am mai auzit treaba cu paracetamolu' sa vad ce-mi zice si medicul vaccinul il va face dupa amiaza,atunci are medicul program sper sa fie bine. |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 15:12 |
||
---|---|---|
De la: anca4vlad, la data 2010-06-22 14:40:05mesaj tot pentru fetele de pe garbo � au inchis topic-ul unde trebuia sa va raspund (parerea mea ca nu prea se cenzureaza ce trebuie), deci scriu aici, desi n-as fi vrut - mda, m-am inselat! Speram eu ca ganditi si singurele! imi faci un rezumat scurt la toata nuvela si inchide geamul ala ca vine frigu.Ia o rog moderatorii sa-l multiplice mesajul tau, nu sa-l stearga, pana iese un scenariu de film |
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 15:17 |
||
cu dedicatie pentru noi toate http://www.youtube.com/watch?v=nP5s-1VyXNU |
||
|
||
ameno Postat pe 22 Iunie 2010 15:34 |
||
buna ziua fetelor! Ameno frumoasa melodie, multumesc! |
||
olteana26 Postat pe 22 Iunie 2010 15:54 |
||
Ancutzo nu-s multe de spus la mesajul tau si pentru ca sa fiu concisa am sa o fac pe puncte, asa ca la scoala poate nu mai distorsionezi sensul: 1. mesajul tau nu e o pledoarie, e o birfa/mahala ieftina si intimplator arata cit de trista si seaca e viata ta 2. Mama ta, sa-i dea Dumnezeu sanatate daca este in viata (a mea a murit demult) nu a fost jignita in nici un fel ca doar am spus "asa ii vorbesti si mamei tale" si am mai spus "halal de mama care te-a crescut" Tu fetita tinara si ocupata ai probleme de atitudine dar e ok, toate am avut cind eram tinere. Unele s-au mai si maturizat. Cit despre cum ai sa atati tu cind ai sa fii de virsta mea....iti doresc sa arati macar pe jumatate cum arat eu si nu grasa, ridata cum vrei tu. |
||
Ciresica Postat pe 22 Iunie 2010 19:54 |
||
Salutare tuturor.Aly profita de faptul ca e baietel si pune-l sa faca din picioare pipi.La mine a functionat dupa ce am fost nevoiti sa schimbam olita si nu a acceptat-o pe cea noua.Acum are mai bine de 6 luni de cand a renuntat la pampers si crede-ma ca se simte si la buget si la funduletul lui.Spor la treaba si nu amana ca dupa ce vei incepe serviciul iti va fi mult mai greu.Va ca bere nu bem | ||
adelafistis Postat pe 22 Iunie 2010 19:59 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-22 09:37:16Ana asta ai spus tu..."acuz,jignesc,calc in picioare pe aici pe toata lumea si apoi cu cateva scuze,cu minciuni si cu falsitate se trece peste tot....deci nu se poate" totul te caracterizeaza stimata doamna,si nu te ascunde si nici nu te fofila,nici un scandal nu a inceput din cauza mea si nici nu a continuat pentru ca asa am simtit eu nevoia sa scandalizez forumul. ma repet minciuna si falsitatea te caracterizeaza perfect iti cade ca manusa eu nu ma gudur pe langa nimeni,de ce as face-o?asta este limita ta....iar ca un sfat pe viitor invata sa socializezi cu oamneii deoarece ti-ai capatat o alura de '' salbatica''. |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iunie 2010 23:21 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-22 09:50:21Alina am simtit sa-i raspund anei ca doar doar o pricepe si ea ceva, pacat ca nu-si vede zbarna din ochiul ei eu am terminat, chiar m-am saturat de scandaluri si contraziceri, de cand nu mai ies dimineata la plimbare m-am ramolit eu sa pricep ceva?dar tu cand vei pricepe?si ce as avea eu de priceput din ceea ce tu ai facut>? scandalul loase sfarsit si nu ar fi rau daca ai da un back si ai reciti,nu citi printre stuf si apoi sustii ca le sti pe toate.tu ai inceput de data asta discutii cu fetele de pe garbo,si apoi cu danicris ca joaca la doua capete...te simti data la o parte cumva? si de iertat nu ai ce sa imi ierti tu mie te crezi cumva Dumnezeu? |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iunie 2010 23:24 |
||
ana heloo ce faci maica? reusesc sa te vad si eu aiz la fata o seara faina si linistita |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:24 |
||
ana calm mama....vezi ca esti off topic si te iau la bataie | ||
bau Postat pe 22 Iunie 2010 23:28 |
||
bau bon soir ce faceti? |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:29 |
||
buna seara tusi... uite meditez la ziua de maine...si ma gandeam ,oare in ce retea esti |
||
bau Postat pe 22 Iunie 2010 23:31 |
||
in toate retelele sunt peste tot ca asa ii sta bine unei politiste daaaaaaaaaaaaaaa predomina orange si vodafone dai beep si te sun |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:33 |
||
off tusi cum asa pai pe la mine predomina cosmote-ul | ||
bau Postat pe 22 Iunie 2010 23:35 |
||
nu conteaza dai beep si te suna tusi ca am menute daaaaaaaa |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:36 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-22 23:24:44ana heloo ce faci maica? da ce cauti femeie la ora asta pe forum,dezlegata?a ? |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iunie 2010 23:38 |
||
ete maica si eu p'aci cu voi fetele dezlegata dezlegata dar mai un pic ca acusi apare d-soara si vrea si ea pe mess cu fetele si atunci eu bag cornu-n perna ca de maine servici |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:44 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-22 23:44:34 pai sa te puna cineva la respect si pe tine da unde ti-e donsoara? |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iunie 2010 23:46 |
||
noapte buna mamici cu bebici.am avut trei zile de invatat.ce mai fac bebicii ,dar voi?au simturi noi? 1)"simtul tactil- este cu siguranta cel mai dezvoltat simt al lor. 2)simtul mirosului-functioneaza deja inainte de nastere,bebelusul recunoaste imediat mirosul mamei,care ii inspira siguranta. 3)urechea-este o mica minune a tehnicii!bebelusul identifica foarte bine vocea parintilor sai,pe care ii aude in timpul graviditatii. 4)gustul-se dezvolta foarte devreme.bebelusul invata putin cate putin sa aprecieze mai intai gustul laptelui si apoi al altor ingrediente cand incepe diversificarea." "inconjurat de dragostea si protectia voastra,bebelusul pleaca in fiecare zi sa descopere lumea.intre voi si ei este o continua comunicare. ii place sa se exprime/incrunta din sprancene,se stramba cand e nesatisfacut,strange din pumni... este dornic sa povesteasca viata lui.scoate vocalize,plescaie... adora sarmul tau,zambeste larg tine buzele in forma de O,clipeste din pleoape..." fetelor,mamicilor,am inceput sa citesc despre cum suntem noi,cand ne nastem,cand aparem pe lume.asa mi-am dat seama ca inca de la venirea noastra pe lume,avem o intreaga viata de descoperit.parca imi este dor sa mai gunguresc iar in bratele mamei.prin voi imi retraiesc copilaria.va multumusc dragi mamici. |
||
caasandra Postat pe 22 Iunie 2010 23:46 |
||
De la: caasandra, la data 2010-06-22 23:46:52noapte buna mamici cu bebici.am avut trei zile de invatat.ce mai fac bebicii ,dar voi?au simturi noi? tu nu ai bebic? |
||
anaROBERT Postat pe 22 Iunie 2010 23:48 |
||
Ana R-nu am inca bebic,sunt inca la facultate si lucrez cate ceva.prin diferite domenii.am 19 ani.dar cred ca bebelusii sunt ca niste papusi din copilarie.intotdeauna mi-a placut copilaria,lipsita de griji. | ||
caasandra Postat pe 22 Iunie 2010 23:59 |
||
p'aci prin casa se invarte ca un leu in cusca vrea pe mess sta calare pe mine offfffffffffff cred ca va las fetele vb maine daca oi avea loc de sefu' daca nu numai asa printre picatele |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iunie 2010 23:59 |
||
fetele va las noapte buna asta voi face in urmatoarele 10 minute |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Iunie 2010 00:02 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-22 23:59:34p'aci prin casa se invarte ca un leu in cusca vrea pe mess sta calare pe mine offfffffffffff lasa fata pe mess hoat-o ia uite la ea ii ia din timpul copilului,du-te si te culca ca maine ti-o iei in barba ca esti chiauna de somn si de ce ca ti-a trebuit forumeala noaptea somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 00:06 |
||
De la: caasandra, la data 2010-06-22 23:59:15Ana R-nu am inca bebic,sunt inca la facultate si lucrez cate ceva.prin diferite domenii.am 19 ani.dar cred ca bebelusii sunt ca niste papusi din copilarie.intotdeauna mi-a placut copilaria,lipsita de griji. aaa aha,am inteles lasa nu iti face griji,traieste-ti tineretea,toate la timpul lor |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 00:06 |
||
buna! mai e cineva online sau toata lumea e la somnic? |
||
olteana26 Postat pe 23 Iunie 2010 00:15 |
||
da samntem la vio pe topic | ||
garbo074997 Postat pe 23 Iunie 2010 00:18 |
||
caasandra frumos ceea ce ai postat! iar tu traieste-ti viata si termina-ti scoala intai, apoi ai timp si pt. bebei, famile si problemele perioadei respective. |
||
olteana26 Postat pe 23 Iunie 2010 00:19 |
||
la vio pe topic? nu cunosc, da-mi un link te rog! sau poate cunosc dar nu-mi dau acum seama. mersi! | ||
olteana26 Postat pe 23 Iunie 2010 00:20 |
||
Oltisor, cit e ceasul la tine fetitza? | ||
Ciresica Postat pe 23 Iunie 2010 00:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MARA BIANCA VA ROG UN VOT | 3 | De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37 |
Vand hainute pt copii si bebelusi second-hand la preturi mici | 1 | De la: kidz005378 13 Noiembrie 2009 17:23 |
bb-ei nascuti in ianuarie..la mai mult.... | 60 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:42 |
|
||
Produse fara gluten, intoleranta la gluten | 2 | De la: felideni 23 Septembrie 2008 00:11 |
Preluare de celule stem | 2 | De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural