asa e si andrei cu energia, nu pot sa tin pasul cu el, el se trezeste pe la 6,7 si mai doarme pe la 12 cam o ora maxim si dupa aceea pe la ora 21 si ceva la somn, asta e programul nostru de somn, iesim si noi cat de des putem,si pe polaie am iesit ca plangea de numa,mergea la usa si se uita la mine si daca nu mergeam imi faceam un scandal si uite asa numai noi si cucu pe ploaie, ne jucam dar degeaba, dormim putin | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:13 |
||
---|---|---|
cory iti dai seama ca a fost vai mama lui, deci el s-a sprijinit cu manuta de geamul aragazului voind sa se ridice nu cred ca a realizat ce se intampla pe moment (deci acum tot pune mana, nu a prins frica...) culmea e ca eram amandoi pe balcon, a fost fractiune de secunda A plans cam o ora intruna, l-am tinut cu manuta intr-un castron cu apa rece, apoi a cumparat imediat un spray de arsuri si l-am dat si usor usor s-a linistit. a doua zi avea a fiecare degetel basicuta si in palma, a fost groaznic, plangeam de nervi, dar nu l-a mai durut, acum s-au cam terminat...mama neglijenta ce sa mai...rusine sa-mi fie Acum m-am descarcat iar de nervi... |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:14 |
||
sal'tare fetele cory bine ai revenit, sa stii ca nic la meu nu merge in picioare numai daca il sustin eu de o manuta sau de amndoua daca imi trag mana se lasa in funduletz, dar in schim vorbeste de ma strica de cap, ieri dimineata a stranutat si dupa aia a zis tate adica sanatate... Aly al meu doarme 3 ore pe zi de la 11-12 si 16-18 apoi 20.30-7.39 cu treire la 1 pt laptic... |
||
|
||
viobregar Postat pe 30 Aprilie 2010 00:14 |
||
sa iti traiasca laura ...chiar si eu ziceam azi la fel ca mi-as dori sa fie mica mica sa o pun in patut sa ii pun muzicuta si eu sa imi fac treaba.........cand era asa ziceam abia astept sa creasca macar un an sa aiba......cum o dai tot nu-i bine......fiecare perioada are momentele ei si bune si rele | ||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:14 |
||
lasa aly, se mai intampla, si andrei cand se lovea ma invinovateam si ma faceam in toate felurile, dar n-ai ce sa faci, patanii de astea vor mai fii, totul se intampla foarte repede, nici nu mai ai timp sa reactionezi | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:16 |
||
deci laura avem copii de-o seama????? azi inseamna 30 aprilie sau 29? ca e trecut de 12 noaptea al meu pe 5 mai face 1 an si 3 luni buna seara vio! |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:16 |
||
Laura sa iti traisca puiutul, as vrea eu sa fiu eu asa sexy sa fiu eu in poza...poate daca nu mananc nimic vreun an de zile. Aly e foarte bun de arsuri iaurtul si asa nici nu face basici si alina durerea. |
||
viobregar Postat pe 30 Aprilie 2010 00:16 |
||
ce sa facem, trecem noi si peste astea, cand era mic vroiam sa fie mare ca sa ma pot juca cu el, sa-l strang in brate, sa-l strang de falci da uite ca obosesc eu mai repede ca el | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:17 |
||
scuze laura, cam dorm pe mine, am inteles, azi a facut...deci...mult inainte! vio sper sa nu mai fie niciodata nevoie sa folosim nici spray nici nimic...fereasca Dumnezeu!!!!! |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:19 |
||
Aly si al tau puiut sa traiasca si multa sanatate | ||
viobregar Postat pe 30 Aprilie 2010 00:19 |
||
multumesc fetele, si voua sa va creasca bebicii frumosi si sanatosi aly e deja 30, andrei s-a nascut pe 29 ianuarie, |
||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:20 |
||
eu va las noapte buna si somnnik pufos | ||
viobregar Postat pe 30 Aprilie 2010 00:21 |
||
saru"mana vio, multumim la fel si voi si toti bebeii acum s-a culcat si al meu puiut, a cazut la datorie |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:21 |
||
noapte buna vio , la obosit tati ca lumea | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:23 |
||
buna vio deja au trecut trei luna parca ieri faceai cumparaturi ptr aniversarea de un an ......doamne ce mai trece timpul asta aly nu trebuie sa te invinovatesti ptr asta , si eu sunt la fel ptr orice i se intampla ma simt vinovata dar intamplari neplacute de genul asta sunt inevitabile oricat ne-am dori noi sa le evitam laura tu il mai alaptezi pe andrei ? |
||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:24 |
||
noapte buna vio!!! | ||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:27 |
||
stiu dar nu ai cum sa fii pasiva la asa ceva fetele voi ati schimbat patutul la bebii vostri sau nu ati ati folosit? eu ma gandesc sa-i cumpar alt pat, mai lat, mult mai lat..oare oi gasi? Mi se pare ca nu mai incape in asta care-l are |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:29 |
||
nu-l mai alaptez de pe la 6 luni, hai fie, 7 luni cam asa... cand avea andrei 5 luni m-am imbolnavit si am cam pierdut din lapte iar de atunci nu prea a mai vrut titi, era bine daca mai vroia dar poate nu mai era nici consistent... asa nu m-am mai chiunuit cu intarcatul | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:30 |
||
eu inca nu i l-am schimbat, noaptea se mai trezeste si se intoarce si mai da cu mana sau cu caputul si atunci il iau in pat cu noi, si eu am impresia ca nu mai incapa, l-am gasit de multe ori altfel de cum l-am pus sa doarma, dar cand ma hotarasc sa nu-l mai culc in patut nici nu-i mai iau altul, in pat cu noi, o sa creasca si atunci chiar ca nu o sa mai aiba nevoie de patut, nici eu nu stiu pana cand sa-l mai tin, m-as scapa de el | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:33 |
||
aly cred ca latimea patuturilor este standard , dar poti face la comanda , emy doarma cu mine in pat de la 6 luni patutul este doar de chichi laura ce bine de tine ca nu te-ai chinuit cu intarcatul eu am incercat sa nu ii mai dau peste zi tzitzi si mi se fac beton , trebuie sa folosesc pompita cel putin odata pe zi |
||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:36 |
||
vai de mine, eu nu pot dormi cu el in pat ca se foieste intruna si nu ma pot odihni (am dormit cu el de vreo doua ori cand nu era tati acasa) deci nu cu noi in pat si apoi, el daca se simte bine in patut de ce sa-l chinui cu noi? ma gandeam sa-i iau pat mare...sa-l foloseasca si mai tarziu..nici nu stiu ce vom face... | ||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:36 |
||
si eu ma trezesc de multe ori, nu dorm cum trebuie dorm cu grija, si sunt asa de rea de somn,ca daca nu-mi fac somnul sunt in stare sa ma cert cu pricine, nu tin cont... se dezveleste, il bag in sacul de dormit, se suceste, mai imi da cate un picior, alte ori stam nas in nas, sau cu fruntile lipite, atunci imi place, ca-l simt si ii simt si respiratia si e asa de cald | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:40 |
||
nici mie nu imi convine iti dai seama dar nu am ce sa fac ..am facut prostia sa o iau in pat cu mine din comoditate deoarece se trezea noaptea des ptr tzitzi ......iar acum nu mai pot scapa de ea . nu mai doarme deloc fara mine |
||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:41 |
||
sa ma scuzati ca mai gresesc la scris, dar mi se cam inchid ochii si cred ca ma bag si eu langa caloriferul meu in pat | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:41 |
||
n-am treaba cu andrei, doarme si in patut si cu noi, ca betivii, doarme unde apuca | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:43 |
||
da Laura sunt dragalasi tare, cory eu am terminat cu intarcatul si cred ca si laptele e pe duca fetele, eu ma bag la somn ca maine am curatenie generala ca e sotul liber si deja ma apuca lenea numai cand ma gandesc, dar imi revin sambata la un gratar voi cum veti petrece de 1 mai? va pup si noapte buna! |
||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 00:44 |
||
la gratar si noi, pupici si noate buna, ies si eu | ||
Laura_M Postat pe 30 Aprilie 2010 00:45 |
||
aly noapte buna!!! si eu ma duc la somnic !! da 1 mai mergem la mareeeeeeee laura tu mai stai ? |
||
cory_emy Postat pe 30 Aprilie 2010 00:46 |
||
Buna dimineata fetelor. Va doresc o zi frumoasa. |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 08:48 |
||
Mai fetelor dar voua nu va e somn noaptea? Cum rezistati? Ca eu pic pe la 23.30 cel tarziu. Ma chinui sa vad un film si apoi somn. |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 08:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HAINE GRAVIDUTA | 8 | De la: mariutza_mea 25 Decembrie 2008 12:40 |
Preluare de celule stem | 2 | De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32 |
Vand scaun auto CHICCO Zenith | 1 | De la: kidz007112 30 Mai 2010 22:37 |
|
||
Scaun de masina bb | 3 | De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59 |
Rame foto unicat, pictate manula pentru pozele celor dragi ! | 1 | De la: Lorenamistic 15 Februarie 2010 15:23 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural