Mamici cu bebici, cu burtici...ONLINE!

ati scapat sa ma tineti la voi ca sai sinistrata, hai pupici si la mai bine
Laura_M
Postat pe 25 Iunie 2010 17:03
iooi LAURA,,VECINI DIN ASTIA AI TU IN BLOC?!
dancris
Postat pe 25 Iunie 2010 17:05
ups vecini din astia ai laura
nasol moment o sa vad la stirile cremenale de la oar 5 pe pro tv

va salut fetele sorry ca am iesit fara sa dau si eu un la revedere dar nu stiu ce a avut nettu dar se pare ca acu merge
va tuc o zi faina incontinuare
tusi_Oli
Postat pe 25 Iunie 2010 17:09
tusi,,au inceput stirile,ia vezi nu cumva i laura cu laptopul intr-o mana si cu un baitel in cealalta?
dancris
Postat pe 25 Iunie 2010 17:12
fetele cochetele, vad ca v-ati distrat nu gluma
tusi cand va adunati la mare va fac cadou un steag kidz, il fac moka pt voi

acum vreau sa va intreb: cum mananca bebeii vostri in perioada asta? Raz nu mai vrea sa pape in ultimul timp aproape deloc lapticul il bea dimineata si seara fara probleme, dar la mancare sta foarte prost...am tot zis ca o fi de la caldura, dar cum zilele astea a fost racorica, nu mai are scuze...gusta putin din mancare si gata, oare o avea ceva? fructe papa, ceai bea inainte de somnic la pranz, dar mancare... oare sa-mi fac programare la pediatra, voi ce parere aveti, e normal sa se comporte asa?
aly_raz
Postat pe 25 Iunie 2010 17:42
buna aly si eu am aceeasi prb cu emy nu papa decat laptic si fructe pasate ..la inceput tot asa ma gandisem si eu ca ii de la caldura dar a continuat si acum cand s-a racorit la fel din mancarica ia de cinci ori si gata, de ieri am observat ca i-a dat o maseluta si ma gandesc ca asta e cauza ...oricum marti merg cu ea la doctor si vedem atunci ce ne spune ....
cory_emy
Postat pe 25 Iunie 2010 18:22
cine a stiut fetele ca am asa vecini, cand am auzit mi s-a facut pielea gaina, si mai sta si cu mine la etaj, cand vin acasa pe langa usa ei trec, nu stiu ce cauta acolo la 4 (ce cauta, acuma si eu...) ... erau vreo trei babe jos, dupa ce a luat-o salvarea, se intrebau ele ca de ce s-a aruncat, babele astea doamne, si le-am zis ca nu am intrebat mortu sa vad de ce s-a aruncat
cristina, razi de mine ai? gelu a meu zicea "nu mai are cine sa ne ia plicurile din posta" era mai dilie putin, statea prost cu nervii
eh... hai ca va mai tzuc inca odata, maine sper sa fie soare afara ca deja m-am saturat de ploaie
aly_raz, poate are si el perioade cand nu mai vrea sa pape, sau poate ii ies maselutele, si andrei pana sa-i iasa maseaua asa facea si el, manca mai putin... poate il prinde o raceala ceva
Laura_M
Postat pe 25 Iunie 2010 19:25
hai mai!
nu toti vecinii 's perfecti!
am si eu o vecina care astept sa sara....
si vreo 200 pe care-i astept sa dea coltu'
asa sunt de draguuuuuuutzi
fleurdelis
Postat pe 25 Iunie 2010 19:33
aly, cory eu ii dau lui silviutz siropel pikovit si mananca ca spartul nu se mai vede satul. Aceeasi problema am avut-o si eu, dar acum si-a revenit.
viobregar
Postat pe 25 Iunie 2010 20:30
fetelor va rog sa imi spuneti daca a patit vreuna dintre voi sa faca scaune moi bebe atunci cand foloseati dentinox gel....lui emy i-a iesit prima maseluta si de vreo trei zile ii dau cu dentinox si vad ca are scaune moi ceea ce la ea nu s-a mai intamplat pana acum....

buna vio mersi de sfat dar deocamdata nu vreau sa ii dau nimic ptr pofta de mancare ca si asa e rotofei daca vad ca nu isi revine cu mancarica o sa vad ....
cory_emy
Postat pe 25 Iunie 2010 23:51
f;tui stalin de alcoolizate si destrabalate si te te te de ''n'' te ca il chem pe garcea sa va ia alcoolemia si pulsul cu berile si vuinul vostru.pai haideti fetelor la mare sa ne invartim in spirala si sa il invocam pe guru ,

buna seara mamicilor ce faceti voi,si ai vostri bebei?
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:17
De la: cory_emy, la data 2010-06-25 23:51:39fetelor va rog sa imi spuneti daca a patit vreuna dintre voi sa faca scaune moi bebe atunci cand foloseati ....lui emy i-a iesit prima maseluta si de vreo trei zile ii dau cu dentinox si vad ca are scaune moi ceea ce la ea nu s-a mai intamplat pana acum....

buna vio mersi de sfat dar deocamdata nu vreau sa ii dau nimic ptr pofta de mancare ca si asa e rotofei daca vad ca nu isi revine cu mancarica o sa vad ....

cory nu are scaune moi neaparat de la acel dentinox gel,la maselute treaba sta atcumva fata de dintisori,las-o in cateva zile ar trebuii sa i se regleze daca nu atunci te poti speria si fugi cu ea la dr,dar de ce nu ii dai cu callgel?

in ceea ce priveste modul de hranire al copillui,nu il fortati si nu il obligati sa manance este normal,diferenta de temp si caldurile din ultima perioada este un factor important pentru apetitul lor,de aceea lasatii incet si important este sa le dati necesarul de lichide iar ca mancarica si un iaurtel pentru saturatia lor este suficienta.(asta mi-a spus pediatra joi la control)

in ceea ce priveste vitaminele,nu bagati in ei asa ceva de la varsta asta frageda,nu va impacientati si cand copilul nu mananca sariti pe vitamine facveti o greseala mare invatand copilul cu ele.
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:22
am mai postat-o dar vi-o dedic din tot sufletul
http://www.youtube.com/watch?v=AT82udt6j8M&feature=related
ameno
Postat pe 26 Iunie 2010 00:23
De la: ameno, la data 2010-06-26 00:23:02am mai postat-o dar vi-o dedic din tot sufletul
http://www.youtube.com/watch?v=AT82udt6j8M&feature=related

parinte ce cauti aici la ora asta?a ?ai vre-o spovedanie in program ,cred ca esti la mama nu....nu ma insel.
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:25
la mama...ascultam lara fabian si pavarotti....la BB ii place tare mult.
Ascultam si sincer ma ia cu lacrima la coltul ochiului
ameno
Postat pe 26 Iunie 2010 00:32
De la: ameno, la data 2010-06-26 00:32:42la mama...ascultam lara fabian si pavarotti....la BB ii place tare mult.
Ascultam si sincer ma ia cu lacrima la coltul ochiului

e frumoasa mel,e a doua oara consecutiv de cand o ascult,sarumana e superba.de ce,sa inteleg ca dorul de al tau?lui BB cred ca ii e dor de tati e normal.
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:35
anabell m-ai prins f..tui nu-s acritura si in seara asta ...m-ati prins cu garda jos
Sa vezi ce mult ii place clasica la BB
ameno
Postat pe 26 Iunie 2010 00:39
in seara asta te-am prins la sentiment ,dar acritura esti mai dulce

mititca de BB parca mi-e mila de ea saracuta....dar cand vine tati?mai sta?
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:42
daca nu intervine nimic pe duminica-i aici.
E aproape ora 1 si noi nu dormim
Ne-am pus dupamasa pe la 5 in pat si se facu ora 8.30 cand ne-am trezit.Am dormit ca lobodele si acum ii greu sa o bag in pat ...si am de lucru maine de ma doare mintea.Iar umblu ca un zomb... i
ameno
Postat pe 26 Iunie 2010 00:47
Noapte buna fetele sper sa dormim ceva ca tare sunt debusolata
ameno
Postat pe 26 Iunie 2010 00:54
aaa de aia ai si venit la mama sa o lasi acolo,aha pai mai las-o un pic ati si bagat somn dupa masa ca berila

pai mai este putin pana duminica si cred ca simtim cutremurul si la cta
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:55
De la: ameno, la data 2010-06-26 00:54:09Noapte buna fetele sper sa dormim ceva ca tare sunt debusolata

ok somnik usor
anaROBERT
Postat pe 26 Iunie 2010 00:55
neatza mamici
dancris
Postat pe 26 Iunie 2010 08:14
buna dimineta mamici si bebici
MAYATHEEO
Postat pe 26 Iunie 2010 11:45
buna mamici, vreau sa va intreb si eu... nu mai primesc mesaje cu ce s-a intamplat in ziua respectiva si alte cele, ce papucu meu, trebuie sa bifez in fiecare zi la date cont?
nu ma mai joc asa naspa di tat
Laura_M
Postat pe 26 Iunie 2010 11:48
buna fetele. Ce mai faceti? Eu nu prea am avut timp de net in ultima perioada. Mai intru cate un pic citesc din spate sa recuperez si pe cand sa zic si eu ceva am alte chestii de facut. Ce sa-i faci. Toata ziua ma plimb prin oras sa cautam ba mobila, ba vopsea, ba... tot felul de chestii pt renovat. Si sunt satula de ploaia asta. Vreau la strand sa ma bronzez ca sunt ca tractoristii numai pe maini cu culoare

Voi ce ati mai facut???
Dancris ma bucur ca a fost ok la vaccin.
Cory noi nu avem maselute inca... si are si Ali zile si sile cu mancatul. Dar eu nu ma stresez ca daca vad ca nu mananca mancarica ii dau fructe ca alea le mananca si apoi cand ii este foame mananca ea ce ii dau.
Aly _raz felicitari pt pampers. O sa incerc si eu dupa ce revine caldura.... daca revine ca deja...
Alina si tusi o tineti dintr-un chef in altul..
Va pup fetele.

Tusi apropo am vazut si eu Prince of Persia.. misto filmul. O sa vad si astea de care ai zis.
Pitu
Postat pe 26 Iunie 2010 13:39
saluti laura ai bifat tot ce trebuia bifat da-i salveaza ca altfel nu iti modifica nimic in date cont
o zi faina fetelor
tusi_Oli
Postat pe 26 Iunie 2010 15:35
Buna dimineata mamici va invit la o cafea cu lapte.O zi faina ptr voi si bebei
MAYATHEEO
Postat pe 27 Iunie 2010 10:47
Buna fetele.
Am aparut si eu pe aici.
Am avut copilasul racit,dar acum e mai bine.L-am doftorit singura si l-am facut bine.
Cu faculta am cam terminat,astept rezultatele la ultimele examene.
De abia astept cursul festiv sa fac chef

Va fetele,eu inca nu mi-ai revenit,cum n-am dormit cateva nopti bune,inca dorm in picioare
bau
Postat pe 27 Iunie 2010 16:30
Fetele pe unde umblati?
La noi e frig si urat,la voi cum e vremea de sunteti de negasit?
bau
Postat pe 27 Iunie 2010 19:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand premergator 1 De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:57
Vand incaltaminte pentru mari si mici 2 De la: ioyo_kidz 11 Ianuarie 2013 19:00
cabinet specializat copii 0-6 ani 1 De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:14
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! 2 De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... 18 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17
Setari Cookie-uri