e ora 17,22 pm | ||
olteana26 Postat pe 23 Iunie 2010 00:22 |
||
---|---|---|
Cum bre, aleho, nu ti-a nascut inca nevasta??? si acuma te mai dai si virgina la 19 anisori, nebunatica mica ce esti |
||
anakin Postat pe 23 Iunie 2010 00:24 |
||
De la: olteana26, la data 2010-06-23 00:20:32la vio pe topic? nu cunosc, da-mi un link te rog! sau poate cunosc dar nu-mi dau acum seama. mersi!intra pe garbo sau da clic jos pe bulinuta (ochi albastri si aceia ii nutii |
||
|
||
garbo074997 Postat pe 23 Iunie 2010 00:24 |
||
De la: anakin, la data 2010-06-23 00:24:11Cum bre, aleho, nu ti-a nascut inca nevasta???anachin unde ii aleha? |
||
garbo074997 Postat pe 23 Iunie 2010 00:25 |
||
e cassandra, mai.. nu o recunoscusi?? | ||
anakin Postat pe 23 Iunie 2010 00:26 |
||
raule | ||
nuti_vio Postat pe 23 Iunie 2010 00:27 |
||
fleurdelis Postat pe 23 Iunie 2010 00:30 |
||
nuu da poate vrea sa devina de treaba ? si sa lase nasucu mai jos? | ||
garbo074997 Postat pe 23 Iunie 2010 00:30 |
||
De la: olteana26, la data 2010-06-23 00:15:27buna! mai e cineva online sau toata lumea e la somnic? buna olteana si eu sunt prin zona doar ca mai fug la balcon mai trag o pipa ,am o masea care nu vrea sa ma slabeasca |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 00:36 |
||
anaROBERT m-am dus pe celalalt forum si nici acolo nu am putut sta mult ca mi s-a trezit bebelica si trebuia sa am grija de el. acum am reusit sa mai intru sa vad cine ce a mai scris si te-am vazut si pe acolo. e rau cu durerea de masea, eu cand am fost insarcinata cu Alex , aveam vreo 4 saptamani, chiar in ziua de Craciun m-a deranjat o masea care numai aia mi-a mai facut probleme anterior,si iti dai seama ca nu puteam lua calmante,mai tot clateam cu whisky si scuipam alcoolul si vreo cateva ore m-a calmat, dar apoi a inceput spre seara cu o durere dubla. tocmai ne pregateam sa mergem la restaurant si i-am zis sotului sa ma duca la dentist ca nu mai rezist. pe atunci locuiam in germania si am mers la 3 spitale pana am gasit un dentist de garda, apoi stai ca dentistul nu imi putea face ecografie sa vada care-i treaba cu maseaua, apoi mi-a gaurit-o in mijloc unde aveam plomba ca sa iese presiunea si puroiul si totul fara anestezie din cauza ca eram gravida nu putea sa-mi dea nimic, dar oricum nu m-a durut asa de tare. apoi, gata , nu m-a mai durut nimic, puteam sa zambesc din nou! E greu cand esti insarcinata si nu poti lua medicamente de niciun fel, acum am fost racita de vreo 2 saptamani, dar mi-a trecut cu ceaiuri, lamaie cu zahar, miere si osciloccocilum- niste granule pe baza de plante! bine ca nu s-a imbolnavit si Alex! Doamne multumesc! ma duc sa il culc pe Alex acum, ca e ora de somn, asa ca iti doresc insanatosire grabnica cu maseaua! |
||
olteana26 Postat pe 23 Iunie 2010 02:51 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-06-23 00:06:56De la: caasandra, la data 2010-06-22 23:59:15Ana R-nu am inca bebic,sunt inca la facultate si lucrez cate ceva.prin diferite domenii.am 19 ani.dar cred ca bebelusii sunt ca niste papusi din copilarie.intotdeauna mi-a placut copilaria,lipsita de griji. E traita ea mai de demult. Doar mintea a ramas in urma. 19 ani? Ioi Doamne. Inseamna ca eu am 10. |
||
Doara Postat pe 23 Iunie 2010 06:08 |
||
casandra foarte frumos mesajul tau bau acum cine cauta scandal? parca nu mai intra aici sa "scuipe", da o mananca rau de tot, nu se poate abtine mda...no comment! chiar nu mai vreau scandaluri pe aici, e chiar asa greu de inteles? au fost inchise deja doua topicuri, ar fi pacat sa se inchida si asta... adelafistis multumesc, voi la cat timp ati scapat de pampers? dancris poate ii explici tu lui ana cum e cu discutiile dintre noi, te rog...la mine nu pricepe, merci |
||
aly_raz Postat pe 23 Iunie 2010 09:55 |
||
buna fetelor.... ce faceti? nu prea mai apuc sa intru aici iar cand intru nu mai inteleg nimic, neavand timp sa citesc din urma aly_raz, am si eu o intrebare, de abia acum am vazut ca am fost srearsa de pe lista ta de prieteni. si scuze, dar nu pricep de ce.... |
||
aly_fab Postat pe 23 Iunie 2010 12:47 |
||
te mozolesc nu alta!!!!Aly_fab pe unde umbli | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 12:53 |
||
las ca trece...o fi gresit sau... | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 12:54 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 09:55:32casandra foarte frumos mesajul tau istetimea ta nu are cine si ce sa imi explice mie,mi s-au explicat destule,si daca vreau sa ma cert cu cineva ma cert,asa cum tu ai inceput sustine-ti cauza pentru care ai facut atata taraboi cu fetele de pe garbo si acum te libgusesti pe langa ele |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 12:58 |
||
sauu?? | ||
fleurdelis Postat pe 23 Iunie 2010 12:59 |
||
De la: aly_fab, la data 2010-06-23 12:47:11buna fetelor.... ce faceti? nu prea mai apuc sa intru aici iar cand intru nu mai inteleg nimic, neavand timp sa citesc din urma iart-o aly_fab e mica si ea |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 12:59 |
||
heloo fetele sunt p'aci cu procesele verbale daca nu suntei cuminti va tai amenda va tuc o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Iunie 2010 13:03 |
||
Anabell calm mama calm....tsunami a trecut si mi-am dat jos pelerina de ploaie +scutul anti castraveti.Sunt plina de cucuie de la ultima rafuiala si a fost un frig pe aici...mama mama brrrrr... au lasat fetele sa intre racoarea peste sufletele noastre calde mi-e rau ce-mi trece prin capusorul asta daca mai stati pe bancute ma intorc si eu intr-o ora. |
||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 13:04 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-23 13:03:21heloo fetele tu breaz-o i-ai cedat pc-ul lui fita aseara,mama denaturata ce esti |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 13:05 |
||
bai ana esti fenomenala, pe langa cine naiba m-am lingusit eu si mai ales de pe garbo? vezi-ti odata de treburile tale si nu te mai lega de mine, in primul rand nici nu am vorbit cu tine, esti fara scapare...termina cu circul asta sau vrei sa inchida si topicul asta ca cel deschis de tine? buna aly_fab am sters foarte multe persoane din lista mea, am considerat ca e mai bine sa stiu cu cine vorbesc si pe cine am prieten...am tot dat accept la multe persoane si habar nu aveam cine sunt...nu am schimbat nici o vorba cu ele daca te-am sters si pe tine, scuze putem fi prietene din nou vai ce ploua la noi..scoate capul pe geam ana sa-ti revii |
||
aly_raz Postat pe 23 Iunie 2010 13:05 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:05:19bai ana esti fenomenala, pe langa cine naiba m-am lingusit eu si mai ales de pe garbo? vezi-ti odata de treburile tale si nu te mai lega de mine, in primul rand nici nu am vorbit cu tine, esti fara scapare...termina cu circul asta sau vrei sa inchida si topicul asta ca cel deschis de tine? este ca ma iubesti? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 13:06 |
||
chiar ca ploua...am luat umbrela fetele si ma apuc de | ||
ameno Postat pe 23 Iunie 2010 13:08 |
||
vai...noroc cu citeaza ca altfel nu stiu ce ne faceam Alina ti-am zis ca fii-miu isi face nevoile pe unde apuca? |
||
aly_raz Postat pe 23 Iunie 2010 13:08 |
||
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:08:51vai...noroc cu citeaza ca altfel nu stiu ce ne faceam pai lasa sa si le faca pe unde apuca daca in loc sa stai langa el,cu gura pe el esti pe forum zilnic,uite la mine mi-am luat mana de pe forum cateva zile si mi-am invatat copilul la olita si acum nu mai purtam pampers....decat noaptea |
||
anaROBERT Postat pe 23 Iunie 2010 13:10 |
||
"asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor." Ana refresh la memorie succes |
||
aly_raz Postat pe 23 Iunie 2010 13:12 |
||
normal dar ce credeai ca stau noapteeeeeeeeeeeeeeee ne ne ne nu ti-am zis ca era calare pe mine sa intre ea pe mess nu stiu pana la cate a stat cert ca dimineata cand am plecat eu la servici dormea de rupea patu' si eu bombaneam in sinea mea offfffffff iar la servici salutare aly_raz, aly_fab un mare la bebei ana si tu primesti un pupic daca esti cuminte daaaaaaaaaaaa |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Iunie 2010 13:12 |
||
fetele va amendez ce mama lu' proces verbal voi nu puteti daca nu va intepati vedeti ca tai procesu' pardon amenda |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Iunie 2010 13:15 |
||
tusi mai bine vino sa ma asculti la teorie ca-s in plop dupa rezultatele la chestionare invatam impreuna, ce zici? | ||
aly_raz Postat pe 23 Iunie 2010 13:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute, jucarii si multe altele aduse din SUA - doar modele deosebite!!! | 3 | De la: im2008 16 Ianuarie 2010 17:16 |
Vand hanorac ESPRIT 18-24 stare exceptionala! | 1 | De la: esthersclothes 26 Ianuarie 2010 11:56 |
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
|
||
OFERTA!!! Merita vazuta: carucior CHICCO ENJOY EVOLUTION la un pret exceptional!!! | 7 | De la: cory_emy 30 Mai 2011 11:49 |
hns.freakz.ro | 6 | De la: _akL_ 2 Octombrie 2009 14:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural