aly ce faci bun de amncare? hei unde pleci? |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Iunie 2010 12:41 |
||
---|---|---|
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-21 12:40:16de azi intr-o sapataman pleaca da am reusit doar ca noaptea ii pun,nu se trezeste cand face pipi sa se duca la olita si ii pun un pampers pe noapte. |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 12:42 |
||
tusi am facut ciuperci cu smantana pentru raz, fasolica cu ciolan afumat pt noi si acum am pe foc ciorbita de vacuta tot pt raz. Ana...esti...dar stii tu mai bine |
||
|
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 12:49 |
||
suna bine meniul si mie imi plac ciupercile facute in orice fel la fiimea ii place fasolea cu ciolan si ii mai place cand fac piept de pui cu ciuperci smantana si marar este o nebunie |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Iunie 2010 12:53 |
||
aly,si la cristina niste ciupecutze | ||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 12:57 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 12:49:47tusi am facut ciuperci cu smantana pentru raz, fasolica cu ciolan afumat pt noi si acum am pe foc ciorbita de vacuta tot pt raz. sa fiu eu asa cum sunt parerea ta e nula pentru mine,lasa jignirile la o parte ca nu ma vei atinge,ai transformat topicul asta in ceva oribil si culmea tot tu te victimizezi |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 13:01 |
||
cristina imediat trimit, da-mi adresa tusi mi-a iesit o nebunie de fasolica te lingi pe botic acum ma racoresc cu un ice coffe rece fetelor ce spuneti de o plaja, care se baga? Ana cu mine vorbesti? |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 13:12 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 13:12:43cristina imediat trimit, da-mi adresa |
||
anaROBERT Postat pe 21 Iunie 2010 13:22 |
||
aly,m-as baga si eu la o plaja da uite nu se mai trezeste asta mic | ||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 13:30 |
||
ei lasa nu-i bai, data viitoare ma duc sa-mi culc baiatul, pupici |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 13:35 |
||
buna ziua mamicilor, ce mai faceti? ms de raspuns si de incurajari bau esti o dulce, eu nu am de facut atata kilometraj la mine sunt doar vreo 30 ca tot in alt oras voi naste.o zi buna tuturor |
||
clau_strunf Postat pe 21 Iunie 2010 14:14 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/11961/garbo-kidz-oare-se-poate.html#post-475073 nu a fost prost ala de a scos vorba asta: "cine se aseamana se aduna" buna clau, mai profita si tu putin de liniste ca imediat vine bebe si nu o sa mai ai timp de nimic. Nastere usoara! |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 14:16 |
||
De la: clau_strunf, la data 2010-06-21 14:14:56buna ziua mamicilor, ce mai faceti? ce mai faci?cum te mai simti? |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 14:18 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 14:16:53http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/11961/garbo-kidz-oare-se-poate.html#post-475073 aly_raz,crede-ma ca nu te inteleg.Ai spus ca vrei sa nu mai fie cearta pe acest topic si vad caci in continuare pui paie pe foc. Eu nu vad nimic rau in crearea acelui topic,iar daca nu-ti convenea ceva ,puteai sa scrii acolo,nu aici unde ,cum ai zis si tu,vorbesc mamicile. Eu consider ca fiecare are dreptul sa vorbeasca cu cine doreste,fara sa i se impuna cu cine sa vorbeasca sau sa i se puna amprenta "cine se aseamana se aduna" Mi se pare urat aly. Ti-am zis ca asta nu e un exemplu bun. Cat si pe topicul deschis de ale_micutza n-ati dat un exemplu bun ,din contra,ati facut un scandal in toata regula,acel scandal pe care il displaceati cand se facea pe kidz.Puteati sa va expuneti punctul de vedere pe acel topic fara sa jigniti.Tocmai tu spuneai odata, sa ignoram persoanele cu care nu vrem sa vorbim sau care ne jignesc,nu sa le dam apa la moara.De ce faci exact contrariul spuselor tale? |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 14:24 |
||
De la: dancris, la data 2010-06-20 11:08:23De la: aly_raz, la data 2010-06-20 10:34:48dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti... |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 14:37 |
||
Na hai ca nu-i dracul asa negru pe cat pare....mai da si tu un back si reamprospateaza-ti memoria. | ||
ameno Postat pe 21 Iunie 2010 14:46 |
||
aly_raz, ma uimesti! acum inteleg de ce aveati nevoie de moderator! nu ca aici am avea....da' deja simtim nevoia! |
||
zambila Postat pe 21 Iunie 2010 14:47 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 14:37:28De la: dancris, la data 2010-06-20 11:08:23De la: aly_raz, la data 2010-06-20 10:34:48dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti... |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 14:50 |
||
Zambila ...asta nu e tot | ||
ameno Postat pe 21 Iunie 2010 14:50 |
||
zambila isi are rostul comentariu tau? eu am terminat cu circul, nu vreti sa incetati si voi? unde-i moderatoarea, chiar as vrea sa intervina daca eu sunt cea mai colorata de pe aici O zi buna fetele, reveniti cu ganduri mai bune! |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 14:50 |
||
clar nu vorbim aceeasi limba, imi pare rau. sa terminam cu cearta, se poate? uite daca eu am gresit imi cer scuze, e ok asa? |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 14:53 |
||
da liderul unde-i sa va coordoneze | ||
ameno Postat pe 21 Iunie 2010 14:54 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 14:50:57zambila isi are rostul comentariu tau? eu am terminat cu circul, nu vreti sa incetati si voi? unde-i moderatoarea, chiar as vrea sa intervina daca eu sunt cea mai colorata de pe aici aly nu mi-ai citit mesajul de ieri,daca intrebi de moderatoare. Ieri am postat un mesaj in care ti-am spus ca orice problema ai,cel mai bine e sa apelezi la moderator. Cu ganduri bune am revenit,dar din pacate vad ca ti mortis sa le strici. Nu esti tu cea mai rea,dar cum ti-am spus si ma repet...."prin rautate,nu o sa faci bunatate" lucru dovedit in trecut ,m-ai ascultat pe moment si apoi ai atacat. Tu sti mai bine. O zi frumoasa |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 14:55 |
||
Nu voi mai avea eu aceeasi frecventa ca inainte, nu am citit eu chiar tot ce s-a scris "la intersectie", dar cred ca pana la urma fetele de pe garbo vor "molipsi" pe cele de pe kidz si asta e de bine, nu sariti, nu am scutul la mine azi Astept sa vad "marea capitulare" in care gazul toxic ce plutea in kidz se va risipi si va pluti armonia! Peace! |
||
ses Postat pe 21 Iunie 2010 14:56 |
||
ok! se pare ca vorbim limbi diferite! cum spuneam, aici fiecare vorbeste cu cine vrea, in limita bunului simt! e suficient! nu e nevoie de aprobari sa fii prieten cu nimeni! de cand sunt pe garbo mi-am facut o multime de prieteni si amici, chiar daca ei nu se intelegeau intre ei...e problema lor, nu a mea! hai ca nu-i greu de inteles! daca noi v-am primit prieteneste, desi nu v-am inviatat, cred ca ati putea si domniile voastre sa va revizuiti comportamentul! am incheiat! |
||
zambila Postat pe 21 Iunie 2010 14:56 |
||
Da, nu vorbim si nici nu ne asemanam, tu ai spus ca cin' se-aseamana se-aduna, sau asta era o lauda la adresa noastra? Daca era, multumim frumos! Cearta, tu si inca cineva ati inceput-o iar acum o alimentezi zilnic, insa nu iti place ca esti cam singurica in treaba asta urata! Noi ti-am tot intins o mana, cu drag; tu insa ne-ai jignit si umilit zilnic! Acum nu te lua si de Zambiluta, te rog! Sau chiar nimeni nu are voie sa aiba o opinie contrara?! |
||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 14:57 |
||
am incercat sa imi spun punctul de vedere si uite ce a iesit, nu am nimic cu nimeni si care cum discuta, asta iam spus si cristinei, daca ea vb cu toate nu inseamna ca si eu sau alte mamici trebuie sa faca la fel...asta am spus. mony incearca sa ma ignori daca asa rau te-am dezamagit si gata, STOP! eu vreau sa mai revin doar cand vor fi discutii despre copii si atat, nu are rost sa mai comentez ce veti spune pentru-ca oricum tot voi aveti dreptate. |
||
aly_raz Postat pe 21 Iunie 2010 14:58 |
||
yesss!!! ce bine ca am dreptate! intotdeauna am dreptate, stiam io glumesc, evident! |
||
zambila Postat pe 21 Iunie 2010 15:00 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-21 14:58:24am incercat sa imi spun punctul de vedere si uite ce a iesit, nu am nimic cu nimeni si care cum discuta, asta iam spus si cristinei, daca e vb cu toate nu inseamna ca si eu sau alte mamici trebuie sa faca la fel...asta am spus. deci aia ai vrut sa spui,imi cer scuze,am inteles gresit... De la: aly_raz, la data 2010-06-21 14:58:24mony incearca sa ma ignori daca asa rau te-am dezamagit si gata, STOP! daca tu vrei sa te ignor si nu doresti sa mai vorbesc cu tine,eu nu pot sa te oblig sa vorbesti cu mine. Eu doar mi-am spus parerea la fel cum ti-ai spuso si tu. Gata imi da fiumiu de lucru,o vazut ca stau degeaba si s-a apucat sa-mi scoata toate hainele din dulap ,ca sa am ce aranja |
||
bau Postat pe 21 Iunie 2010 15:06 |
||
Nu-mi place deloc deloc sa ma bag in certuri si cu atat mai putin sa iau partea cuiva, dar chiar cred ca daca lasam jignirile la o parte, "convietuirea" poate fi una linistita. Mai mult, cel mai simplu ar fi daca discutiile s-ar purta pe subiect. |
||
AndraMicu Postat pe 21 Iunie 2010 15:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior Cosatto Cabi Pitch 2 in 1 NOU cu garantie si ieftin | 1 | De la: neagum 10 Februarie 2011 11:06 |
Pentru toate mamicile care nu stiu....... | 2 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:22 |
Mesaj din suflet pt, persoane cu suflet. | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
|
||
Probleme cu sotul/soata/soacra. | 42 | De la: Axl_R 8 Martie 2017 12:33 |
Buna mamici | 2 | De la: Alina80 13 August 2009 11:06 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural