Deci........vorbesc singura. Sunt treaza de la ora 6, TV nu imi mege si ma gandeam sa stau la povesti cu cineva dar vad ca nu am cu cine. Deja chefuiti? Numai maine e 1 Mai, astazi nu se bea cafeaua? |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 09:05 |
||
---|---|---|
si eu tot de la 6 sunt treaza k raul nu mai vrea sa adoarma la loc! dar mi-a fost asa de lene sa ma ridic din pat dar noi mai pe la 10:30 mergem la plimbarica de dimineata k e foarte placut afara! | ||
ale_micutza Postat pe 30 Aprilie 2010 09:49 |
||
Alisa a adormit pe la 7 din nou si inca doarme. Si noi mergem afara dupa ce se trezeste si papa. | ||
|
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 09:52 |
||
Fetelor mi-am schimbat userul - sunt lorena05 acum Pitu. :) | ||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 09:58 |
||
Mai dar chiar nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine? |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 10:00 |
||
cum? eu sunt nimeni? si mie imi e somn un pic.. dar iulia so trezit devreme.. dar abai pe la 8 a mancat.. amai stat un pic treaza si acu de vre juma de ora doarme iar... .. ce bine de bb nu au nici o treaba... la mine zici ca e spalatorie.. merge si masina de spalat vase si aia de haine... daca ar mai fi cineva acasa ar trebui sa vb n pic mai tare sa ne intelegem | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 10:07 |
||
ca bine zici adry...noi suntem nimeni???? morning!! Ce ziceai lorena discoteca in timisoara ehehehe ce vremuri Ia uite la Vio ce transformare si cel mai importanta lucru care merita aplaudat si incercuit in calendar sa ramana in memorie ca sarbatoare sfanta BARBARA A MANCAT IERI SPANAC SINGURA FARA FITZE SI RUGAMINTI URA URA URA |
||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 10:16 |
||
fain alina.. ma bucur pentru reusita voastra bravo | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 10:18 |
||
oricum mutra ei la culoarea spanacului a fost iachhh....a luat prima inghititura cu OCHII INCHISI nu prea convinsa dar a trecut la sentimente mai bune dupa degustare si cel mai important lucru :de la spanac face muschi | ||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 10:25 |
||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 10:29 |
||
acuma sunteti mari si tari.... Alina ca mancati spanac Lasa ca vom sarbatori si noi candva un moment asemanator pana atunci bem pt voi |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 10:44 |
||
pai bine mai fetelor dar unde erati acum 2 ore cand vorbeam de una singura pe aici....ca imi venea sa intreb ceva dar sa si raspund tot eu la intrebare. adryaana o plimbare e una dar nunta e alta. alina erau vremuri bune prin discoteci dar... fiecare lucru la vremea lui. |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 10:46 |
||
momentul de ieri trebuia imortalizat ca nu se stie cand mai are atata bunavointa Si nu cred ca a avut vreun efect clasica replica:Daca mananci tot mergem afara...ca asta zic in fiecare zi si nu are efect Mai imi zicea si ea:acum am mai multa viata!!! tot timpul ma aude pe mine: hai mami! mai cu viata.. mai cu viata deci mancand chestii verzi ai muschi si mai multa viata |
||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 10:51 |
||
hai lorena ca si acum se poate o iesire la nu stiu cat timp, asa ca in tinerete(ca tare babe suntem )nu discoteca ca e prea mult si pentru mine dar un club restarns cu muzica buna si ambient la fel de bun e ok.In timisoara sunt doua care imi plac:Club 30 in centru jos la cinema timis daca iti mai aduci aminte si mai unul Komodo langa piata unirii.Nu sunt mari dar au o muzica faina iar cand se pune melodia lui Dan Spataru -drumurile noastre toate e beton toata lumea in picioare | ||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 10:59 |
||
Buna ziua, e cineva pe aici? | ||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 13:09 |
||
buna.. eu.. doar ca nu sunt si cu bebe si cu burtica.. doar cu bb | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 13:13 |
||
buna gluma!!!! | ||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 13:18 |
||
buna fetelor! as avea si eu o intrabare la voi...am o fetita de 10 luni si avem prob cu somnul...are un somn tare agitat ...si nu ma pot odihni deloc noaptea ...ziua doarme cam 2-3 ore in total deci nu cred k e asa mult...inainte dormea de la 22 pana dim la 7 ,akum de knd au inceput sa iasa dintisori (are 5 ,2 jos ,3 sus) nu mai doarme o noapte intrega...tot se trezeste se miorcaie si se apleaca in fata si asa doarme ,dak vreau sa o pun la loc pe spate se trezeste si iar se smiorcaie.ma ajutati cu un sfat please...ce putem face sa dormim si noi noaptea? | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 13:22 |
||
sa nu intelelgi gresit.. am burtica... si inca cum dar nu e bb in ea | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 13:27 |
||
eu_mio imi pare rau pentru problemuta ta, din pacate nu stiu ce sa-ti spun, noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Eu daca as fi in locul tau as lasa-o sa doarma cum se simte ea bine, ma gandesc ca o dor gingiile si de aceea e agitata, mangaiata pe spate, eventual sa-i canti, nu stiu....orice, numai sa-i arati ca ii esti aproape....Ii poti da nurofen sau panadol pentru durere sau mai sunt niste geluri dar alea au efect de scurta durata. Sper sa treceti de aceasta etapa cat mai repede, multa rabdare...pupici | ||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 13:29 |
||
ioi saractza.. o dor tare dintisorii.,.. eu personal chiar nu stiu ce sa zic.. fetitza mea are doar 4 luni si.. aproape 5.. inca nu ne-am confruntat cu azstea.. dar imi pare rau de voi...nu exista nici un gel care sa ii calmeze durerea?.. citeam pe aici in alte discutii ca parca sunt ceva geluri......... | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 13:31 |
||
Buna fetele.Sunt libera,l-am culcat pe terorist.Ce faeti? | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 13:31 |
||
buna.. pe aici.. discutam problema lui eu_mino | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 13:36 |
||
mersi pt raspunsuri fetele! da intr-adevar exista geluri si am dat-o cu gel la inceput dar akum nu mai prea pot k ma musca de imi da sangele...i dau si nurofen sau ibalgin ,doarme ce doarme si tot se trezeste intr-un final...nush ce sa i mai fac...akum de saptamana trecuta am inceput sa mergem la domn parinte sa-i citeasca dupa vecernie miercuria si joia ...duminik a dormit pana diminatza si pe cand m-am bucurat iar nu mai doarme...asteptam in continuare rezultate ...si astazi mergem ...poate ...poate se mai linisteste | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 13:39 |
||
saracutza ce o doare daca te musca asa | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 13:44 |
||
eu_mino exista un sirop Calma Baby care este pt durerile de dinti.La David a functionat ,poti sa incerci si tu | ||
andre_david Postat pe 30 Aprilie 2010 13:44 |
||
fetele o zi frumoasa, eu sunt prea obosita sa mai tastez merg sa ma intind putin ca acusi se trezeste teroristul nostru si iar o iau de la capat...va pup! | ||
aly_raz Postat pe 30 Aprilie 2010 13:46 |
||
aly_raz ...asa m-am gandit si eu sa o las sa doarma cum vrea k doar nu are 4 luni ca sa nu aiba putere k atunci knd simte k o doare spatele sa se aseze singura...i cant si o mangai pe spate si pe cap inainte sa adoarma si chiar o las sa doarma cu noi in pat ,dar chiar si langa noi e agitata,se invarte pe tot patul... | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 13:47 |
||
andre david mersi de sfat ,am sa ia-u azi de la farmacie sa incercam si ala...incercam de toate akum... | ||
eu_mino Postat pe 30 Aprilie 2010 13:49 |
||
buna fetelor. eu_mino, incearca s-o culci pe spate, poate merge si fa-i masaj inainte, poate doarme mai mult. da-o cu un gel calmant pe gingii cum ar fi calgel, calm baby. eu am folosit un gel de calmare a gingiilor de la firma calpol sunt mai multe pe piata... ce faceti fetelor? si eu am avut un somn agitat azi noapte...dar m-am obisnuit, ziua nu pot dormi nicicum....adio somn de frumusete |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 13:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lenjerie sexy | 2 | De la: Chibi 26 Ianuarie 2010 20:48 |
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen | 6 | De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39 |
|
||
Vand role noi ROLLERBLADE ASTRO 6, noi | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57 |
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural