BB de la un an si 5/6 luni nu mai are pampers.Doar noaptea il mai punea ca mai avea scapari cand dorme dusa. Lasand-o fara pampers ziua a inceput sa fie constienta de necesitatile ei si urla in gura mare cand venea momentul .Tot timpul aveam la mine o pereche de pantalonasi scurti in geanta. Plus ca fiind vara sunt si ei mai liberi nu se oparasc de la caldura si ai sa vezi oricare lucru bun ce il face(in cazul asta pisu ) laudand pana peste poate il multumeste si ii da satisfactie. |
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 10:23 |
||
---|---|---|
multumesc de sfat, gata m-ai convins, profit de faptul ca sunt mereu acasa cu el si incercam varianta asta, sa vedem daca merge, imi pregetesc laveta la indemana, ma inarmez cu multa rabdare si...sper sa iesim victoriosi cat mai curand timpul meu pentru astazi a expirat, asadar va doresc o zi cat mai placuta si toate bune pana data viitoare |
||
aly_raz Postat pe 22 Iunie 2010 10:29 |
||
buna dimi! mai fetelor,ici nu stiti cat ma bucur eu k s-a asternut cat de ct linistea:) pentru asta... o zi faina va doresc! |
||
|
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 10:31 |
||
o zi buna si tie alysi succe cu olita:) | ||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 10:32 |
||
dancris dar ce???a fost rezbel si eu am lipsit unde fata??? morning! |
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 10:34 |
||
morning ameno nu fu razbel,acolo mici certuri |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 10:38 |
||
tre sa ma duc sa cumpar baterii la tastatura k nu se mai poate.. dau cu ea de pamant tre sa apas cu ciocanu' sa scriu toate literele |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 10:44 |
||
va pupacesc dulce ma duc la piata iar apoi sa fac o mancarica o zi faina in continuare |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 10:46 |
||
sa cumperi si baterii ca de nu rupi tastatura ceia | ||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 10:49 |
||
neata buna mamici | ||
chanty Postat pe 22 Iunie 2010 11:59 |
||
neatza chanty | ||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 12:03 |
||
neata nu ma rabda inima sa nu intru sa va salut sa aveti o zi frumoasa... |
||
chanty Postat pe 22 Iunie 2010 12:05 |
||
neatza Chanty ia cum te mozoleste Alina. NE VEDEM MAI TARZIU AZI??? Acum fug ca ma de lucru vb. mai tarziu fetili |
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 12:07 |
||
heloo chanty bem cafa impreuna? aci pe kidz? un |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 12:11 |
||
parinte o impartasanie ceva, vreo spovedanie? |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 12:13 |
||
hy chanty nu ai mai dat de mult pe aici, chiar imi era dor de voi, noi intre timp ne-am mai "ciufulit", contrazis dar...acum e liniste si pace fetele ce sa mai fac de mancare, carne am de toate felurile in congelator dar nu mai stiu cum sa le combin imi dati vre-o idee, pls? Alina am aranjat casa pentru nebunie...asta mic zburda de numa...e tare fericit fara pampers pentru idee meriti un |
||
aly_raz Postat pe 22 Iunie 2010 12:18 |
||
neata aly normal ca este fericit ca umbla prin casa fara pampers tu nu ai fii la fel |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 12:22 |
||
sigur ca da tusi...deja si-a facut treaba pe mobila in aplauzele mele e un inceput...zic eu sper doar sa nu-l scap pe canapea | ||
aly_raz Postat pe 22 Iunie 2010 12:24 |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 12:27 |
||
Folie de plastic scrie pe canapelele tale vezi si tu cum reactioneaza inainte sa faca pisu.Este o mimica a fetei ceva acolo.la fel ca la treaba mare |
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 13:15 |
||
folie? pai ii zic la sot sa-mi aduca un sul mare de la munca ca ei au in magazin, din aia cu care se infoliaza marfa pe paleti cred ca e foarte buna nu? pfai ca imi prind urechile cu chestionarele astea |
||
aly_raz Postat pe 22 Iunie 2010 14:20 |
||
ce chestionare aly? din alea de le rezolvi pt scoala de soferi? |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 14:29 |
||
mesaj tot pentru fetele de pe garbo � au inchis topic-ul unde trebuia sa va raspund (parerea mea ca nu prea se cenzureaza ce trebuie), deci scriu aici, desi n-as fi vrut - mda, m-am inselat! Speram eu ca ganditi si singurele! mda, mi-a fost rusine (ba chiar mila de mine) sa dau send la mesajul ala, d-aia am fost nevoita "sa-mi dau baticul jos", ca ESTE ca v-am socat, ESTE ca v-am provocat greata, ESTE ca nu-i sta bine unei mamici (mai ales uneia cu copilas cu varsta intre 0-4 anisori) sa vorbeasca asa si sa aibe astfel de preocupari?! exact asa am si vrut sa arat! :( si-atunci va intreb, de ce credeti ca m-ar placea sa vorbesc cu voi sau sa-mi interveniti in discutiile cu pampers-i?! v-am provocat soc si greata? pai, asta simt si eu cand va citesc voua experienta de viata, de "bunici moderne" ;) si-am "studiat" doar 2 topic-uri, cu postari pe 2 zile, atat ....ca ce-as fi scos din mine daca as fi fost mai "silitoare", nici nu vreau sa ma gandesc! in fine, e ciudat insa ca nu v-ati recunoscut TOATE stilul "modern", in ceea ce am scris eu acolo, sau macar sa fi vazut ghilimelele de rigoare .... sau macar sa fi inteles primele 2 propozitii! ERAU CITATE ALEA TOATE, foarte putine cuvinte de la mine putere! ma rog, probabil ca unele inca mai aveti nevoie de sublinieri cu rosu si notite pe marginea foii sau sageti indicatoare. V-AM CITAT SI V-ATI REVOLTAT! ceva de genul : "ih, cum poate sa vorbeasca asa urat .... ca doar eu am voie!?" aceeasi ipocrizie a dus si la amestecarea site-ului kidz cu garbo � vai, sper sa nu se ia "amestecul" si sa-l "arunce" si p-asta intr-un site de gay, ca innebunesc! ;) hihihihihihihihi singura care s-a prins si care s-a si distrat este moniq .... da� mi-a trecut repede uimirea ca am aflat ca are un bebe de pana-n doi ani, aducandu-mi aminte ca n-avea ce s-o socheze .... ca doar citatele alea sunt adunate din discutiile ei! ;) faceti ce vreti si cu voi si cu copiii vostri, ca nu-i problema mea, insa eu tot la parerea mea raman si nu mi-e rusine s-o zic (desi n-o sa-mi mai pierd timpul sa scriu pe forum, ca mi se pare penibil, plus ca am duce-o asa la nesfarsit � ca doar suntem femei! vreti voi sa faceti pe barbatii cu "ia o bere, ca sa treaca", dar "mancarimile" raman, din pacate) .... kidz-ul trebuia sa ramana kidz si atat!!!!! consider c-au facut o greseala sa-l amestece cu alt site (garbo sau oricare, ca doar stiu ca si alte forum-uri arata la fel ;) si d-aia nu m-am bagat pe ele). n-am prea inteles eu de ce va jigneste asta, ca n-a zis nimeni dintre nemultumite "pfff, nu vroiam garbo, vroiam alt site", ci doar "era bine doar kidz"!!!!!!!! deci, luati-o cu calm! :) e doar o parere! eu nu gasesc ca forum-ul ar fi un refugiu, o relaxare, o alta lume in care imi dispar ridurile, celulita, sau personalitatea si pot adopta un limbaj "modern" pentru a-mi spune parerea si a-mi trece timpul!!! nu vad de ce as vorbi altfel decat o fac in viata de zi cu zi! bunicutelor, spor la treaba in continuare, fie ea moderna sau nu (desi eu prin bunicuta moderna inteleg una care inca mai poarta blugii cu placere, face miscare si ii lasa si pe altii sa gandeasca in felul lor, ci nu toate ca pe "vremurile lor" ---- in nici un caz una care se revarsa pe scaun toata ziua)! eu ma simt destul de tanara, copil chiar, mi-e tare drag de mine asa cum sunt si cum gandesc, am viata plina si de treaba si de oameni si-s si sociabila de fel, nu ma "ingrop" intr-un forum .... deci, n-am nevoie de "sfaturile" voastre moderne! ma simt bine cu alea ale mele, invechite si insipide ;) hehe .... dar poate o sa va caut cand o sa-mi creasca si mie copilul si o sa ma simt singura, grasa, obosita si ridata (banuiesc ca asa o sa fiu, nu zic nimic de voi) si poate o sa fim pe aceeasi lungime de unda .... abia atunci! da� poate nici atunci! nu numai ca pot sa "traiesc" fara voi, dar mi-e chiar mai bine!!!! ciresica, nu stiu care da dovada mai mare de proasta crestere, tu ca te-ai luat de mama mea (care a fost o fiinta minunata si-o super mama) sau eu ca m-am luat doar de voi si strict doar de ceea ce ati postat pe forum, fara sa-mi dau cu parerea de viata voastra privata (aia reala, de care tot fugiti!).! ca mama nu mai "responsabila" de ceea ce fac eu, de la 18 ani incoace, si cred ca nici a ta de ceea ce faci tu! foarte urat din partea ta, caci aia chiar m-a durut, e si normal! nici nu consider ca tre� sa te cunosc sau sa stiu ce varsta ai, pentru a-ti spune RUSINE, rusine tie pentru afirmatia facuta! nu ca mi-ar pasa ce credeti voi, dar ma doare sa se ia cineva de mama, mai ales in necunostinta de cauza .... si nu cred ca-s singura!!!! continuand, e doar pacatul vostru, oricum (sa nu credeti ca "popa" de langa voi rezolva ceva, ba mai rau va face)! lasitate si lipsa de argumente, eu asa o vad! n-am nimic cu voi "personal" (poate doar putin cu "popa", si asta de mai demult, hihi), nevrand sa-mi iau din timp sa va cunosc, insa dau nume si situatii pentru ca eu asa stiu sa punctez ceva .... nu sa ma refer la multimi si univers, ca m-as pierde in explicatii. PS: un singur lucru am sa-ti zic: ti-am citit postarile din ziua aia, insa "n-a batut crivatul de la est" asa repede cum te asteptai, pentru ca pe mine nu ma mananca "amprentele" sa scriu (umplu pagini) dupa fiecare mesaj (ca am sau nu ceva de zis, vorba �marunticii�)! dar daca citesti pe-aici, macar finalul, o sa stii cum sa te "imbraci" sau sa te "dezbraci" pe viitor ;) hehe. inca o dovada ca suntem la poli opusi si imi place sa stiu ca singura asemanare intre noi doua este ca ne incepe CNP-ul cu cifra 2 si atat, doar ATAT! m-am resemnat deja ca asta nu merge schimbata .... doar daca-ti vine tie vreo idee "moderna"! ;) pe intelesul tau, TE IERT! si adevaratul PS: nu stiu daca ma amuza sau ma enerveaza faptul ca lumea zice ca eu as fi aia care "a inceput" scandalul sau care cauta cearta (cand eu n-am facut decat sa-mi zic parerea, si asta RAR ca asa am timp! e evident opusa, insa eu stiam c-a picat comunismul de ceva ani buni si ca toata lumea se bucura) .... dar pot sa spun ca nici nu-mi pasa! si gata, mi-am incheiat pledoaria! culmea e ca, desi m-am dat putin peste cap sa ma fac inteleasa, nu ma intereseaza sentinta! ;) capitulez de felul meu, pentru a ma putea concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante � voi pareti mai "pereti" decat astia 4 ai mei, macar pe ei prinde lavabila! un "pa" sincer si definitiv de la mine! pupici de adio, tineri si voiosi (si nu-s in ciuda, pe bune!), anca offff, ca iar am scris mult si consistent, dar cum eu sunt doar una si voi mult mai multe .... nici raspunsurile n-au cum sa fie decat egal proportionale! administrator, te rog, nu-mi cenzura mesajul/parerea! mi-am ales cu grija cuvintele si sunt de 10 ori mai dragute si mai nejignitoare decat "picanteriile" lor. daca nu ma crezi pe cuvant, intrebam bebelusii :) |
||
anca4vlad Postat pe 22 Iunie 2010 14:40 |
||
buna fetele. Cum mai sunteti? Aly vad ca muncesti sa il dezveti pe Razva de pampers. Si eu ar trebui sa o fac pe a mea sa stea pe olita. Dar nu vrea. |
||
Pitu Postat pe 22 Iunie 2010 14:40 |
||
buna Pitu,tu ce mai faci,ce mai zici,nu te mai vede omu' la fata | ||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 14:51 |
||
"vai, sper sa nu se ia "amestecul" si sa-l "arunce" si p-asta intr-un site de gay, ca innebunesc! ;) " asta da, mi-a placut, nu-ti dau bere ca nu-ti place |
||
Laura_M Postat pe 22 Iunie 2010 14:52 |
||
dancris am lipsit o perioada ca nu am putu sta la calc si acum imi este tare greu sa ajung la zi cu stirile. Si nu mai inteleg ce e pe aici. In rest bine, pitica mea face tot mai multe prostioare, e plina de enrgie si cand e ea treaza daca nu suntem afara nu ma lasa la calc. Voi cum sunteti? Ce iti face bebe????????? |
||
Pitu Postat pe 22 Iunie 2010 14:55 |
||
zambila Postat pe 22 Iunie 2010 14:56 |
||
noi suntem bie,sanatosi(ms de intrebare) maine tre sa ii fac vaccinul care normal trebuia facut la doua luni pff...nici nu vreau sa ma gandesc ii va face doua intepaturi sper sa trcem cu bine |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 14:59 |
||
va tinem pumnii. Va fi bine stai linistita. O sa planga un pic dar nu e ceva grav. Eu ii puneam dupa vaccin un supozitor de paracetamol pt copii si apoi inca unul dimineata si inca unul a doua seara. Si era totul ok. Acuma depinde de ce iti sugereaza medicul si de ora la care primeste vaccinul. | ||
Pitu Postat pe 22 Iunie 2010 15:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua forumului | 3047 | De la: fluffy27 23 Iunie 2010 01:11 |
DESPARTITREA | 28 | De la: garbo_412085 25 Noiembrie 2015 07:46 |
Vand carucior marca Hauck | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:18 |
|
||
bb-ei nascuti in august..la mai mult.... | 25 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:55 |
Hainute de toamna, la comanda, calitate ireprosabila | 2 | De la: sabineta 25 Septembrie 2008 20:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural