Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:12:02"asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor."

Ana refresh la memorie succes

pai uite m-am razgandit peste noapte asta te deranjeaza nu-i asa ca postez aici pai nu ai nici o sansa sa impui tu cine sa posteze si cine nu esti culmea....
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:18
citat: "asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor."

Ana refresh la memorie
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:19
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:19:46citat: "asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor."

Ana refresh la memorie

ma repet in visele tale vei realiza cine sa posteze si cine nu aici
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:21
aha vine mama cum sa nu hai ca la teorie ma descurc dar cu practica sunt praf
tre sa fac niste ore iar
tusi_Oli
Postat pe 23 Iunie 2010 13:21
ana ai o amenda pe ziua de azi
aly ai o amenda pe ziua de azi
pai se poate fetelor
tusi_Oli
Postat pe 23 Iunie 2010 13:22
citat: "asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor."

Ana refresh la memorie

ok tusi te astept
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:22
si ca o curiozitate Ana, cat de rece te lasa lumea de aici?

Ana refresh la memorie
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:24
da tusi tu trimite amenda,sau si mai bine hai la mare sa mi-o dai personal ca eu io trimit lui aly_raz prin posta electronica ,merita 10 amenzi dar o sa le primeasca in timp

mai fetelor eu vreau sa fac o pizza astazi dar as vrea o reteta de blat mai moale,al meu blat cand fac pizza iese crocant si nu mai vreau asa,aveti voi oare sa sariti cu o reteta si la moa
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:24
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:24:10si ca o curiozitate Ana, cat de rece te lasa lumea de aici?

Ana refresh la memorie

nu incerca sa fi copia xerox a cuiva ca nu iti iese,trebuie uneori sa iti mai pui si neuronii in functiune,cat de rece ma lasa lumea de aici,foarte rece,cat de rece ma lasi tu?ca ggheata
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:25
http://www.youtube.com/watch?v=hzVO3uyj6T8 nu stiu daca am nimerito dar esre bestiala melodia
v-o dedic cu drag
tusi_Oli
Postat pe 23 Iunie 2010 13:26
si ca o curiozitate Ana, cat de rece te lasa lumea de aici?

Ana refresh la memorie

tusi, amendeaza anaconda care imprastie venin
o zi buna tuturor!
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:26
aly_raz chiar vrei sa fie varsare de sange,chiar vrei sa imi reiau tabieturile?am luat-o ca pe o ironie si o pierdere de timp dar daca coninuii si mai ales sa ma jignesti imi dau drumu la vorbe si eu...asa ca te rog frumos mai ocupate si de altceva,poate ai lucruri mai importante de facut....de ex grija de copil,hai ca poti,la revedere
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:29
bine,bine,.... vin cu amenda la mare, dar v-o dau la amandoua personal nu o trimit prin posta fie ea si electronica ca cine stie unde ajunge
la chestii de blaturi, pizza mai prins, nu ma precep decat sa fac si este mult de lucru mai bine comnad un asi primesc doua la noi asa-i oferta
tusi_Oli
Postat pe 23 Iunie 2010 13:30

Ana refresh la memorie
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:30
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:30:51citat: "asta este ultima mea postare de acest gen si ma retrag glorios de pe acest topic...am sa va spun cum vad eu toate lucrurile,poate ca prea putin conteaza si sincer ma lasa rece parerea tuturor."

Ana refresh la memorie

doamne cum pluteste prostia mai schimba placa femeie ai ramas blocata rau ia vezi ce face copilul face pipi pe jos,mancarea se arde pe foc sau la cina serviti garbo
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:33
aly mama nu poate ana sa ne paraseasca asa cu una cu doua
stii foarte bine ca nu poate daaaaaaaaa ca ea ne iubeste pe toate si noi la fel
tusi_Oli
Postat pe 23 Iunie 2010 13:33
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-23 13:30:30bine,bine,.... vin cu amenda la mare, dar v-o dau la amandoua personal nu o trimit prin posta fie ea si electronica ca cine stie unde ajunge
la chestii de blaturi, pizza mai prins, nu ma precep decat sa fac si este mult de lucru mai bine comnad un asi primesc doua la noi asa-i oferta

si la noi ste oferta asta tusi_oli acum doua sapt am facut comanda,dar am eu prin frigider niste maruntisuri si sa nu le arunc la pisici mai bine fac eu o pizza,dar vad eu ce o iesi pana la urma
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:34

Ana refresh la memorie

stiu ca nu poate tusi...dar eu tot sper
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:35
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-23 13:33:48aly mama nu poate ana sa ne paraseasca asa cu una cu doua
stii foarte bine ca nu poate daaaaaaaaa ca ea ne iubeste pe toate si noi la fel

ce isi doreste saraca sa plec eu de pe topicul ei de parca ar fi al ei,pai mai aly raporteaza-ma ia vezi poate reusesti ceva din ce ti-ai propus
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:35
sunt vorbele tale dragutza, nu imi doresc eu nimic de la tine, stai linistita...nu ai limite si o stie toata lumea...deci cum spuneam:

Ana refresh la memorie

tusi iar stai pe banii patronului? fuguta la munca pai se poate?
hai ca va las pana nu-mi face raz pipi pe canapea
O zi buna incontinuare!
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:39
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:39:34sunt vorbele tale dragutza, nu imi doresc eu nimic de la tine, stai linistita...nu ai limite si o stie toata lumea...deci cum spuneam:

Ana refresh la memorie

tusi iar stai pe banii patronului? fuguta la munca pei se poate?
hai ca va las pana nu-mi face raz pipi pe canapea
O zi buna incontinuare!

anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:40
De la: aly_raz, la data 2010-04-26 12:36:05buna pinicuta si mie imi pare bine sa te cunosc, din nou!
super perlutele, abia astept sa creasca si piciul meu, perioada 2/5 ani imi place cel mai mult la un bebic

Ana...te rog sa te abtii de la comentarii...

deci asta ca sa iti reimprospatezi memoria
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:42
De la: aly_raz, la data 2010-06-20 10:34:48dancris te rog sa te abtii de la comentarii...daca tu esti la doua capete nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel, ok?...fiecare cu parerea ei, nu incerca sa fii ceea ce nu esti...

asta este tot ca o reimprospatare a stimabilei tale memorii
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:46
si nu ai putut rezista ai? ai adus si aici veninul...exact cum am banuit.
ar fi bine sa recitesti de n ori mesajul, poate ii intelegi si tu esenta.
succes
Si te rog, ignora-ma, eu nu-ti voi simti lipsa daca pleci si nici nu te voi mai baga in seama daca vei ramane...ma repet nu e topicul meu, poate scrie oricine, dar singura rugaminte este sa ne respectam reciproc si sa purtam discutii in limita bunului simt, macar aici...

P.S. cristina isi poate exprima nemultumirea, nu cred ca are nevoie de avocat, daca citeai mai atenta iti dedeai singurica seama in ce context a fost facuta afirmatia aia si care au fost urmarile ei...fata chiar a inteles, mai putin tu, nu-i asa cristinuta?
aly_raz
Postat pe 23 Iunie 2010 13:48
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:48:57si nu ai putut rezista ai? ai adus si aici veninul...exact cum am banuit.
succes
Si te rog, ignora-ma, eu nu-ti voi simti lipsa daca pleci si nici nu te voi mai baga in seama daca vei ramane...ma repet nu e topicul meu, poate scrie oricine, dar singura rugaminte este sa ne respectam reciproc si sa purtam discutii in limita bunului simt, macar aici...

tu cersesti respect care m-ai facut anaconda si ca imi vars veninul aici?tu vorbesti de respect cand pana la varsta asta nu ai invatat sa te respecti pe tine nu te ascunde dupa deget,asta este esenta mesajului tau ceea ce sa inteles,daca simt sa nu mai postez pe topicul asta o voi face doar pentru ca asa simt eu nu pentru ca asa iti doresti tu.

sa te ignor,o fac de mult dar nu ti-ai dat tu seama, eu sa te ignor,monyq sa te ignore,celeste la fel si restul fetelor de pe garbo care au indraznit sa posteze aici,toate sa te ignore,pai asta se intampla dar nu realizezi tu inca

problema ta ma repet este ca socializarea ta este la pamant,si nu ai face rau sa te redresezi,nu incerca sa copii ceea ce a fost odata,si redcunoaste ca de data asta ai fost vinovata pentru discutiile purtate.
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 13:54
salut fetele!!!! ce zi mohorata e la bucuresti parca vine toamna...ne-am plans de caldurica prea mare si uite doamne doamne ne-a pedepsit
voi ce faceti ? pe la voi cum este ?
cory_emy
Postat pe 23 Iunie 2010 14:03
hei fetele ....constanta ce ati patit mami e vreun virus letal pe acolo ? hai faceti pace si sa bem ca viata e scurta si trebuie sa ne "simtem bine"
cory_emy
Postat pe 23 Iunie 2010 14:06
De la: cory_emy, la data 2010-06-23 14:03:23salut fetele!!!! ce zi mohorata e la bucuresti parca vine toamna...ne-am plans de caldurica prea mare si uite doamne doamne ne-a pedepsit
voi ce faceti ? pe la voi cum este ?

buna cory si la noi la cta a plouat foarte tare si e vreme urata
anaROBERT
Postat pe 23 Iunie 2010 14:06
ana,eu blatul de pizza il fac cu iaurt in loc de apa
apa pun doar cat dizolv dro
iese moale si pufos
buna la toata lumea
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 14:07
De la: aly_raz, la data 2010-06-23 13:48:57si nu ai putut rezista ai? ai adus si aici veninul...exact cum am banuit.
succes

P.S. cristina isi poate exprima nemultumirea, nu cred ca are nevoie de avocat, daca citeai mai atenta iti dedeai singurica seama in ce context a fost facuta afirmatia aia si care au fost urmarile ei...fata chiar a inteles, mai putin tu, nu-i asa cristinuta?

asa e aly
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 14:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand hainute de copii la preturi bune 1 De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51
Lenjerie sexy 2 De la: Chibi 26 Ianuarie 2010 20:48
Vand rochita fetita 2-3 ani pt. ocazie: nunta, serbare, petrecere. TRANSPORT GRATUIT 2 De la: ms99axl 16 Decembrie 2011 06:56
salut 1 De la: garbo261189 25 Ianuarie 2012 16:45
Baie dupa VACCIN? 20 De la: Alina80 21 August 2009 15:18
Setari Cookie-uri