ca nu prea am stat in preajma una pe langa alta. Cred ca mai multe am vb cu anca decat cu tine si daca ea nu s-a simtit "impusa" si nici deranjata de caracterul meu, oricum ar fi el de "infect". Si cand spui ca ai trecut prin experienta asta, aminteste-ti cu cine ai avut astfel de experiente. Ah! Ca vorbesti acum asa "afectat" nu face din tine o pacifista, stii, da? Ca samanta de cearta sta in mesajul pe care vrei sa il transmiti, nu in cuvintele "duioase" cu care o faci. Imi place ca ma aduci in discutie, desi eu nu am mai intrat pe sait decat sa pun poze si multe mamici pot confirma asta (nu ana?) ca pe un exemplu negativ, de actualitate. Iubita, "peste mine" au mai fost experiente si pot spune incomparabile. Nu vad de ce te legi in continuare de mine. Multe mamici am auzit ca si-au sters profile si poze, dupa ce eu m-am retras de pe forum. Unde erai cand s-a intamplat asta? Ti se pare mai grav ce am facut eu personal, decat alte episoade (fara legatura cu mine) ce au urmat? Daca e asa, ma tem ca iti plac "stirile de la ora 5", a se intelege: scandalul, show-ul de 2 lei, ratingul. Tu! Vezi-ti de bebicul tau si mai lasa mortii cu mortii si discuta de biberoane, cum ii sta bine unei mamici care se tine pasnica. Spor la forum! |
||
ses Postat pe 21 Iunie 2010 01:24 |
||
doamnelor,puteti sa/mi explicati si mie ce se petrece? eu sunt din lotul de babe,dar am copil...corespund? | ||
elodia Postat pe 21 Iunie 2010 01:24 |
||
Corespunzi, evident!! Dar e un long si trist story, care nu era dorit de nimeni dezgropat. E greu de facut un rezumat. Poate daca vrea mony (alias bau acum) sa povesteasca. Se pare ca simte nevoi morbide si are timp suficient pentru asta. |
||
ses Postat pe 21 Iunie 2010 01:30 |
||
eu n/am mai intrat de ceva timp si in seara asta am vazut fetze noi si nu pricepeam cine cu cine si care cu care...ne/au unit si ies scantei sau scanteile sunt in cele doua tabere? | ||
elodia Postat pe 21 Iunie 2010 01:35 |
||
se pare ca va fi un serial lung mai lung ca tanar si nelinistit oare ce trebuie facut sa se termine aceasta poveste si sa ne revenim?dar cred ca raspunsul il stiu....nimeni nu vrea sa se termine odata pentru ca odata intrata in hora dansezi mama asa ca.... da ses ai avut o perioada in care nu ai mai intrat,si daca ai facut-o era noapte tarziu ai postat cateva poze si ai iesit,recunosc sunt martora,dar nu asta este problema ci alta,si asta tine de ancuta care te baga la inaintare si nu vrea sa inceteze cu rautatile pacat insa ca multe nu vad asta. oare chiar nu va dati seama ca din cauza ei a reainceput discutia,banala si plictisitoarea discutie?dati back fetelor sa vedeti linistea dinaintea furtunii si apoi cautati vinovatii fara vina. fac apel la bunele voastre maniere si la dorinta arzatoare de a se incheia acest capitol de a o ruga in mod insistent pe anca sa inceteze ca nu face alteceva decat sa dezgroape mortii |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 01:36 |
||
De la: ses, la data 2010-06-21 01:24:06De la: bau, la data 2010-06-21 01:11:32am zis ca vorbeam despre tine,nu cu tine. Si nu eream improscata cu noroi,eream jignita de persoanele care nu stiau alceva decat sa se certe,care au intrat pe forum sa se certe,eu doar am incercat sa aplanez conflictul,sa incerc sa apelez la bunul simt,sau sa le fac pe alte persoane sa-si dea seama ce fac,apeland la acelasi mod de postare ca al lor. Pai tocmai vad ca vorbesti in necunostinta de cauza....cand s-au furat poze,s-au sters poze,eu si alte fete am incercat sa vorbim cu adminii,nu sa ne retragem. Cu mine te-ai imprietenit pe soacre,dupa care mi-ai spus ca daca mai sunt prietena cu ana,nu o sa mai fi prietena cu mine,ca tre sa aleg in ce tabara sa fiu,iti mai amintesti? Poze furate...iti spune ceva pozele lu ana? Profil fals iti spune ceva danyred? Nu eu te-am adus in discutie,ci anca a facut comparatie intre tine si "grupulet".....asa ca nu eu am vrut sa te aduc in discutie si nici n-am absolut nimic de impartit cu tine. Iar in ceea cel priveste pe copilasul meu,crede-ma ca stiu mai bine ce sa fac in legatura cu el si cum sa am grija de el. Tu confunzi o persoana certareata,un mesaj rautacios,cu un mesaj in care omul iti explica frumos. |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 01:36 |
||
elodia sunt certuri vechi de pe kidz...sunt certuri noi de pe garbo si certuri noi intre kidz si garbo | ||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 01:40 |
||
acum chiar merg la somn,ca la 8 is in picioare. O noapte buna |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 01:41 |
||
eu nu ma cert nici colo,nici colo,asa ca somn usor,fetele | ||
elodia Postat pe 21 Iunie 2010 01:52 |
||
buna dimi mamici! ce mai faceti,ce ati facut ieri? ati fost la plaja? a fost o vreme super si apa caldaaa o zi faina va doresc un si o pentru cele suparate |
||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 08:30 |
||
buna dimi fetelor! ce mai faceti? la noi e asa cald si frumos ...cred k am sa ies cu bebelina la plimbare... | ||
eu_mino Postat pe 21 Iunie 2010 09:11 |
||
buna dimi eu_mino! |
||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 09:15 |
||
neatza dancris! sa sti k eu stau cam departe de plaja dar am sa merg si eu in august la mare k atunci merg la slobozia k are sora mea starea civila ( de acolo e viitorul ei sot) si am sa dau fuga si la mare ... | ||
eu_mino Postat pe 21 Iunie 2010 09:22 |
||
dancris ...am uitat sa te |
||
eu_mino Postat pe 21 Iunie 2010 09:24 |
||
eu_mino,hai k te iert nu nu mai | ||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 09:26 |
||
mersi pt intelegere dancris. cristina nu? hai k dau o ca e cald... |
||
eu_mino Postat pe 21 Iunie 2010 09:30 |
||
mda...m-am pus la curent cu stirile...VOI VRETI SA ORBESC neata mamici si bbei | ||
ameno Postat pe 21 Iunie 2010 09:33 |
||
da minodora,cristina hai k iau berea cu mine la plaja |
||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 09:35 |
||
buna fetele o cafea ceva? Bebele meu si-a facut program de trezire in fiecare dim la 7-8,acu 2 zile s-a trezit la 5 jum. |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 09:40 |
||
hello bau! ia de la me o cafea si un |
||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 09:43 |
||
5 jumate asta e prea mult si pentru mine ia o cafa tare sa-ti revi |
||
ameno Postat pe 21 Iunie 2010 09:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Imbracaminte copii fabricata in Romania marca Pifou | 1 | De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 30 Ianuarie 2010 03:18 |
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard | 1 | De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00 |
Concurs FasTracKids | 7 | De la: Andra 12 Noiembrie 2009 11:47 |
|
||
curatenia | 1 | De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52 |
Cum scapi de raceli | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural